Markkanen

  • 3 604
  • 24

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Luulajasta kantautuneiden tietojen mukaan paikallinen Elitserien-joukkue on lähestynyt Tapparan Jussi Markkasta värväysmielessä. He ovat ilmeisesti halukkaita ostamaan Tapparalta Markkasen sopimuksen ulos.

Onko Markkanen siis mahdollisesti saanut Luulajan suunnalta puhelinsoittoja, joiden viestinä on ollut lupaukset mahtavista määristä rahaa, sekä upouusi Volvo? Ovatko nämä mahdolliset puhelinsoitot mahdollisesti sekoittaneet Markkasen pään ja tuudittaneet hänet jo odottelemaan ensi kautta lahden toisella puolella? Onko Tapparan maalin suulla tästä syystä torstaina mahdollisesti Timo Järvinen ja koituuko tämä pudotuspelin mahdolliseksi ratkaisutekijäksi? Tässäpä playoff-pähkinää kerrassaan..
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Siinäpä se! Huumoriosasto kukkii. No, jos vaikka Markkanen loukkaantuu, niin eiköhän korvaaja oteta A-junioreista....
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Varmasti täysin perätön juttu. Toki se on julkaistu jo Tapparan nettisivuillakin joten joku sen on tehnyt, ellei sitten kyseessä ole todella taitavasti tehty pila. Markkanen pelaa kaikki pelit playoffeissa kunhan pysyy terveenä. Ei taida Luulajasta löytyä ihan heti sellaista rahamäärää jolla Tappara suostuisi Markkasesta luopumaan. Jaakko Siren kyllä pitää huolen siitä että Jussi pysyy vireessä.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
On joskus ennekin kyllä käynyt niin että Ruotsalaiset ovat yrittäneet sopimuksenalaista pelajaa tai ainakin on näin huhuiltu.Kai tää kuuluu näihin kevään kukkasiin joita nyt niin paljon nousee näkyviin.
 

domy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei tämä huhu ole välttämättä ollenkaan perätön. Luulaja on tiettävästi jo ensi kauden maalivahtinsa valinnut, ja eniten siellä päin on ollut puhetta juuri Markkasesta. Saattaa siis hyvin olla mahdollista, että Markkanen olisi jo solminut jonkinasteisen esisopimuksen Luulajan kanssa. Muistuu ihan mieleen vuoden 1994 tapahtumat, kun Lukon Myllystä vietiin hyvissä ajoin ennen kauden loppua samaiseen osoitteeseen. Näinhän siinä sitten loppujen lopuksi kävikin.

Ehdotankin siis, että kannattajat aloittavat jo hyvissä ajoin Tappara-Lukko -ottelusarjassa rytmikkäät Juudas-Petturi -huudot.
 

susi

Jäsen
Ei, Markkanen ei ole lähdössä mihinkään. Markkasella on kahden vuoden soppari Tapparan kanssa ja sitä Tappara ei myy millekkään hurrijoukkueelle. Fakta on, että Jussi myös seuraavat kaksi vuotta Tapparassa pelaa. Tää on taas näitä hoh-hoijaa otsikoita. No, te Lukko-fanit voitte spekuloida vaikka millä ja mitä ensi kaudesta, kun olette siellä kesälomilla jo ensiviikolla.
 

Petaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aamulehden mukaan Markkasta on todellakin kosittu. Seuraavat viikot kertovat paljon. Jos Markkanen lähtee, hän ei lähde ihan halvalla. Jos Tappara markkasen myy, täytyy miettiä millaisen potin siitä korjaa, ja jos korjaa, niin miksi se olisi niin tärkeää, että korjaa.

Huhu siis ei ole lainkaan tuulesta temmattu, mutta ihmeitä pitää tapahtua, mikäli Tappara Markkasesta luopuu.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ei mun mielestä kannattaisi lähteä Myllyksen saappaita täyttämään. Ne on kuitenkin niin isot, että sitten epäonnistumisen sattuessa voi ura lähteä laskuun.

Tapparassa ja Jaakko sirenin valmennuksessa Markkasesta kehittyy vielä todellinen huippuveskari, ja uskon että Jussi haluaa myös itse kehittyä vielä ainakin sen toisen vuoden.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Expressenin jutusta:

– Vi såg naturligtvis de målvakter som spelade.
Jussi Markkanen har ett tvåårskontrakt med Tappara, men Kimmo
Kapanen är spelbar efter den här säsongen.
Är ni intresserade av Kapanen?
– Vi vet ännu inte vad som händer med Myllys. Han kanske stannar
i Luleå. Men oavsett vad som händer så har vi en bra målvakt i
Daniel Henriksson, säger ”Pekka” Lindmark.

Tuon perusteella Luulaja on olettanut että Kapanen pelaisi Tappara-HPK ottelussa mutta maalissa olikin silloin Lundell mitä ei tässä jutussa mainita.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Totta se on!

Juuri saamani tiedon mukaan Jussi Mrkkanen on hyllytetty kurinpidollisista syistä huomisesta Tappara-Lukko -ottelusta. Hyllytys liittyy nimen omaan näihin seuranvaihtoon liittyviin keskusteluihin, joissa Markkaella on ollut merkittävä rooli. Tilalla pelaa Timo Järvinen ja luukkumiehen hommiin on pikahälytyksen saanut A-junioreiden ykkösmolari Sasu Hovi.

Voi ei. Eikö näitä pleijareita saada koskaan hoidettua kunnolla kotiin...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Älä nyt jumalauta! Sano että puhut paskaa. Onko jo aprillipäivä?
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
No niin, eiköhän tämäkin taas ole yksi tapa koittaa sekoittaa vastustajan taktiikat ensimmäisessä Tappara-Lukko matsissa, kun annetaan jotain epämääräisiä huhuja liikkeelle, koskien juuri Markkasen hyllyttämistä ja mahdollista Järvisen peluuttamista?! Ainakaan itse en usko Järvisen pelaavan huomisessa ottelussa, vaan eiköhän se Markkanen siellä tolppien välissä kuitenkin ole.

Huhut Luulajan ja Markkasen neuvotteluista kyllä voivat hyvinkin pitävän paikkaansa, mutta en usko, että Tapparalla on varaa istuttaa Markkasta katsomossa! Mutta huomennahan se nähdään siellä Hakametsässä, kun itsekin paikan päälle vääntäydyn.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Käsittämätöntä!

Puhelin on soinut edellisen viestin jälkeen taukoamatta, eikä auta, vaikka olen suihkuttanut sammutusvaahtokain sen päälle. Lisää kummallisuuksia (täytynee myöntää minunkin, että ZZTOIPPARI taitaa olla oikeassa):

Ojasen Janne on ilmoittanut, ettei suostu pelaamaan enää yhtään ottelua Rautakorven alaisuudessa. Tästähän Lukon fanit ovat innoissaan. Selvittelen asiaa tarkemmin ja ilmoittelen, kun kuulen lisää.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Oh-hoh!

No jo on!

Taitaa näyttää uhkaavalta, että viime vuoden tapaan tämä vuosi päättyy Tapparalta jo puolivälieriin. Järvinen ei ole tarpeeksi kokenut kantamaan yksin vastuuta maalinsuulla. Aluksi ajattelin, että tämän ottelusarjan maalivahtipeli tulee nousemaan tärkeäksi osatekijäksi. Racine vie Järvisen 100-0.

Entistä mielenkiintoisempi Tappara-Lukko - ottelusarja on tulossa..




Edit:

Taisin mennä pahastikin retkuun.... :)
 

porkkana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Toronto Maple Leafs
Hohhoijaa, älkää nyt tosissanne provosoituko jonkun petterin puheista. Kuka pelaaja nyt
playoffien kynnyksellä alkaisi vaatimaan siirtoa tai kiukuttelemaan pelaamisesta. Kauden
tärkeimmät pelit on edessä ja oli kuka tahansa lähdössä muualle niin ne keskustelut käydään
vasta kauden jälkeen.
Lukossa taas käy todellinen myllerrys: Racine on vaatinut ensi kaudelle
palkan kaksinkertaistamista tai lupaa imeä joka toisen vedon Tapparaa vastaan. Loput Lukon
ensikauden pelaajat joilla ei ole sopimusta ovat Racinen innoittamina menneet lakkoon jollei
uusia sopimuksia tehdä ennen playoffeja. Pientä on Tapparan murheet verrattuna Lukon kriisiin.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Ei syytä huoleen, Tappara!

Otetaanpa nyt rauhallisesti, vaikka Markkanen olisikin siirtymässä Ruotsiin, kuten itse uskon, on hän kuitenkin sen verran ammattimies, että hoitaa nykyiset velvoitteensa loppuun asti. Eikä Tapparalla ole varaa pitää miestä penkillä tai hyllyllä.

Jäitä hattuun Tappara-fanit, kyllä se siitä ....Mutta Markkasesta huolimatta tai hänen ansiostaan veikkaan pelien kääntyvät 3-2 toisen voitoksi, sillä helpolla ei kumpikaan pääse. Ja jatkoajallakin haetaan ratkaisu vaikka väkisin, kuten muistamme viime keväisestä maraton-ottelusta Jokerit-Lukko.
 

sannifan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
entä jos?

Kukaan ei ole vielä tuonut esille ajatusta mahdollisesta päittäinvaihosta. Eli siis Markkanen Luulajaan ja Myllys Tapparaan Sirenin siipien suojaan.

Tässäpä Tappara-faneille päänsärkyä kerrakseen...

-koittaa se kesäloma Teillekkin;)-
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaihtokauppa voidaan unohtaa heti alkuunsa

Markkanen Luulajaan huhu on tänään jo lopullisesti kumottu luotettavalta taholta että se siitä. Mitä tulee Myllykseen niin tottakai virallisesti vielä kiistetään Bluesiin meno koska Luulajan kausi jatkuu vielä ainakin jonkin aikaa. Jos Luulaja aikoo hankkia SM-liigassa tällä kaudella pelanneen maalivahdin ensi kaudeksi niin jonkun muun vapaana olevan voi hankkia mutta ei Markkasta joka jatkaa Tapparassa kun sopimus jatkuu.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Itse taas kuulin

Parhaiten toki täällä Hgissä olen perillä täkäläisistä huhuista, mutta itse kuulin suhtkoht luotettavalta taholta, että Markkanen olisi ihan oikeasti menossa ja Tappara näin hieman paikkaamassa talouttaan, koska siinä kuulemma paikattavaa löytyy... Onko tässä mitään perää, TM ja muut?
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re

Markkasesta ei olla missään nimessä luopumassa. Jussi tulee jatkamaan Tapparassa ihan sopimuksen mukaisesti ja muutenkin ensi kauden joukkueen runko on kasassa jo valmiiksi. Siirtomarkkinoilla Tappara pitää ensi kautta ajatellen matalaa profiilia ja vaihtuvuus joukkueessa tulee olemaan varsin pientä. Mitään kalliita uusia pelaajia ei olla Tapparaan hankkimassa kun ei siihen ole tarvettakaan. Scouttaus on Tapparassa selvästi parempaan päin menossa kun enää ei hankita sika säkissä kalliita ulkomaalaisia vaan pyritään ennemminkin maltillisesti hankkimaan "nimettömämpiä" pelaajia vaikka kotimaasta joilla on potentiaalia tulevaisuudessa kehittyä Rautakorven koulussa.
 

tsei_tsei

Jäsen
Markkasen myynnistä

En pidä mitenkään mahdottomana Markkasen myyntiä Ruotsiin. Saattaa olla, että Tappara joutuu myymään Markkasen saadakseen taloutensa kuntoon. Tosin näitä ratkaisuja tehtäneen vasta pudotuspelien jälkeen, kun selviää kuinka paljon saadaan rahaa pudotuspeleistä. Tappara on nyt kahtena peräkkäisenä vuotena tehnyt sopimuksia ajoissa, ja viime vuonna jouduttiin myymään Petriläinen rahapulan takia.

Markkasen hinta tulee myynnin tapahtuessa olemaan erittäin korkea. Joukkueen yhtä tärkeimmistä pelaajista, ei varmasti myydä halvalla. Markkasella itsellään on tuskin suurempaa intoa siirtyä muualle, vaikka on toki mahdollista, että Markkasen palkka on melko alhainen verrattuna Ruotsista saatavaan.

Talouden ehdoilla tätä hommaa tehdään, ja Osakeyhtiöillä ei ole varaa koheltaa. Jos tämä tarkoittaa sopimuspelaajien myyntiä, niin sitten tarkoittaa. Pääasia on saada kauden aikana pelaavien sopimuspelaajien palkat maksettua ja muutkin laskut hoidettua.
 

susi

Jäsen
Passon "myynti"

Taisi kuitenkin olla niin että ei Passoa mihinkään myyty vaan sopimus irtisanottiin niinkuin myös Meluzinin tapauksessa. Sopimuksensa irtisanomisen jälkeen Petriläinen itsenäisesti hankki itselleen uuden pelipaikan jolloin tällä ei ollut enää mitään tekemistä Tapparan kanssa. Tällöin EI Tappara siis mitään rahaa siitä saanut että kyseiset herrat seuraa vaihtoivat. Ei tässä olla myyty mitään mihinkään, ainoastaan säästettiin Petriläisen kovat palkkarahat tästä kaudesta.

Spekuloiminen Markkasen myynnistä on myöskin aika turhaa koska niin ei tule käymään. Olisihan Tapparan aina hankittava Markkasen tilalle myös uusi veskari joka ei kuitenkaan luultavasti olisi paljoakaan Markkasta halvempi vaihtoehto. Näin ollen ainoa hyöty tulisi ostajajoukkueelta saadusta siirtokorvauksesta minkä pitäisi siis olla tosi kovaa luokkaa (n.1 milj.mk) että siirrosta olisi mitään hyötyä Tapparalle. Mutta niinkuin sanottu, tätä ei tule tapahtumaan.

Huomenna alkavat sitten viimein nämä tosipelit ja varmaan pikkuhiljaa kaikki voisivat kohdistaa huomionsa pikemminkin siihen mitä tapahtuu kaukalon sisällä eikä vaivata päätään näillä kaiken maailman pelaajan myyntipuheilla.
 

ZZTOIPPARI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampereelta
Pakko myöntää että pikkumies JJ puhuu pelkkää asiaa. Jos jokin suurseura Suomessa tai Ruotsissa todella on kiinnostunut Markkasesta, kannattaisi Tappara-johdon ehdottomasti ottaa lakki kouraan ja tarttua tilaisuuteen. Sopimustahan on jäljellä kaksi vuotta, joten halvalla sitä ei saa kukaan ostettua ulos ja Tapparan taloustilanne huutaa rahaa. Tähän yhtälöön voidaan lisätä vielä se tosiasia, että ensimmäistä kertaa historiansa aikana Tapparalla on riveissään oikea maalivahtivalmentaja. Tulevalla kaudella Siren ehtisi helposti hioa esim eräästä toisesta Jussista todellisen veränvartijatimantin, jos Tappara Rautakorven johdolla nyt sattuisi pudopelipaikan valtaamaan. Samallahan toteutuisi kaksi kärpästä: rahaa tyhjillään ammottavaan kassaan ja joukkueen tamperelaisuusaste monta prosenttia oikeampaan suuntaan.

Kauden tärkeimmät pelit ovat kuitenkin edessä, joten nämä puheet kannattanee haudata joksikin aikaa. On nimittäin aika keskittyä pelin seuraamiseen Kissanmaan kiekkopyhätössä.
 

Sid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Maple Leafs, Liverpool F.C.
M. Leinonen tiedottaa:

"Tässä yhteydessä haluan katkaista siivet huhuilta, jotka ovat viemässä Jussi Markkasta Ruotsiin. Toistaiseksi kukaan ei ole ottanut allekirjoittaneeseen yhteyttä tämän asian tiimoilta. Taustoista voin kertoa sen verran, että Luulaja tiedusteli Markkaselta hänen muuttohalujaan. Jussi ilmoitti, ettei ole kiinnostunut. Valitettavan hatarilla perusteilla juttu kuitenkin päätyi palstoille ja aiheutti luonnollisesti hetkellistä hämmennystä sekä joukkueessa että Markkasen perheessä."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös