Marko Kivenmäki – Fakiiri

  • 502 925
  • 1 567

Nevizs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
Pee kirjoitti:
Voi tätä henkilöpalvontaa. Joukkuetta siellä kannatetaan eikä sen yksittäisiä pelaajia!
No tosin viimeaikoina on näyttänyt siltä, että mave on koko ässät eli mave=ässät, ässät=mave...........
 

The Rock

Jäsen
[OFFTOPIC]
Pee kirjoitti:
Varmasti näin, mutta fanipaidat pelaajien nimillä ovat minusta silti vain henkilöpalvojille.

Pitäisikin varmasti hommata JYPin paita "MISSIO 2007" -tekstillä, niin tämä meidän jyväshyvänystäväkin olisi tyytyväinen.

Terveisin: nimim. väärin kannatettu/fanitettu
[/OFFTOPIC]

Ketjuun aiheeseen vielä hieman lisää huttua. Maven jatkosopimus ei ole pelkästään hieno juttu pelillisesti, vaan myös imagollisesti Ässien kannalta loistouutinen. Seuran uskottavuus otti ison askeleen eteenpäin Kivenmäen raapustaessa nimensä paperiin ja tähän väliin sopiva kysymys kuuluukin: Koska viimeksi Ässät on saanut pidettyä haluamansa pelaajan riveissään, vaikka kiinnostusta on ulkopuolelta ollut todella paljon? Aivan, taitaa mennä aika pitkälle 90-luvun alkuvuosiin, kun tällaista on tapahtunut...

Vielä kerran kiitos Ässät ja Mave!
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ohi aiheen

Jakkara kirjoitti:
Hyvä se on Jyväskylästä huudella kun siellä ei ole muuta kuin joukkue, ei yksittäisiä pelaajia joita nostaa esille jopa palvoa. Ok, Wallinheimo.

Täysin yliarvostettu imuri. Jyri Marttinen oli, mutta nyt meni sekin. Tosin fanipaitaan en itse ottaisi kenenkään pelaajan nimeä.
 

jh34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa
Ei ole ihan tavallista, että liigan pikkuseura pystyy sitomaan pistepörssin kärkipään miehen noin pitkällä sopimuksella. Ei ole ihan tavanomaista, että siihen pystyisivät suuremmat seuratkaan. Tämä on loistava asia joka suhteessa.

Suuri kiitos myös kaikille faneille, vaikka Mave ratkaisun itse tekikin niin kyllä fanien voimakkaalla mielipiteellä jotain merkitystä varmasti oli. Ei ole Porissakaan ennen nähty, että olisi ollut tälläistä kansaliikettä yhden pelaajan vuoksi.
 

Radek

Jäsen
Nyt tehtiin isoa pesäeroa Kalpaa, JYP:iin, Saipaan..

Tuon tason äijä ja kolmen vuoden jatkot... Tänään korkataan karhua!!!

Tässä huikeudessa kannattaa muistaa sellainen asia, että Ässät teki tässä todella ison taloudellisen satsauksen. Myös Hirsimäki saa tästä komean sulan hattuunsa!

Mave jää Poriin!!!
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Kyllähän tässä itku meinaa tulla. Kova rahallinen satsaushan tuo Mave on mutta eihän tässä voi olla kuin helvetin tyytyväinen. Lisäbonuksena vielä nuo todella loistavat toiset jakosopimukset.

Tänään juodaan Karhua.
 

Redhot

Jäsen
The Rock kirjoitti:
Jo on ihme jollei tulevalla kaudella ala Isomäessä näkymään Fakiirin fanipaitoja vähintään joka toisella ässäfanilla.

Jos näin ei käy, niin taas joku nerokas Lukko-fani laskee 1+1=3 ja tekee johtopäätöksen, ettei Mavea arvosteta. Katos kun Raumallakaan ei näkynyt Ässät-fanien joukossa, kuin muutama numerolla 21 varustettu paita.

Seripa voisi lanseerata fanituotteisiin uudet Fakiiri t-paidat, Valkoinen Intiaani t-paitojen jatkoksi!
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Fakiiripaita...

Herranjestas, jopas olisi hyvä idea. Olisit sanonut aikaisemmin, kun oli Seripan kanssa aamulla palveri, niin olisin itse ehdottanut.

Ehdottomasti Fakiiripaita valikoimaan.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Hyvä uutinen Ässäläisille! Varmasti ei Mave halvalla lähtenyt, mutta todennäköisesti on joka sentin arvoinen. Härkälän pitkä pesti hieman ihmetytti, mutta Maven jatkaminen on jokatasolla hyvä asia niin Ässille kuin liigallekin. Pelillisesti ja imagollisesti Ässä-johdolta hyvä liike.

Jonkinmoisesta patasydämmestä voidaan varmaankin puhua, koska taatusti ulkomailta tuli kovempiakin tarjouksia. Ässät pystyi kuitenkin tarjoamaan varteenotettavaa sopparia ja varmasti myös perheen toiveet painoivat Maven vaakakupissa.

Onnittelut Poriin.

Olisihan sitä mielellään Maven nähnyt Lukossakin, mutta taitaa kaveri olla niitä miehiä, jotka vain "kuuluvat" Ässiin Suomessa pelatessaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Huvittavaa lueskella näitä eräiden joukkueiden keskusteluja, kun lähes järjestäin homma menee näin:

A-> "Ei tullut sitten Kivenmäki tänne"
B,C ja D "Onneksi ei, koska ei sillä kaverilla mitään olisi tehnyt. Aivan turha hankinta, kolmosketjuun olisi mahtunut korkeintaan".

Kuitenkin Mave on loukkaantumisista ja Ässien heikosta menestyksestä huolimatta takonut lähes eniten pisteitä (kun verrataan pelattuihin peleihin). Miten paljon pisteitä olisikaan jos rinnalla koko kauden olisivat pelanneet esim. Viuhkola ja Hyvönen?

Lievää katkeruutta ilmassa, kun Mave päättikin jäädä Poriin :D
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Täytyy ihailla Marko Kivenmäen ratkaisua. Mahdollisuudet oli mennä muualle vuolemaan rahaa, mutta jäi seuraan mistä nousi pinnalle.

Kunnioitus Mavea kohtaan nousi reilusti, hieno pelaaja.

Onneksi olkoon Ässät.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Todella upeeta, että Porista kajahti tälläinen uutinen. "Seurauskollisuutta" tai ei niin hienoa, että näinkin pitkiä jatkosopimuksia vielä tehdään.

Tämän ympärille on Porissa hyvä rakentaa joukkuetta.
 

ParkTudor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Onneksi olkoon Ässille vain! Hintalappu on varmasti ollut kohdallaan ;) , mutta MAVE on yksinkertaisesti yksi SM-liigan parhaista pelaajista.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
ParkTudor kirjoitti:
..MAVE on yksinkertaisesti yksi SM-liigan parhaista pelaajista.
Jos ei lasketa ulkomaalaisia, niin kunnossa ollessaan Kivenmäki on liigan paras pelaaja. Tai riippuuhan sekin siitä että mitä tarkoitetaan parhaalla, mutta ainakin Mave on taitavin.

Saatanan hienoa että tällaista seurauskollisuutta tänä päivänä vielä löytyy. Onnea Poriin!
 

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
"Ei ainakaan vaikeuttanut päätöksentekoani, kun fanit ilmoittivat peleissä oman kantansa" - Marko Kivenmäki

Kiitos vaan kaikille jotka jaksoivat huutaa Maven jäämään Poriin. Pelkkä raha ei ratkaissut. Pori oli kokonaisuutena paras paikka Mavelle.

Tästä on todella hyvä jatkaa.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Loistavaa! Täytyy kyllä ihailla äijän seurauskollisuutta, koska on melko tavatonta että tämänkaltaisia diilejä enää nykyliigassa tehdään. Fyrkkaa olisi tippunut melkein miltä seuralta tahansa ja todennäköisesti enemmän kuin mitä Porissa pystytään tarjoamaan, mutta helvetin hyvä näin.
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Onnea Pori

Hieno ja tärkeä jatkosopimus, ilmeisesti myös hieman hintava :) Mutta lienee joka euron arvoinen! Täytyy toivoa että mies pysyy kunnossa, niin on paikallispeleissäkin väriä tulevaisuudessakin. Täytyy myöntää että on Korppia ja poikia kyllä hieman ikävä :/

Kuulin tuossa viime lauantaina, että sopimuksen "jatkoaika" oli nimenomaan pituudesta kysymys. Samaisena päivänä Ässien johto oli ilmoittanut että ollaan lähellä pitkää jatkosopimusta, eipä tuo kauas mennyt... Eli tarpeeksi taaloja oli kai ladottu jo tiskiin Fakiiria varten, mutta ei tarpeeksi pitkää sopimusta.

Tuli vain mieleen kun täällä puhuttiin pitkään että esim. Raumalta oli tarjottu 170*2v ja Porista taas 150*3, summat lienee tuota luokkaa mutta kolmea ei kai tarjottu suoraan...

Kaikesta huolimatta onnea Pori!
 

super

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvissä kyttäysasemissa
Kylläpä nyt uskottavuuteni on perseestä. Näin joku minulle kertoi kun aikoinani väiti että Mave tekee tiettynä päivänä 3 vuoden sopimuksen Ässiin. Sopimuksen teki, päivä vaan heitti pari viikkoa.

Tämä oli Ässille lottovoitto. Erittäin hienoa! Sulokin avasi kukkaron nyörejä sitten kunnolla ja hyvä niin.
 

tulppaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pee kirjoitti:
Voi tätä henkilöpalvontaa. Joukkuetta siellä kannatetaan eikä sen yksittäisiä pelaajia!

Onnea Ässille joka tapauksessa hienosta jatkosopimuksesta. Loistava pelimies.

Käytännössä olisit voinut jättää ensimmäiset kaksi lausetta sanomatta tai sano Jypin omassa Jyväskylä-aiheisessa ketjussa.

Maven on Fakiiri! Täydellinen pelaaja, Liigan ylivoimaisesti suvereenein pelaaja.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä Kivenmäen sopimus oli kyllä helvetin hieno uutinen. Olin varma, että Maven ottama aikalisä oli "aikalisä", mutta hyvä näin. Korppi teki aikoinaan Jokereille oharit ja olisikin mitä mukavinta kuulla, että Mave olisi tehnyt samoin esim. lukolle. No, tätä tuskin koskaan kukaan julkistaisi, vaikka näin olisikin.

Joka tapauksessa tämä sopimus nostaa Kivenmäen sellaiselle tasolle, josta on mahdollisuus nousta Ässälegendojen kanssa samaan kastiin. Iso kiitos siitä kaikille sopimuksenteon osapuolille.
 

Metalheart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Chris Pronger, HC '05 Banská Bystrica
Täytyy nostaa hattua Mavelle. En voi sanoa muuta kuin, että taidanpa tässä korkata ja ottaa pienet sille. Hienoa saada liigan dominoivin pelaaja kiinnitettyä näin pitkäksi aikaa, ja raumalaisille vielä, eipä taida Maven silti tarvita olla huolissaan, että saavatko nyt lapset tarpeeksi ruokaa, eiköhän palkka ole sopiva. Kippis!
 
Sopimus tulee Ässille kalliiksi, mutta hintalaatu-suhde on varmasti kohdallaan. Kivenmäelle olisi löytynyt maakunnan ulkopuolelta auliimpiakin palkanmaksajia.

Puhutaanko nyt kokonaisuudessaan puolen miljoonan euron investoinnista?

– Ei se kaukaa viistä. Tarkkaa summaa en sano, mutta aika lähellä esittämääsi lukua pyöritään. Sopimus on selvästi kovin, joka minun aikanani on ässäpelaajan kanssa tehty, toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki myönsi

http://www.satakunnankansa.fi/blogit/kiekkokansa/2007/01/puolen_miljoonan_mies.html#more

Täytyy sanoa, että kovat ovat ajat jos Marko Kivenmäen tasoiselle kaverille maksetaan tuollaista palkkaa. Maven kannalta tilanteen ymmärtää täysin, sillä vielä joku vuosi sitten mies pelasi 20.000€ palkalla, joten sukanvarressa ei hirveästi vielä ole. Kyseessä on taitava pelaaja, mutta kuitenkin tasoltaan ns. liigajyrä joka ei mitään isompaa ole saavuttanut ja tuskin saavuttaakaan. Ja millaisen loven tämä jättää Ässien kaltaisen pikkuseuran pelaajabudjettiin - jatkossakin Porissa pelaavat nobodyt ja muiden jämät ja Mave yksinäisenä tähtenä?
 

Radek

Jäsen
Voimalaituri kirjoitti:
Täytyy sanoa, että kovat ovat ajat jos Marko Kivenmäen tasoiselle kaverille maksetaan tuollaista palkkaa.
Tulitko kritisoimaan Maven palkkaa? Jokerit muuten maksaa Latvalalle jonkun kympin vähemmän, mutta se on kai ihan OK?
Voimalaituri kirjoitti:
Kyseessä on taitava pelaaja, mutta kuitenkin tasoltaan ns. liigajyrä joka ei mitään isompaa ole saavuttanut ja tuskin saavuttaakaan.
Oliko pullossa ahdasta vai mikä sai putkahtamaan takaisin ihmisten ilmoille? Pienenä päivityksenä Maven saavutuksiä Ässissä 2003-2004 kaudelta eteenpäin:
- 2003 - 2004 Ässien paras pistemies
- 2003 - 2004 Eniten syöttöjä Ässissä
- 2004 - 2005 Ässien pistepörssin 3.
- 2004 - 2005 Eniten syöttöjä Ässissä
- 2005 - 2006 Ässien paras pistemies
- 2005 - 2006 Eniten syöttöjä Ässissä
- 2005 - 2006 Sm-liigan runkosarjan pistepörssin 2.
- 2005 - 2006 Sm-liigan runkosarjan syöttöpörssin 2.
- 2005 - 2006 Sm-liigan pudotuspelien pistepörssin voitto
- 2005 - 2006 Pudotuspelisarjassa Tapparaa vastaan 5 ottelussa 9 pistettä (muistanet?)
- 2005 - 2006 Veikkauksen kultainen kypärä voittaja
- 2005 - 2006 paikka Sm-liigan allstars kentällisessä
- 2005 - 2006 Sm-liigan hopeaa
- 2006 - 2007 Ässien paras pistemies, syöttäjä, (maalintekijä)
- 2006 - 2007 35 ottelussa 45 pistettä, laske siitä ka. ja vertaile!
Voimalaituri kirjoitti:
Ja millaisen loven tämä jättää Ässien kaltaisen pikkuseuran pelaajabudjettiin -
Eiköhän juuri tällä tehty pientä pesäeroa pikkuseuroihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös