Markku Tähtinen Jokereihin kolmen ottelun sopimuksella

  • 108 271
  • 302

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Eipä taida jäädä.
Jos Tähtinen ei yllätä positiivisesti hän on pelannut helv.... huonosti muun joukkueen mukana:).
Sinänsä Virmasen paluu kaukaloon sopisi koska hänkin on ollut pelaamatta koko kauden oman höntsä seuransa riveissä...mutta harjoitteluhan on lahjattomia varten.

Tähtinenhän pelasi pari ottelua tällä kaudella ulkomaan visiitillään, eli vihjaako liigajyrä nyt, että mahdollisesti tuleva vahvistus ei olisi piiruakaan jäällä tälläkaudella vedellyt noin niinkuin pelimielessä...?

Sehän tämän homman jännäksi heittäisikin ja olisi ongelmiimme todellinen täsmälääke. Näitä jannuja kun nyt on esim. kotimaisuusteemaan sopivat:

-Lasse Pirjetä
-Petri Varis
-Pasit Saarela & Nielikäinen

Ulkomailta löytynee myös kosolti vahvistuksia jotka eivät vielä toistaiseksi ole kautta 09-10 aloittaneet.

Tässä kohtaa olen mielelläni mahdollisimman väärässä!
 
Viimeksi muokattu:

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä rutiköyhänmiehen-bremberg, Aarre-Markku Tähtinen, tänään siis 0+1 - tietänee loppukauden pahvia ilman kummempia neuvotteluja?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tämä rutiköyhänmiehen-bremberg, Aarre-Markku Tähtinen, tänään siis 0+1 - tietänee loppukauden pahvia ilman kummempia neuvotteluja?

Kuten jo aiemminkin kirjoitin, Markku vetää vuoren varmasti tarvittavat 1+3 ja lunastaa loppukauden pahvin. Sen jälkeen voikin taas olla hiljaisempaa...
 

Supernaut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä rutiköyhänmiehen-bremberg, Aarre-Markku Tähtinen, tänään siis 0+1 - tietänee loppukauden pahvia ilman kummempia neuvotteluja?

näissä kahdessa seuraavassa pelissä tulee maali, joka riittää (1+1) loppukauden sopimukseen. Masan keksimä try-out tuottaa siis tulosta.
 
Milloinkohan kuullaan Markun jatkosopparista, on onnistunut täydellisesti välttelemään jäähyboksia tähän mennessä joten pitäähän nyt tämä Tähtisen huippusuoritus palkita vähintään kolmen vuoden diilillä. Kentällä ei ole tainnut muuta tehdä kuin tulla muutaman kerran kunnolla kolatuksi(jotain hyvää tässäkin kaudessa sentään)?
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Sunnuntaina toivottavasti Markun viimeinen matsi Jokerinutussa. Ei ole tuonut mitään erikoista meidän peliin, kuten odotaa saattoikin. Miksi Markku on muuten koko ajan kontillaan kentällä? Onko jalat löysässä kunnossa, vai eikö mies todellakaan osaa luistella?
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Eiköhän mies vanhaa seuraansa vastaan syty pelaamaan ja latoo taululle pakolliset 1+1 => Virmanen antaa jatkopahvin.

edit. Ei sillä mies on täysin turhake ja ne vähät rahat tulisi nyt käyttää oikeesti äijiin jotka vahvistaa joukkuetta vrt. Alex Brooks
 

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
Ei jumalauta todellakaan jatkoa, ei auttanut meitä millään tavalla kun vastassa oli kovassa tikissä oleva joukkue. Ei auta jos huomisessa pelissä iskee yhden kakkos-syötön Ässiä vastaa, eli joukkuetta joka tulisi voittaa aina.
 

Kikkarelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jotenki sellanen kutina, et Koukun sopparia jatketaan kestämään ainakin jouluun saakka.. Saas nähdä mitä tapahtuu. Mun mielestä Koukku oli eilen ihan hyvällä jalalla liikkeellä ja Hauhtonen näytti B-junnulta Markkuun verrattuna. Ei tosin saisi ton pelin perusteella meikäläiseltä jatkoa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jotenki sellanen kutina, et Koukun sopparia jatketaan kestämään ainakin jouluun saakka.. Saas nähdä mitä tapahtuu. Mun mielestä Koukku oli eilen ihan hyvällä jalalla liikkeellä

Uskon että juuri noin siinä käy. Tähtisen soppari jatkuu ensin jouluun ja sen jälkeen aina karsintoihin ja kauden loppuun asti.

Näiden jalka-juttujen sijaan itse olen katsellut Tähtisen käsiä ja pelikäsitystä. Käsiä on, jopa enemmän kuin odotin. Sen sijaan pelikäsitys on aivan perseestä. Tähtinen pitää mielellään kiekkoa ja luistelee kiekollisena omalta puolutusaslueelta ylös ilman että edes aikoo syöttää kenellekään. Siis jotain tällaista peruskouluhöntsää, jossa yksi kuljettaa kiekkoa ja muut seisovat ja yrittävät arvata seuraavan tapahtuman. Jos kiinnostaa. No, ei tällä tavalla saada kunnollista hyökkäystä aikaan eikä olla Tähtisen kiekon menetettyä läheskään optimaalisessa puolustus- ja uudelleen hyökkäyskuviossa. SM-liigassa pelataan 2009-2010 vähän eri peliä kuin mitä Tähtinen esittää ja sentterin pelikäsitys pitää ehdottomasti olla nykyvaatimustasolle päivitetty. Tähtinen on kuin joku Windows 3.11, jonka työryhmäominaisuuksista ei nyt niin hirveästi kannata puhua - kuten ei Tähtisenkään. Tähtisestä olisi voinut tullakin jotain jos hänellä olisi ollut joko päätä kuunnella valmentajaa tai pätevä valmentaja. En tiedä kummasta mätti eikä kyllä kiinnostakaan.

Tähtinen on siis juuri sellainen kuin hänen odotettiinkin olevan. Ominaisuuksiltaan sopimaton nykyliigaan sentterin rooliin. Joten ei muuta kuin sentteripestiä loppukaudeksi Jokereihin - näillä mennään!
 

peluri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tähtinen on siis juuri sellainen kuin hänen odotettiinkin olevan. Ominaisuuksiltaan sopimaton nykyliigaan sentterin rooliin.

En ymmärrä tämän ketjun keskustelun tasoa Tähtisestä! Lapsellista ja periaattellista kritisointia ennenkuin edes on päässyt näyttämään nykykuntoaan.
Olen nähnyt hänen pelaavan molemmat ottelut Jokereissa, eikä suinkaan ole joukkueen heikko lenkki. Saattaa lunastaa kakkossenterin paikan, ja on jo nyt kiistatta siihen rooliin parempi kuin Hauhtonen. Nopeampi ja taitavampi!

Katseet ja kysymysmerkit suuntautuvat nyt ensisjaisesti siihen missä ihmeessä Rita, Lahti, Hauhtonen, Lind surffailevat! Lisäksi voimme todeta tämän "omat pojat" surullisen jatkon toteamalla että vain Jokereissa junnu tekee kaksi omaa maalia kahdessa perättäisessä ottelussa! Samoin Juutilainen ei ole liigapelaaja, Mestikseen hakemaan vauhtia.
Joukkueessa on roppakaupalla suurempia alisuorittajia ja väärässä liigassa pelaavia kuin Tähtinen!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Olen nähnyt hänen pelaavan molemmat ottelut Jokereissa, eikä suinkaan ole joukkueen heikko lenkki. Saattaa lunastaa kakkossenterin paikan

Sehän tässä vituttaakin. Ei kelpaa muille joukkueille, ei edes Ässille. Ei ole pelannut käytännössä lainkaan tällä kaudella. Pelikäsitys on mihin tahansa joukkueeseen vajaa. On hapoilla jo 15 sekunnin jälkeen. Ja silti: ei ole suinkaan heikoin lenkki Jokereissa joten saa sopparille jatkoa. Mihin Jokerit on menossa...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Markulta 3 peliä Jokereissa, tehot 0+1 eli ei kovin vakuuttavaa. Tosin maailmanloppu ei tullut vaikka Tähtinen tänne saapui ja pelasi nuo kolme peliä, Jokerit itseasiassa voitti kaksi noista kolmesta pelistä - ei siis Tähtinen onnistunut häviämään kuin HIFK-pelin.

Saa nähdä mitä tapahtuu, Tähtinen vahvisti Jokereiden sentteriosasto ja Hauhtonenkin saatiin siihen rooliin joka paremmin miehelle sopii. Toisaalta Tähtinen ei kuitenkaan ollut niin hyvä että kakkosketju olisi mitenkään erityisesti loistanut. Jos parempaa ei ole tarjolla kokeilisin jatkaa try-outtia jos taas on parempi ja ennen kaikkea varmempi pelaaja tarjolla niin sitten vaan pois.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toisaalta Tähtinen ei kuitenkaan ollut niin hyvä että kakkosketju olisi mitenkään erityisesti loistanut.
Eilen yritin Tähtistä seurailla ja noinhan se menee, että ei Tähtinen juurikaan pysty kakkosketjua auttamaan. Heikkoon jamaan ollaan Jokereissa jouduttu, kun joudutaan edes pohtimaan Tähtisen jatkoa. Nyt taitaa kuitenkin olla pakko, sillä kyllähän Tähtinen Hauhtosta paremmin pärjäsi ja toisaalta taas Hauhtonenkin paransi otteitaan kun rooli muuttui.

Tiedä sitten mikä tässä olisi parasta. Todellinen huippusena tietty ratkaisisi kaiken, mutta jos sellaista ei tule niin mulle on loppujen lopuksi ihan sama mitä Tähtisen kanssa tehdään. Ei se joukkuetta heikennä, mutta toisaalta ei tuo kyllä joukkuetta merkittävästi vahvemmaksikaan tee.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Markku Tähtisen puolustukseksi täytyy kuitenkin sanoa, että ei kenestäkään taida olla Ridan ruokkijaksi. Hirso (viime kauden pistepörssin voittaja) on ainut joka on siinä onnistunut viimeisen neljän vuoden aikana ja toisella yrityksellä hänkin epäonnistui. Toimivan kakkosketjun rakentaminen tulisi aloittaa hänen ulostamisesta, ei tässä mitään huippusentteriä tarvita vaan uusi laituri ja niitä on vieläpä helpompi löytää.

Jos joku suostuisi maksamaan edes puolet hänen palkastaan niin suostuisin itse epäröimättä siihen sopimukseen.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toisaalta Tähtisen jatko ei merkittävästi tule parantamaan sarjasijoitusta, joten samalla voidaan Juutilaista peluuttaa isommassa roolissa ja ajaa sisään ensi kautta varten. Siinä tapauksessa meillä on vain yksi varmasti pisteitä tekevä kenttä, mutta Tähtisen mukanaolokaan ei takaa, että kakkoskenttä tekisi yhtään enempää pisteitä.

Eli ei jatkoon, kakkosen keskelle joko JMJ tai jostain hyvä kakkossentteri.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Seuraavat kaksi peliä mennään ilman Mäkeä, sen lisäksi jos pistetään Tähtinen pihalle niin meillä on sentteriosastolla vahva miehitys. Pirnes ja Hauhtonen johtaa ilmeisesti kahta ketjua.

Mikä Tähtisen tilanne nyt on?
 

Myrkky

Jäsen
Juutilaista peluuttaa isommassa roolissa ja ajaa sisään ensi kautta varten.

Juutilainen on jo katsottu kortti. Ei ole mitään annettavaa isommassa roolissa. J-P Helenius on paljon vakuuttavampi sentteri.

Tähtisestä sen verran, että olisin puoltamassa uutta pätkäsopimusta esim. pariksi viikoksi, ts. kunnes löytyy parempi. Jos ei löydy, niin sitten on ihan sama pidetäänkö vai päästetäänkö menemään. Tietty jos A-junnuista löytyy lupaavia senttereitä lisää (en tiedä tilannetta), niin sitten voi antaa peliaikaa sinnekin.
 
Tähtisestä sen verran, että olisin puoltamassa uutta pätkäsopimusta esim. pariksi viikoksi, ts. kunnes löytyy parempi. Jos ei löydy, niin sitten on ihan sama pidetäänkö vai päästetäänkö menemään.

Miksi parissa viikossa löytyisi parempi nimi jos ei tähänkään mennessä ole löytynyt? Itse veikkaan, että Tähtinen pelaa loppukauden Jokereissa.
 

Myrkky

Jäsen
Miksi parissa viikossa löytyisi parempi nimi jos ei tähänkään mennessä ole löytynyt? Itse veikkaan, että Tähtinen pelaa loppukauden Jokereissa.

Lähinnä ajattelin, että sopimusneuvottelut vie helposti aikaa päiviä, viikkoja jne. Tietysti voi olla harhakuvitelmaa, että mitään muita neuvotteluja/etsintää olisi edes käynnissä.

Luulen kyllä myös, että loppukauden diili Tähtiselle on lähellä - ansiosta tai ei.

EDIT: Voi siis olla, että Tähtinen on ansainnut loppukauden sopimuksen - tai sitten Jokerit on ansainnut Tähtisen. Se riippuu, miten asiaa katsoo.
 

TeeVee

Jäsen
Miksi parissa viikossa löytyisi parempi nimi jos ei tähänkään mennessä ole löytynyt? Itse veikkaan, että Tähtinen pelaa loppukauden Jokereissa.

Nopealla selailulla Eliteprospectsin sivujen free agent -listoilta muutamia sopimuksettomia senttereitä:
- Marc Chouinard
- Artem Chubarov
- Rastislav Pavlikovsky
- Tom Cavanagh
- Jason Morgan
- Jan Hrdina
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän nyt ihan loogisella päättelyllä selviää, että keskiviikkoon mennessä on selvillä jatkaako Tähtinen vai tuleeko hänen tilalleen uusi sentteri. Se on selvä, että Mäen pelikiellon jälkeen ja Tähtisen poistuttua takavasemmalle, näillä ei voida mennä. Joten odottakaamme rauhassa keskiviikkoon saakka. Luulisin että sitten selviää sentteri asia. Tietysti jos liigajyrä tapaa mystisen miehen voisi tihkua ihan oikeaakin tietoa...
 

Boffe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tähtinen on yllättänt minut positiivisesti ja ollut selkeästi parempi kuin Hauhtonen. Liikkuu hyvin ja rakentaa peliä kohtalaisesti. Mutta jos parempi löytyy ja rahat riittää, niin tänne vaan.
Unohtakaa nyt jo Juutilainen! Nähty on. Miehestä ei isompaan rooliin ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös