Marjamäelle kenkää!

  • 581 054
  • 3 859

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
@Roger Moore jos sarjat ratkeaa kuten tässä parissa tuossa 2013-2016 ajanjaksolla niin voisin sanoa näin kompromissina asiasta sen, ettei siinä kumpikaan minään vuonna ole ollut toista merkittävästi edellä juuri missään. Pieniä marginaaleja väännettiin jokaisena vuonna. 2018 Kärpät oli Tapparaa vastaa niin paljon edellä, että silloin oikeasti oli ihan kunnon tasoero. Silloin Tapparalla ei ollut toivoakaan taistella sarjan voitosta, mutta tuolla Marjamäen kaudella joka kaudella mentiin ihan äärirajoilla puolin et toisin.
Joo onhan se näinkin, kyllä nuo keväät 2014-16 voi julistaa pelillisesti tasapeleiksi vaikka Kärpät kahdesti finaalit voittikin. Noissa kaikissa sarjoissa nähtiin sellainenkin että toinen jengi nappasi jossain vaiheessa sarjaa kahden voiton etumatkan, mutta lopulta tämä johto suli käsiin ja aina päädyttiin seiskapeliin. Jostain kertoo sekin että otteluista 18/21 taisi ratketa yhden maalin erolla. 2014-15 kaikki ja muistaakseni neljä peliä keväällä 2016.
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos minun analyysissani on virheitä niin ihan samalla tavalla se analyysi, jossa vertaat Jalosta maajoukkueessa vs. Marjamäki maajoukkueessa niin vertailu on aivan epäreilu. Jalonen on valmentanut maajoukkuetta mitä kohta kymmenen kautta, Marjamäki on saanut toistaiseksi tyytyä kahteen. Ja ei ne tulokset tuossa Jalosen kymmenessä niin erikoisia sitten keskimäärin ole.
No mietitäänpä

J. Jalonen: Kahdeksan MM-kisaa, joista kolme MM-kultaa, yksi MM-hopea, kaksi nelossijaa sekä kaksi puolivälierätappiota. Tämän lisäksi yksi best vs. best -turnaus jossa pronssia pienessä kaukalossa & Euro-Olympialaiset, jossa Suomi voitti kultaa. Nuorten MM-kisoissa kultaa, jotka oli kotikisat ja oli "dream team".

Marjamäki. Kaksi MM-kisaa, joista yksi nelossija sekä yksi puolivälierätappio. Tämän lisäksi yksi best vs. best -turnaus pienessä kaukalossa, jossa oltiin vihoviimeinen & Euro-Olympialaiset jossa hävittiin puolivälierissä. Nuorten kisoissa kaksi puolivälierätappiota heikohkoilla joukkueilla.

En oikeasti saa millään tavalla Marjamäkeä vertailtua J. Jaloseen.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
En oikeasti saa millään tavalla Marjamäkeä vertailtua J. Jaloseen.

Se varmaan johtuu siitä ettei näitä kahta edes pitäisi vertailla toisiinsa. Toinen aikoinaan veti samalla tavalla vihkoon ja sai NHL-pelaajien vihat niskaansa. Sen jälkeen saanut ns. "uuden mahdollisuuden" ja käyttänyt sen aika pirun hyvin. Toinen on koutsannut seurajoukkueita joissa se menestys on ollut kohtuu antoisaa. KHL-Jokereita vertaisin liigassa johonkin menneiden vuosien Ilvekseen, joukkuetta on rakennettu ja työtä tehty mutta se matka sinne kärkiseuroihin on ihan helvetin pitkä.

2014 Karhunen olisi ollut sekunnin hitaampi ja 2015 Aho ei olisi pelannut tilannetta Marjamäen pelikirjan vastaisesti niin mahdollista että Marjamäeltä vielä liigakulta puuttuisi. Toisaalta 2016 Laine olisi missannut edes yhden millintarkoista kudeistaan niin Kärpät olisi voinut marssia mestaruuteen. Sellaista se elämä ja jääkiekko on.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Up you go, thread.

Peli ei ole kehittynyt juuri ollenkaan, joukkue ei pysty pelaamaan ehjää 60-minuuttista tuolla materiaalilla, joukkue varmaan kaikkien aikojen kallein ja keikutaan sarjan puolen välin jälkeen säälisijoilla, erikoistilanteet ovat tilastollisesti jotain Liigan pohjasakkaa, selkeitä asennevammaa myös usein nähtävissä joukkueen tekemisessä.

Mitä vielä? Varmaan vaikka mitä, mutta kyllähän tuossa jo syitä alkaa olla. Ketä tilalle? En tiedä, huippukoutsihan meillä jo pitäisi olla.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä alkaa täälläkin jo usko loppumaan tämän valmennuksen kanssa. Ei tästä nyt tule yhtään mitään
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Onneksi meillä on Messias Marjamäki vielä tulevallakin kaudella. Ammattilainen!
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voisko Marjamäki painua ton paskan pelisysteeminsä kans vittuun Oulusta? 1-2 tehtyä maalia per peli ei vain tuolla rosterilla riitä millään!
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Voisko Marjamäki painua ton paskan pelisysteeminsä kans vittuun Oulusta? 1-2 tehtyä maalia per peli ei vain tuolla rosterilla riitä millään!
Eikai sen pitäisi riittää millään rosterilla pallopelissä nimeltä jääkiekko.
 

Kettuperkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei tässä pelissä näy mitään sellaisia elementtejä, että tämä yhtäkkiä tästä paranisi. En tiedä onko tässä vaiheessa valmentajan vaihtamisella mitään merkitystä, mutta ehdottomasti kauden päätteeksi tätä pitäisi tarkastella, jos ei olla mitalipeleissä.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En tiedä onko tässä vaiheessa valmentajan vaihtamisella mitään merkitystä, mutta ehdottomasti kauden päätteeksi tätä pitäisi tarkastella, jos ei olla mitalipeleissä.
Tämä on ehdoton minimi. Jos Kärpät ei ole mitalipeleissä, niin Marjamäelle on annettava potkut.
 

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Mitä me hankitaan seuraavaksi? Lisää valmentajia? Pelaajia? Fysiikkavalmentajia? Huoltajia? Bussikuskeja? Nyt Late kerrot meille, että millä tämä homma saadaan toimimaan, niin laitetaan keräystä pystyyn!
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Lausahdus "me ei hävitä kenellekään luistelussa tai kamppailussa" alkaa saada samanlaisia vivahteita kuin Kaitsun legendaarinen "meille ei vittuilla".

Näin jälkiviisaana joukkue on rakennettu nimekkääksi, muttei hyvin roolitetuksi joukkueeksi. Päävastuu on Aholla, mutta tämän kauden joukkueeseen on ollut Marjamäelläkin iso kädenjälki.

Pelillisesti joukkue ei tiedä mitä tehdä. Syötöt ovat huonoja, alueelle tuonti tökkii, erikoistilanteet pohjasakkaa eikä maalivahtipeli kanna. Eikä peli ole kehittynyt kauden aikana, päin vastoin. Tästä vastuun kantaa päävalmentaja. Aikakausi alkoi helmikuussa ja kenties se myös päättyykin helmikuuhun mennessä.

Ulos!
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Marjamäelle kasattiin kallis herkkutarjotin täynnä laatupelaajia. Jos tämän parempaan ei pystytä niin kenkää on annettava. Tulos tai ulos.
Laatupelaajia kylläkin, mutta laatupakkeja ei tuossa joukkueessa ole yhtään. Siis sellaisia, joilla oikeasti olisi jotain annettavaa hyökkäyspäähänkin. Enkä nyt tässä mitenkään Marjamäkeä puolustele, on hänkin joukkueen rakentamiseen paljon osallistunut.
 

Micol

Jäsen
Mitäpä sitä turhia jaarittelemaan eli ulos ja pian. Ei tällä miehellä ole yhtään pallo hallussa pelitapansa kanssa ja jokainen pelaaja alisuorittaa kroonisesti, niin mitäpä tässä muuta enää voi kuin vaihtaa toinen mies puikkoihin. Vaikka se Myrrä loppukaudeksi Ouluun, niin ehkä tähän touhuun saataisiin edes jotain kiimaa ja enemmän vaistoilla pelaamista - eikä mitään vitun robottimaista rännittämistä taitopelaajilla. Ei tää rosteri niin paska ole, että pitää vääntää Ässien kanssa maalin pelejä...
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vieläkö Marjamäen selityksenä on "meillä on uus joukkue, uudet systeemit"?
Voin jo kuvitella mielessäni Marjamäen haastattelun lyhyeksi jääneen kevään ratkaisupelin jälkeen: "Ei vaan lähteny peli kulkemaan koko kauden aikana niin ku ois haluttu, nyt vedetään hetki happea ja analysoidaan missä meni pieleen."
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Etra
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös