Mansikka onnistunut hienosti

  • 1 656
  • 12

Vise

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo, KuPu
Kookoo on viimeisestä 16 pelistään saalistanut 25 pistettä. Kuntokäyrä kehittyy komeasti kauden loppua kohti. Minun mielestä Reijo Mansikan joukkueesta irroittama teho lähentelee jo maksimia. Moni pelaaja nostaa tasoaan koko ajan, ja eikö juuri tämä kerro onnistuneesta valmennuksesta.

Eilen Mansikan ja kakkosvalmentaja Markku Mustosen oivallus oli peluuttaa Liukkosta puolustajana, mikä osoittautui erittäin onnistuneeksi ratkaisuksi. Kaiken lisäksi Mansikka kritisoi itseään siitä, ettei ole peluuttanut nuorempia pelaajia tarpeeksi vaihtelevissa rooleissa. Tällä Mansikka kantoi huolta nuorten pelaajien kehittymisestä.

Reijo Mansikka on viime vuotisten konttaamisten jälkeen nostanut Kookoon jälleen omalle tasolleen. Toivottavasti kehitys jatkuu samanlaisena, väki hallissa lisääntyy pikkuhiljaa, ja vielä kun saataisiin se porkkana (mahdollisuus nousta liigaan) niin tiedä minkälainen buumi olisi mahdollinen...

Lopuksi on vielä sanottava että tietysti koko joukkue on tehnyt hienon profiilinnoston. Reijo Mansikka on vain tehnyt osuutensa kiitettävästi.
:)
 

Rocco

Jäsen
Eiköhän "Paska-Santasen" ainoa ongelma ollut siinä kun joukkue pelasi yli kaksi kuukautta pahimmillaan vain yhdeksällä hyökkääjällä ja viidellä pakilla. Sellaisesta pelaajaringistä ei ota irti kukaan sen enempää mitä Santanen otti. Lisäksi kun pelaajien palkoissa oli hieman viivettä niin ei varmasti senkään vähän terveen pelaajaringin pelimotivaatio ole kohdallaan.

Loppukaudesta kun pelaajia saatiin terveeksi ja enimmät palkat maksuun niin peli alkoi taas kulkemaan, kumma kyllä "Paska-Santanen" oli edelleen penkin takana.

"Paska-Santanen" otti itselleen pahimman mahdollisen roolin tullessaan valmentajaksi kun joukkueessa oli kaikki sekaisin. Kaikki muut pakoilivat vastuuta mutta Santanen sentään uskalsi tehdä asialle jotakin. Helppohan sitä on jälkikäteen kommentoida mutta kun muistelee sen aikaisia oloja niin ei naurata. Ei.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Todella hienoa Sälli85...

Olet Rocco oikealla asialla!
En ymmärrä tuota sällin -liekö viha tai katkeruus oikea sana- asennetta Patea kohtaan. Kyllä Pate pelatessaan ratkaisi ottelun otteillaan useamman kerran voittoon! Tuskimpa Ere Jämsä olisi maalipörssiä voittanut ellei Pate olisi namupassejaan jaellut!
 

Red Ocean

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Oon Roccon kanssa samaa mieltä tosta, että se ei ollut Santasen vika kun Sport taapersi välillä. Noustessaan joukkueen päävalmentajaksi Sport oli juuri ja juuri noussut konkurssin partaalta ja pelaajapula oli melkoisa. Loppukausihan sujui vähintään kohtuullisesti. Ja jos yhtään tunnen tuota SÄLLI 85:sta niin hän tulee vielä muuttamaan käsitystä Patesta, jälleen kerran ;) , koska vaikka Patellakin välillä oli noita huonoja jopa mustia hetkiä niin hän on silti parhaimmillaan liigatason pelaaja.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Samoilla linjoilla edellisten kanssa. Santanen kuitenkin meni siihen hommaan jossa heikompi olisi heittänyt hanskat tiskiin. Santasella ei ollut kokemusta päävalmentajan pestistä vaan hän tuli oppimaan uusia asioita Heikkilältä joka jätti seuran juuri silloin kun häntä olisi eniten tarvittu. Ymmärrän heikkilää ja syitä miksi hän lähti, mutta jos hän olisi ollut mies niin hän ei olisi jättänyt uppoavaa laivaa.

Sirviö on tuonut paljon positiivisia asioita, vaikka sen että koskaan aikaisemmin (no vaikka kymmenen vuoden aikana) ei ole valmentaja saanut joukkueesta noin paljon irti. Toki Heikkilä pärjäsi peleissä Kärppiä vastaan, mutta oli hänellä kyllä miehetkin. Voin kuitenkin käsi sydämmellä väittää että tänä päivänä ei sport olisi kärppiä vastaan tippaakaan heikompi kuin muutama vuosi takaperin.

Yksi heikkous Sirviöstä kyllä löytyy. Se on nääs toi viimeistely ja Ylivoimapeli. Myös velkaiselta seuralta olisin odottanut että A-junnuille annettaisiin lisää vastuuta. Talvitie tai Haglund ei ole pelannut peliäkään. Hopeavuorelle sentään yksi peli.

Mutta hyvältä näyttää tällä hetkellä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
ihmettelen vaan

Ketjun aihe oli: Mansikka onnistunut hienosti. Aiheeseen minullakin olisi ollut mielenkiintoa kirjoitella mutta nämä viimeiset Sport- fanien viestit ovat sysänneet ketjun aivan muuhun aiheeseen:confused: .
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: ihmettelen vaan

Viestin lähetti Jäädyttäjä
Ketjun aihe oli: Mansikka onnistunut hienosti. Aiheeseen minullakin olisi ollut mielenkiintoa kirjoitella mutta nämä viimeiset Sport- fanien viestit ovat sysänneet ketjun aivan muuhun aiheeseen:confused: .

Eikun paat vaan kirjottaen, niin päästään back to business...
Kyllä Mansikan työtä täytyy ihailla, Suomi-sarjaan kasattu joukkue on hitsautunut todella kovaksi paketiksi.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Re: ihmettelen vaan

Viestin lähetti Jäädyttäjä
Ketjun aihe oli: Mansikka onnistunut hienosti. Aiheeseen minullakin olisi ollut mielenkiintoa kirjoitella mutta nämä viimeiset Sport- fanien viestit ovat sysänneet ketjun aivan muuhun aiheeseen:confused: .
No huomasin sen itsekkin kun omaani kirjoitin. No voidaanhan tässä puhua ainakin mun mielestä mestiksen valmentajista yleensä eikä pelkästään mustikasta joka on muuten ollut valmentamassa myös sporttia sekä sitä lappeenrantalaista salibandyseuraa joten aika paljon on sitä hänkin maailmaa nähnyt. Mikä sen joukkueen nimi oli? istuin runebergin salin katsomossa kun "legendaariset" Erno "epa" Tyni, Jori Isomäki, Johnny Ojala, Andreas Haglund, Patrick Högstedt ja kumppanit pyörittivät pienessä kaukalossa suuria ja mahtavia joukkueita. Joukkuehan oli tietenkin Kovjoki Blue Fox

EDIT: otteita nettiketistä

7. Kun kirjoitat ketjuun, yritä pysyä asiassa. Aiheesta lipsumiseen ei kuole, jos aihe, johon lipsutaan on sekin järkevä ja asiallinen.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, KPL, Kouvot
Reiska on tosiaan onnistunut

Kyllä minunkin ja monen muunkin mielestä Mansikka on onnistunut. Onneksi Sihvosen ja Sirenin tapaiset "pellet" (ei millään pahalla) lähtivät pois. Heti kun Liiga-tason valmentaja tuli valmentajaksi niin heti alkoi KooKoo:n peli kulkea. Tästä vain eteenpäin. Mansikka valmentaa KooKoo:n mestiksen mestariksi heti ja ensikaudella uudestaan ja eiköhän ehkä 3-5 vuoden päästä KooKoo ole jo SM-Liigassa jos se jatkaa samanlaisia otteita. MUISTUTUKSEKSI: KooKoo ON TÄYSIN VELATON SEURA.
MONET SEURAT EIVÄT OLE.





Teksti on varmaan aika tylsä.
;) :) :cool:
 
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, KPL, Kouvot
Suomi Sarjan joukkue

Everton. Totta tosiaan KooKoo:n Mestis joukkue oli koottu Suomi Sarjaan. Onneksi Liigahallitus "tajusi", että KooKoo on täysin ylivoimainen (ainakin paperilla) ja teoriassa. Olen miettinyt jo pitkään minkähänlainen KooKoo:n maaliero olisi Suomi sarjassa. Olen päättynyt siihen, että se olisi jotain 353-20 paikkeilla (varmaan hiukkasen yliarviointia):cool:
 

Hese

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme
Mansikka on hyvä koutsi, mitä pidemmälle kausi on täällä Lappeenrannassa edennyt, sitä enemmän on tullu ikävä miestä. Ei paljon naurata ku Skrikolla on vielä sopimus ens kaudelle...
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hese

Mikä vika Petessä on. Uskallan väittää, että ihan varmasti parempi kuin Mansikka(kaikella kunnialla Repe). Kyllähän tuo pelisysteemi on huomattavasti selkeämpi kuin Teisan aikana. Myös peluutus on aivan kohdallaan, joten ainakaan itselläni ei ole mitään valittamista.
 

Hese

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme
Kyllähän Skriko on ihan hyvä valmentaja ja parannusta alkukauteen on tapahtunut. Mutta vaikka pelisysteemit ovat muuttuneet parempaan suuntaan, silti tuntuu että peli on ajoittain samaa surffailua kuin mitä se on ollut koko kauden, siitä ikäänkuin puuttuu vielä se jokin. Ja ehkäpä tästä syystä Skriko ei ole tehnyt kovinkaan suurta vaikutusta ainakaan meikäläiseen. Täytyy tietysti ottaa huomioon pelaajasiirrot ja tämänhetkinen sijoitus sarjataulukossa jne.

Mutta toivotaan että ens kaudella Skriko näyttää kaikille epäilijöille mikä on miehiään...
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tshekki vs Itävalta
  • 1.12
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös