Mason aikakausi – Kerhon peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 501 529
  • 8 258

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Sportin erä oli. Mistä toi maaliodottama noin selkeästi Kerholle?
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Siksi, että oli paremmat paikat. Näkihän sen sokeakin, että Kerholla oli paremmat tontit.. Vähemmän yllättäen ei uponnut.
Juuri näin. Tuo erä olisi voinut olla jossain toisessa ulottuvuudessa tällä esityksellä 3-0 HPK:lle. Sportilla toki muutama pidempi pyöritys, mutta HPK:lla selkeästi ne vaarallisimmat paikat.


Ja tuolle tuomarilinjalle pitää tehdä kyllä jotain. Se nyt on vanhaa kauraa, että kiekotonta saa estää mielin määrin. Tänään tosin saa rikkoa sääntöjä aivan kaikessa muussakin.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
No jos Ketola sählää, niin miten se on Nurmen vika? Poikkaria toki antoi, mutta ei mikään törkeä tapaus.
Lainasin nyt tän, kun tässä molemmat nimet. Jos katsotte tilannetta uudestaan, niin kummankaan nimeä ei tarvitse mainita tämän maalin kohdalla. Kyllä siellä ryssii se muu viisikko oikein kunnolla.

Nenonen ajaa itsensä ulos karvauksessa sinisellä, Pihlström odottaa jotain onnenkantamoista. Martell myös myöhässä sekä väärällä puolella miestään ja olisi kaiken lisäksi oman sinisen jälkeen edes yhdellä luistelupotkulla estänyt maalin ja vaihdon ollessa kesken ei voi toinen pakki ajaa keskialueella sisään. Ei vain voi.

Siinä se maalin anatomia.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Sota-alueella pitäisi olla vahvempi miehitys. Vetoja viivalta. Nuo laidasta heitetyt poikittaissyötöt pelataan pois ja siinä on useimmiten Kerhon pelaaja yksin yrittämässä ratkaisua. Sport oli hyvä keskustassa. Se pitää muuttaa. Joutuu Sport tekemään enemmän töitä ja rikkomaan.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vittu mitä sähläystä.

Edit. Ei sovi huilipelit Rajulle, aika haparoivaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös