Marjamäelle kenkää!

  • 581 023
  • 3 859

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Laten mielestä kenkiminen ei ole hyvä vaihtoehto (IS 16.3.2023)

Koetko, että sinulla on edellytyksiä jatkaa Kärppien valmentajana?

– Sitä en ole miettinyt. Just täällä vaihdettiin valmentaja. Ei se saatana siitä ole kiinni, että vaihdetaan joka vuosi valmentajaa. Kannattaa varmaan jotain muutakin miettiä välillä, Marjamäki tiivisti.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Tästä puuttuu enää Kärppien info, että syksyn isoin yllätys on tuloillaan, arvioitu laskeutumisaika kello 16. Ja sitten tulee ajastettu video (joka toki ajastettu väärin ja näkyy jo viimeistään tuntia aiemmin). Videolla juhlistetaan valmentajan päivää ja Lauri kertoo kuinka asiat tulee muuttumaan ja alkukauden heikot tulokset eivät toistu enää koskaan. Loppuun lävähtää koko valmennustiimin sopimukset vuoteen 2026 ja extrana Kivistölle ja Anttilalle kahden vuoden jatkot.

Ja edit: Yhtälön viimeistelee illalla joku Gru-meemi sometiimiltä, kun yllätys ei olekaan miellyttänyt yleisöä.

Mutta vakavasti ottaen, mielenkiintoisia aikoja eletään. Isompaa siivousta Kärppien pukuosastolla kenties tarvittaisiin, mutta sopivalla valmentajarekryllä loppukausi olisi ainakin pelastettavissa ja kasvoja hieman pestävissä. Toki kolikon kääntöpuolena on täysi kaaos, jos hommat ei muutu mihinkään edes valmennuksen vaihtuessa.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mitä jos vaihdettais hallitus samalla. Keväällä kun oli analyysien ja korjausliikkeen aika niin muutokset oli lopulta korkeintaan kosmeettisia, pl. Ahon lähtö.
Ongelmana tässäkin tulee vastaan se, että hallituksessa jokainen siirtyy vain yhden askelman eteenpäin. Sieltä nykyhallituksesta valitaan uusi puheenjohtaja, joten mikä muuttuu?

Koko hallituskatrasta ei takuulla tulla vaihtamaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Niin, kai sinne koppiin mennään jos on jotain kerrottavaa mitä Marjamäki ei pysty kertomaan (mikäli nostanut kytkintä).
Virkkunen menee kertomaan että Late on hammaslääkärissä, tulee klo 11 paikalle.

Saakeli, klo 12 pitäisi työt aloittaa. Nyt sitä tiedotetta kehiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös