Manchester United FC 2023–2024 – ”This club belongs in the Champions League”

  • 290 017
  • 2 442

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Eilisessä pelissä hyvää oli, että se voitettiin ja se on ihan kiva juttu nykyaikana. Toki häviäminen olisi ollut hävettävän heikko suoritus, niin huono Wigan oli. Jos aiemmin on näitä bussijoukkueita vastaan ollut vaikeuksia murtaa puolustusta, niin eilen se korkattiin kyllä useampaan kertaan, mutta kerta toisensa jälkeen meidän suoritukset maalipaikoissa on vaan aivan kauheita. Peli olisi voinut olla ihan hyvin 6-0 meille ensimmäisellä puoliajalla jos United tekisi edes parhaista paikoista maalit, tosiasiassa 1-1 taisi olla lähempänä. Ykköset pelasi käytännössä koko pelin, joka nyt sinänsä on ihan järkevää, koska pelejä tulee loppukaudella olemaan n. 1 per viikko. Mutta jos tarkoituksena oli hakea onnistumisia pelaajille, niin kyllä vaikeaksi menee kun tuntuu että näistä peleistä jää enemmän huono mieli ja pata jumiin kun mistään ei vaan tunnuta saavan sisälle. Tai edes maalia kohti.

Seuraavalla kierroksella vastaan asettuu joko Newport County tai Eastleigh, joten ihan hirveän kovaa mittaria ei sieltäkään ole vastaan tulossa. Kannujahti todennäköisesti siis jatkuu.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Eilisessä pelissä hyvää oli…
Tämän kauden niitä harvoja positiivisia juttuja on ollut tietenkin myös Mainoon pelaaminen ja mitä on Unitedin junnuja tullut viime vuosina seurattua, niin kyllä sitä välillä miettii onko tässä jopa se kovin talentti vuosiin?

Greenwoodilla oli kaikki potentiaali mutta korvien välissä taitaa olla pelkkää sahajauhoa. Garnacholla on toki potentiaalia vaikka mihin.

Jotenkin se vaan ihmetyttää tuossa Mainoon pelaamisessa, että vaikka ikää on 18-vuotta niin pelaa kuin olisi kymmenen vuotta vanhempi. Esim. Garnachon pelaamisessa nuoruus näkyy hyvässä ja pahassa, kun uskaltaa yrittää mitä vaan, mikä välillä luo maalipaikan ja välillä on taas haitaksi joukkueelle.

Mainoo sen sijaan tekee jatkuvasti joukkueelle hyödyllisiä epäitsekkäitä tekoja. Lisäksi pelaa maailman kovimman sarjan vaativinta pelipaikkaa, missä ei kovin usein tuon ikäiset loista.

Sen verran monta talenttia on menetetty sen takia kun pää ei pysy enää mukana ja jotenkin se näkyy siinä miten ten Hag ja vaikka Bruno ovat kommentoineet esim. Garnachon pelaamista ja samalla tapaa Mainoon kanssa selkeästi tehdään kaikki liikkeet todella harkiten.

Itse asettelisin asian niin, että Mainoolla on kaikki mahdollisuudet nousta lähivuosina ManUn ja maajoukkueen runkopelaajaksi.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Joe Hugill on tehnyt sopparin 2026 asti (+ optio 2027). Siirtynee Burtoniin lainalle tässä kuussa.

Ensimmäinen reaktio oli, että hyvä kun pääsee rauhassa kypsymään ja pelaamaan miesten pelejä. Mutta sitten mietin, että tämä kaverihan pelasi Olen aikana preseason-pelejä. Tsekkasin ja hänhän ei tosiaankaan ole 17v kuten vuonna 2020, vaan 20-vuotias. Vähän haiskahtaa taas yhdeltä 800k£ hintaan League 1:een myytävältä ikuiselta lupaukselta.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ensimmäinen reaktio oli, että hyvä kun pääsee rauhassa kypsymään ja pelaamaan miesten pelejä. Mutta sitten mietin, että tämä kaverihan pelasi Olen aikana preseason-pelejä. Tsekkasin ja hänhän ei tosiaankaan ole 17v kuten vuonna 2020, vaan 20-vuotias. Vähän haiskahtaa taas yhdeltä 800k£ hintaan League 1:een myytävältä ikuiselta lupaukselta.
Kesän harkkapeleissä mitä olen häntä nähnyt, niin sama mielikuva. Ei ole jäänyt mieleen, että Greenwoodin jälkeen olisi tulossa hetkeen oikeasti kovaa maalintekijää junnuista.

Sancho tosiaan lähti lainalle. Pakko on katsoa muutama peli miltä se tekeminen näyttää.

Hannibalin laina Sevillaan on lähellä usean luotettavan lähteen mukaan.

Ehkä alkaa kohta tulla huhuja myös toiseen suuntaan…
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Jeffrey

Jäsen
Ei ole jäänyt mieleen, että Greenwoodin jälkeen olisi tulossa hetkeen oikeasti kovaa maalintekijää junnuista.

Jos on yhtään isäänsä tullut, niin ei tässä pitäisi mennä kun pari hassua vuotta enää...





Myös yksi jota huhutaan ulos on Hansen-Aaroen. Taisi hänellekin OGSn poistuttua nousta tie pystyyn ja tatuoinnit kaulaan. Sopimus loppuu kesällä, joten saattaa lähteä sitten vasta. Ei ole ilmeisesti suostunut uuteen soppariin ja tämän seurauksena ei ole päässyt penkkeilemään. Huhujen mukaan yllättävän suuria seuroja olisi perässä. Vaikka hänessä tähtiainesta onkin, en silti näkisi kauheana menetyksenä.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Myös yksi jota huhutaan ulos on Hansen-Aaroen. Taisi hänellekin OGSn poistuttua nousta tie pystyyn ja tatuoinnit kaulaan. Sopimus loppuu kesällä, joten saattaa lähteä sitten vasta. Ei ole ilmeisesti suostunut uuteen soppariin ja tämän seurauksena ei ole päässyt penkkeilemään. Huhujen mukaan yllättävän suuria seuroja olisi perässä. Vaikka hänessä tähtiainesta onkin, en silti näkisi kauheana menetyksenä.
Kyllä mä näistä meidän kahdesta kaulatatuoiduista luopuisin mieluummin siitä yhdestä brassista, jonka nimen joka toinen kirjoittaa edelleen väärin ja jonka avulla Ajax teki vuosisadan suurimman kusetuksen.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Yksi hyvä näkökulma siihen, missä ollaan menty kunnolla vihkoon tällä kaudella verrattuna viime kauteen:




Tässä on siis vertailu tämän ja viime kauden pelaajistosta siitä, miten hyvin kukin heistä pystyy tuomaan palloa ylöspäin joko syöttämällä tai kuljettamalla suhteessa siihen, kuinka paljon he menettävät palloja. Moni asia pomppaa esille:

1. Kuten viestissä sanotaan, Shaw'n poissaolo ja Onanan tulo maalille ovat selkeät muutokset.

2. McTominaylla on aivan totaalinen kammolukema. Tällä mittarilla pystyy kenties kaikkein parhaiten havainnollistamaan sen, miten hän piileskelee syötöiltä ja on itse varsin heikko edistämään peliä pallollisena.

3. Pelitapa: keskikentän ohittaminen ja yltiösuoraviivainen yläkolmannekselle pyrkiminen on tehnyt hyökkäysnelikon pelinedistämisestä haastavaa. Heidän pelaamisensa perustuu pelkästään suoraviivaisuuteen, eli suoremmin ilmaistuna kontrollittomaan kaaokseen.

4. Garnacho on suoraviivainen ja menettää pallon usein. Hojlundille syötetään vähiten kaikista Valioliigan keskushyökkääjistä (ks. kohta 3: hyökkääjien pelinteko-ongelmallisuus). Antonyn kuljetusvolyymi on laskenut huomattavasti vastustajien scoutattua hänen yksipuolisuutensa.

5. Viime kaudella Sancho oli tässä yksi sarjan top3-pelaajista (p90). Rashford pystyi pysymään pallossa ja kuljettamaan määrällisesti paljon kahtakin vastustajan pelaajaa vastaan.

6. Kenties huolestuttavin / harmillisin on Brunon tilanne. McTominayn peluuttaminen vapaassa roolissa on syönyt joukkueelta kontrollia paitsi hänen omien puutteidensa kautta, myös (ja erityisesti) siksi, että se on pakottanut Brunon pelaamaan huomattavasti alempana. Se taas on vienyt hänen ball progression -tilastoistaan ison siivun, ja nimenomaan hyökkäyspuolelta.

7. Viime kaudella DDG:n takia peliä ei edistetty keskikentän kautta kovinkaan paljon (= keskikenttä toimi enemmän ankkurina kuin pelintekovaiheena, Eriksenkin perusti pelaamisensa lyhyempiin kuin progressiivisiin syöttöihin), kun taas puolustus- ja hyökkäysnelikot edistivät peliä huomattavasti.

8. Tällä kaudella siis ns. worst of both worlds -tilanne: Alhaalla makaava puolustus ei juurikaan edistä peliä ylöspäin (myös menettää palloja aivan liikaa) paitsi pitkillä palloilla, joissa ball regain -tilastot ovat aivan hirveitä (jossain vaiheessa olivat mallia 40%), koska keskikentällä ei ole ikinä ylivoimaa. Samalla hyökkäyslinja on korkealla odottelemassa riistomahdollisuuksia. Säntäilyksihän se on mennyt.

9. Amrabat on ollut verrattain pallovarma suhteessa pallon pelaamiseen ylöspäin. Oletan, että Mainoo on ollut likimain yhtä tehokas tässä (muutoin toki suorastaan ilmiömäinen). Hän on ainoa alemman keskikenttäroolin pelaajista, joka perustaa pelinsä rakennus- ja edistämisvaiheiden välisenä linkkinä toimimiseen. Se näkyy sekä tilastoissa että katsomalla Unitedin peliä hänen kanssaan ja ilman häntä. (Mainoo on ollut tässä myös hyvä niissä peleissä, joissa se on sopinut hänen rooliinsa, esim. Wigania vastaan).

10. Puutteet pelaajistossa näkyvät. Shaw on ilmiselvä, mutta myös Licha tulee auttamaan tässä paljon. Kaikkein eniten on kuitenkin kyse siitä, että ten Hagin on pakko herätä ja ottaa häntä pois koipiensa välistä.
 

Barney

Jäsen
Ehkä alkaa kohta tulla huhuja myös toiseen suuntaan…
Hiljaista voi olla. Ainoastaan hyökkääjästä (lainalle) on ollut huhua, mutta saa nähdä tuleeko sitäkään, jos ei saada Martialia myytyä. Jotkut huhut kertovat, että Martial haluaisi päästä kevätkaudella pelaamaan, jotta voisi päästä kesällä Ranskan EM-joukkueeseen (heh), mutta aika paljon pitäisi tulla loppukauden palkassa vastaan, mikäli siirtyisi Unitedista pois. Viimeistään kesällä päästään sitten onneksi eroon.

Sancho teki sitten eilen näyttävän paluun someen ja päivitti profiilikuvakseen kuvan Dortmundin paidassa jo ennen kuin lainasiirto on julkistettu. Jos aiemmin harkittiin mahdollisesti Sanchon paluuta Unitediin ensi kaudelle, niin toivottavasti ei enää. Ainakin itselleni tuollaiset julkiset mielenosoitukset kertovat kaiken oleellisen pelaajasta, hänen persoonastaan ja kunnioituksestaan seuraansa kohtaan. Kyseessä ei ole kuitenkaan enää mikään teini, vaan 23-vuotias kaveri, jolta odottaisi vähän aikuismaisempaaa ja ammattimaisempaa toimintaa. Pitkään odotettiin Sanchoa Unitediin ja odotukset olivat korkealla, mutta paska makuhan tästä jäi nyt suuhun. Toivottavasti pelaa hyvän kevätkauden Dortmundissa, jotta saadaan kesällä myytyä hänet.

Loukkaantuneiden lista alkaa onneksi lyhenemään, joten ei tässä huutavaa tarvetta ole kuin sille kärkipelaajalle. Itse asiassa loukkaantumislistan pitäisi tyhjentyä kokonaan nyt tammikuun aikana, kun paluun tekevät Martinez, Casemiro, Mount, Maguire, Shaw, Lindelöf ja Malacia.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
tammikuun aikana, kun paluun tekevät Martinez, Casemiro, Mount, Maguire, Shaw, Lindelöf ja Malacia.

Siinä onkin sellainen nippu vahvistuksia, että jos pysyvät kunnossa loppukauden, niin voidaan vielä jossain määrin pelastaa tämä kausi
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Hiljaista voi olla. Ainoastaan hyökkääjästä (lainalle) on ollut huhua, mutta saa nähdä tuleeko sitäkään, jos ei saada Martialia myytyä. Jotkut huhut kertovat, että Martial haluaisi päästä kevätkaudella pelaamaan, jotta voisi päästä kesällä Ranskan EM-joukkueeseen (heh), mutta aika paljon pitäisi tulla loppukauden palkassa vastaan, mikäli siirtyisi Unitedista pois. Viimeistään kesällä päästään sitten onneksi eroon.
Fenerbache-kuviokin kaatui siihen, että he halusivat Unitedin tekevän Martialille vuoden jatkon, jonka jälkeen olisivat lainanneet tämän loppukaudeksi osto-optiolla. No, United ei luonnollisesti suostunut tähän, koska Martialhan olisi todennäköisesti loukkaantunut viimeistään toisessa pelissään Turkissa, minkä jälkeen United olisi ollut taas yhden ylimääräisen vuoden jumissa hänen kanssaan. Kaikkea sitä...

Sancho teki sitten eilen näyttävän paluun someen ja päivitti profiilikuvakseen kuvan Dortmundin paidassa jo ennen kuin lainasiirto on julkistettu. Jos aiemmin harkittiin mahdollisesti Sanchon paluuta Unitediin ensi kaudelle, niin toivottavasti ei enää. Ainakin itselleni tuollaiset julkiset mielenosoitukset kertovat kaiken oleellisen pelaajasta, hänen persoonastaan ja kunnioituksestaan seuraansa kohtaan. Kyseessä ei ole kuitenkaan enää mikään teini, vaan 23-vuotias kaveri, jolta odottaisi vähän aikuismaisempaaa ja ammattimaisempaa toimintaa. Pitkään odotettiin Sanchoa Unitediin ja odotukset olivat korkealla, mutta paska makuhan tästä jäi nyt suuhun. Toivottavasti pelaa hyvän kevätkauden Dortmundissa, jotta saadaan kesällä myytyä hänet.
No eipä ollut kovin näyttävä paluu. Ainoa someaktiivisuus oli vaihtaa IG:n profiilikuva, eikä siinäkään mitään paitaa näy, vaan vain Dorren sukat. Twitterissä edelleen Unitedin värit näkyvillä. En millään saa tästä mitään protesti-fiilistä. Jos jotain, niin poika taitaa olla helpottunut, että pääsee pelaamaan ja ehkä myös siitä, että pääsee pois Englannista.

Olen samaa mieltä, että ei tästä enää United-uraa urkene edes vaikka (kun?) ten Hag saisi kenkää, ja että ikävä muisto tästä kaikesta jää. Sancho teki tyhmästi lähtiessään riitelemään - etenkin kun teki sen julkisesti. Olisi voinut ottaa Michelle Obaman neuvosta vaarin. Olen silti aika pitkälti Anton Ferdinandin linjoilla tässä asiassa: tämäkin menee osaksi ten Hagin typerien valintojen listaa ja on ehkä keskeisin esimerkki hänen ihmisjohtamistaitojensa puutteista. Epätasapuolinen kohtelu eri pelaajien osalta ja varsinkin pelaajan julkinen bussin alle heittäminen oli idioottimaista niin joukkuedynamiikan kuin pelaajan arvonkin osalta.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Eihän tuo ihan tyypillistä ole, että lainapelaaja kommentoi, että ihan kuin kotiin palaisi.

Vähän sellainen Rönnin housujen maku tästä hommasta jäi kaikille.
 

Jeffrey

Jäsen
Nooh eiköhän Sancholla ole ollut aika tuskanen syksy, joten ymmärtäähän sen kun on iloinen päästessään taas pelaamaan ja ylipäänsä joukkueen tekemiseen mukaan. Varmasti myös näyttöhalut ovat tapissaan. Toivottavasti onnistuu Saksassa!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Nooh eiköhän Sancholla ole ollut aika tuskanen syksy, joten ymmärtäähän sen kun on iloinen päästessään taas pelaamaan ja ylipäänsä joukkueen tekemiseen mukaan. Varmasti myös näyttöhalut ovat tapissaan. Toivottavasti onnistuu Saksassa!
Enemmän näen sen niin, että pääsi näpäyttämään takaisin koska häntä on nöyryytetty aikalailla. Enkä pysty siitä hirveästi Sanchoa kritisoimaan koska varmasti on ollut raskasta aikaa.

Tuli vaan selväksi, että ei sieltäkään suunnasta olla siltaa rakentamassa vaan kyllä tämä taisi olla tässä.

Siinä mielessä kyllä turhauttaa koska toisin kuin vaikka Alexisisin tai Donnyn kohdalla, niin Sanchosta olisi oikeasti voinut saada paljon irti.

Ehkä menee enemmän tuohon Pogban ja Lingardin kaltaiseen ”what if”-kategoriaan. Toisaalta kun katsoo missä tilanteessa nuo kaksi veijaria ovat tällä hetkellä, niin heidän kanssa ainakin toimittiin oikein.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Sancho saa painua sinne, missä moista perseilyä suvaitaan. Kyllä ammatikseen miljoonia tienaavalta pitää saada vaatia asioita ja mitään omia vapauksia ei voi sallia tai sitten niitä pitäisi sallia kaikille. Yksi monista what if....- tapauksista. Heippa, paska maku jäi tästäkin "tähtihankinnasta".
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Benfica haluaa portugalilaislähteiden mukaan ostaa Alvaro Fernandezin pysyvästi. Loistavaa! Benfica on nimittäin yksi maailman parhaista organisaatioista äkkäämään oikeasti hyvät pelaajat ennen muita, joten tämä tarkoittaa Alvaron olevan erinomainen peluri.

Siis tietenkään ei pidä myydä, vaan ehdottomasti himaan ensi kaudeksi, nyt vieläpä kahta kauheammin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Benfica haluaa portugalilaislähteiden mukaan ostaa Alvaro Fernandezin pysyvästi. Loistavaa! Benfica on nimittäin yksi maailman parhaista organisaatioista äkkäämään oikeasti hyvät pelaajat ennen muita, joten tämä tarkoittaa Alvaron olevan erinomainen peluri.

Siis tietenkään ei pidä myydä, vaan ehdottomasti himaan ensi kaudeksi, nyt vieläpä kahta kauheammin.
Mikähän on Fernandezin oma halu? Eikös seura olisi mielummin pitänyt hänet tällä kaudella mutta lähti itse mielummin lainalle. Lisäksi siirtyi aikanaan Realin junnuista, joten välttämättä älyttömän vahvaa sidettä Manchesteriin ei ole.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Mikähän on Fernandezin oma halu?
Luultavasti haluaa pelata, ja kaikesta päätellen olisi avoin Benficaan siirtymiselle.





Kuten näkyy, mutkikasta on. Hetken näytti että siirtyy 10 miljoonalla eurolla, mutta nyt Romano korjasi, ettei homma olekaan menossa niin, vaan että pelaaja siirtyisikin Granadasta Benficaan lainalle.

En soisi tätä kyllä tunaroitavan. Olen aika varma, että nuori kundi olisi tyytyväinen jos saisi paikan ykkösmiehistöstä ensi kaudella. Jokaiseen oikkuun ei pitäisi tarttua, eikä ainakaan myydä noin halvalla.
 

Jeffrey

Jäsen
Romano korjasi, ettei homma olekaan menossa niin, vaan että pelaaja siirtyisikin Granadasta Benficaan lainalle.

Eniten jännittää olisiko Alvaro Portugalissa Fernandez vai Carreras?

Kunhan nyt Espanjasta pois. 474 peliminuuttia ei välttämättä ole huono puolelta kaudelta, mutta ne ovat tulleet lähinnä jämämimuutteina vaihtopelaajana ja väärillä pelipaikoilla. Jos nyt oikein googlettelin niin Benficassa ei ole tälle kaudelle oikein vasenta laitapakkia löytynyt. Useampi paikkaa pelannut ja ilmeisemmin toppari Morato eniten. Voisi siis olla jopa peliaikaa luvassa.
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
jännittää
Näillä spekseillä sulla on selkeästi aika stressitön viikonloppu tulossa. Farkkushortsit pysyy ehjänä, muori pitää padat porisemassa ja tiskit puhtaina, taliskeri maistuu...
 

Jeffrey

Jäsen
Näillä spekseillä sulla on selkeästi aika stressitön viikonloppu tulossa. Farkkushortsit pysyy ehjänä, muori pitää padat porisemassa ja tiskit puhtaina, taliskeri maistuu...

Kattia kanssa... Jos olisi vielä OGS ruorissa niin saattaisi jopa Spurs peli jännittää. Norjalaisen komennossa pieniltä tauoilta tultiin yleensä erinomaisella draivilla, nykyään entistä löysempinä. Itsenäisyyspäivän taliskeri jäi sinettiin eikä sitä tohdi avata ja tuo koti nuorikko aka Muori yrittää puhua kaverinsa synttäreille. Ei nuo nuoret tajua, että näin vanhemmiten alkaa vihaamaan ihmisiä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Eikös seura olisi mielummin pitänyt hänet tällä kaudella mutta lähti itse mielummin lainalle.
Piti vähän kaivella tätä, ja itse asiassa koko homma meni juuri toisin päin. Häntä ei peluutettu siitä huolimatta, että Malacia oli loukkaantunut vakavasti. Ilmeisesti ilmoitettiin, että peliaikaa ei ole luvassa, vaan vaihtoehdot ovat U23 tai mieluummin laina. Jälkimmäiseen päädyttiin.

On vähän vaikeaa ymmärtää miksi tällaiseen ratkaisuun päädyttiin, sillä hyvin esiintyneelle pelaajalle olisi ollut vajaassa joukkueessa latu auki. Malacian loukkaantuminen tiedettiin jo kesällä vaikeaksi, ja hän on kärsinyt urallaan pahoista vammoista ennenkin.

Ten Hag on ollut jyrkkänä nuorten suhteen ja sanonut, että kun on riittävän hyvä, on riittävän vanha joukkueeseen. Mutta missä vaiheessa hänen kykyään tunnistaa "riitävän hyvä" pitää alkaa kyseenalaistaa?

U23-ikäisistä on päästetty hänen aikanaan pois Elanga, Kovar, Iqbal, Mengi, Fernandez, Williams, Garner ja Chong. Noista ainakin puolet on esiintynyt erityisen hyvin eikä Elangaa lukuun ottamatta yksikään saanut ten Hagilta todellista mahdollisuutta näyttää osaamistaan. Hintaakin tuli peluuttamattomista pelaajista sisään tavattoman vähän. Ainakin Garnerin, Mengin, Kovarin ja Fernandezin voidaan ilman minkäänlaista revisionismia todeta olevan pelaajia, jotka olisivat auttaneet pelaajatilannetta poistumista seuranneilla kausillaan.

Toki ten Hag on peluuttanut Mainoota ja Garnachoa, mutta he ovat aivan ilmiselviä tapauksia, jotka naapurin gerbiilikin osasi scoutata heti kättelyssä. Onko Unitedin valmennuksessa osaamista huomata ja ennen kaikkea kehittää raakoja talentteja ja piileviä kykyjä? Juuri nyt ei näytä ollenkaan siltä. Sen sijaan ulkopuolelta on tuotu Kovarin tilalle Bayindir, joka ei pääse pelaamaan, ja Antony, jonka hinta tuhosi FFP-tilanteen ja jonka 0+0 tehoista annettiin tänään meriselitys, että pahoinpitelysyytteet häiritsevät pelaamista. Højlundin hankinnasta toki plussaa, mutta hän ei olekaan ollut sisältä päin korvattavissa.

Kun City antoi Rico Lewisille debyytin toissa kaudella, hän oli varsin raakile. Niin hän oli vielä viime kauden alussakin, mutta hän kasvoi roolissaan ja oli lopulta aivan erinomainen lisä Cityn syvyyteen. Sama on jatkunut tällä kaudella. Liverpool teki vastaavan Elliotin, Jonesin ja muutaman muunkin kanssa, ja Arsenalin hommasi Unitedin harjoitusleiriltä pudonneet Martinellin taskurahoilla. Nämä eivät ole niitä mainoogarnachomaisia ilmiselvyyksiä, kuten Foden, Alvarez, Trent ja Saka, vaan pelaajia, joiden osaaminen on tunnistettu ja joita on päämäärätietoisesti kehitetty ykkösjoukkueessa huolimatta siitä, etteivät aluksi olleetkaan aivan muun joukkueen tasolla.

Sen tietää, että organisaatiorakenteessa on paljon pielessä, kun Traffordista maksettiin Citylle saman verran kuin Hendersonista ja Kovarista yhteensä Unitedille, Mengistä ei saatu rahaa lainkaan jne. Tällöin ei kannattaisi varsinkaan myydä, vaan ottaa rauhassa ja kehittää peluuttamalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös