Marjamäelle kenkää!

  • 581 054
  • 3 859
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vieläkö se Myrrä oli vapaana? Voisi Harri ottaa puhelimen kouraan ja pirauttaa.
No jaa, en tiedä olisiko pumpuli sitten se, mitä nuo jätkät tähän hätään kaipaa. Ville Kolppanen kertoili vastikään Greippi-podcastissa mm. seuraavaa:

Ville Kolppanen kirjoitti:
Myrrän arki oli liian pehmosta ja mukavuudenhaluista.

Toki kyseessä on yksittäisen pelaajan näkemys, mutta tuo ei kyllä kauhean lupaavalta kuulostanut.
 

Kettuperkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kaikkein koomisinta tässä on se kun kaivelee niitä Marjamekon vuoden takaisia lausuntoja.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Tämä joukkue ei ole nyt valmennettu. Jos nyt tuota vitun lehtopöllöä ei potkita pihalle, niin olet erittäin pettynyt. Olen seissyt aika lojaalistikin valmennusten takana, ja ymmärrystä on riittänyt hyvinkin pitkälle. Nyt ei riitä. Anteeksiantatonta, että tällä rosterilla sössitään näin paskaan pelitapaan.

Varsinkin kun viime kauden Mikkolan peli (huonommalla rosterilla) ei missään vaiheessa ollut lähelläkään näin paskaa jääkiekkoa.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Jos eletään siinä utopiassa, että 300k€ Marja-Riitta potkitaan vittuun ja palkataan vaikkapa Myrrä, Kärpät maksaa liksaa kolmelle valmentajalle.

Missä kohtaa sarjakuvahahmo Ahon tuottama persnetto otetaan saunaillassa tarkasteluun? Viiden vuoden päästä?
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks, Real Madrid
Missä kohtaa sarjakuvahahmo Ahon tuottama persnetto otetaan saunaillassa tarkasteluun? Viiden vuoden päästä?
Mulle on tullut sellainen kuva, että niin kauan, kun meidän mahtavan UTJ:n poika pelaa ammattilaistasolla, ei Hartsukkaa potkita menemään. Potkut voisi johtaa siihen, että Aho jr ei tulekaan uran lopulla jäähdyttelemään Ouluun.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kerta se on ensimmäinenkin, kertonee tilanteen vakavuudesta!

En silti usko että kenkää tulee tulemaan, pilataan nyt tämä kausi loppuun asti.
En minäkään usko potkuihin, sillä Marjamäkeä ei ole yhtä helppo potkia pihalle, kuin Mikkolaa.

Toki Ahon pitäisi kantaa vihdoin vastuunsa, ja lähteä samalla kertaa.
 

Miikkael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings
Jos eletään siinä utopiassa, että 300k€ Marja-Riitta potkitaan vittuun ja palkataan vaikkapa Myrrä, Kärpät maksaa liksaa kolmelle valmentajalle.

Missä kohtaa sarjakuvahahmo Ahon tuottama persnetto otetaan saunaillassa tarkasteluun? Viiden vuoden päästä?
Tuskin koskaan tässä organisaatiossa. Seurajohto on entisten lätkäjätkien happy family. Yhdessä ja silleen mukavasti.
 

Yarmolenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tällä joukkueella jos ei mitalia tule, niin koko valmennus pl. Hilli ja urheilujohto (Fuengirolan nysvääjä myös) pitää saada erittäin kauas tästä seurasta.

Mikä Toni Sihvosenkin anti tällä hetkellä on, kun puolustuspeli sakkaa niin saatanasti? Toimii tulkkina?
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Ottaisin Miettisen ehdottomasti Ouluun. Aliarvostettu valmentaja.
Lisään tän tänne. Olen samaa mieltä aliarvostuksesta. KalPassa on toiminut sisäinen valmentajapolku hyvin ja peli-identiteetti on pysynyt hyvin samankaltaisena sitten Virran toisen aikakauden. Kiekollinen peli, taito-ominaisuudet ovat korostuneet aina, mutta Sami Kapanen toi myös suoraviivaisuutta ja suunnanmuutoselementtejä. Nyky-KalPassa on lisäksi myös fyysisyyttä sekä siihen sopivia ukkoja Kantolan, Räsäsen ja Kantnerin muodossa.

Miettinen on toiminut KalPassa heti pelaajauransa päättymisestä lähtien. Seurasin kokonaan vuoden 2018 A-nuorten jännittävät finaalipelit Oulussa, jossa KalPa teki ryöstön viidennessä pelissä. KalPa näytti kuitenkin varsin suvereenilta. Miettisen sotureina oli mm. O. Leskinen, Luostarinen, Klemetti, Nousiainen ja Riekkinen.

Miettiselle oli varmasti hyötyä myös kaudesta IPK:ssa ja miesten peleissä ennen Liigan päävalmentajana toimimista.

Pelitapavalmentajana ottaisin Miettisen ehdottomasti Kärppiin. On yleisesti mielenkiintoista nähdä, minne Toma siirtyy ja ensimmäisen kerran Pohjois-Savon ulkopuolelle eli tietyllä tapaa mukavuusalueen ulkopuolelle.
Arvioin Miettisen sarjan heikoimmaksi päävalmentajaksi. Neljäs kausi lähtee liikkeelle, eikä kehittymistä ole tapahtunut. Viime kaudella sitten jo tipahtaminen ulos sääleistäkin. Pyrkii kunnioitettavasti noudattamaan KalPan brändiä, eli Virran aikanaan istuttamaan kiekonhallintaan perustuvaa pelaamisen ideologiaa. En tiedä, onko kyse Miettisen pelikirjan käyttökyvystä, vai painottuvatko haasteet enemmän Miettisen persoonaan ja karismaan. Ulospäin mies on kyllä surullisen oloine selittäjä.

Loppuun vielä huomio, että toki olen huomioinut Miettisen toissa kauden suorituksen, kun hän johdatti joukkonsa runkosarjassa viidenneksi. Tuolloin korona sotki pahasti sarjaa ja sijoitukset laskettiin ppo:n perusteella. KalPa voitti ennätystasaisessa sarjassa yhdeksänneksi sijoittuneen joukkueen 0,02 pisteellä.
Tästä kauden alun, hyvin perustellusta arviosta voi nyt olla hieman eri mieltä. Jossiteltavaa riittää, kuinka Toma suoriutuisi toisessa seurassa.

Edit. Viimeinen preesensiin ja Nousiaisen maininta.
 
Viimeksi muokattu:

alcostaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei Latea tulla pois potkimaan. Valmentaa meillä myös ensikaudella. Veikkaan mä.
Meillä on sellainen valmentaja ruletti ollu 2-3 vuotta..mitää jatkumoa ei ole ollut.

Jos joku pitäisi potkia pois on Aho, niin huoholla prosentilla on vahvistukset todella joukkuetta vahvistanu.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tästä kauden alun, hyvin perustellusta arviosta voi olla hieman eri mieltä. Jossiteltavaa riittää, kuinka Toma suoriutuisi toisessa seurassa.
Joo, aivan vihkoon on mennyt tuo arvio. Tämän kauden Marjamäki on enemmänkin se 'surullisen oloinen selittelijä'.

Materiaaliin suhteuttaen Miettinen, sekä Pelicansin Niemelä ovat kauden onnistujat, sekä toistaiseksi myös ehdokkaina Vuoden valmentajaksi.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ulos. Nyt sen sanon. Toki ei sillä ole mitään väliä, mitä minä sanon. Toivon vain, että ensi kaudelle saa ihan oikeasti erilaisen, toimivan pelitavan. Ja niitä JALKOJA joukkueeseen.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos (ja kun) tämä kausi päättyy mitalipelien ulkopuolelle ja tämä herra jatkaa Kärppien päävalmentajana myös ensi kaudella, niin ~15 vuoden yhtäjaksoinen kausikorttilaisuus tulee kyllä suurella todennäköisyydellä päätökseensä tänä keväänä. Ei sillä, että kuvittelisin sen Kärppiä kiinnostavan paskaakaan, mutta voi sitä itseään käydä kiduttamassa satunnaisesti irtolipuillakin. Kuten @Huml71 jossain toisaalla mainitsikin, niin ottakoot nekin kausikortti -rahat vaikka sieltä ihkun kassasta.

Kaikki tietävä, ylimielinen satusetä. Tuoreet näytöt tasoa nolla. Ulos.
 

Centteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei ainakaan Tappara
Ei ole marjasta enään tälle tasolle valmentajaksi. Miesten kunnioitus on mennyt. Ehkä naisten joukkueessa tai kakkosdivarissa pärjäisi vielä
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Juuri nyt, en potkisi pihalle, ei enää mitään järkeä tai ideaa, ja riskit Laten jatko versus Laten potkiminen pihalle + uusi valmentaja, ovat pienemmät ekassa vaihtoehdossa, mielestäni. Kautta pelattu jo 55 ottelua, runkosarjaa jäljellä enää 5 peliä, ei enää tämän kauden osalta mitään järkeä laittaa pihalle. Uusi valmentaja nyt tähän paikkaan sisään, näin vähän aikaa tehdä muutoksia, tuoda omaa käden jälkeä ja parsia se paketti mitalikuntoon, niin hyvin hyvin epätodennäköistä, kun ei siihen pystynyt Marjamäki itsekään viime kaudella, kun tuli ja aikaa oli ruhtinaallisesti enemmän. Ketä siellä markkinoilla on edes vapaan (=kovan luokan nimeä) jne. ei mitään järkeä enää tämän kauden osalta.

Sitä voi sitten pohtia, että missä se katto Laten kanssa on tai pystyykä hän tämän paketin parsimaan mestaruuskuntoon, mutta nyt uusi koutsi sisään, niin näen riskit suurempina ja jopa todennäköisempänä, että Late parsii tästä paketista jonkunlaisen kuin se mahdollinen uusi koutsi. Hyvin hyvin epätodennäköistä se siis Latenkaan johdolla on (eikä usko itselläkään siihen enää kovin vahva ole), mutta näen sen vielä epätodennäköisempänä uuden valmentajan kanssa nyt. Nyt ei vain mitänä järkeä enää tehdä valmentajavaihdosta, se juna meni jo, nyt pakko taistella näillä ja vaikka usko on aika nollissa ja epätodennäköistä on, niin meni syteen tai saveen, nini katsoa tämä kausi nyt loppuun näillä. En usko, että sillä valmentajanaidolla nt enää saautettaisiin mitään parempaa, ainakaan siis tässä vaiheessa näin vähän aikaa kun on jäljellä.

Ensi kausi sitten täysin oma asiansa ja asia erikseen. Jos Kärpät neljän joukon ulkopuolelle jää, en näe oikein mitään vaihtoehtoa, jossa Late jatkaisi pestissään ensi kaudella. Mitalipeleihin ja neljän joukkoon pääsy on se minimien minimi, jolloin silloinkin toki pohtisin tuota Marjamäen asemaa, jos lopputulema on esim. "ulospuhallus ja ei mitään palaa välierissä + pronssipelin tappio" -tason suoritus. Joten ei se mitalipeleihinkään pääsy siis sitä ensi kauden jatkoa takaisi mielestäni varmuudella. Nyt on liian myöhäistä ja pelko persiissä loppukauden osalta on, mutta syteen tai saveen, tämän kausi nyt Laten johdolla ja vaikka usko ja hiekka tiimalasissa on valumassa aika nolliin, niin pakko nyt vaan näillä mennä, kaikista "huonoista" vaihtoehdoista paras (uuden koutsin johdolla ne riskit ovat vielä suuremmat, varsinkaan kun varteenotettavaa vaihtoehtoa ei ole markkinoilla), pakko mennä nyt näillä. Nyt ei ole enää mitään sen suuremmin tehtävissä, kuin sitkeästi ja epätoivoisesti uskoa, että Laten tämän vielä kääntää voitoksi ja positiiviseksi.

Ensi kausi sitten tosiaan täysin eri asia ja kauden jälkeen vakavan pohdinnan paikka, riippuen pudotuspelien tuloksesta toki, mutta se on sitten jossain siellä myöhemmin tulevaisuudessa keväällä se vakava ja todella kriittinen tarkastelu.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös