Mason aikakausi – Kerhon peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 501 600
  • 8 258
Suosikkijoukkue
HPK
Onhan tää Kerhon peli kyllä hirveää katteltavaa. Isät vastaan pojat menossa, hävitään fyysinen peli ja joukkuepelaaminen näyttää korttelikiekolta.

Toivottavasti tämän kauden jälkeen suurin osa joukkueen pelaajista lähtee menemään muutamia avainpelaajia lukuunottamatta, ja rakennetaan edes sellainen nippu, joka pelaa kaikki ottelut täysillä sarjatilanteesta riippumatta, sillä nyt tää peli näyttää siltä, että ihan sama kuinka paskasti pelaa, niin sitä omaa pelipaikkaa joukkueessa pidetään itsestäänselvyytenä. Vähän myös rumasti sanottu, mutta onhan tää kokoonpano sellainen häviäjien nippu, joka ei selvästi tiedä mitä voittaminen vaatii tällaisella tasolla. Alkaa myös vituttaa kaiken maailman ylipalkatut pelaajat, jotka höntsää tuolla ja on koko kauden alisuorittanut, eikä pelaamisellaan tuo sitä arvoa joukkueelle, mistä heille maksetaan.

Vituttaa tää tilanne myös sen takia, että onhan Kerholla teoreettiset mahdollisuudet päästä pleijareihin, mut huomaa kaikesta touhusta, että nyt on annettu periksi ihan kaiken suhteen tällä kaudella. En todellakaan oo mikään Mason vihaaja, mut silläkin on nyt pari viikkoa ollu jo löysät housuissa eikä pelaaminen ole muuttunut mihinkään. Toki onhan tuolta myös lähtenyt pelaajia pois, joka vaikuttaa melko paljon.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Laitoin reilulla panoksella suoraan Tepsille voiton.
Vittuako sitten mariset viestistä toiseen, luulisi vaan naurattavan matkalla pankkiin.

Vaikka tuolla nyt ei enää juuri mitään merkitystä olekaan, niin on aika surkeeta, että pelistä toiseen omissa soi heti parin ensimmäisen minuutin aikana. Ja näin oli jo ennen kuin rosteri saatiin tähän nykyiseen jamaan, nyt se ei enää yllätä mitenkäään. Siitä on laitettava Mason piikkiin, kyllä se jengi pitää saada sellaiseen moodiin, että ei aina soi alussa.

En yleensä tapaa mollata yksittäisiä pelaajia, mutta nyt on alkanut tuo Huttunen, vai mikä Hattunen se nyt on, kyllä hututtaa. Tai ei oikeastaan edes hututa vaan välillä oikeasti naurattaa, kun ei siitä oikeasti ole tekemään yhtään mitään. On muutamia muitakin, mutta laitetaan nyt joku ettei erotu porukasta, kun kaikki muutkin ukkoja mollaa. Onpahan mistä lähteä parantamaan.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerhon peli on karmeampaa kuin Pantse-hoki aikanaan. On se kumma kun ei yleisölle kelpaa.

Onneksi menee pakkipulan, dumarien ja vanhan seurajohdon piikkkiin. Vaikeaa, muttei mahdotonta nauttia.

Edit:Kerhoa alistetaan fyysisesti aika helvetisti.
Ihan oikeasti. Herää nyt edes sinä!
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nurmi näytti myös ettei se kehitys ole ottanut steppejä hänelläkään.

Samanlainen paska kun kaverinsa Reini joka katsoi esimerkkisuoritusta vierestä.
Juu, näinhän tuo. Selkeesti parit viimepelit ottanut loikkia taaksepäin. Kyllä ny harrrrmittaa, että sai jatkot.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Ihan oikeasti. Herää nyt edes sinä!
En tiedä mihin nyt viittaa, mutta jos ihan totta puhutaan, ja jätetään nämä nauttimis-hassuttelut sivuun, niin olen ihan hemmetin huolissani Kerhon tulevaisuudesta. Ja taso on ihan karmea juuri nyt, oli jo ennen tuota loukkisumaa.

Ehkä huumori on jonkinlainen suojamekanismi tämän karmeuden keskellä. Otan hetken happea, tein saman ennen vuodenvaihdetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös