Mason aikakausi – Kerhon peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 503 693
  • 8 258

Cooley

Jäsen
Ei selkeesti kykene enää ihmetekoihin kerhon rosterissa niin en näe mitään käyttöä. Kentälle pitää jättää vähintään se 100% joka pelissä tai mielellään enemmän. Mulle tämä joukkueena sukeltaminen henkilöityy kyseiseen pelaajaan, ei voi mitään...
Voisikohan Jeesus vielä tehdä comebackin ja luistella jäätyneiden vetten päällä Rinkelinmäellä? Erikoinen näkökulma, että pelaajalta odotetaan ihan suoraan ihmeiden tekemistä.
 

Kymppitonni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Philadelphia Flyers
Ei kai kukaan voi sanoa olevansa tyytyväinen esimerkiksi Nenosen suorituksiin, mies on 10 kaapin tahdissa ja se on kyllä selkeästi vähemmän, mitä voi odottaa. On siellä toki monta muutakin pelaajaa, joiden olisi pitänyt pystyä tekemään tulosta enemmän.

Joukkueesta puuttuvat ne pelaajat, jotka tekevät ketjukavereistaan parempia omalla osaamisella. Kiitos kuuluu henkilöille, jotka vastasivat joukkueen kasaamisesta.
 

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Joukkueesta puuttuvat ne pelaajat, jotka tekevät ketjukavereistaan parempia omalla osaamisella. Kiitos kuuluu henkilöille, jotka vastasivat joukkueen kasaamisesta.
Tämä on mielestäni suurin ongelma! Jokainen pelaaja kerhossa olisi hyvä lisä ketjuun, jossa olisi se "kolmas pyörä".

Näin ei kuitenkaan ole ja se näkyy. Nämä Nenoset, Radut ja Muset eivät vain ole niitä ketjujensa tärkeimpiä lenkkejä, eikä tason nostattajia. Sitten kun näitä kolmansia lenkkejä on ketjussa kolme, on tulos tälläistä.

Toki Nenosesta en ole oikein tykännyt muutamaan vuoteen, koska tappaa ketjunsa hyökkäyspeliä jatkuvasti. Liian hätäinen laukomaan ollut aina, mutta sillä myös leipänsä tehnyt. Viimekaudella pystyi vielä jotenkin katsomaan, kun edes yritti ja puolustikin.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
En ihan mahdottomasti huomaa eroa Nenosen tekemisessä oikeastaan millään pelin osa-alueella, jos nyt verrataan edellisiin kausiin. No, siinä mielessä toki, että maaleja on syntynyt muutama vähemmän kuin olisin odottanut ja olisi pitänytkin tehdä siunaantuneista paikoista. Ja niitä huippupaikkoja on ollut paljon enemmänkin kuin muutamaan maaliin, jolla jo olisikin sitten ihan siinä omassa tehtaantakuu-tahdissaan.

Niitä maalipaikkoja ei tuossa joukkueessa tule kaikille ja siksi olisi enemmän kuin tärkeää, että Nessu niistä alkaisi laittamaan sisään parempaan tahtiin.

Vielä on aikaa parantaa onneksi hänelläkin.
 

Con Tsales

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Huuhkajat, Ahveniston ampumahiihtäjät
Markus " selkä suorana, kyynärit kuntoon" Nenonen aloitti touhunsa taas 1. vaihdossa. Hyi vittu.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Onhan toi pelisysteemi hyvä ja aivan silkkaa seksiä avauspelissä sekä myös karvaus on toimiva, hyökkäyspäässä hyvät aihiot mitä yritetään.

Pelaajat nyt on vaan niin vitun onnettomia, että ne unohtaa välillä pelata jääkiekkoa ja sitten kolisee omissa. Tuo ekä maali loistava esimerkki: siinä oli neljällä pelaajalla mahdollisuus estää maalin synty, mutta kukaan ei tehnyt yhtään mitään. Ja ne asiat on sellaisia, joita opetellaan sieltä G-junnuista saakka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös