Mason aikakausi – Kerhon peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 494 219
  • 8 258

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Nenosen pelaaminen ihan ymmärrettävästi ärsyttää silloin, kun tulosta ei tule. On kuitenkin niin takuuvarma kauden mitassa, että ihmettelen aina vaatimuksia hänen kenkimisekseen.

Ilmeisesti juuri tuo tehtaan takuu yhdistettynä siihen, että on erittäin pidetty henkilö joukkueessa joka parantaa olemuksellaan ilmapiiriä, johtaa siihen että Nenonen valitaan aina kapteenistoon vaikka valmentajat ja pelaajat ympärillä vaihtuvat.

Lisäksi jos se vetäisi tuolla sailiomaisesti perse pitkällä, olisi luultavasti paljon loukkaantuneena. Eikä loukkaantuneena tehdä 16 maalia kaudessa. Monen tyyppisiä pelaajia tarvitaan. Nenonen edustaa tietynlaista pelaajatyyppiä hyvine ja huonoine puolineen.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onko muuten Samuli Aaltonen tippunut jossain vaiheessa? En oo vähään aikaan nähnyt kentällä.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Mistäs rajua nyt tänään syytetään?

Ai vittu että tykkään Eetun asenteesta! Ensin puhdas taklaus, Kukkosella kasetti hajalle, Eetu tekee maalin ja vielä kuittailee Kukkoselle!
Siinä muuten kävi suu erittäin hienosti ja elekieli oli kohdillaan kun Kukkonen sai palkintonsa.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyökkäykset saisi päättyä useammin vetoon. Nyt liikaa vielä mennään laidoilla mutta yritystä kyllä on. On puolustettu kärsivällisesti mutta kyllä KK sai liikaa pahoja paikkoja ja tilanteet pitää pystyä purkamaan nopeammin ja varmasti alueelta pois.

Vähäisistä paikoista huolimatta maaleja on alkanut tulemaan. Ylivoiman tehokkuus erittäin mukava asia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös