Marko Kivenmäki – Fakiiri

  • 502 898
  • 1 567

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Pasi Peltosen sanomana Jatkoaika kirjoitti:
Ässien avainpelaajien sopimustilanteista on viime aikoina puhuttu kyllästymiseen asti. Tarkkasilmäinen kapteeni on kaiketi havainnut senkin. Onko padan pukokopissa ollut poikkeuksellisen mietteliäitä miehiä?

- On siellä kaksi ollut, Peltonen suostuu pusertamaan pienen miettimisen jälkeen.

Onkin sitten "hieno" ja vieläkin mietteliäämpi vierasrupeama pojilla edessä. Juuri tämänkaltaisessa tilanteessa ymmärtää joukkueen johdonkin halun tilanteen nopeaan ratkeamiseen. Turhaa kiusata mitään asian osapuolta pidempään vaan tehdä ratkaisut suuntaan taikka toiseen ja päästää "haluavat" miehet pois ja taas antaa jatkaville rauhan keskittyä pelaamiseen ässille ja sitä myöden vapautuneemman tekemisen ilmapiirin koko joukkueelle.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Radek kirjoitti:
Realiteetit hukassa.

Porin Ässät tarjoaa 3 vuoden ja reilusti yli 100k€/kausi arvoista sopimusta ja täällä inistään. Puhutaan ylivoimaisesti Ässien historian kalleimmasta pelaajasta toteutuessaan.

Niin. Onhan Jukka säästellyt hienosti, mutta ei jukalla ole osaa eikä arpaa viimekauden jättipottiin ja hyväveli systeemi, jossa kaikki tamperelaiset kelpaa ässiin vituttaa. On jukassa hyvääkin.

Realiteetit ei todellakaan ole hukassa. Kuukausien turhautuminen nyt vaan purkautui hieman vahvasti.

Edit. Miksi ihmeessä Kuuselaa ei myydä? Mieshän on ihan selkeästi jarruna joukkueessa ensi kauden fyrkkaa laskeskellessa.

Nimim. Haley ykköseen
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Radek kirjoitti:
Realiteetit hukassa.

Porin Ässät tarjoaa 3 vuoden ja reilusti yli 100k€/kausi arvoista sopimusta ja täällä inistään. Puhutaan ylivoimaisesti Ässien historian kalleimmasta pelaajasta toteutuessaan.

Onkos sulla jotain faktaa tuosta 3v pahvista ja varsinkin yli 100te per kausi? Muuten tieto on yhtä varmaa kuin oma pilailumielessä heitetty "Hirsimäki varmaan tarjoaa 70te per kausi".

En usko että Ässät alkaa julkistamaan mitään tehtyjä tarjouksia ja varsinkaan niiden tarkkoja summia julkisuuteen. Näin eivät fanit pääse syyttämään johtoa liian vaatimattomista tarjouksista tähtipelaajien suhteen...

edit: aiheeseen viitaten, naapuriseura näköjään osaa hoitaa pelimiestensä sopimusasiat tarpeellisen ajoissa! Ässien toimistollakin voitaisiin ottaa oppia tästä

http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=uutiset&id=6539
 
Viimeksi muokattu:

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
super kirjoitti:
Mitä minun olisi aiemmin pitänyt myöntää?

Kysyin sinulta varsin selvästi aikaisemmin tässä ketjussa:

Laitat uskottavuutesi aika hyvin peliin. Sinulla on ilmeisesti faktaa? Eli, Kivenmäki jatkaa Ässissä ja viimeistään ylihuomenna ilmoitetaan jatkosoppari. Näin sanoi nimimerkki super. Muistetaan tämä.

Tämän jälkeen sinulla olisi hyvin ollut mahdollisuus sanoa, että " hei mulla ei ole faktaa, että sopimus allekirjoitetaan, vaan että neuvotteluyhteys on olemassa" Otit tietoisen riskin siihen luottaen, että Mave allekirjoittaa sopimuksen. Eipäs allekirjoittanutkaan tänään, mikä on sinun kohdaltasi nyt hieman noloa.

Ei tää hei voi olla näin vaikeeta.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
jupster kirjoitti:
Ei tää hei voi olla näin vaikeeta.

No ei luulisi, mutta sinä jaksat jankuttaa samaa asiaa viestitolkulla. Kaikille on nyt varmasti tullut pointtisi selväksi ja olet saanut yrittää päteä asian tiimoilta tarpeeksi. Lopeta jo.

Joku saisi selventää nuo raha-asiat, eli saako Ässät kauden jälkeen Mavesta ja Kuuselasta samat korvaukset kuin siinä tapauksessa, että heidät myytäisiin nyt pois? Ei puhuta siis palkkasäästöistä, vaan pelkistä "siirtokorvauksista".
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Näkkäri kirjoitti:
Joku saisi selventää nuo raha-asiat, eli saako Ässät kauden jälkeen Mavesta ja Kuuselasta samat korvaukset kuin siinä tapauksessa, että heidät myytäisiin nyt pois? Ei puhuta siis palkkasäästöistä, vaan pelkistä "siirtokorvauksista".
Kuuselasta saadaan jonkinmoinen kasvattajaraha koska mies pelasi ekat liigapelinsä Ässissä, Mavesta ei saa muuta kuin hys-hys -rahoja suomalaisessa siirrossa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
korkki kirjoitti:
Kuuselasta saadaan jonkinmoinen kasvattajaraha koska mies pelasi ekat liigapelinsä Ässissä, Mavesta ei saa muuta kuin hys-hys -rahoja suomalaisessa siirrossa.

Eli Ässät ilmeisesti hyötyisi rahallisesti huomattavasti myydessään Maven kesken kauden, mikäli kohteena on ulkomaat. Tässä tapauksessa kiitos hyvästä työstä ja näkemiin. Kaikki rahat irti mitä saadaan, koska tämä kausi on ohi.

Kuuselan tapauksessa on fiksua yrittää päästä kaverista joka tapauksessa eroon mahdollisimman pian, koska hänestä ei ole pelillisestikään mitään iloa. Kaveri näyttää ammattiylpeytensä perseilemällä pelit Ässissä uuden sopimuksen muualle saatuaan. Ei näin.
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vituttaa..

Nyt senverran harmittaa, että ostin karhun sijasta koffia...tai samaa paskaahan taitavat nykyään olla.

Siinäkö se sitten oli? Pata ei tule mistään saamaan parempaa miestä tilalle. No, mutta aikalisä on vai aikalisä. Ei se vielä tarkoita, etteikö jumala sopimusta vielä allekirjoita.

Mikäli herra ei nimeä lappuun rustaa, on kyllä joukkueella varmaan melkoisen paskat tunnelmat...hyvästi siis loputkin tämän kauden haaveet.

Mutta toivotaan, toivotaan...
 

Redhot

Jäsen
Näkemiin Mave!

Ei kai tässä auta kuin hyvästellä mave ja laittaa uutta matoa koukkuun (Hisey & Nicke). Uskon että Ässät on tehnyt kaikkensa sopimuksen eteen, mikäli jutut kaikkien aikojen kovimmasta tarjouksesta pitävät paikkansa (enemmän kuin Lankun 130k€). Mielestäni 150k€ on ehdottomasti Ässien kipuraja, jonka yli ei voi yksinkertaisesti mennä. Turha on myöskään syyttävää sormea Hirsimäen suuntaan nostella. Tosiasia on, että hallitus tekee päätökset ja tj. toteuttaa nämä. Eiköhän viime kevään "oman onnensa ohi nukkuminen" ole opettanut välttämään samat virheet uudestaan.
 

super

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvissä kyttäysasemissa
Kerran vielä pojat kun se on niin vaikeaa.

Olin 100% varma ilmoittamastani asiasta. Siitä en tosin ollut varma että tuleeko Kivenmäen sopimus julkisuuteen perjantaina. Olin vielä tänään aamulla 100% varma että sopimus syntyy.

Mä en tiedä mitä minun pitäisi sinulle myöntää arvon jupster? Myönnän että sopimusta ei kirjoitettu ja myönnän erehtyneeni asiassa. Myös sinä voit olla jostain asiasta 100% varma joka ei kuitenkaan sinuun liity mitenkään.

Sinun silmissäsi menetin uskottavuuteni. Kuten jo aiemmin kirjoitin täällä vain todella harvalla on sellaista joten en tunne itseäni huonoksi ihmiseksi.

Ja nyt kun kerran mistään ei voi olla 100% varma niin ehkä se sopimus sitten kirjoitetaan ensi viikolla, vai mitä jupster? Eihän Kivenmäen lähtö Ässistä tämän perusteella voi olla varmaa pelkkä aikalisä Kivenmäen puolelta.
 
Lisäaika tarkoittaa käytännössä sitä, että Ässien sopimukseen on nyt tullut ulkomailta selkeä korotustarjous. Ehkä kyseinen soppariehdotus on tullut tänään aamulla tai eilen illalla tai koska vain. Sillä ei ole hevon vitun merkitystä enää.

Nyt lienee varmaa se, että Mave lähtee. Se on paska juttu, mutta ei voi mitään. Ihme vaaditaan miehen Poriin jäämiseen. Esim. Toivola pyysi viime kaudella lisäaikaa, mikä tarkoitti käytännössä poislähtöä. Sama juttu nyt Kivenmäen kohdalla.

Varmaan joukkueella mielenkiintoinen puoliviikkonen reissussa, kun kaksi kaveria on lähtökuopissa.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sanoisin ettei yhden miehen päätöstä voi ikuisuutta odottaa. Ykkösketjun paikat pitäisi olla täytettynä tammikuun aikana joten tuon Maven sopparin takarajana voisi pitää tammikuun loppua elikkä siirtorajan takarajaa. Toivottavasti Mave on rehellinen ja kertoo myös jos soppari on muualle tehty ettei turhaan hukata kallista aikaa muiden kanssa neuvotteluissa ( Hisey, Nickersson, Huippumaalivahti). Kausi tuntuu olevan paketissa eli mielestäni jos sopimusta ei saada, kannattaa yrittää kaupata muualle että edes jotain saadaan. Raha auttaa ensi kauden joukkuetta rakennettaessa sekä omille junnuille saadaan tärkeitä kovia liigapelejä ennen ensi vuotta jolloin ovat entistä valmiimpia liigapeleihin. Kyllä Maven aikalisä voi johtua myös siitä ettei ensi vuoden päävalmentajaa tiedä varmaan vielä kukaan. Tämä on pelaajille todella tärkeä tieto.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mavella on siis edelleen vaihtoehtoina Ässät tai ulkomaat. Eli tässä mielessä tilanne ei ole muuttunut muutamassa päivässä mihinkään. Ässien kannalta ongelma on se, että Maven rahat täytyy kohta pistää kiinni toiseen kotimaiseen pelaajaan ja jos tämän jälkeen käy niin, että Mave ei saakkaan mieleistään sopimusta ulkomaille, saattaa olla olemassa riski, että Mave nähdään muun liigaseuranpaidassa ensi kaudella. Toisaalta kyllähän Ässillä on tämän kauden tarkan talouden takia mahdollisuus jopa satsata sekä Kivenmäkeen että toiseen kovaan hevoseen, jos Mave olisikin myöhemmin keväällä/kesällä saatavissa.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En jaksa uskoa, että Maven "aikalisä" olisi vielä merkki pelin menettämisestä. Ässillä oli torstaina peli ja Mave oli kotona aikaisintaan kymmeneltä illalla. Perjantaina Ässillä oli aamulla klo. 12.00 harjoitukset, jonka jälkeen joukkue suuntasi suoraan kohti Kuopiota. Oletetaan, että esim. Sveitsistä olisi tullut Ässiä suurempi sopimustarjous vaikkapa torstai-iltapäivänä. Missä vaiheessa Kivenmäki olisi ehtinyt istua kaikessa rauhassa alas perheensä kanssa ja miettiä asiat perinpohjin selviksi?

Maven ei tarvitse hätiköidä, se on joku aivan muu, jolla on tälläkin hetkellä paniikkinappula pohjassa. Jaksan vieläkin uskoa, että Kivenmäki tehoilee ensi vuonnakin Porissa. Kunhan nyt vain mittauttaa markkina-arvoaan...
 

Patamusta

Jäsen
No eiköhän se tosiaan ollut siinä. Ikävä kyllä en usko enää Maven sopimukseen Ässien kanssa. Toivon tosin olevani niin helvetin väärässä tällä kertaa.
Mutta eiköhän se aikalisä ole se perinteinen, jota seurustelussakin käytettiin nuoruusvuosina, eli: Sorry, mutta ei enää kiinnosta, mutta en kehtaa sitä suoraankaan sanoa.
Mavea toisaalta ymmärrän ratkaisussa, mutta kyllähän se fanina vituttaa ei sille mitään voi.

Suurin huoli onkin nyt siinä, että miten Ässät onnistuu tässä vaiheessa siirtomarkkinoilla. Koko ykköskenttä pitäisi onnistua rakentamaan nyt uusiksi. Kuuselan lähtöä pidän täysin varmana. Tehdäänkö ykkönen Häppölän ympärille? Mielestäni sekin pitäisi kyseenalaistaa miehen tämän kauden esitysten perusteella.
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Radek kirjoitti:
Nyt pitää vaan kaiketi toivoa parasta.
Eiköhän toivomisen aika ole ohi.
Ässät siis teki omiin resursseihinsa nähden kovan tarjouksen, ja asetti takarajaksi tämän viikon perjantain. Perjantaina Kivenmäki ilmoitti, ettei allekirjoita sopimusta. Eli siis, hylkäsi tarjouksen.
Aikalisistä puhuminen on vain fanien rauhoittelua, ja oma veikkaukseni on että sopimus ensikaudesta muualle on jo tehtynä.

Mitään faktaa asiasta minulla ei ole, ja mielelläni olisin väärässä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Miksu kirjoitti:
Eiköhän toivomisen aika ole ohi.
Ässät siis teki omiin resursseihinsa nähden kovan tarjouksen, ja asetti takarajaksi tämän viikon perjantain. Perjantaina Kivenmäki ilmoitti, ettei allekirjoita sopimusta. Eli siis, hylkäsi tarjouksen.
Aikalisistä puhuminen on vain fanien rauhoittelua, ja oma veikkaukseni on että sopimus ensikaudesta muualle on jo tehtynä.

Mitään faktaa asiasta minulla ei ole, ja mielelläni olisin väärässä.

Nythän ei siis ole mitään tietoa siitä, millaista paperia Mavelle on Ässistä tarjottu (vain epämääräisiä huhuja 130k per vuosi luokaa olevasta kolmivuotisesta sopimukseta), niin ei oikein viitsis alkaa huutaan Mavea ulos siihen tapaan kuin Pajuli huudettiin. Ulkomaille siirtymisen voisi kyllä pitkin hampain sulattaa, etenkin kun on kaikki syyt olettaa, ettei se Hirsipuun paperi sittenkään ollut SM-liigan mittapuun mukaan mikään tuplajättipotti. Mutta jos osoite on 50 km etelään tai ihan mikä tahansa muu SM-liiga joukkue, niin kohtelu jatkossa olkoon sitten Ässä-fanien taholta jäätävä (ja ex-joukkuetoverilta sellainen, että Mave ihan oikeasti vielä itkee Billy Tibbetsiä suojelijakseen).
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät on tarjonnut kolmivuotista ja yli 100 €/ vuosi sopimusta Mavelle ja tämä on faktaa.

Mave pelaa Ässissä, jos SM liigassa pelaa. Tällä hetkellä Mave katsoo minkälaisia tarjouksia hän saa ulkomailta. Ongelmaiseksi tilantee tekee veron mainitsema joukkueen rakennus. Eli pian pitää hankkia niitä ykkösketjun miehiä, jotta niitä saa.
 

mynthon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pittsburgh Penguins
San Jose Shark #50 kirjoitti:
Mutta jos osoite on 50 km etelään tai ihan mikä tahansa muu SM-liiga joukkue, niin kohtelu jatkossa olkoon sitten Ässä-fanien taholta jäätävä (ja ex-joukkuetoverilta sellainen, että Mave ihan oikeasti vielä itkee Billy Tibbetsiä suojelijakseen).

Minä ainakin vihellän Kivenmäelle niin paljon kuin pystyn jos hän valitsee jonkun muun SM-Liiga joukkueen. Riksman oli eri asia, Mavelle on tarjottu hyvää sopparia ja jos hän silti muualle lähtee, hänelle kuuluu huutaa ja viheltää.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
TosiFani kirjoitti:
Ässät on tarjonnut kolmivuotista ja yli 100 €/ vuosi sopimusta Mavelle ja tämä on faktaa.

Mave pelaa Ässissä, jos SM liigassa pelaa. Tällä hetkellä Mave katsoo minkälaisia tarjouksia hän saa ulkomailta. Ongelmaiseksi tilantee tekee veron mainitsema joukkueen rakennus. Eli pian pitää hankkia niitä ykkösketjun miehiä, jotta niitä saa.
Olisikohan tässä tapauksessa käynyt niin, että Mave on pyytänyt vielä lisää palkankorotusta johon Hirsimäki ei ole suostunut suoralta kädeltä. Nyt sitten aikalisällä molemmat osapuolet tarkistelevat hintojaan.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
mynthon kirjoitti:
Minä ainakin vihellän Kivenmäelle niin paljon kuin pystyn jos hän valitsee jonkun muun SM-Liiga joukkueen. Riksman oli eri asia, Mavelle on tarjottu hyvää sopparia ja jos hän silti muualle lähtee, hänelle kuuluu huutaa ja viheltää.

Tää on just tätä porilaista mentaliteettiä, lyhyt muisti jne. Mitä sitten jos on tarjottu hyvää sopparia? Mikä sitoo Mavea poriin jos kerran sopimus loppuu tähän kauteen? Ensimäiset ilopillerit oli jo avajaisturvauksessa huutamassa Toivolalle "vitun orava" hampaat korvissa. Eivät ilmeisesti muista kuka oli viime kauden hopeajoukkueen valmentaja. Ja nyt olet valmis unohtamaan myös Maven teot joukkueen eteen? Kypsää toimintaa kaiken kaikkiaan. Mave haluaa menestyä, se siitä.
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
mynthon kirjoitti:
Minä ainakin vihellän Kivenmäelle niin paljon kuin pystyn jos hän valitsee jonkun muun SM-Liiga joukkueen. Riksman oli eri asia, Mavelle on tarjottu hyvää sopparia ja jos hän silti muualle lähtee, hänelle kuuluu huutaa ja viheltää.
Miksi Riksman on/oli eri asia?

Tarjouksen hylkääminen vaiko se kuinka kauan mies on Porissa pelannut?
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Tumpe kirjoitti:
Tää on just tätä porilaista mentaliteettiä, lyhyt muisti jne. Mitä sitten jos on tarjottu hyvää sopparia? Mikä sitoo Mavea poriin jos kerran sopimus loppuu tähän kauteen? Ensimäiset ilopillerit oli jo avajaisturvauksessa huutamassa Toivolalle "vitun orava" hampaat korvissa. Eivät ilmeisesti muista kuka oli viime kauden hopeajoukkueen valmentaja. Ja nyt olet valmis unohtamaan myös Maven teot joukkueen eteen? Kypsää toimintaa kaiken kaikkiaan. Mave haluaa menestyä, se siitä.
Kyllä se on mun mielestä ihan normaalia että vastustajan, erityisesti pahimman vihollisen pelaajille buuataan ja huudellaan taustasta riippumatta.
 

Kalmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
Tumpe kirjoitti:
Tää on just tätä porilaista mentaliteettiä, lyhyt muisti jne. Mitä sitten jos on tarjottu hyvää sopparia? Mikä sitoo Mavea poriin jos kerran sopimus loppuu tähän kauteen? Ensimäiset ilopillerit oli jo avajaisturvauksessa huutamassa Toivolalle "vitun orava" hampaat korvissa. Eivät ilmeisesti muista kuka oli viime kauden hopeajoukkueen valmentaja. Ja nyt olet valmis unohtamaan myös Maven teot joukkueen eteen? Kypsää toimintaa kaiken kaikkiaan. Mave haluaa menestyä, se siitä.

Suomi ja Ruotsi sotivat keskenään. Ruotsin puolesta taistelee hyvä kaverisi, joka maata puolustaakseen on tappamassa sinua ja tuhoamassa maatasi. Hurraisitko silloinkin ja nousisit pystyyn taputtamaan, kun huomaat kaverisi hyökkäävän ja teloittavan kanssatovereitasi jalolla taidolla?

Tulipahan tällainen esimerkki mieleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös