Mason aikakausi – Kerhon peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 501 622
  • 8 258

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
No hupsis tupsis pumpeli jupsis.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Manitaan nyt se tähän väliin se jatkiksen kerho-osaston ykkösinhokkikin. Nessu kun on kerännyt viimeiseen neljään peliin tehot 2+4 ja tuossa tämän iltaisessa voittomaalissa ensin sai hyvin rauhoittua yv:n ja sen jälkeen maski Martelin vetoon.

Selvästi tämä Pillun ketju toimii nyt ja pelakkoon pojat yhdessä , kun tehoja kerran tulee.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sitä odotti Kerholta rentoa peliä, kun kuitenkin pelit on jo pidempään menneet hyvin. Taas kerran todellisuus oli päinvastainen. Ei tämä näköjään katso sitä, ollaanko sarjan kärjessä vai viimeisenä.

Toki SaiPa pelasi Kerhon kokolailla aseettomaksi mutta kyllä nämä pitäisi pystyä hoitamaan. Tietysti, kun sarja sijoituksia katsoo niin aika odotettu lopputulos. Jotenkin jäi vain sellainen fiilis, että Kerho ei kaikkea pistänyt peliin.

Jatkoaika voitto pelasti paljon mutta ei muuta isoa kuvaa miksikään, paljon parempaan olisi pitänyt pystyä.

Martel on todella kuuma pelaaja ja selkeästi näkyy halu ratkaista peli. Pihlström on toinen josta pitäisi jokaisen ottaa mallia.

Rautiainen penkitettiin ja voi vain todeta, että vihdoin. Ikävä sanoa mutta on ollut todella turha pelaaja, suorastaan rasite. Ei haasta tilanteita ja häviää kaksinkamppailut järjestäen. Esim. Ketola on paljon suurempi uhka hyökkäyspäässä ja hän on sentään pakki.

Joka tapauksessa voitolla on hyvä päättää vuosi.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Voitto tuli mutta eipä tästä mikään huippu fiilis jäänyt vaan kerho oli aivan loistava tekemään veskasta jumalan!

Sielä vois useampi äijä jäädä nuuhkimaan Martelin luistimia jos vaikka tarttuis nälkää ja halua voittaa!

On kyllä upea tahto Martelilla voittaa otteluita!
 
Suosikkijoukkue
HPK
Sitä odotti Kerholta rentoa peliä, kun kuitenkin pelit on jo pidempään menneet hyvin. Taas kerran todellisuus oli päinvastainen. Ei tämä näköjään katso sitä, ollaanko sarjan kärjessä vai viimeisenä.

Topi Nättinen totesi radiossa hyvin, että SaiPa on käytännössä ainut joukkue, ketä vastaan Kerholta voi odottaa kolmea pistettä. Tämän kun yhdistää ohkaiseen henkiseen kanttiin, niin tulos on se mitä ollaan SaiPaa vastaan nähty viimeiset pari peliä.

SaiPa oli tänään myös todella hyvä. Hyviä suoria hyökkäyksiä maalia kohti ja hyvää karvausta. Mason olisi tuohon karvaukseen pitänyt reagoida paremmin.
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MLSE
En keksi tapaa miten perhepeli olisi voinut paremmin päättyä.

Lapsia ei kiinnosta papit tai hatit, saati onnistuneet viivelähdöt, lapsia kiinnostaa tunne ja sitä tuo tämän illan käsikirjoitus draamankaarellaan kyllä tarjosi.
Vähän kun omalla ikäluokalla se oli Laakkosen voittomaali Nordiksella 2010, niin vastaavasti nyt tulee pullerilla olemaan seuraavina lomapäivinä aika monta matsissa ollutta lasta, jotka hakevat vimmatusti (ja väellä ja voimalla) tota Martelin viimeisen sekunnin tasoitusta..
Ne on just tälläset spessut jutut, millä tulevaisuuden pelaajia, faneja ja yhteistyökumppaneita saadaan sitoutettua seuraan tunnepohjalta.
Ja täytyyhän sitä seuraavallekin sukupolvelle saada iskostettua ajatus siitä, että Kerho on aina kaikkia vastaan se altavastaaja, joka kuitenkin lopulta nousee rinnalle ja ohi.

Kiitos HPK:lle ja Masolle siitä, että ymmärsivät isomman kuvan, eivätkä menneet voittamaan ottelua leikitellen.
(Se ei olisi jättänyt kenellekään erityistä muistijälkeä tapahtumasta, ja todennäköisesti rökälevoittoon tottuneet kakarat vaihtaisivat Tampereen seuroihin heti ensimmäisen vastoinkäymisen tullen).

Hävettää, kuinka sokea itse olin Kerhon harjoittamalle 5D-shakille kesken ottelun..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös