Marjamäelle kenkää!

  • 580 963
  • 3 859

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Juuri nyt, en potkisi pihalle, ei enää mitään järkeä tai ideaa, ja riskit Laten jatko versus Laten potkiminen pihalle + uusi valmentaja, ovat pienemmät ekassa vaihtoehdossa, mielestäni. Kautta pelattu jo 55 ottelua, runkosarjaa jäljellä enää 5 peliä, ei enää tämän kauden osalta mitään järkeä laittaa pihalle.
Marjamäen kanssa tästä ei vaikuttaisi tulevan mitään. Kun Marjamäki pakon edessä löysäsi suitset ja antoi pelaajille mahdollisuuden pelata selkäytimestä, Kärpät nappasi viisi peräkkäistä kolmen pisteen voittoa. Sitten oltiin taaas tilanteessa, jossa voi suitsia prosenttikiekkoa. Jotenkin minusta vaikuttaa siltä, että Marjamäki on tuon joukkueen tulppa.
 

Redimor

Jäsen
Näinhän sen täytyy olla, että edellisellä reissulla oulussa herrasta huolimatta joukkue pystyi suorittamaan. Todellisuus vain on niin, ettei ko. sankarista ole valmentajaksi. Hänen teesinsä, toimintansa ja vaatimustasonsa ei vain ole sitä millä joukkue voisi pelata tasalaatuisesti otteluita voittaen. Viimeisen 15 pelin ajalta ne pelit ollaan pärjätty missä ilmiselvästi on annettu pelaajille vapaus pelata jääkiekkoa, lopuissa on tullut tukkaan hienoilla "peluutuksilla".

Laitettaisiinko Late nyt eläkkeelle jääkiekon valmentamisesta tämän kauden jälkeen, ennemmin vaikk UTJn tai skoutin rooliin eurooppaan.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Marjamäen kanssa tästä ei vaikuttaisi tulevan mitään. Kun Marjamäki pakon edessä löysäsi suitset ja antoi pelaajille mahdollisuuden pelata selkäytimestä, Kärpät nappasi viisi peräkkäistä kolmen pisteen voittoa. Sitten oltiin taaas tilanteessa, jossa voi suitsia prosenttikiekkoa. Jotenkin minusta vaikuttaa siltä, että Marjamäki on tuon joukkueen tulppa.
Juu, samoilla linjoilla olen suurilta osin kanssasi, mutta nyt jäi vastaus kyllä vähän osin kryptiseksi ja mystiseksi eli mitän konkreettisia toimia ehdotat tähän tilanteeseen. Kyllä, itsekin olen alkanut pohtimaa vakavasti, että onko Marjamäki se tulppa joukkueen menestyksen tiellä, kuten omassa viestissäsikin nostit esille, mutta se jäi osin vähän hämäräksi ja mystiseksi, että mitä toimia tämä nykyhetki sitten vaatisi, tai et siihen ainakaan kovin suoranaisesti kantaa ottanut, vaikka vähän toki asiaa siltä kantilta pyörittelitkin, että pitäisikö laittaa Late luiskaan nyt. Eli tuo vastauksesihan ei suorilta vastannut siihen polttavaan kysymykseen, että pitäisikö Late laittaa luiskaan vaiko ei? Kuten itsekin totesin tuossa omassa viestissäni, niin kyllä myös se oma huoli Laten kykyyn korjata kurssi on kasvanut ja epätoivo alkaa hiipiä puseroon ja usko loppua, mutta samalla pitää pohtia, että mikä on paras ratkaisu tällä hetkellä.

Mutta vaikka kaikki olemme nyt vähän skeptisiä Laten suhteen, niin tällainen ympäripyöreä pyörittely ja osin puolivillainen aisan kanssa vihjailu ei nyt myöskää auta, kun pitää silti tehdä kaikesta huolimatta kovia ratkaisuja ja päätöksiä, sen takia kysyinkin nyt ihan suoraan, että mikä olisi siis kaikesta tästä skeptisyydestä ja kasvavasta epätoivosta - minkä itsekin ilmaisit toki osin vihjailevaan sävyyn viestissäsi - huolimatta, se ratkaisu, mikä nyt pitäisi tehdä, eli antaako potkut vai jatkaako loppukausi Laten kanssa?

Eli pohtia, että mikä tässä hetkessä juuri nyt, on se kaikista paras vaihtoehto. Onko se Laten poispotkiminen paras vaihtoehto ja tuoko se nyt - tässä vaiheessa kautta, kun runkosarjaa on jäljellä enää 5 peliä ja pleijarit ovat käytännössä aivan nurkan takana - niin sen jokun "nirvanan" ja reitin onneen. Vai, onko se nyt niin, että vaikka tilanne Marjamäen kanssa alkaa nyt olla epätoivoinen ja eivät ne tulevaisuuden näkymät tässäkään kyydissä välttämättä kovin ruusuiset ole ja meillä kaikilla - itseni mukaan lukien - alkaa iso huoli olla ja usko lopussa, että tästä mitään melkeinpä enää tulee, niin onko tämä Laten kanssa jatkaminen silti se paras ratkaisu? Onko markkinoilla tähän hätään ja hetkeen enää parempaakaan vaihtoehtoa tarjolla, joka toisi ne paremmat tulevaisuuden näkymät kevättä ajatellen? Kaikki huippuvalmentajat ovat kiinni jo ja tuskinpa on ketään enää irrotettavissakaan tässä vaiheessa kautta. Onko se ruoho siis vihreämpään tällä hetkellä jossain muualla. Mitkään myrrät ja kumppanit eivät tähän hätään ole se ratkaisu mielestäni, ketään tuollaista ei kannata enää harkita missään nimessä.

Ei tässä enää ketään "tsempparivalmentajaakaan" kannata palkata. Ei siellä enää ketään kovaa valmentajaa (ennen muuta taktiselta osaamiseltaan) ole markkinoilla saatavilla. Koska nyt on iso meteli Marjamäen suorituksista ja vajavaisuuksista valmentajista, mutta se on pommivarman juttu, että jos sisään tuodaan nyt joku "tsemppikoutsi", niin sitten on se sama meteli, mikä oli Mannerin vikoilla kausilla ja Mikkolan viime kaudella, kun jäädään taktiselta osaamiseltaan täysin jalkoihin. Jos nyt tuodaan sisään joku "tsemppikoutsi", joka osaa sitä ilmapiiriä ja hyvää fiilistä valmentaa, niin käy todennäköisesti se klassinen viikon-parin 'kuherrushetki', mutta sitten pleijareissa Tapolat ja Pennaset taittelevat Kärpät ja tämän 'tsemppikoutsin' 10/10:stä totaalisella tavalla povitaskuunsa. Late on kuitenkin osoittanut myös sen 'upsidensa' Kärppien kanssa tällä kaudella ja, että pystyy olemaan kovan luokan valmentaja edelleen ja se taktinen osaaminen on kuitenkin edelleen todella vahva siellä ja pystyy tuolta osin edes haastamaan mm. em. valmentajat.

Kummatkin Jaloset ovat kiinni pesteissään juuri nyt, markkinoilla on vain sellaisia B-luokan "tsemppi"valmentajia, jos nyt potkuihin päädytään, niin tilalle pitäisi markkinoilta saada aivan absoluuttinen piin kovan luokan huippuvalmentaja, mihinkään B-vaihtoehtoihin ja tusinakavereiden kohdalla niin ei kannat edes harkita sekuntiakaan. Ainoa raudan luja ammattilainen, jonka kohdalla itse suostuisin edes harkitsemaan Laten potkuja, on Pekka Virta. Kenenkään muun kohdalla en näe niitä tulevaisuuden näkymiä parempina, kuin Laten kanssa tai, että kannattaisi sisään tuoda. Eli tullaan taas siihen, että onko siellä markkinoilla parempia vaihtoehtoja juuri nyt saatavilla. Vai näkeekö joku oikeasti jonknu Jouko Myrrän tai 'tsemppari' matti meikäläisen kanssa ne menestymahdollisuudet parempina? Itse en näe.

Tämä touhu kiikastaa nyt pitkälti mielestäni tällä hetkellä henkisen ja mentaalipuolen jutuista, taktisellakin puolella on ongelmia, mutta kyllähän Late edelleen peliä ja taktiikkaa ymmärtää ja pystyy pelin ymmärtämisen saralla kyllä haastamaan parhaat. Taktisella puolella on ollut ongelmia myös tällä kaudella, mutta jotta tämä viesti ei nyt liian pitkäksi mene, niin todettakoon lyhyesti, että en näe niiden Kärppien tämän kauden pelin taktisten ongelmien johtuvan siitä, etteikö Lauri Marjamäki herranjumala ymmärtäisi peliä tai pelin taktisia ja hienoimpiakin nyansseja. Mutta nyt se toteutus ja etenkin se, miten "ujuttaa" niitä taktiikoita sinne joukkueen keskuuteen, on sakannut, koska joukkueessa ei ole ollut ihan Kukkosen ja Pyörälän ja vierellä valmennuksessa apuna Mannerin kaltaisia "henkisen puolen" linkkejä. Kun ei Marjamäkikään ei ole onnistunut sitä peliään implementoida ja saada ujutettua joukkueen keskuuteen koko kauden ajan, niin miten nyt näinä vähällä ajalla, että suorastaan liikkuvaan pleijarijunaan melkeinpä hyppäisi joku taktiselta osaamiseltaan huonompi koutsi, niin näkymät tuolla saralla olisivat vielä huonommat.

Ei se tänä päivänä enää riitä, että osaa myös pelkästään tsempata ja valmentaa ilmapiiriä ja hyvää henkeä. Eli nyt jos tuotaisi joku tuollainen B-kategorian tsemppikoutsi sisään, niin tulisi tod.näköisesti se energian vapautuminen ja hetkellinen hyvä flow-hetki, kunnes sitten viimeistään pleijareissa joku Niemelä/Miettinen/Pennanen yms. viimeistään puolivälierissä taittelee sitten sen pirun yritteliään tsemppi-Kärpät ja tsempparikoutsin visusti ja täydellisellä tavalla povariinsa ja se oli siinä. Ketään kovan luokan taktista osaajaa, kun markkinoilla ei enää ole ja kun se on se henkinen puoli ja vapautuneisuuden puute, joka Kärpissä on myös isosit tällä kaudella sakannut, niin joku tuollainen "tsempparikoutsi" melkeinpä ainoa vaihtoehto siellä markkinoilla on, mitä sillä on tarjota. Ja sellaiseen en näe nyt mitään syytä turvautua, vaan vaikka ne menestysnäkymät ihan rehellisesti sanottuna eivät Marjamäenkään kanssa ole tällä hetkellä todellakaan mitkään kirkaat, vaan jopa aika epärealistiset ja epätoivoiset, niin kaikista tarjolla olevista vaihtoehdoista, itse näen ne kuitenkin Marjamäen kanssa kaikkein parhaimpina. Voisi siis kai todeta ironisesti, että Lauri Marjamäki on tällä hetkellä osin kehnoista vaihtoehdoista, mielestäni kaikista vähiten kehnoin vaihtoehto.

Tilanne on epätoivoinen, mutta ollaan käytännössä aivan runkosarjan loppusuoralla ja juuri pleijareiden kynnyksellä, kuinka järkevää olisi nyt sekoittaa joukkuetta valmentajapotkuilla sekä tuoda turhaa turbulenssia tässä vaiheessa kautta? Kyllä tämä ratkaisu olisi pitänyt tehdä jo paljon aiemmin, koko kausihan tässä oin enempi tai vähempi sakattu sekä kone yskinyt, joten perusteita olisi ihan yhtä lailla ollut tehdä se siis aiemmin, jos nyt jonknu mielestä ovat perusteet riittävät. Ihan oikeasti, ollaan aivan pleijareiden kynnyksellä, onko markkinoilla parempiakaan vaihtoehtoja ja vielä kun Late on kyllä todistanut olevansa myös ammattivalmentaja ja Laten kanssa myös se upside on olemassa.

On olemassa mielestäni juuri nyt - tässä hetkessä - kaksi skenaariota, kun Marjamäen potkuja voisi pohtia: jos markkinoilla nyt satumaisesti olisi joku kovan luokan ammattinimi tarjolla (Pekka Virta kenties ainoa kenen kohdalla harkitsisin) tai sitten, jos joukkue on menettänyt luottamuksensa Lateen ja Late on täten menettänyt kopin, se on toinen tilanne ja siinä vaiheessa on ihan sama ollaanko runkosarjassa vai keskellä pleijarisarjaa, niin sellaisessa tilanteessa ei kukaan valmentaja voisi jatkaa sekuntiakaan pidempään, oli paikka mikä tahansa, vaan potkut pitäisi antaa välittömästi.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Ei tässä enää tälle kaudelle mitään ehdi tehdä. Näillä mennään. Hymiö.

Mutta ens kaudelle se olisi jo mielestäni vakavamman keskustelun paikka, että voiko tämä touhu jatkua näin?
 

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Ei tässä enää tälle kaudelle mitään ehdi tehdä. Näillä mennään. Hymiö.

Mutta ens kaudelle se olisi jo mielestäni vakavamman keskustelun paikka, että voiko tämä touhu jatkua näin?

Kuka sen vakavan keskustelun järjestää? Vuokranantaja, Hupi-Harri vai Tommi "liian kallista" Virkkunen? Tämä touhu jatkuu niin kauan näin, kunnes seuraa aletaan tuulettamaan ja hankitaan ulkopuolelta uutta näkemystä.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Tämä touhu jatkuu niin kauan näin, kunnes seuraa aletaan tuulettamaan ja hankitaan ulkopuolelta uutta näkemystä.
Tästä päästään siihen, että tuuletukselle ei myöskään ole alullepanijaa. Hallitukselle riittää, että viivan alle jää euroja, ja Virkkunen niitä bisnespuolelta hoitaa. Täten urheilulliselle menestykselle ei ole tarvetta. Mukavasti saadaan palkattua kaikki halukkaat seuralegendat jäähdytysputkistopäälliköiksi ja parkkialuejohtajiksi, kun massia kuitenkin on. Osaamattomuus on hyväksyttävää, intohimottomuus seuran toiminnan kehittämiseen suotavaa.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tästä päästään siihen, että tuuletukselle ei myöskään ole alullepanijaa. Hallitukselle riittää, että viivan alle jää euroja, ja Virkkunen niitä bisnespuolelta hoitaa. Täten urheilulliselle menestykselle ei ole tarvetta. Mukavasti saadaan palkattua kaikki halukkaat seuralegendat jäähdytysputkistopäälliköiksi ja parkkialuejohtajiksi, kun massia kuitenkin on. Osaamattomuus on hyväksyttävää, intohimottomuus seuran toiminnan kehittämiseen suotavaa.
Mielestäni Virkkunen voi kyllä jäädä taloon, sillä yksi osa-alue menestyvässä organisaatiossa on nimenomaan talous, ja siinä Virkkunen on hyvä.

Aho joutaa sen sijaan pihalle. @Numero13 oli jo vuonna 2017 ytimessä, kun vuoden sisään hänkin toivoi ainakin kolme kertaa miehelle potkuja. No, siitä on jo kuusi vuotta, mutta Aho se edelleen jatkaa pestissään. Kahdella viime kaudella puolivälieristä pihalle, ja tänä vuonna on täysin samat merkit ilmassa.
 

Sokerimunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Totuushan on, että Kärpät on sitoutunut Marjamäkeen samalla tavalla kuin esimerkiksi HIFK Peltoseen. Kynnys antaa potkut on ihan älyttömän suuri, koska kyseessä on seuralle merkittävä henkilö. Pelkästään imagollisesti hävittäisiin jo suuret määrät uskottavuutta - mikä toki hävitään myös konttaamalla - mutta minä en usko, että kärppätoimistolla on kanttia tehdä sellaista päätöstä. Ja mitä Salmelaisen haastattelua luin tuossa hiljattain, ei Peltonenkaan ollut edes lähellä saada potkuja, kun HIFK alisuoritti pitkän tovin.

Jos Marjamäelle olisi pakko antaa kenkää, olisi kyseessä sellainen farssi, etten näkisi esimerkiksi Ahon voivan jatkaa tehtävässään. Vaan en pidättelisi hengitystäni muutosten suhteen. Lateen on nyt kahliuduttu, meillä on pojat liigan kallein päävalmentaja, ja sillä mennään. Eiköhän selityksiä löydy, jos sääleistä aloitellaan ja puolivälierissä tipahdetaan.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kuka sen vakavan keskustelun järjestää? Vuokranantaja, Hupi-Harri vai Tommi "liian kallista" Virkkunen? Tämä touhu jatkuu niin kauan näin, kunnes seuraa aletaan tuulettamaan ja hankitaan ulkopuolelta uutta näkemystä.
Niin, ei tuo tuuletuskaan taida ihan helposti järjestyä. Tuskinpa siellä toimiston ovetkaan alkaa itsekseen aukeilemaan tuuletusasentoon. Siihen tarvittaisiin joku ulkoinen voima. Vaikea tähän hätään keksiä mikähän sellainen ulkoinen voima mahtaisi olla, joka tämän Kärppälandian status quoa horjuttaisi?
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Niin, ei tuo tuuletuskaan taida ihan helposti järjestyä. Tuskinpa siellä toimiston ovetkaan alkaa itsekseen aukeilemaan tuuletusasentoon. Siihen tarvittaisiin joku ulkoinen voima. Vaikea tähän hätään keksiä mikähän sellainen ulkoinen voima mahtaisi olla, joka tämän Kärppälandian status quoa horjuttaisi?

Samoilla jäljillä itsekin tuossa "Minne menet Oulun Kärpät" -ketjuun kirjoittamassani viestissä.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Juu, samoilla linjoilla olen suurilta osin kanssasi, mutta nyt jäi vastaus kyllä vähän osin kryptiseksi ja mystiseksi eli mitän konkreettisia toimia ehdotat tähän tilanteeseen.
Hankalaksi tilanteen tekee se, että Kärpät on tehnyt jo pidempään kaukalossa hyvää tulosta. Esim. Mikkelin ihmeen jälkeen pelannut kuusitoista ottelua kahden pisteen ottelukohtaista tahtia. Siinä mielessä vähän ilvesmäistä olisi lähteä kenkimään. Toisaalta joukkueen esitykset ailahtelevat perin oudosti ja vaikuttaa siltä, ettei kaikki ole ihan kohdillaan. Jos Marjamäki on se joukkkeen tulppa, kuten minusta vaikuttaa, niin tuskin se mestaruuteen vaadittava supervaihde Marjamäen alaisuudessa enää tälle kaudelle irtoaa. Tässä mielessä potkut voisivat olla se ultimaattinen vaihtoehto mestaruusvireen löytämiseksi.

No, en tiedä, kuinka vittuuntuneita pelaajat ovat Marjamäkeen. Jos tietäisin, ottaisin varmasti kantaa potkuihin vielä tarkemmin. Nyt on paha, kun ei varmaksi tiedä.
 

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Hankalaksi tilanteen tekee se, että Kärpät on tehnyt jo pidempään kaukalossa hyvää tulosta. Esim. Mikkelin ihmeen jälkeen pelannut kuusitoista ottelua kahden pisteen ottelukohtaista tahtia.
Näinhän se on, että ei tuollaista tulosta ihan vahingossakaan tule. Tuossa on kuitenkin jo kyse yli 1/4-runkosarjan mittaisesta pätkästä. Jos joukkueessa olisi isoja ongelmia useilla osa-alueilla, eivät tuloksetkaan olisi noin hyviä.

Tästä voisi tehdä johtopäätöksen, että ongelmat ovat kuitenkin suhteellisen pieniä ja ratkottavissa. Nythän akuutein ja tälle kaudelle uusi ongelma on ollut viime pelien kaoottisuus PAPPissa. Uskon, että Marjamäki saa tuon pian takaisin hyvälle mallille, jolla se aiemmin oli.

Minun silmään on näyttänyt, että suurimmat ongelmat pelissä esiintyvät kaikista pelinopeimpia ja erityisesti jalkanopeimpia joukkueita vastaan, kuten KalPa ja Ilves. Heitä vastaan ei ole meinattu välillä hippaa saada. Sitten taas Lukkoa ja Tapparaa vastaan Kärppienkin pelinopeus on riittänyt. Huomenna Pelicans on taas mielenkiintoinen päivitys tähän asiaan. Näen niin, että juurisyy ei ole välttämättä Laten pelitavan heikkous, vaan se, ettei joukkue pysty kaikkia vastaan toteuttamaan asioita riittävän nopeasti.

Kiinnostaisi tietää, missä tilanteessa tällä hetkellä mennään joukkueen fyysisen suorituskyvyn osalta. Tällä kaudellahan ei ollut tarkoitus hävitä muille luistelussa ja kamppailussa, mutta en ole tältä osin vielä tullut aivan vakuuttuneeksi.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan se ihan selvä että Laten pitää Liigassa jossain valmentaa niin kauan kuin Kiekko-Espoo tai Jokerit eivät siellä pelaa, niin miksei sitten Kärpissä.
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hankalaksi tilanteen tekee se, että Kärpät on tehnyt jo pidempään kaukalossa hyvää tulosta. Esim. Mikkelin ihmeen jälkeen pelannut kuusitoista ottelua kahden pisteen ottelukohtaista tahtia. Siinä mielessä vähän ilvesmäistä olisi lähteä kenkimään. Toisaalta joukkueen esitykset ailahtelevat perin oudosti ja vaikuttaa siltä, ettei kaikki ole ihan kohdillaan. Jos Marjamäki on se joukkkeen tulppa, kuten minusta vaikuttaa, niin tuskin se mestaruuteen vaadittava supervaihde Marjamäen alaisuudessa enää tälle kaudelle irtoaa. Tässä mielessä potkut voisivat olla se ultimaattinen vaihtoehto mestaruusvireen löytämiseksi.

No, en tiedä, kuinka vittuuntuneita pelaajat ovat Marjamäkeen. Jos tietäisin, ottaisin varmasti kantaa potkuihin vielä tarkemmin. Nyt on paha, kun ei varmaksi tiedä.
Näin pessimistinä en laskisi silti noita SaiPaa, Sportia ja JYPiä vastaan pelattuja otteluita tuohon mukaan, koska noiden joukkueiden pelillinen anti on koko kaudenkin otannalla luokkaa "Raksilan nakkimuki" - eli sitä ei ole.

Tämä jättää meille viimeisistä 16 ottelusta 13 vertailukelpoista ottelua, joissa pistekeskiarvo 1,77. Tuo lukema kuvastaneekin aika hyvin mainitsemaasi ailahtelua, koska kuitenkin tuohon joukkoon mahtuu niinikään hienot voitot esim. Lukosta ja Tapparasta, mutta sitten toisaalta taas myös ulospuhallukset Kouvolassa ja viimeisimpänä lauantaina Kuopiossa.

Viimeisten viiden ottelun kuntopuntarissa Kärpät on sijalla kahdeksan, sekä kymmenen ottelun kuntopuntarissa sijalla kuusi. Tuotakin taustaa vasten ollaan sarjataulukossa just siellä missä ansaitaankin.

Kuitenkin, jos nyt jostain pitää, niin kaivaisin sen toivonkipinän kevättä varten vielä tuolta kärkijoukkueita vastaan pelatuista otteluista kuukauden takaa. Pelihän oli välillä jo oikeasti hyvän näköistä ja kuvittelisin, ettei ole sattumaa, että se muutaman hyvän pelin pätkä sattui tuohon saumaan kun vastassa oli HIFK:ta, Lukkoa ja Tapparaa. Noissa peleissä oltiin aktiivisia ja haluttiin voittaa kun tiedettiin että vastustajallakin on tiivis viisikko vastassa eivätkä he höntyile turhia, kun taas näitä vähän huonommin organisoidulla puolustuksella pelaavia joukkueita vastaan, jotka kompensoivat puolustuspään puutteitaan hyökkäyspään aktiivisuudella, sitten taas vetäydytään pelaamaan prosenttikiekkoa liiaksi ja homma menee taas seisoskeluksi.

Toki pitää myös muistaa, että viimeaikoina ollaan pelattu järjestäen joukkueita vastaan, jotka taistelevat kirjaimellisesti elämästä ja kuolemasta (poislukien KalPa), koska tuo säälipleijariviiva on äärettömän tasainen varmasti ihan viimeiselle runkosarjakierrokselle asti. Se taas, miksi Oulun Kärpät ei taistele Lauri Marjamäen alaisuudessa CHL-paikasta niinkuin elämästä ja kuolemasta, on minulle hieman epäselvää.

Tässä vaiheessa Marjamäkeä on luonnollisesti enää turha potkia ulos, koska tilallekaan ei ole ketään riittävän pätevää "turnausvalmentajaa" palkata, mutta jos tämä kausi päättyy playoffienkin suhteen pannukakkuun, on tilannetta tarkasteltava välittömästi viimeisen pelin jälkeen uudestaan. Jos mestaruuteen asti ylletään, annan suurimman osan kauden aikana kokemastani vitutuksesta anteeksi. En kaikkea, mutta suurimman osan.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Onhan se ihan selvä että Laten pitää Liigassa jossain valmentaa niin kauan kuin Kiekko-Espoo tai Jokerit eivät siellä pelaa, niin miksei sitten Kärpissä.
"Mä olen aatellu olla täällä vielä pitkään" -Marjamäki.

Ei Kärpät ole mikään välietappi hänelle, se on kenties se kaikista rakkain seura. Kunpa Late saisi ensi kaudelle luotua a) Jalkanopean, taitavan joukkueen ja b) toimivan pelitavan joka tukee pelinopeutta. Tällä kaudella Kärpät on ollut aivan liian hidas.
 

Mandrake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bayern München
Maestrolle ei ole tulossa kenkää. Uudistumisen voisi aloittaa tuomalla apuvalmentajistoon organisaatiolle uusia tuttavuuksia. Olisi mielenkiintoista tietää, missä hengessä tämän kauden pelaajat viestivät tämän kauden valmennuksellisista asioista niille pelaajille, jotka mahdollisesti suunnittelevat tai ovat suunnitelleet tekevänsä sopimuksen Kärppänuttuun.
 

johtaja48

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä itselle särähti aikas pahasti korvaan, kun Late viitsi vielä petopodissa olla suht tyytyväinen viime viikkoon. Ei se rima kauhean korkealla ole, jos voi sormien läpi katsoa 13 päästettyä maalia 3 peliin. Toki tehtiin myös itse paljon, mutta eikö Laten valmennusfilosofia pitäisi kuitenki oman pään puhtaana pitämiseen keskittyä.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Pakko vielä lisätä se, että jos se on todella jotain tuollaista visertänyt, niin pakko jo epäillä vakavasti, että on hoidon tarpeessa.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Pakko vielä lisätä se, että jos se on todella jotain tuollaista visertänyt, niin pakko jo epäillä vakavasti, että on hoidon tarpeessa.
Toisaalta valmentajan on luotettava hommaansa. Jos hän tosiaan näkee jotain muuta mitä muut eivät. Fakta on kuitenkin se, että jos mitalipeleihin ei päästä, niin se on totaalinen farssi. Ensimmäinen farssi toki oli jo se, että jäätiin CHL:stä ulos. (jinx jinx)
 

johtaja48

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän Laten viesti enemmän tai vähemmän oli, että ”pelattiin ihan jees, osataan puolustaa kyllä mutta nyt vaan jotenkin soi paljon omissa”
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös