Massiivinen tiedotustilaisuus ma 21.4.2008

  • 103 616
  • 253
Tila
Viestiketju on suljettu.

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Onko Petri Variksen jatko mielestänne kuinka perusteltu? Säälistä?
On perusteltu. Pelaa niin kauan kuin haluaa. Vaikean loukkaantumisen jälkeen vaikea arvioita viime kautta kokonaisuutena, mutta kyllähän tuo pleijareissa pani ennätyksiä uusiksi ja väänsi sen pari tärkeää maalia tärkeällä hetkellä. Niitä maaleja, jotka jäi "tulevaisuuden NHL-miehiltä" vääntämättä.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Onko Hulkkonen tuo myöhemmin julkaistava puolustaja, vai unohtuiko muuten vaan pois listasta?

Muuten ilmeisesti Staplea ja ykkössentteriä vajaa.

Hulkkosen unohdin tuosta nimilistasta jonka Masa mulle perjantaina näytti. Eli edelleenkin sieltä tulee se yksi Jokeritaustainen pakki joka ei tuolla listoissa komeile.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Erityisen hienoa on Antti Hulkkosen...

Ei ole ylläolevassa listassa, piti sen siellä ollla. Onko siellä siis virhe? Myöhemmin julkaistava pakkimme piti olla joku muu kuin Antti.

Edit. Jokereiden sivuillahan tämäkin vahvistetaan.
 
Viimeksi muokattu:

Tahvo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Minnesota North Stars(R.I.P)
... Paljon on ko. taustan omaavia jälleen kerran tässä teidän hykerryttävässä unelmakokoonpanossanne....

Ja aina sama itku samalta kirjottajalta... Alkaa tuntumaan siltä etten uskalla mennä enään junalla pohjoiseen, ettei vaan leimata ko.taustaiseksi... Taikka sitten pitää esittää VR:lle toivomus etteivät pysähtyisi H.Linnassa!!!
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitä, eikö Hauhtonen olekaan teidän kolmos-/nelossentteri näin etukäteen, kuten täällä on jo moneen otteeseen hehkutettu? Laituririntama on kyllä aika kova. Vai palaako Leino keskelle? (Pikku vinkki, ei ainakaan Jokereissa ensi kaudella.)
 

hmmm

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Päällisinpuolin varsin hyvä nippu, yhtä mätääomenaa lukuunottamatta.

Äkkiäkös Nielikäinen unohtuu, on tossa on ihan hyvin ukkoja, mietityttää vaan jatkaako Leino. Toisaalta hyvä ettei liikaa suuria kaappauksia, nyt touhussa ei ole rahastuksen makua. Hyvin pärjää Jokerit, ensi kaudella nähdään.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Vai palaako Leino keskelle? (Pikku vinkki, ei ainakaan Jokereissa ensi kaudella.)

Missäs sitten? Meinaatko että saa paikan jonkin änärijengin 1-2 kentästä?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
En usko että Nielikäisen kohdalla NHL peikko on kovinkaan suuri.
Sehän on vain Seiskan levikkialueesta kiinni.

Mutta ihme korkki tämä lätkä-Pasi kyllä on. Pullahtelee aina vaan pinnalle ja mitä oudoimmista paikoista. Oman mittapuuni mukaan tämä on taatusti oudoin.
 

olle****

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Frölunda Indians, Malmö FF
Ulkomainen ykkös-sentteri 1v (Kovat tehot AHL:ssä!)

Villi veikkaus: Olisko Jason Krog

Muutama viikko sitten nhl.com sivuilla oli juttu aijästä. Sanoi kyllästyneensä siihen, että vaikka pojoja riittää, saumat nousta ylös pelaavaan kokoonpanoon ei jostain syystä aukea. Katteli kuulemma eri vaihtoehtoja euroopasta ensi kaudeksi.

Olis myös loogista, että sopparia ei julkaistaisi nyt koska Chicago Wolves on menossa pitkälle ahl:llän pleyareissa.

Ai niin: välkommen tillbaka, Juha
 

kymppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eipä kyllä nielikäisellä pitäisi olla mitään asiaa tohon kokoonpanoon. Ikalla tietoa nielikäisen koppi-DJ -taidoista? Ei sinänsä, kyllä junnuillakin kovaa on peliajan hankkiminen, mutta hyviä hankintojahan tuossa on. Ja tosiaan toistaiseksi (ennen Busterin ja Huippu Sentterin tuloa) ilman yhtään ulkomaalaista!
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Vai palaako Leino keskelle? (Pikku vinkki, ei ainakaan Jokereissa ensi kaudella.)

Pikku vinkki, Leino tulee maitojunalla takaisin kotiin ennen joulua ja pelaa Jokereiden ykkösketjun laidassa.

Ihmeen paljon Mustaa Kyytä kiinnostaa Jokereiden ensi kauden joukkue, ei tosin mikään ihme kun katselee teidän omaa HVV jengiä!
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Vai palaako Leino keskelle? (Pikku vinkki, ei ainakaan Jokereissa ensi kaudella.)
Meinaatteko te jumalauta Leinonkin troolata, eikö teille mikään riitä? Ei taida teillä olla ensi kaudella ainuttakaan pelaajaa ilman Jokeritaustaa. Ensin veitte saatana meiltä C-junnujen huoltajan toimitusjohtajaksi ja nyt tyhjennätte koko Jokerijoukkueen. Hävetkää!
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ainakin Jokerien näkönen joukkue tällä hetkellä, mieltä lämmittää..Paitsi tää yks ääliö, joka pilaa muuten hyvän listan. Tyytyväinen täytyy tän hetkiseen tilanteeseen olla. Yks ulkkaripaikka sit Staplelle?
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei näytä muuten Jokerien ensi kauden joukkue muukalaislegioonalta...
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Vaatimattomin tiedoitustilaisuus mitä Harkimo on ikinä järjestänyt. Ei vedä sm-liiga enää nimimiehiä puoleensa.
-T. Koivisto, tähti liigatasolla
-J. Lahti, tähti liigatasolla
-J. Riksman, liigan top5 maalivahti
-J. Hauhtonen, menee 100% puolustavana sentterinä, hyvässä ketjussa hyökkäävänäkin
-J. Lind, seuraikoni ja käyttökelpoinen alemmissa ketjuissa
-T. Mäki, ei mitään hajua kehityksen kulusta, mutta oma, parhaassa peli-iässä oleva jamppa
-P. Nielikäinen, oikein käytettynä hyödyllinen ja kiinnostava pelaaja
-Erittäin nimekäs valmennustrio

Mielestäni erittäin kova setti, vaikka toki meille nettifaneille ennalta-arvattava. Varsinkin Jaskan ja Koiviston sopparit ovat liigan mittapuulla todelliset helmet.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihmeen paljon Mustaa Kyytä kiinnostaa Jokereiden ensi kauden joukkue, ei tosin mikään iiihme kun katselee teidän omaa totaalisen HVV jengiä!
Odottelen tässä sitä todellista massiivista, jokereiden lämmittely lisää ruokahalua. Siitä mukavaa on lueskella näitä sinun viestejäsi, että aikanaan Leino oli aivan HVV jengiä, aivan kuten puolet teidän ensikauden superjengistä muutenkin!

Janne Lahti ja jokeritausta oli hauska kevennys muuten!
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Helvetin hyvältä näyttää jo nyt (lukuunottamatta Nielikäistä, yäk!). Ja kun muutkin pelaajat julkaistaan myöhemmin, kusee Jokerifanit hunajaa!
 

Jindebyne

Jäsen
On mennyt nänä jatkiksenkin spekulaatiot aikamoiseksi leikkikentäksi kun taas kevään tullessa huomaa muiden joukkueiden kannattajien tulevan sen joukkueen palstoille kertomaan kuinka paskat hankinnat ja väärin ryövätyt muiden kasvatit.

Minusta on ainakin mukava nähdä Tom Koivisto liigajäillä, on Jokereilla ainakin tulivoimaa ensi kaudella viivassa kun katsoo puolustusta. Nielikäisen hankinnasta johtuvan hampaiden kiristymisen ymmärrän, olisin itsekin halunnut nähdä Pasin HIFK:ssa (toisin kuin monet muut), mutta minkäs teet. Täytyy toivoa Pasille tsemppiä anyway.
 

Kermit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja jos sun pitäisi valita kuka kasaa ensi kauden Hifkin, Ika vai Hjallis/Virmanen, niin nyt rehellisesti kumman valitsisit?

Varmaan Ika onkin Virmasta parempi (kuten alunperin kirjoititkin), mutta onhan tuo silti vähän niin kuin kupan ja tippurin väliltä valitsisi. Ika voi toki onnistuakin, mutta mitään näyttöjä siitä hänellä ei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi ole. Sitäpaitsi vaarallinen tie tuo "valmentaja kasaa joukkueen", mm. IFK on sen näyttänyt.

Joukkueesta sen verran, että aika hyvältähän tuo narripakka näyttää jos NHL ei rokota. Koivisto on varmaan kova luu ensi kauden liigassa. Lind ei ehkä pelillisesti ole mikään messias, mutta silti ehkä Jokereiden tärkein pelaaja ja joukkueen sydän. Hieno homma, että näitä kavereita vielä on.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Jengi ei kyllä näillä hankinnoilla vahvistunut maalivahtiosaston ja hyökkäyspään osalta yhtään. Valmennus ja pakisto näyttää hyvältä.

Koiviston, Hulkkosen, Lindin, Mäen ja Juutilaisen sopparit plussaa. Missä vitussa on Laine?

Hauhtoset, Kermanit ja Nielikäiset hiuksista vittuun.

Lahti ja Riksmankaan eivät juuri säväytä. Ykkössentteriä ei ole, kakkossentteriä ei ole, on vain jotain epämääräisiä muminoita muutamasta mahdollisesti jostain tulevasta kaverista kausikorttimyynnin edistämiseksi.
Aikalailla paskaa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Yksi mielipuolikainen ei tätä päivää pilaa, sillä Linnun odotettu kotiinpaluu kuittaa tämän. Koivisto ja Mäki ovat myös toivottuja vahvistuksia ja kaiken kaikkiaan hyvältä näyttää. Juusolla on näytönpaikka ja vähän kyllä otetaan riskiä tällä rintamalla.

Timiä huutaa vielä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös