Manchester United FC 2023–2024 – ”This club belongs in the Champions League”

  • 286 695
  • 2 422

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Mistäs niitä vuoden 2005 pelejä näkeekään?
Lataamalla internetistä hissunkissun hys hys


Southgate-huhuja en ottaisi vieläkään ihan liian tosissani. INEOS-väki tuntuisi pitävän korttinsa aika lähellä rintakarvoitustaan, ja esimerkiksi Wilcoxista ja Berradasta ei ollut mitään huhuja ennen kuin asioista oli jo sovittu. Ashworthilläkin oli vähän samankaltainen tilanne. Southgate pyöriikin huhuissa varmasti kaikkein eniten sen takia, että hänellä on aikaisemmat yhteydet Ashworthiin, mutta sitten tilanne on kuitenkin se, että Ashworth ei saa vielä osallistua Unitedin päätöksentekoon tms. joten aika hatara tuo pohja on.

Southgaten lisäksi vastustajia (katson merkitsevästi mm. yhtä palstalaista) on eilisen aikana naurattanut Romanon kertomus että INEOS pitää Antonyä lahjakkaana pelaajana ja fädä fädä mää mää. Tässä pitää huomata se tausta, että Romano oli maininnut tuon The United Stand -vihakanavan haastattelussa. TUS taas tekee yhteistyötä Antonyn kanssa; Antony antaa haastatteluja ja tietoja Goldbridgelle, TUS puffaa Antonyä. Olisihan se aika huono myyntistrategia sanoa, että "meillä on tällainen epävakaa, mutta paska brasilialainen - ostakaa pois!" Toisin sanoen tuostakaan ei oikein tarvitse välitellä.
Tässä vielä kerta kiellon päälle, eli muistutus siitä minkälainen kusipää Mark Goldbridge -nimellä esiintyvä, Unitedin faniksi 2014 pöllähtänyt Di Cesare on:



Michael Owen muuten perkasi Antonyn pelaamista hyökkääjän näkökulmasta aika hyvin Palace-pelin jälkeen. Kannattaa katsoa.

edit. Kappalejärjestys
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Joku b-luokan juttu oli, että Antony on sanonut ten Hagia ”kaljuksi munapääksi” joukkueen whatsapp-ryhmässä.

Ei ehkä pidä paikkaansa mutta toisaalta…
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Joku b-luokan juttu oli, että Antony on sanonut ten Hagia ”kaljuksi munapääksi” joukkueen whatsapp-ryhmässä.

Ei ehkä pidä paikkaansa mutta toisaalta…

Tää oli hauska, feikki kyllä, mutta hauska.

Ja @V-G-, en tiennyt tuon huhun taustoja/minkälainen porukka pistänyt sen liikkeelle. Mutta nyt sit tietää, danke!
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Athleticilla on ollut useampi juttu tällä viikolla valmentajatilanteesta.

Tästä kaudesta kertoo aika paljon se, että optan tilastojen mukaan ilman Onanan ylisuorittamista oltaisiin sijalla 14 sarjassa (jos nyt en ihan väärin muista) ja tässä on hyvä muistaa, että Onana ei ole pelannut erityisen tasaista kautta vaan pystyy varmasti vielä parantamaan.

Aina näissä palataan tuohon keskikentän miesvartiointiin ja siihen valtavaan tilaan, jossa ei ole kenenkään mielestä mitään järkeä. Ten Hag on itse sanonut, että ei ole muuttanut pelitapaa koska haluaa pelaajien oppivan siihen.

Tuon Palace-matsin jälkeen mietin, että missä määrin pelaajat enää itse ovat sitoutuneita tuohon pelitavan toteuttamiseen. Tästä oli myös talk of Devils-podcastissa keskustelua, että penkillä ei ollut käytännössä kuin muutama edustusjoukkueen pelaaja, että missä määrin pelaajat ovat tällä hetkellä loukkaantuneena vai "loukkaantuneena", veikkaan että kummasti aika moni pelaaja varmaan sitten mystisesti toipuu FA-cupin finaaliin.

Samalla pelitavalla on kuitenkin menty koko vuosi ja aika iso ero peli-ilmeessä on tähän hetkeen ja vaikka siihen alkukauden Arsenal-matsiin, joka tuntuu olevan ten Hagille jonkinlainen pakkomielle. No kohta nähdään revanssi.

Tänä aamuna oli taas uusi juttu siitä miksi ten Hagilla on mennyt päin helvettiä ja siinä nostettiin esiin ajatusta onko Manchester United sitoutunut ten Hagin tyyliin vai ten Hag Unitedin tyyliin? Helposti unohtuu, että viime kaudella ten Hag hävisi kaksi ekaa matsia ja sen jälkeen muutti tyylinsä siihen aiemmilta vuosilta tutumpaan yksinkertaisempaan peliin ja taas meillä oli joukkue, joka puolustaa tiivisti ja iskee nopeasti vastaan.

Jutussa nostettiin esiin myös, että Unitedista lähdettyään Rangnick on pärjännyt hyvin Itävallan maajoukkueessa, Moyes voitti Eurooppaliigan, Solskjaer vetänyt hyviä treenejä Kristiansundin U14 joukkueelle ja viimeisimpänä Carrick ja McKenna ovat tehneet erittäin hyvää jälkeä Championshipissä.

Ten Hagin viisi viime kautta ovat olleet erittäin hyviä, Ajaxissa joka vuosi mestaruus (yksi ei ole virallinen koska kausi keskeytettiin epidemian takia mutta Ajax johti sarjaa). Ten Hagin lähdettyä Ajax ei ole voittanut mestaruutta, tällä hetkellä ovat sarjassa viidentenä ja nyt on sitten viides mangeri menossa ten Hagin jälkeen... Tästä syystä en kauheasti yllättyisi jos ten Hag lähtee ja sitten seuraavassa joukkueessa homma alkaisi taas kulkea.

Sir Jim sanoi, että haluaa mieluummin kävellä oikeaan suuntaan kuin juosta väärään suuntaan, tästä syystä tuohon valmentajatilanteeseen tosiaan tehdään mitään nopeaa ratkaisua ennen kuin Newcastlen puutarhuri ratsastaa paikalle.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Puolustukseen Arsenal-otteluun ollaan saamassa ilmeisesti Licha ja Rasse takaisin. Kuitenkin rivit ovat avoinna kuin Runebergin runossa. Sutton ennusti lopputulokseksi 5-1 Arsulle. Ainoa mahdollisuus on mielestäni pelata koostumuksessa 4-5-1 tavoitteena 0-0 ja senkin saavuttaminen on vaikeaa. Erik Ten Hag on lausuntojensa perusteella menettänyt kosketuksen tähän maailmankaikkeuteen, muuten niitä on mahdotonta selittää.

Crystal Palace -peli toi etsimättä mieleen joulukuun 1972 tappion samaiselle joukkueelle. Kolme päivää sen jälkeen Frank O`Farrell sai kenkää ja alkoi uusi aika Tommy Dochertyn johdolla, vaikka vauhtia jouduttiin hakemaan toisen divisioonan kautta. Itselleni vuodet 1973-1977 olivat monessa suhteessa parasta aikaa Unitedin seuraamisessa. Hyökkäävä jalkapallo, tekninen taitavuus ja pelaajien nuori keski-ikä olivat omaa luokkaansa verrattuina muihin Brittein saarten jengeihin, vaikka mestaruuksia ei tullutkaan yhtä FA Cupin voittoa lukuun ottamatta.

Antaisin kenkää Ten Hagille heti. Toivottavasti myös United.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Antaisin kenkää Ten Hagille heti. Toivottavasti myös United.
Tällä ratkaisulla tosiaan saataisiin hetkeksi osa faneista tyytyväisiksi mutta ei se oikein ole linjassa sen suhteen mitä Ratcliffe on puhunut siitä millaisen seuran hän haluaa rakentaa.

Onko INEOS ensimmäinen valmentajanimitys väliaikainen koutsi, joka valmentaa neljä ottelua? Jos INEOS erottaa nyt ten Hagin ja häviää väliaikaisen valmentajan johdolla kaikki neljä peliä, sillä saadaan jo syötyä osa omaa uskottavuutta pois. Jos puolestaan ten Hag jatkaa loppukauden ja häviää kaikki neljä peliä, United vaihtaa valmentajan kesällä ja on helppoa todeta, että haluttiin tehdä vaihdos vasta kuin urheilujohto on kokonaan koolla. Tätä näkökulmaa on esim. Athleticin Laurie Whitlwell nostanut myös esiin.

Woodwardin aikana tehtiin paljon asioita juuri ulkoisesta paineesta mitä fanit ja esimerkiksi entiset pelaajat jatkuvasti antavat koska kyseessä United.

Kuulostaa hyvältä että Sir Dave Brailsfordin lempinimi on "Teflon Dave", mikä nyt voisi puoltaa sitä, että päätökset uskalletaan tehdä puhtaasti sen mukaan mikä itse nähdään parhaaksi.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Aika paljon nyt huhuja että Palacen Freedmanille on tarjottu Newcastlen DoF-paikkaa ja tämä on hyväksynyt sen. Jos ei muuta niin luulisi Ashworth-neuvotteluiden myös alkavan uudestaan. Tietty tämä uusi uskalias urheilujohto olisi voinut maksaa vaan suoraan sopimuksessa olleen purku-option, mutta siis. Höhöh.

No ei, eiköhän tuo Ashworth ala liikkumaan nopeammin Manchesteria kohti kun Freedman astuu puikkoihin. Virallisesti kai kauden jälkeen kunnioituksesta Palacea kohtaan. Äh. Tässäkin olisi paikka Ashworth-vitsille.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tänään sitten kello 18:30 täytyy pohtia tunkisiko pieniä tikkuja kynsien alle, menisi torille ja pyytäisi ohikulkijoita heittelemään mädillä tomaateilla vai katsoisiko Casemiroa topparina Arsenalia vastaan?

Ilmeisesti McTominay ja Evans ovat jonkinlaisessa pelikunnossa ja toivottavasti heidät nähdään toppareina tai sitten Amass laitapakiksi ja Dalot tai AWB toppariksi.

Kunhan nyt ei heitetään mitään täysin raakilejunnua tuohon susille.

Odotukset peliin on alhaisemmat kuin kertaakaan tällä kaudella ja se on alhaalla se… Paffilla oli korotetuissa kertoimissa Arsenal johtaa puoliajalla ja voittaa, lähtee lapulle.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Chris Wheeler oli käynyt jututtamassa mm. Rene Meulensteeniä ja muutamaa sisäpiirilähdettä. Ei ollut kaunista kerrottavaa Renelläkään, vaan ruoska viuhui ten Hagia päin aika rajusti: joukkueessa ei ole pelityyliä, kulttuuria eikä filosofiaa. Tyypillinen 18 kuukauden sisäänajokausi on Meulensteenin mukaan johtanut ei-yhtään-mihinkään.

Wheelerin lähteiden mukaan tunnelma kopissa on alempana kuin koskaan SAF:n jälkeen, kun sekä ten Hag että Mitchell van der Gaag jatkavat kylmäkiskoista ja uppiniskaista tyyliään pelaajia kohtaan. Ilmeisesti välit mm. Martialiin ja Varaneen ovat täysin poikki, ja jonkinlaista mykkäkoulun ja pettymyksen sekaisen murjottamisen sekoitusta on kohdistettu myös mm. Garnachoon ja Rashfordiin.

Varanen kohdalla tämä ei yllätä: ten Haghan kohteli tätä kuin puoliksi syötyä banaania, ja pisti tällä kaudella puolikuntoisen Shaw'nkin mieluummin toppariksi, kuin terveen ranskalaisen. Shaw sitten loukkaantui uudelleen kun pelasi käveltyään jalka paketissa keppien avulla edellisen pelin jäljiltä (jep, saatana!), ja vasta kun ehjiä toppareita oli jäljellä vain yksi, Varane pääsi takaisin avaukseen.

Martialin tilanteesta ei ole hajua, mutta Rashford ja Garnacho ovat rangaistuksensa saaneet ja mukisematta vastaanottaneet. En tiedä miksi siellä olisi enää mitään hampaankolossa näitä pelaajia kohtaan. Etenkin kun molemmat ovat useamman lähteen mukaan pelanneet ison osan kautta vamman kanssa.

---

Joo, ei tosiaan ole kummoisia odotuksia tälle illalle. Saattaapi tulla kosto siitä 8-2 -pelistä. Paitsi tietty, että on vaikea nähdä Unitedin tekevän kahta maalia.

Edit. Tässä linkki Wheelerin juttuun (maksumuuri):
 

Escort

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS, K-67
Miten luotettava lähde tämä Wheeler on? Vai onko jälleen yksi journalisti klikkien perässä "ison ottelun" kynnyksellä?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Miten luotettava lähde tämä Wheeler on? Vai onko jälleen yksi journalisti klikkien perässä "ison ottelun" kynnyksellä?
Wheeler on yksi keskeisimpiä Unitedin kanssa vuosikausia journalistista uraa tehneitä toimittajia. Menee samaan kategoriaan Stonen, Duckerin yms. kanssa, eli on taatusti luotettava. Toki lehtensä tykkää valitettavasti revitellä, mutta tuo DM+ -osio on selvästi emolehteä parempi julkaisu urheiluosioltaan.

Edit. Ja esim. Rene Meulensteen nyt tuskin antaa tuollaisia haastatteluja kenelle tahansa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Heikko kausi lähenee loppuaan ja huhut pukukopin sisältä lisääntyvät miten pelaajat ovat tyytymättömiä valmentajaan. Ihan kuin tämän olisi kuullut ennenkin ManUsta? Mitäs se Mourinho sanoi ja ketkä pelaajat olivat jo Moun aikaan ManUssa?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Heikko kausi lähenee loppuaan ja huhut pukukopin sisältä lisääntyvät miten pelaajat ovat tyytymättömiä valmentajaan. Ihan kuin tämän olisi kuullut ennenkin ManUsta? Mitäs se Mourinho sanoi ja ketkä pelaajat olivat jo Moun aikaan ManUssa?
Tämä on vähän väärä näkökulma. Helppo toki, mutta ei ten Hag ole sellaiseen tilanteeseen joutunut, jossa pelaajat eivät esim. yrittäisi kentällä. Ja tosiaan, Lindelöf, Rashford, Martial ja Shaw ovat olleet enemmän ja vähemmän klesana, ja toisaalta McT ja Rashford ovat olleet isoimpia syitä ten Hagin kausien ylisuorituksille, joten eivät ole olleet se, mihin ten Hag on kaatunut.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tämä on vähän väärä näkökulma. Helppo toki, mutta ei ten Hag ole sellaiseen tilanteeseen joutunut, jossa pelaajat eivät esim. yrittäisi kentällä. Ja tosiaan, Lindelöf, Rashford, Martial ja Shaw ovat olleet enemmän ja vähemmän klesana, ja toisaalta McT ja Rashford ovat olleet isoimpia syitä ten Hagin kausien ylisuorituksille, joten eivät ole olleet se, mihin ten Hag on kaatunut.

Juu kyllä. Lähinnä tälleen ulkopuolelta katsottuna nämä samat jutut tulevat kellon tarkkuudella kaudesta toiseen.





 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Juu kyllä. Lähinnä tälleen ulkopuolelta katsottuna nämä samat jutut tulevat kellon tarkkuudella kaudesta toiseen.





Näinhän se on. Sanoisin tuon olevan tosin sama kaikissa seuroissa, joissa tapahtuu vakavaa alisuorittamista. Sillä erolla vain, että Unitedin kuudenteen sijaan päättyvästä räpellyksestä kirjoitetaan niin paljon enemmän. Itse asiassa enemmän kuin vaikkapa Cityn "a treblestä".
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Casemiro topparina Arsenalia vastaan.

McTominay kymppinä, Mainoo ja Amrabat takana.

Amad saa aloittaa.

Erilaisia itkuja niin paljon, että posket ovat aivan veressä.
 

Jeffrey

Jäsen
Itse olisin henkilökohtaisesti enemmän huolissani siitä jos pukukopissa kaikki olisi yhtä tanssia kuin jos siellä huudetaan ja karjutaan nyt kun edellinen voitto on jostain tammikuulta.

Toki se tosiseikka, että joukkueen ainut toppari on joukkueeseen kuntoaan ylläpitämään liittynyt 48 vuotias Evans ei siitä karjumalla parane.

Siinä mielessä on Josea ikävä, että siitä tammikuusta alkaen olisi pitänyt se bussi lyödä parkkiin, mutta jälkiviisaus nyt on aina jälkiviisautta. Jos nyt lisää jälkiviisastellaan niin myös josen luottoratsut Fred ja DDG, jopa Matic ja Fellaini olisivat siihen bussiin mahtuneet paremmin kuin nykyiset avaajat.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
No, enää kolme peliä tätä katastrofia jäljellä. Eipä tässä oikein muuta enää ole odotettavissa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Yhdeksän tappiota Old Traffordilla on jaetulla ykkössijalla kaikkien aikojen huonoimpana kotisaldona Unitedin historiassa. Jos hävitään Newcastlelle, tuo kymmenes kotitappio on yksinään kaikkien aikojen kärkilukema.

Valioliigassa United on jo nyt varmistanut, että yli kolmannes kauden Valioliiga-peleistä on tappioita.

82 päästettyä maalia tällä kaudella, ja kolme peliä jäljellä. Jos oikein katsoin, 90 maalia veisi tämän kauden heittämällä huonoimmaksi tällä saralla sitten toisen maailmansodan.

Maaliero, tehdyt maalit, annetut laukaukset... pelkkää piinaa ja kipua.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Valmentamisen suhteen vaaran merkit ovat olleet tällä kaudella isoja. Toivottavasti homma muuttuu sillä hän on aivan korvaamaton talentti.
Onko? Ja saako tuota jalkapalloälyä oikeasti koutsattua paremmaksi? Garnacho on meidän näkyvin hyökkääjä ollut koko kauden, mutta luvattoman vähän valmista sieltä syntyy. Varsinkin syöttäminen nousutilanteissa on aivan nollaluokkaa. Ei sillä että siellä nyt mitään sovittuja kuvioita olisi tai tarjontaa, mutta ihan roiskimista tuo on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös