Marko Kivenmäki – Fakiiri

  • 502 925
  • 1 567

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Marko Kivenmäen ura Ässissä kesti siis 451 SM-liigan runkosarjan matsia. Näissä tuli tehtyä pisteet 108+232=340 ja 558min jäähyjä.

Kiitos peleistä Ässäpaidassa ja onnea & menestystä jatkoon! :)

ps. toivottavasti et jatka SM-liigassa toisessa seurassa.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Kiitokset Mavelle ja onnea jatkoon.

Tähän loppuun on kyllä pakko todeta, että harvalla joukkueella on varaa pistää 50 pisteen äijä ulos.
Vielä harvempi joukkue pitää tollasta kiukuttelijaa mukanaan 451 ottelun verran.

Kiitos ja näkemiin, ethän jää liigaan...
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Kiitokset Mavelle. Menetettiin paljon hyviä asioita, mutta toisaalta Maven tapauksessa oli isoja miinuksiakin. Kuitenkin täytyy kiittää kaikista niistä hyvistä hetkistä, jotka vuosien aikana Maven ansiosta nähtiin. Niitäkin oli melko paljon.

Mutta joskus pitää luopua jostain, jotta voidaan mennä eteenpäin.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Noo, joukkueesta ei vaan ollut playoff jengiksi. Mave nakutti viimeisellä kaudellaan loistavat pisteet joten ehkä tuo kelpaa lopetukseksi. Kiitos Mavelle näistä vuosista.
 

Tompse

Jäsen
Kiitoksia Mavelle kuluneista vuosista. Ehkä tämä oli hyvä ajankohta lopettaa yhteistyö Maven kanssa, ehkä olisi vielä voinut vuoden katsella, nyt kun Mave sai kroppansa kohilleen. Mutta kaikkea hyvää Mavelle jatkoon, toivottavasti vielä jatkaa uraansa, vaikka sitten Liigassa. Taitavia pelaajia ja persoonia ei koskaan ole liikaa. Monta monituista ja hienoakin hetkeä on saanut todistaa kun Mave on laattaa Ässissä liikutellut.

Ässille tämä oli hyvä juttu, saadaan pitkästä aikaa ehkä toimiva Ylivoima, jossa kiekkoa ei pelata aina Mavelle ja yritetä sieltä kautta ratkaisua. Nyt tarvitaan se koko viisikon pelaaminen, ei pelkästään Maven passit.

Kiitos Mave!
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Noniino. Kyllä Mave oli sellainen 2000-luvun Jari Korpisalo. Ura olisi ansainnut kunniakkaamman päätöksen Ässissä.

50 pisteen kausi ja pistepörssin 6. Ei tuo nyt ihan paska päätös Ässä-uralle ollut, vaikka joukkue rämpikin.

Hyvä ratkaisu tämä on kuitenkin. Mavelle onnea jatkoon, mitä se sitten onkin.
 

ÄssÄ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika raju päätös. En voi ymmärtää.
Mielenkiintoista nähdä kuka tulee tilalle. Tällä(kin) kaudella Mave oli ainoa pelaaja, joka sai kiekon ylivoimalla alueelle. Toivottavasti korvaajalla on edes puolet siitä taidosta ja pelisilmästä, joka nyt menetettiin.
Käsiä on joukkueeseen pakko saada, tällä hetkellä joukkue on kädettömin miesmuistiin.
Kiitos Mavelle hienoista hetkistä, toivottavasti ura ei jatku tässä sarjassa.
 

Stern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä menee kyllä Ässien seurahistorian typerimpien ratkaisujen joukkoon.

Ensi kauden kausikortit myydään todennäköisesti "kovalla taistelulla" ja uusilla pelipaidoilla.

Kiitokset menneistä kausista kuitenkin Mavelle. Todella iso ikävä tulee!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
http://mtv3.mobi/uutiset/urheilu/jaakiekko/2010/03/1086947.xml

"Kivenmäen mukaan Ässät ei edes neuvotellut uudesta sopimuksesta hänen kanssaan. - Totta kai tämä harmittaa, sillä olisin halunnut jatkaa täällä, Kivenmäki totesi tuoreeltaan MTV3.fille.

- Mutta aikansa kutakin. No hard feelings, hän lisäsi."
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
http://mtv3.mobi/uutiset/urheilu/jaakiekko/2010/03/1086947.xml

"Kivenmäen mukaan Ässät ei edes neuvotellut uudesta sopimuksesta hänen kanssaan. - Totta kai tämä harmittaa, sillä olisin halunnut jatkaa täällä, Kivenmäki totesi tuoreeltaan MTV3.fille.

- Mutta aikansa kutakin. No hard feelings, hän lisäsi."

Olisin halunnut nähdä Kivenmäen ässissä, aina mielenkiinto kohdistui Kivenmäkeen kun ässät vastassa. Muutaman kerran rokottikin Jypiä ikävästi.

Sama homma kuin, että Jyp ei tarjonnut Wallinheimolle edes sopimusta.

Seuraikonit kuuluisi olla tutuissa seuroissa.
 
Kiitos Mavelle kuluneista vuosista.

Ei tässä kuitenkaan mitenkään pettynyt olotila ole. Neljä vuotta kontattu syvällä, joten korkea aika puhdistaa pöytää. Jännityksellä toki saa odottaa, mitä toimisto tilalle keksii. Luultavasti kuitenkin Hirsi jäädyttää tilanteen siihen saakka, kunnes selviää miten Ilveksen liigataival jatkuu.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pikasella laskutoimituksella Maven viimenen stintti, todellinen valtakausi 03-10, tuotti seuraavanlaista jälkeä:

335. 87+198 = 285, 424 min, -68

Kaudesta toiseen joukkueensa tehokkaimpia pelaajia, syöttötilastoissa liigan kärkipäätä. Joukkueena yksi sensaatiomainen hopea, yksi hävitty sääläri-sarja, muuten liigan pohjasakkaa. Jotain yhtäläisyyksiä voi hakea toiseen Poriin integroituneeseen pelaajaan, eli Korpisaloon: heiluvat vuodesta toiseen kukkona tunkiolla kellarikerroksen joukkueessa.

Ässien ja Maven liitto tais olla sellanen, että siinä otettiin ja annettiin puolin sekä toisin. Kaiken kaikkiaan, persoonat kuuluu jääkiekkoon eikä Mave ole ollut sieltä kliinisimmästä päästä. Mave jätti oman jälkensä porilaiseen kiekkoiluun, eikä meikäläisellä ole tässä tilanteessa mitään pahaa sanottavaa miehestä. Päinvastoin, kaikkea hyvää vielä jäljellä oleville pelivuosille ja kiitos viimeisimmästä.

Mutta ehkä nyt oli otollinen paikka siirtyä uuteen aikaan, vaikka puhtaana mailataiturina miestä on vaikea korvata. Nyt lähdetään hakemaan joukkuemenestystä uudella rakenteella, samalla vanhat painolastit niskasta karistaen. Tämänkin sisäistäen täytyy sanoa, että nykyseen nippuun tarttetaan kyllä toinenkin pelinrakennukseen kykenevä hyökkääjä Niemen ohella.
 
Eipä tässä muuta kuin iso kiitos Kivenmäelle. Mielenkiintoinen pelaaja ja hieman haikeaksi mieli menee, kun ensi kaudella ei "kiukuttelijaa" nähdä. Kutankin aikansa, ja vaikka ei juurikaan menestystä tullut joukkuetasolla, niin pelaajana 2000-luvun ensimmäisen kymmenvuotisen kärkeä SM-liigassa. Saapi nähdä tosiaan millaiselta se yv tulee näyttämään postmave-aikana.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Haikein mielinhän tässä muistelee 2006 Tappara sarjaa, jota Mave vei miten tahtoi. Saa nähdä kuka tilalle, mutta ainakin pisteellisesti "melko" vaikea korvattava.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Eli se siitä sitten.. 2000-luvun kiistatta suurin Ässä-ikoni poistuu rivistä. Harvalla joukkueella on todellakin olla varaa olla edes tarjoamatta jatkosopimusta 50 pistettä tehneelle miehellä..

Kyllä surettaa, mutta onhan sitä ennenkin notkosta noustu. Kiitos kaikesta Mave, olet kyllä kaikki nämä vuodet ollut käytännössä korvaamaton, ja nythän se sitten selviää että miten korvaamaton lopultakin olet..
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Syö paskaa Rautakallio.
Ime sykkivää Hirsimäki.

Eipä mulla muuta.
Nähdään kuukauden päästä, jos silloinkaan.

Niin, ja näin ala-arvoiseen viestiin kiitokset loppuun.
Kiitos Marko Kivenmäki, olet antanut niin mahtavia hetkiä katsomon puolelle että harvoin näkee. Jos koskaan.

Seurajohdon paskanaamat saavat ensi kaudella tukehtua Vellu Ketolan kännioksennukseen. Tai Tammisen paskapuheeseen.
 
50 pisteen kausi ja pistepörssin 6. Ei tuo nyt ihan paska päätös Ässä-uralle ollut, vaikka joukkue rämpikin.

Hyvä ratkaisu tämä on kuitenkin. Mavelle onnea jatkoon, mitä se sitten onkin.

Tarkoitin seuran puolelta.

Ratkaisun hyvyys nähdään kauden kuluessa. Mikäli tulos ei ole parempaa, niin nähtäväksi jää vetääkö Rocky johtopäätökset siitä, kannattiko pistekunkku ja pitkäaikainen seuraikoni ulostaa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
..Seurajohdon paskanaamat saavat ensi kaudella tukehtua Vellu Ketolan kännioksennukseen. Tai Tammisen paskapuheeseen.

Boldattu voi olla vaikeaa, koska Vellu on ollut pian parikymmentä vuotta juomatta ja tuskin aloittaa Kivenmäen lähdön takia. Maven mukana poistui paljon taitoa ja pisteitä, mutta myös paljon negatiivista kiukuttelua. Joukkueeseen tarvitaan johtava/ -ia pelaajia, jotka näyttävät nuorille esimerkkiä.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Täysin oikea ratkaisu Ässä-johdolta. Mikäli halutaan tosiaan kasata tervehenkinen ja urheilullinen joukkue eikä se jää vain sananhelinäksi. Pitkästä aikaa Ässillä on mahdollisuus koota näköisensä joukkue eikä koota palasia Kivenmäen ympärillä.

Taitava, hyvä pelaaja, mutta monella tapaa yksipuolisuudensa takia myös päänvaiva valmentajalle.

Hyvä, rohkea veto!
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
En malta olla ottamatta kantaa Kivenmäen lähtöön Ässistä.

Kivenmäki on loistava pelaaja ja oli Ässien suurin tähti. Mutta jotenkin tilanetta näin sivusta seuranneena tuntuu, että Mave kasvoi koko Ässiä suuremmaksi. Yksi pelaaja ei voi olla joukkuetta suurempi. Voi olla täyttä paskaakin mitä Mavesta on puhuttu, mutta kaverilla tuntuu olevan kiukuttelijan maine.

Näin ollen ymmärrän erittäin hyvin Rautakalliota sekä Hirsimäkeä, että jättivät maven sopimuksen tekemättä. Ei koko seurassa voida tanssia yhden pelaajan mielialan mukaan. Tietysti Kivenmäen palkkapyyntö saattoi olla kova, ettei yksinkertaisesti rahaa ollut jatkosopimukseen. Ja myöskin rajallisilla resursseilla operoivan seuran on mietittävä tarkkaan kuka pelaaja on minkäkin arvoinen.
 

Velli_Ketola

Jäsen
Suosikkijoukkue
---
Maven mukana poistui paljon taitoa ja pisteitä, mutta myös paljon negatiivista kiukuttelua. Joukkueeseen tarvitaan johtava/ -ia pelaajia, jotka näyttävät nuorille esimerkkiä.

Ja kuten TF yllä sanoi nimenomaan tämän takia Ässät halusi kääntää lehteä tässä sarjakuvassa. Liian moni oma juniori olisi jäänyt muuten realisoitumatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös