Marko Kivenmäki – Fakiiri

  • 503 208
  • 1 567

Jande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Arsenal
mic82 kirjoitti:
Mave on jo uransa ehtoopuolella. On aivan turha lähteä yhdeksi kaudeksi ison rahan perässä ja raahata perhe mukanaan. Hyvää asuinympäristöä, ystäviä tai perheen onnellisuutta ei voi rahalla mitata, ..

Voi hyvänen aika mitä tekstiä. En nyt yritä olla mikään vastarannan kiiski asiassa tai no olisihan se hienoa jos ihmiset ajattelisivat oikeasti noin, mutta edes toi ei nyt ole mikään syy jäädä Poriin. Ehkä jollekin voisi olla, mutta ei varmasti läheskään kaikille. Perheen voi jättää ihan hyvin Poriin, kun itse rahastaa vuoden jossain alppimaassa ja viettää lomat täällä. Vuoden jaksaa reissuhommissa niin ihan mainiosti.

Itse tunnen paljon ihmisiä, mm. nykyinen pomo ketä ovat reissuhommissa ja näkee vaimoa ja lapsia joskus lomilla ja jouluna, eihän se varmasti kivaa ole, mutta niinkin voi toimia. Toisille ihmistyyypeille taas koti ja perhe lähellä ovat tärkeämpiä asioita kuin raha, mutta toisille taas riittää jos tilinauhan loppusumma on tarpeeksi iso lievittääkseen koti-ikävää. Näitä asioita ihan turha koittaa itselleen perustella moisella liirum laarumilla jos ei ole itse kyseinen henkilö ja tiedä mitä haluaa elämältään. Se että Kivenmäki joskus puhui kuinka kivaa on asua perheen kanssa Porissa voi olla jo täysin menneen talven lumia ja nyt mieli on ihan toinen. Tietysti fani ajattelee tunteella ja puhuu kaikista muista korkeammista arvoista, mutta pelaaja ajattelee aivan varmasti jotain ihan muutakin. Mutta ajatusmaailmoja on aivan varmasti joo monia.

Mutta oikessa olet siinä, että toivottavasti tämän viikon jälkeen ollaan viisaampia.
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
Paavo kirjoitti:
Aholan Pentti jutteli tänää radiossa että Mavelle on tarjottu erittäin hyvää sopimusta ja tämänviikon aikana odotetaan jotain vastausta.
Mikä on Ässien mittapuulla erittäin hyvä sopimus? Minkälaisista summista voitaisiin yleisellä tasolla puhua?
 

MS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Et-Po 72, EuPa, Veitsiluodon Vastus,Hoopi Hänninen
mic82 kirjoitti:
Mave on jo uransa ehtoopuolella.
Tuohan on mitä parhain syy lähteä pelaamaan ulkomaille ja hankkia viimeisinä vuosina kunnon tulot.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
MS kirjoitti:
Mikä on Ässien mittapuulla erittäin hyvä sopimus? Minkälaisista summista voitaisiin yleisellä tasolla puhua?


Olet seurannut keskustelua niin tiedät,että Ässät on korottamassa pelaajabudjettiaan 200000eurolla 1,2miljoonaan eli nykyistä enemmän rahaa on käytössä.Mikä on sitten erittäin hyvä,siitä voimme vain arvailla.
Luulisi,että jotain 100 ja 150 tuhannen väliltä.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
korkki kirjoitti:
Et taaskaan tiedä mistä puhut. Ensinnäkin, suurin osa tänne kirjoittavista on oikeasti faneja ja fanit ajattelevat aina ensin tunteella. Ainakin Ässäfanit. On ihan eri asia kannattaa Ässiä kuin jotain muovista ostojoukkuetta.

Ja miten voit sanoa että ihminen joka haluaa lastensa parasta on valmis lähtemään rahan perässä. Mielestäni juuri se että ottaa parhaan mahdollisen tarjouksen on itsekästä. Tietysti jos lapset haluavat jättää tutut ympyrät se on eri asia, mutta itse ainakin miellän lasten ajattelemisen sellaiseksi että ei lähdetä haahuilemaan mihinkään vaan asutaan siellä missä lasten ympyrät ovat tutut ja eikä tarvitse lähteä hankkimaan uusia kavereita. Rahalla kun ei yleensä saa onnea.

Ei liity aiheeseen mitenkään, mutta mielestäni psykoiskän pointit edustavat - jälleen kerran - aivan erilaista ajatusmaailmaa kun minulla asiasta on...

Mavella on tasan 2 vaihtoehtoa suomessa, jotka mahdollistavat lasten asumisen samassa ympäristössä, mutta toisessa on varmasti kovempi palkka tarjolla. Jos Mave saisi vaikka 20-70k enemmän naapurikaupungista ja asuisi edelleen täsmälleen samassa paikassa missä nykyäänkin. En tiedä sitten mitä itsekästä siinä olisi.

Ymmärrän sinun faniasenteesi. Minä taas pystyn tunteiltani ajattelemaan myös sen pelaajan tunteita. Hänen ykkösprioriteettinsa on hänen perheensä, ei se missä joukkueessa sinä hänet haluat nähdä.
 

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
MS kirjoitti:
Tuohan on mitä parhain syy lähteä pelaamaan ulkomaille ja hankkia viimeisinä vuosina kunnon tulot.
Ja tätä Mave ja hänen perheensä ei juuri halua. Mave haluaa pelata Suomessa SM-liigaa eikä missään keski-Euroopan huidotaan ja jäähdytellään sarjoissa. Ja miksi hän mihkään täältä lähtisi, kun kerran vielä uransa ehtoopuolellakin kuuluu koko sarjan eliittipelaajiin.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
psychodad kirjoitti:
Hänen ykkösprioriteettinsa on hänen perheensä, ei se missä joukkueessa sinä hänet haluat nähdä.

Perhe on varmasti tärkeä, eikä reissuelämää enää haluta Kivenmäen perheessä viettää. Toisaalta en usko rahan ratkaisevan tässä tilanteessa kaikkea. Jos haluat voit kaivaa ketjuja viime kaudelta, joissa mm. olin ihan varma Riksmanin lähdöstä ilman sen kummempaa tietoa, vaikka Juuso kehui Poria ja Ässiä maasta taivaisiin. Nytkin uskon tietäväni sen, ettei raha ratkaise kaikkea tapaus Kivenmäessä. Listataan muutama pointti:

- Mave haluaa olla joukkueensa ehdoton tähti ja Ässissä hän olisi sitä varmasti, toisin kuin muualla.
- Kivenmäki haluaa pitkän sopimuksen, enkä usko kovinkaan monen muun tarjoavan hänelle esim. 3-vuoden diiliä kuin Ässien. Syynä tietenkin pelko asenteesta.
- Kivenmäellä on kunnianhimoa nousta yhdeksi perinteikkään seuran ikoneista. Saada kenties paita kattoon ja olla yksi puhutuista (entisistäkin) kiekkoilijoista. Tekemällä nyt 3-vuoden jatkon ja iskemällä joka kaudella edelliskausien tehoja näin tulisi takuulla käymään. Mottona: Norjasta sankariksi.
- Mavella on Ässissä hyvä olla ja asema on vakaa. Riski siitä, että ensi kausi ei luistaisikaan samalla tavalla uudessa seurassa kuin Padassa on olemassa ja seuraukset mikäli näin kävisi ovat myös varmasti mietinnässä.

Mikäli sopimusta ei tällä viikolla synny, niin jatko Ässissä voitaneen kuitenkin jo unohtaa. Toivotaan parasta.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
mic82 kirjoitti:
Ja tätä Mave ja hänen perheensä ei juuri halua. Mave haluaa pelata Suomessa SM-liigaa eikä missään keski-Euroopan huidotaan ja jäähdytellään sarjoissa. Ja miksi hän mihkään täältä lähtisi, kun kerran vielä uransa ehtoopuolellakin kuuluu koko sarjan eliittipelaajiin.

Sveitsin liiga ei taida kuitenkaan olla mikään halonhakkuu liiga, vaan kova ammattilaissarja. Vai onko Rintasen, Söderholmin ja Daiglen kaltaiset pelaajat jo liian jäähdyttelijöitä?
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Näkkäri kirjoitti:
- Kivenmäki haluaa pitkän sopimuksen, enkä usko kovinkaan monen muun tarjoavan hänelle esim. 3-vuoden diiliä kuin Ässien.
Onkohan edes Ässät innokas tekemään "vanhemman" pelurin kanssa suoraa 3-vuotista sopimusta. Kuparinen ainakin oli taannoin TJ:nä ollessaan juuri näitä pitkiä sopimuksia vastaa, kun tuntui vapaamatkustaja löytyvän pitkän sopimuksen turvin. Uskoisin että sieltä hallituksesta ei tule kannatusta pitkälle sopimukselle.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
L4E kirjoitti:
Onkohan edes Ässät innokas tekemään "vanhemman" pelurin kanssa suoraa 3-vuotista sopimusta.

Jos se on ainoa ase Kivenmäen jatkosopimukseen, niin uskon, että on innokas. Varmasti jonkinlaista sopimusteknistä "takuuta" sopimustarjouksessa on kuitenkin olemassa.
 
Ässien ainoa etu on todellakin sopimuksen kestossa. Ulkomailta saa kirkkaasti yhden vuoden ja yli 200 000 euron sopimuksia. Lisäksi niistä ei mene edes Suomen mukavaa veromätkyä samalla tavalla. Ässät tarjonnee maksimissa 150 000 ja kolme vuotta. Kumpi sitten Mavesta on parempi, vuoden sopimus yli 200 000 eurolla vai kolme vuotta suunnilleen 150 000 tai hieman alle. Siinä sitä pohdittavaa lienee ja Ässien ainoa selkeä ase on juuri sopimuksen pituus.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Seisomakatsomo kirjoitti:
Hyvä idea! Itse en pääse ko. matsiin, kun en ole kaupungissa, mutta menkää nyt kaikki kynnelle kykenevät huutamaan Maven nimeä kuorossa koko matsin ajan!

No, se huutaminen ei tuo leipää pöytään, vaikka varmasti kivalta tuntuukin. :) Oma vaatimaton mielipiteeni tähän asiaan on se, että raha on varmasti ratkaisevin asia, jos tarjousten ero on yli 20 tonnia. Lisäksi hyvin tärkeää luulisin olevan tuo sopimuksen pituus, joka tuonikäiselle pelaajalle on myös tärkeää.

Yksi asia, mitä kukaan ei ole tuonut esiin (ainakaan mun silmiin ei oo osunut), on se, että haluaako Kivenmäki voittaa vielä jotain uransa aikana. Ässissä mestaruuden voittaminen on lähes mahdotonta. Tuollaiset viime kauden kaltaiset tapahtumat ovat erittäin harvinaisia ja osuvat saman seuran kohdalle niin harvoin, että tuskinpa Kivenmäki Ässien paidassa Kanada-maljaa nostelee. Ratkaiseeko tuo potentiaalinen mestaruuden tavoittelu tulevan osoitteen, sitä en tiedä, mutta voisi luulla, että jotain sekin vaikuttaa. Tai sitten ei. :)
 

SuperMario

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
King Jeremy kirjoitti:
Yksi asia, mitä kukaan ei ole tuonut esiin (ainakaan mun silmiin ei oo osunut), on se, että haluaako Kivenmäki voittaa vielä jotain uransa aikana. Ässissä mestaruuden voittaminen on lähes mahdotonta.
Minusta tässä on kyllä hyvä pointti. Samalla voi kuitenkin kysyä, että onko Kivenmäki valmis pelaamaan mahdollisesti sekä pienemmässä että vähemmän dominoivassa roolissa kuin hän on Ässissä saanut pelata? Ei voi automaattisesti olettaa, että hän pääsee vastaavaan rooliin muualla. Mave ei jotenkin tunnu istuvan kovin kurinalaiseen muottiin, mutta voin olla väärässäkin ja vuodet ovat karaisseet siinä. Mave on ainakin tähän mennessä ollut taiteilijaluonne, joka tarvitsee hieman vapauksia ja tilaa hengittää, jotta hän on parhaimmillaan. Miten olisi asia sellaisessa suurseurassa, joilla katsotaan paperilla olevan mahdollisuuksia? Raha, perhe, ura sekä pokaalit, mikä tai mitkä painaa eniten tällä hetkellä vaakakupissa?
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
SuperMario kirjoitti:
Minusta tässä on kyllä hyvä pointti. Samalla voi kuitenkin kysyä, että onko Kivenmäki valmis pelaamaan mahdollisesti sekä pienemmässä että vähemmän dominoivassa roolissa kuin hän on Ässissä saanut pelata? Ei voi automaattisesti olettaa, että hän pääsee vastaavaan rooliin muualla. Mave ei jotenkin tunnu istuvan kovin kurinalaiseen muottiin, mutta voin olla väärässäkin ja vuodet ovat karaisseet siinä. Mave on ainakin tähän mennessä ollut taiteilijaluonne, joka tarvitsee hieman vapauksia ja tilaa hengittää, jotta hän on parhaimmillaan. Miten olisi asia sellaisessa suurseurassa, joilla katsotaan paperilla olevan mahdollisuuksia? Raha, perhe, ura sekä pokaalit, mikä tai mitkä painaa eniten tällä hetkellä vaakakupissa?

Aivan. Tyytyisikö Mave esim. Jokereissa tai jossain HV-71:ssä siihen, että pelaa kolmosessa, jos pisteitä ei tulekaan entiseen tahtiin? Miten se vaikuttaisi hänen peliinsä? Kestäisikö pää sitä? Minullakin on ollut se käsitys, että hän on taiteilijaluonne, jolle tärkeintä ei välttämättä ole nuo pokaalit, vaan enemmänkin oma rooli joukkueessa ja peliaika. Se käsitys toki voi hyvinkin olla väärä.
 

Nicke50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
King Jeremy kirjoitti:
Aivan. Tyytyisikö Mave esim. Jokereissa tai jossain HV-71:ssä siihen, että pelaa kolmosessa, jos pisteitä ei tulekaan entiseen tahtiin? Miten se vaikuttaisi hänen peliinsä? Kestäisikö pää sitä? Minullakin on ollut se käsitys, että hän on taiteilijaluonne, jolle tärkeintä ei välttämättä ole nuo pokaalit, vaan enemmänkin oma rooli joukkueessa ja peliaika. Se käsitys toki voi hyvinkin olla väärä.
Helposti hänen pelistään usein on havaittavissa että pelaa pelkästään itselleen mutta en usko että näin oikesti on.

Kyllä Maven luonteesta ja joukkueen mukana elämisestä on nähty myös merkkejä, siis siitä oikeasta Mavesta.

Hyvänä esimerkkinä käy viime kevään pelistä jossa pistettiin tappara kesälomalle.
Siinä pelissähän mies ei pelannut mutta tuli pelin päätyttyä siviileissä kentälle ja kyyneleet poskilla... (kuten myös allekirjottaneella...)

Edit. sori, aivan tappara matsipa hyvinkin...
 
Viimeksi muokattu:

Andy Burglary

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nicke50 kirjoitti:
Helposti hänen pelistään usein on havaittavissa että pelaa pelkästään itselleen mutta en usko että näin oikesti on.

Kyllä Maven luonteesta ja joukkueen mukana elämisestä on nähty myös merkkejä, siis siitä oikeasta Mavesta.

Hyvänä esimerkkinä käy viime kevään pelistä jossa pistettiin kärpät kesälomalle.
Siinä pelissähän mies ei pelannut mutta tuli pelin päätyttyä siviileissä kentälle ja kyyneleet poskilla... (kuten myös allekirjottaneella...)


Puhut asiaa, mutta sallinet pienen tarkennuksen. Mave tuli siviileissä jäälle Tappara-sarjan jälkeen, koska ei pelannut. Lehdessäkin oli kuva, jossa hän onnittelee Komarovia voittomaalista. Komarov pelasi Maven paikalla kyseisessä ottelussa. Vikassa Kärpät-pelissä Mave pelas, teki mm. tyhjiin yhden maalin ja syötti Kuuselan läpiajoon, josta myös tuli maali.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
King Jeremy kirjoitti:
Aivan. Tyytyisikö Mave esim. Jokereissa tai jossain HV-71:ssä siihen, että pelaa kolmosessa, jos pisteitä ei tulekaan entiseen tahtiin? Miten se vaikuttaisi hänen peliinsä? Kestäisikö pää sitä? Minullakin on ollut se käsitys, että hän on taiteilijaluonne, jolle tärkeintä ei välttämättä ole nuo pokaalit, vaan enemmänkin oma rooli joukkueessa ja peliaika. Se käsitys toki voi hyvinkin olla väärä.

Kivenmäki on luonteeltaan ja tyypiltään niin selkeästi ykköspyssyn asemaa ja peliaikaa vaativa, ettei pelaamisessa muussa kuin ykkösvitjassa ole hirveästi järkeä. Tähänhän miehen SM-liiga kikkailut ennen Norjaa tyssäsivät, lähes tulkoon pisteeseen että voisi hyvinkin olla nyt ex-kiekkoilija.

Jokereissa Kivenmäki olisi selvästi ykkösvitja tasoa, mutta siellä on se ongelma, että koutsilla on vaihtoehtojakin, mitä Ässien koutsilla taas ei ole. Ässissä asema on selviö, muualla taas ei välttämättä. Kolmen vuoden diili Porissa takuupalkalla ja asemalla on varmasti vaihtoehto, jolle kilpailevan tarjouksen pitää olla reilusti korkeampi, varsinkin jos diili on lyhyt. Ikävä kyllä se eräs autokauppias heittää tiskiin tarvittaessa mitä vaan niinkuin tapaukset Riksman ja Louhi, sekä Jokerien tuoreimmat tilinpäätökset kertovat, siihen ei edes tarvita cobolin syvää kurkkua.

Veikkaisin Kivenmäen osoitteeksi Poria, Ilmalaa tahi Raumaa mainitussa järjestyksessä.
 

Levonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Paavo kirjoitti:
Aholan Pentti jutteli tänää radiossa että Mavelle on tarjottu erittäin hyvää sopimusta ja tämänviikon aikana odotetaan jotain vastausta.

Mavelle on siis tarjottu kolmen vuoden pahvia ja vastausaikaa on tämän viikon perjantaihin asti. Tämä on faktaa. Uskon vahvasti, että sopimus syntyy.

Hiseyn kahden vuoden sopimuksesta on kuulunut myös vahvoja huhuja joten eletään toivossa senkin asian suhteen.

Olisi loogista julkistaa nuo sopparit samaan aikaan yhdessä tilaisuudessa.
 

super

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvissä kyttäysasemissa
Levonen kirjoitti:
Mavelle on siis tarjottu kolmen vuoden pahvia ja vastausaikaa on tämän viikon perjantaihin asti. Tämä on faktaa. Uskon vahvasti, että sopimus syntyy.

Hiseyn kahden vuoden sopimuksesta on kuulunut myös vahvoja huhuja joten eletään toivossa senkin asian suhteen.

Olisi loogista julkistaa nuo sopparit samaan aikaan yhdessä tilaisuudessa.

Kerroppa vielä se hinta, tiedät sinä senkin.

En uskalla/jaksa vielä innostua ajatuksesta Hisey ja Kivenmäki Ässissä, mutta kuitenkin...
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Major Julli kirjoitti:
Veikkaisin Kivenmäen osoitteeksi Poria, Ilmalaa tahi Raumaa mainitussa järjestyksessä.

Minä taas veikkaan että Ilmala on poissa kuvioista sijaintinsa takia. Pori, Rauma tai sitten ulkomaat jos oikein älyttömästi tarjotaan. Tuo kuulostaa minusta todennäköisimmältä järjestykseltä.

Ässäfanien puolesta toivoisin että Mave ässiin jäisi. Tuon jatkosopimuksen teko lisäisi uskottavuutta jonkin verran, ja ässillä olisi ainakin yksi iso palanen valmiina ensi kauden jengiin. Toisaalta, ei kyllä minua suuresti häiritsisi vaikka Kivenmäki pelaisi ensi kaudella kettupaidassa. Silti ehkä parempi jos hän jäisi poriin.
 

rosnäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nicke50 kirjoitti:
Kyllä Maven luonteesta ja joukkueen mukana elämisestä on nähty myös merkkejä, siis siitä oikeasta Mavesta.

Itsellenikin on jotenkin syntynyt nyttemmin Kivenmäestä mielikuva kohtuullisesta joukkuepelaajasta, jota kuitenkin kiusaa joukkueen menestymättömyys. Tämä on tietty ymmärrettävää, kun viime kaudella sai maistaa menestystä.

Tässä saattaa myös piillä tuo täälläkin vähemmän esiin tullut, mutta mielestäni erittäin aiheellinen kysymys siitä, haluaako Kivenmäki jatkossa pelata sellaisessa jengissä, jossa myös menestyminen on todennäköistä. Tämä lienee, rahan lisäksi, suurin kynnyskysymys jatkosopimuksen kannalta. Tässä mielessä en pidä Lukkoa Kivenmäen realistisena vaihtoehtona, koska Raumalla on pitkäjänteisen konkreettisesti osoitettu, että käytettävissä oleva budjetti ei aina korreloi menestyksen kanssa. Virmasen täky ja jaffalan kirkkaat valot saattavatkin olla liian suuri houkutus, ottaen huomioon, että Jokereiden nykypelissä myös kuittivihko kaivetaan tarvittaessa esiin eikä Jokereissa laajemman materiaalin vuoksi muutenkaan olisi Kivenmäelle odotettavissa vastustajan taholta erityiskohtelua. No, toivotaan, että Hjalliksen pelko on Kivenmäen viisauden alku.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
psychodad kirjoitti:
Minä taas veikkaan että Ilmala on poissa kuvioista sijaintinsa takia. Pori, Rauma tai sitten ulkomaat jos oikein älyttömästi tarjotaan. Tuo kuulostaa minusta todennäköisimmältä järjestykseltä.

Jossei cobolin ja viidensadan valitun opetuslapsen joukko saa autokauppiasta kammettua lähikuukausina pois, on aina mahdollisuus, että Mave saa Jokereista tarjouksen, jolla kannattaa vaikka käydä lentokoneella treeneissä Helsingissä ja illaksi Poriin perheen luokse. Jos selkävammaiselle Riksmanille voi heittää 200.000€ tiskiin, niin mitä Mavelle voi heittää?
 
Suosikkijoukkue
RL, CC, MS, SB-A, MN, CO, GL, ST,HG, BG
rosnäs kirjoitti:
Tässä mielessä en pidä Lukkoa Kivenmäen realistisena vaihtoehtona, koska Raumalla on pitkäjänteisen konkreettisesti osoitettu, että käytettävissä oleva budjetti ei aina korreloi menestyksen kanssa.

Miten sen nyt ottaa, Kärpät, TPS, HPK, HIFK ja Lukko ovat ainoat joukkueet, jotka ovat vähintään kaksi kertaa olleet viiden parhaan joukossa runkosarjassa, kolmen viimeisimmän kauden ajalta.
Lukolla on hyvät mahdollisuudet kasvattaa prosentteja suuremmiksi, mikäli tällä kaudella taas viiden joukkoon Lukko pääsee.

Kivenmäkeä en välttämättä Lukkoon tahtoisi, varmasti korvaamaton pelaaja Ässissä, ja taidoiltaan liigan eliittiä, mutta on todella kallis pelaaja (mikäli Lukko miehen kaappaa) ja riskiprosentti kasvaa melkeinpä liian suureksi.
Kivenmäki vaikuttaa Ässä-henkiseltä, ja varmasti pelaa Porissa halvemmalla kuin muualla, mutta kuinka paljon halvemmalla.. toivottavasti miehelle on osattu oikean suuruista kontrahtia tarjota, 150k e/kausi niin uskon miehen Porissa jatkavan(ainoa mahdollinen este on menestymisen halu)
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Kivenmäen meno Lukkoon on äärimmäisen epätodennäköistä kun rupeaa ajattelemaan eri vaihtoehtoja. Käytännössä Lukon on vakuutettava Mave että joukkueella on oikeasti mahdollisuuksia mestaruuteen, en usko että Lukko voi tätä täysin taata varsinkin kun vertaa Kärppiin tai Jokereihin. Koska jos meinaa olla Juudas on oltava takeet siitä ettei turhaan rupea Juudakseksi eli käytännössä varmaa menestystä ja hirmuliksaa. Ettei siitä yhden vuoden rahastuksesta jää vain luu käteen ja paluuta Ässiin ei käytännössä ole ainakaan samanlaisena ikonina.

Kivenmäen todennäköinen suunta on ulos Lukko Ässät akselista rahastamaan vuodeksi ja sen jälkeen takaisin Poriin. Sitten on kiva tehdä comebackit ja olla fanien suosiossa ja lompakossakin on vähän rahukkia.
 

Legion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Everton, FC Bayern
Kyllähän tuolla iällä väkisinkin tulee mieleen, että kannattais rahastaa markkina-arvon ollessa korkealla. Kausi tai pari Jokereiden leveässä leivässä vois olla aika monelle paikka josta ei voi kieltäytyä. Kehittymässähän Mave ei käy enää missään. Hyvä mestaruussauma ja tilille se 400k muutamasta kaudesta Hesan valoissa. Taitasin itse kyllä lähteä, vaikka kuinka Patasydän olenkin.

Toivottavasti olen väärässä ja Mavelle Ässä-logo rinnassa painaa riittävästi. Pikkutuohella tuskin kaveri on taivuteltavissa, mutta riittävä liksa ja pitkä kakku. Sillähän Mavea olis syytä houkutella. Niin ja se Nikke tai vastaava takaamaan rauha laatikossa.

Kunnei ny luguun vaa menis perskuta. Kivenmäelle tutkapari+Nikke Pelelle pakkipariin. Hisey+Healey tai Tuominen toiseen ketjuun. Herkulliset on saumat.

Kaino pyyntö:
Paas nyt kirjottaen puumerkkis Mave patapaperiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös