Manchester United FC 2023–2024 – ”This club belongs in the Champions League”

  • 286 695
  • 2 422

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Tätä kaikki toistelee mutta ten Hag esim. otti nytkin Martinezin puoliajalla vaihtoon ja vaihtoon tullut Antony oli penkillä hyvin vittuuntuneen näköinen.
Martinezin olisin minäkin ottanut vaihtoon, toinen kortti olisi ollut vain ajan kysymys.

Antony kohdalla toivon, että vaihtoehtoja löytyisi haastamaan paikkaa avauksessa. Ja ketäpä ei vituta joutua vaihtoon... No ehkä Fred pystyy tulemaan vaihtoon hymyillen. Joskin sitäkään emme enää näissä karkeloissa näe.
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tätä kaikki toistelee mutta ten Hag esim. otti nytkin Martinezin puoliajalla vaihtoon ja vaihtoon tullut Antony oli penkillä hyvin vittuuntuneen näköinen.

Martinezin kohdalla taisi pelkona olla se toinen kortti tai sen pelko. Licha näyttikin korttinsa jälkeen tosi varovaiselta. Lindelöfillä oli omat ongelmansa kestää Wolvesin vauhdissa. Olisin kyllä ihmetellyt suuresti jos joku tulee tuosta pelistä vaihtoon ja istuu penkillä tyytyväisen näköisenä. Totta hitossa pitää vituttaa, kun jengi pelaa todella huonosti ja alle oman tasonsa. Hymyilevästä Antonysta tuossa tilanteessa olisin enemmän huolissani.

Oli tosi vaikea peli. @V-G- summasi keskikentän pelaamisen ongelmat erittäin hyvin. Wolves juoksi keskeltä miten halusi. United-orkesterin solistit soittivat eri rytmiin, eikä kukaan oikein saanut kiinni siitä mitä pitäisi tehdä. Wolves sai rakentaa prässinsä ja ylivoimat juuri niin kuin tahtoi. Huolimattomuus paistoi niin pallon kanssa kuin ilmankin. Casemiro oli aivan ulkona pelistä, Brunon Wolves piti koko ajan käsiraudoissa ja Mountin ainoat ansiot tulivat muutamasta pallottomasta tilanteesta.

Garnacholta totaalinen ohipeli, joka osaltaan tuhosi hyökkäyksen rakentumisen useamman kerran. Eipä Rasse tai Antonykaan mitään erikoista tuoneet. Sancho tarjosi sentään jotain kentälle tultuaan ja vastoin viime kautta ei osallistumisellaan peliin hidastanut sitä vaan pikemminkin päinvastoin.

Onana oli pääosin hyvä, vaikka ihan jokainen pallo ei jäänytkään omille. Ei mikään priima suoritus, mutta kyllä se potentiaali jo näkyi. Se mahdollinen pilkku jäi tahraksi, mutta pari kertaa haki keskityspallon pois onnistuneesti ja sellaisella raivolla, että heikompia jo varmasti hirvittää.

Wolves oli myös tosi hyvä siinä mitä he päättivät tehdä. Mutta joukkueen laatu ei lopulta riittänyt viemään heitä voittoon. Nähtäväksi jää oliko tässä kyse "new manager-bouncesta" vai saako O´Neill jengin pelaamaan näin hyvin pidemmälläkin aikajanalla. Hyvä kauden ensimmäinen peli tappiosta huolimatta.
Tottenham-peliin on syytä valmistautua hyvin ja näin huonolla pelillä siinä matsissa ei käy hyvin. Mutta tällä joukkueella on potentiaalia paljon parempaan. Ehkä miettisin hyökkäystrion muuttamista muotoon Rashford-Sancho-Antony ja Garnachoa sisään toisella puoliajalla jos tarvetta on. Rashford menee kärkenä aivan hukkaan. Luotan Ten Hagiin, että lauantaina Lontoossa nähdään paljon parempi Manchester United.
 

Jeffrey

Jäsen
Oma tulkinta Garnachon myöhäsestä vaihdosta oli nyt sitä man managementia. Vaihtojen myöhäsyys menee ajoittain EtHlla aivan yli, mutta tästä tuli mieleen nyt pidemmälle katsova suunnitelmallisuus ja Carnachon henkisen puolen rakentaminen. Olihan se jo harjoitusotteluista selvää, että taso ei ole tällä hetkellä siellä missä pitäisi.

Mielestäni kuitenkin suurin vastuu eiliselle epäonnistumiselle menee niille ketkä ovat pelinrakennuksesta suurimmassa vastuussa. Casemiro, Bruno, Mount ja toki EtH himself. Toki tähän kuuluu myös Shaw ja toisaalta Martinez joutui turhan hankalaan tilanteeseen kortin myötä.

Eipä sillä, harva pelaaja eiliseltä puhtaita papereita saa. AWB, Varane ja Onana ehkä sen kelvollisen arvosanan saavat, mutta muilta aivan liian huonoa tekemistä. Nämä fyysiset kilinvitturavi joukkueet ovat olleet jo vuosia niitä hankalampia punaisille ja tähän pitäisi joku ratkaisu keksiä. Tai siis toki se ratkaisu olisi pallon pitäminen ja sitä kautta niiden vastajuoksujen eliminointi.

Ensi peliin toisin rohkeasti Sanchon ja Martialin avaukseen ja sitä kautta tasapainoa hyökkäyspelaamiseen. Tämä toki ei poista keskikentän haasteita.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't

Barney

Jäsen
Kuten arvata saattoi, niin ei se pelitavan muuttaminen ihan sormia napsauttamalla tapahdu. Mielestäni prässäämisessä nähtiin kuitenkin myös ihan positiivisia asioita, sillä Wolves oli etenkin ensimmäisellä puoliajalla monesti kusessa Unitedin prässin kanssa ja sieltä saatiin todella vaarallisilla alueilla pallonriistoja. Ikävä kyllä aika vähän noista saatiin sitten mitään maalipaikkoja luotua, kun ne ratkaisut pallon kanssa olivat järjestään huonoja.

Etäisyydet olivat monesti ihan hirveitä ja välillä näytti ettei Unitedilla ollut keskikenttää ollenkaan. Toki silloin, jos halutaan prässätä korkealta, niin noita ylivoimahyökkäyksiä tulee vastustajalle myös enemmän, mutta ei niitä noin paljon saa tulla. Paremmalta tuo kuitenkin näytti kuin viime kauden alku, joten eiköhän ten Hag saa seuraavaan otteluun tuon kenttätasapainon jo paremmin toimimaan. Joka tapauksessa se vaatii aikaa ennen kuin tuosta prässäämisestä saadaan kollektiivisesti toimivaa, joten tästä alkusyksystä pitää vain koittaa selvitä mahdollisimman kuivin jaloin.

Toki näitä pelejä varten voisi olla ihan hyvä, jos vaihtoehtona olisi tuoda se Amrabat keskikentän pohjalle Casemiron kanssa vähän rauhoittamaan joukkueen puolustuspelaamista. Eriksenin vahvuudet ovat pallollisessa pelaamisessa ja vaikka McTominay pystyy tuomaan energiaa ja apua pääpelamiseen, niin ei hän välttämättä ole se pelaaja, joka tulee vaihdosta rauhoittamaan joukkueen peliä. Aikamoiseksi sekoiluksi se loppu nimittäin taas meni.

Selkeän virheen ten Hag teki, kun Garnacho avasi Sanchon sijaan ja eiköhän tuo ole ainut muutos Spurs-otteluun. Toki vielä yllättävämpää oli se, että Sancho pelasi vaihdosta sisään tullessa kuitenkin vasemmalla niin pitkään kuin Rashford oli kentällä. Rashford oli kärjessä ihan surkea ja ne pienet väläytykset mitä häneltä nähtiin tuli juuri sieltä vasemmalta laidalta.

Spursia vastaan pitäisi olla tilaa juosta linjan taakse, joten ei muuta kuin Sancho valeysiksi houkuttelemaan toppareita ylös ja Rasse sekä Antony juoksemaan linjan taakse. Garnacho sitten vielä vaihdosta aiheuttamaan ongelmia väsyneelle Spurs-pakistolle, niin hyvä tuosta tulee. Ei sitä kuitenkaan enää ensi keväänä muistella kuinka hirveällä pelillä nämäkin kolme pistettä tuli.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Vaikka tiedossa oli, että peli ei ole vielä lähelläkään valmista, niin olihan tuo eilinen silti todella suuri pettymys. Ilman Wolvesin surkeaa viimeistelyä peli olisi ollut joku 1-3. Hyökkäykset kuolivat varsinkin ensimmäisellä puoliajalla joka kerta, kun Antony tai Garnacho saivat kuulan jalkaan. Tuo Case-Bruno-Mount -kombo ei toiminut ollenkaan, vaan tuntui siltä, että Case yritti olla joka paikassa, mutta ei oikein kerennyt mihinkään ja lopputulos oli tyhmän näköistä säntäilyä betonijaloilla ja myöhästyneitä liukuja. Eilen olisi tosiaan toiminut Eriksen Mountin tilalla ja niin, että tanskalainen olisi pelannut selvästi alempana, jolloin Unitedin keskikentällä ei olisi ollut tuollaista 20 metrin tyhjää aukkoa Wolvesin riistäessä pallon.

Muutamia huomioita pelaajista:

- Onana oli oikeastaan juuri odotetunlainen. Muutama hyvä ja tarkka avaus suoraan hyökkääjien jalkaan, mutta itse olin vielä enemmän vakuuttunut tuosta miehen fyysisestä preesensistä boksissa, sekä siihen, miten mies johti puolustusta. Mielestäni siitä lopun tilanteesta olisi pitänyt viedä pallo yhteentoista, mutta siltä diggaan kyllä tuosta, että veskari on tuollainen isäntä boksissa, eikä sellainen pelokas pikkutyttö, kuten DDG oli

- Rasse menee aika pahasti hukkaan piikissä. Heti kun Hojlund on parsittu kasaan, tulee Rasse sementoida vasempaan laitaan, jossa mies pääsee juoksemaan alempaa vastustajan puolustajia vastaan

- Garnacho ei ole tällä hetkellä läheskään sillä tasolla pallovarmuuden ja syöttöpelin osalta, että miehellä pitäisi olla mitään asiaa avaukseen. Toivottavasti ten Hag nyt otti opikseen ja Sancho avaa Spursia vastaan lauantaina. Ihan jo Garnachon itseluottamuksen kannalta olisi parempi päästä juoksemaan pelien lopuissa väsyneitä puolustuksia vastaan, mielummin kun hakata päätä seinään eilisen kaltaisesti

- Antony oli aika lailla sama vanha itsensä, ehkä sillä erotuksella, että tuli vielä terävämmin alas huonojen ratkaisujensa jälkeen. Edelleen peli pysähtyy oikealla laidalla siihen, kun Antony saa pallon ja vastustajan pakkien on melko helppo lukea varsinkin se veto pois. Vähän oikeasti pelottaa se, jos ten Hag alkaa väkisin peluuttamaan miestä avauksessa sen takia, kun mentiin maksamaan mottipäinen siirtokorvaus ja Antony on ten Hagin "oma" hankinta

- AWB ja Varane. Timanttisia molemmat
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
The Guardianin mukaan Maguiren siirto Hammersiin on kaatumassa.

Go fuck yourself 'Arry!


Nää on periaatteessa aina kakspiippuisia juttuja. Joo ManU antanut Maguirelle sopimuksen jne., ja pelaajaa ymmärrän että ei halua menettää miljoonia.

Mutta sitten kuten edellisissä viesteissä myös on mainittu, alkaa ihmetyttämään Maguiren käytös enemmän ja enemmän. Jo viime kauden kommentit ja nyt sitten tämä. Eiköhän ManU-vuosien jälkeen kannattaisi siirtyä eteenpäin sopivampaan joukkueeseen ja yrittää oikeasti nousta takaisin sinne huipulle. Onko sitten nykyjalkapallossa enää tilaa Maguirelle huipulla? Sitä ei tiedä kukaan, mutta kunnianhimoinen pelaaja ainakin kokeilisi.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
The Guardianin mukaan Maguiren siirto Hammersiin on kaatumassa.

Go fuck yourself 'Arry!

Jonkinasteista kiinnostusta on ilmeisesti Italian puolellakin ollut ja siellä varmasti pääsisi seuraan, joka pelaa korkeammista sijoituksista jos Hammerisssa pelaaminen kerran ottaa luonnon päälle.

Viime vuosina vaan Italialaisten seurojen kanssa ongelmana on ollut sopiminen palkkojen pidättämisestä ja ne helkkarin lainadiilit.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Eilisestä pelistä jäi päällimmäisenä mieleen se, kuinka heikko meidän joukkue on fyysisesti. Kovin montaa kaksinkamppailutilannetta ei voitettu. Ehkä vähän karu ilmaisu, mutta aikamoinen mikkihiirijengi on koossa (Mount, Bruno, Antony, Sancho, Garnacho, Pellistri... Rashford on myös sellainen, että lopettaa usein pelaamisen rehdissä kaksinkamppailuväännössä ja vaatii vaparia). Valioliigassa tuo erityisesti korostuu, kun jokainen joukkue on fyysisesti vahvempi.
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nää on periaatteessa aina kakspiippuisia juttuja. Joo ManU antanut Maguirelle sopimuksen jne., ja pelaajaa ymmärrän että ei halua menettää miljoonia.

Mutta sitten kuten edellisissä viesteissä myös on mainittu, alkaa ihmetyttämään Maguiren käytös enemmän ja enemmän. Jo viime kauden kommentit ja nyt sitten tämä. Eiköhän ManU-vuosien jälkeen kannattaisi siirtyä eteenpäin sopivampaan joukkueeseen ja yrittää oikeasti nousta takaisin sinne huipulle. Onko sitten nykyjalkapallossa enää tilaa Maguirelle huipulla? Sitä ei tiedä kukaan, mutta kunnianhimoinen pelaaja ainakin kokeilisi.

Joo, ymmärrän tämän puolen. Paskan sopimuksen toinen osapuoli on seura, eikä ongelma ole Maguiren käsialaa. Vaikka sopimus on sopimus, niin tuntuu pervessiltä maksaa miljoonia Harrylle Mestarien Liigan paikan saavuttamisesta, vaikka hänen tärkein kontribuutio sille oli töppäily Eurooppaliigan välierissä joka kevensi joukkueen ottelutaakkaa Sevillaa vastaan putoamisen muodossa.

Mutta minuakin alkanut ihmetyttämään Maguiren asenne ja käytös. Olet käytännössä negatiivinen tekijä seurajoukkueellesi kun pääset kentälle, topparihierarkiassa takana oli viime kaudella Phil Jones ja edellä siinä oli laitapakkikin, Southgate on ilmoittanut että majupaikka on vaarassa jos peliaikaa ei tule ja kapteenin nauhakin vietiin. Ja silti asenne on jotenkin ylimielinen. Jos mä olisin työnantajalleni negatiivinen asset, niin ei tulisi mielenkään antaa ylimielistä vaikutelmaa työpaikalla.
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Maguiren siirto ja samalla uuden pakin tuleminen miehistöön voidaan ilmeisesti tämän ikkunan osalta unohtaa. Jee.
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Upeaa, kerrassaan upeaa! Maguire ei päässyt sopuun sopimusehdoista West Hamin kanssa. Harry haluaa jäädä Unitediin ja uskoo saavansa paljon tilaisuuksia pelata.

No tämä siirtoikkuna olisi sitten varmaan Unitedin osalta tässä. Lohdutuksena saamme nauttia Harry Maguiren palveluksista myös tulevaisuudessa, ehkä kaksikin vuotta. Istuu varmasti penkillä ihan ammattimiehen elkein, on jo harjoitellut vuoden päivät.

 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Maguiren siirto ja samalla uuden pakin tuleminen miehistöön voidaan ilmeisesti tämän ikkunan osalta unohtaa. Jee.
Mietin tuossa just, että perkele että kelpaisi vaikka Maguire ulos ja vapailla liikkuva legenda Sergio Ramos vuodeksi sisään tuomaan erilaista jämäkkyyttä ja johtajuutta.

En analysoinut pelillisiä nippeleitä tarkemmin, lähinnä vaan kun näin Ramosin yhdistetyn Galatasarayhin ja mietin että olisihan siinäkin ihan hauska ja jylhä näky United-paidassa rotaatioon.

Ikää toki aikalailla eikä ehkä ihan profiilin mukainen hankinta enää, fyysisesti vaikuttaa olevan aina ns. kondiksessa ja terveysmielessä viime kaudella aikalailla täydet pelimäärät Pariisissa. Mutta joo, Maguire olkoon se Ramos nyt sitten eikä siitä siis mitään spekulaatiota Unitediin ole ollut, omasta päästä vaan heittelin aikani kuluksi.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Tässä se, mitä seura itse asiasta tiedotti äskettäin:
"Following the dropping of all charges against Mason Greenwood in February 2023, Manchester United has conducted a thorough investigation into the allegations made against him.

This has drawn on extensive evidence and context not in the public domain, and we have heard from numerous people with direct involvement or knowledge of the case.

Throughout this process, the welfare and perspective of the alleged victim has been central to the club’s inquiries, and we respect her right to lifelong anonymity.

We also have responsibilities to Mason as an employee, as a young person who has been with the club since the age of seven, and as a new father with a partner.

The fact-finding phase of our investigation is now complete, and we are in the final stages of making a decision on Mason’s future.

Contrary to media speculation, that decision has not yet been made and is currently the subject of intensive internal deliberation. Responsibility ultimately rests with the Chief Executive Officer.

Once made, the decision will be communicated and explained to the club’s internal and external stakeholders.

This has been a difficult case for everyone associated with Manchester United, and we understand the strong opinions it has provoked based on the partial evidence in the public domain. We ask for patience as we work through the final stages of this carefully considered process."

Tuo "tuoda takaisin" voi tarkoittaa mitä vain, siis ykköstiimistä lainaan jne. Eli nyt vain odotellaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Laitetaan tässä vaiheessa ylös myös omia ajatuksia mahdolliseen ratkaisuun liittyen.

Voiko Greenwood saada tekonsa anteeksi? Voi.

Tuleeko Greenwoodin saada toinen mahdollisuus jalkapalloilijana? Kyllä mielestäni.

Onko Greenwoodin pelaaminen Unitedissa hyvästä yhdellekään osapuolelle, kuten seura, pelaaja, fanit, sponsorit, osakkeiden omistajat jne? Ei minusta.

Siinä missä länsimainen oikeusjärjestelmä perustuu rikosten sovittamisiin, toisiin mahdollisuuksiin, oikeuteen harjoittaa ammattiaana jne., niin Unitedissa pelaamiseen tuo ei päde. Unitedissa pelaaminen on etuoikeus, ei oikeus, ja tuo etuoikeus velvoittaa tietynlaiseen toimintaan.

Itse en näe Greenwoodilla minkäänlaisia edellytyksiä tuohon etuoikeuteen, mutta Unitedin tiedotetta mukaillen koen, että seuralla on yhtä lailla vastuu pelaajastaan. Unitedin tulee järjestää Greenwoodille mahdollisuus uuteen alkuun jossain muualla, sillä hänen mahdollisuutensa oikeuksiinsa riippuu aika täysin seurasta.
 

Jeffrey

Jäsen
Hieno kirjotus yllä, josta helppo olla täysin samaa mieltä!

Itse olen varannut itselleni oikeuden tehdä lopullisen päätöksen ajan kanssa kun päätös on tehty. Todella moni asia lopulta riippuu siitä miten tämä päätös toteutetaan. United on kuitenkin viime vuosina osoittanut, että se kykenee nopeisiin pikaisiin päätöksiin, joten tietyllä tapaa turvallinen olo vaikka päätös lopulta olisi antaa uusi mahdollisuus punaisissa.

Omaan mieleen miehen rangaistus on jo nyt ollut kohtuuton, ja seuralla on tästä iso vastuu. Tämä ehkä kallistaa oman vaakakupin siihen, ehkä uusi mahdollisuus voisi sekin olla ok. Tämä kuitenkin vaatii sen, että koko organisaatio on tässä mukana.

Paluu jalkapalloon ei missään nimessä tule olemaan millään tavalla helppo. Kuitenkin jos hän haluaa Englannissa vielä joskus pelata. Olisin sitä mieltä, että sen paluun olisi tultava Englantiin mieluummin aikaisemmin kuin myöhemmin. Vihanpito häntä kohtaan kuitenkin laimenee pikkuhiljaa sillä, että se viha kohdataan - ei kohtaamatta.

Todennäköisenä kuitenkin pitäisin lainaa johonkin alasarjan joukkueeseen. Tosin vastuullisena pitäisin myös sitä ratkaisua, että United hoitaa pelaajan henkisesti ja fyysisesti pelikuntoon nyt syksyn aikana ja tammikuussa lainaa sitten sinne aladivareihin pelituntumaa takaisin hakemaan. Tässä tilanteessa ei ihan hyvältä tunnu se, että nyt juuri ennen ikkunan sulkeutumista heitettäisiin mies ja perhe susille lainaamalla/myymällä paikkaan X.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Omaan mieleen miehen rangaistus on jo nyt ollut kohtuuton, ja seuralla on tästä iso vastuu.
Greenwoodin rangaistus on ollut sponsorien ja oman maineen menetys mutta ei kai se kohtuutonta ole vaan looginen seuraus hänen teoistaan?

United painoi aiemmin melko villaisella sen kun Greenwood lensi ulos maajoukkueesta tai imppasi heliumia. Taisi siihen maajoukkuehölmöilyyn liittyä vielä tyttöystävän pettämistä.

Ei tässä nyt puhuta mistään pyhäkoulupojasta, joka teki yhden virheen, vaan sitä typerää käytöstä on ollut ennenkin ja tämä case nyt on sitten omalla levelillään. Itselle ei ole ainakaan tullut sellaisia viestejä vastaan, että Greenwood olisi erityisen pidetty joukkueen sisällä vaan päinvastoin.

Kuten @V-G- sanoi Unitedissa pelaaminen on etuoikeus. Luottamuksen saa takaisin vain teoilla ja Greenwoodin kohdalla ne teot kentän ulkopuolella antavat kuvan ikävä kyllä melko typerästä nuoresta miehestä.

Seura on hoitanut tämän asian hyvin ja Greenwood voi vaan tuijottaa syvälle peiliin.
 

Jeffrey

Jäsen
Greenwoodin rangaistus on ollut sponsorien ja oman maineen menetys mutta ei kai se kohtuutonta ole vaan looginen seuraus hänen teoistaan?

Taloudelliset menetykset ovat hyvin ymmärrettäviä, samoin maine. Pian 2 vuoden cancelointi taas mielestäni ei, saati ajatus siitä - että tätä tulisi jatkaa tai tuomita ihminen hamaan tappiin lapsuuden/nuoruuden virheistä. Samaa mieltä olen Mendyn kohdalla. Kun laitetaan tunne syrjään ja mietitään objektiivisest, nämä kaksi jo jaettua rangaistusta ovat hyvin hyvin poikkeuksellisia ihmiskunnassa - tai ainakin länsimaissa. Tämä kattaen elämän myös jalkapallon ulkopuolella - ja varsinkin vertailukelpoisemmin jalkapalloilun parista.

Jos seura olisi hoitanut velvollisuutensa hyvin, tämä tapahtuma olisi hyvin voinut jäädä tapahtumatta. Seura oli tuolloin ja pitkään sen jälkeenkin sellaisessa tilassa, että useampi sen työntekijä oli henkisesti tilassa jossa ei olisi tarvinnut olla. Toki me ei tiedetä miten asioita on kulisseissa pyritty ratkomaan, mutta ei tämän pitkittyminen kuvaa paremmaksi tee.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Pian 2 vuoden cancelointi taas mielestäni ei
Itse en laske tätä millään cancelöinniksi, koska kyse oli koko ajan vakavasta rikostutkinnasta. Se, että tutkintaa ei enää ole, ei johdu syyttömäksi julistamisesta, vaan tutkinnan lopettamisesta. Tutkinta taas lopetettiin, koska todistajat vetivät lausuntonsa pois. (Suomessa ei onnistuisi, Briteissä tilanne on eri).

Eipä ole ihan hirvittävän vaikeaa päätellä, että pahoinpidelty on päättänyt antaa Masonille anteeksi ja jatkaa tämän kanssa pariskuntana. Tätähän tapahtuu aivan yhtenään. Nyt on sitten saatu lapsikin maailmaan jne. Silti on aivan selvää, että pahoinpitelyä, seksuaalista väkivaltaa yms. on todellakin tapahtunut.

Jos hän päättää niin, hän voi parantaa tapansa ja ansaita sen toisen mahdollisuuden, mutta Unitedissa se ei ole mielestäni mahdollista.

---

Ps. Päätös asiassa on muuten Richard Arnoldin, ei esim. ten Hagin, joka ei ole ilmaissut mitään - tukea tai muutakaan - asiaan liittyen. Tällainenkin taitaa olla syytä kirjoittaa, tuli huomattua.
 

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU, Hammarby IF, Jokerit
Itse en laske tätä millään cancelöinniksi, koska kyse oli koko ajan vakavasta rikostutkinnasta. Se, että tutkintaa ei enää ole, ei johdu syyttömäksi julistamisesta, vaan tutkinnan lopettamisesta. Tutkinta taas lopetettiin, koska todistajat vetivät lausuntonsa pois. (Suomessa ei onnistuisi, Briteissä tilanne on eri).

Eipä ole ihan hirvittävän vaikeaa päätellä, että pahoinpidelty on päättänyt antaa Masonille anteeksi ja jatkaa tämän kanssa pariskuntana. Tätähän tapahtuu aivan yhtenään. Nyt on sitten saatu lapsikin maailmaan jne. Silti on aivan selvää, että pahoinpitelyä, seksuaalista väkivaltaa yms. on todellakin tapahtunut.

Jos hän päättää niin, hän voi parantaa tapansa ja ansaita sen toisen mahdollisuuden, mutta Unitedissa se ei ole mielestäni mahdollista.

---

Ps. Päätös asiassa on muuten Richard Arnoldin, ei esim. ten Hagin, joka ei ole ilmaissut mitään - tukea tai muutakaan - asiaan liittyen. Tällainenkin taitaa olla syytä kirjoittaa, tuli huomattua.

Erinomainen kirjoitus kokonaisuudessaan. Näin tämän surullisen jutun itsekin näen. Ei Greenwood todellakaan mikään yhden virheen tehnyt pulmunen ole, kuten yllä aiemminkin tuotiin ilmi. Kaikkein selkeintä olisi, että United tukee häntä terapiassaan jne. ja etsii sitten järkevän ammattinsa harjoittamispaikan, ainakin ensi alkuun luultavasti lainapohjalta. En näe, että ManU:a hän voi edustaa enää koskaan.

Toivottavasti järkevään ratkaisuun Arnold kykenee varsin pian.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Eipä ole ihan hirvittävän vaikeaa päätellä, että pahoinpidelty on päättänyt antaa Masonille anteeksi ja jatkaa tämän kanssa pariskuntana. Tätähän tapahtuu aivan yhtenään. Nyt on sitten saatu lapsikin maailmaan jne. Silti on aivan selvää, että pahoinpitelyä, seksuaalista väkivaltaa yms. on todellakin tapahtunut.
Liittyy ensisijaisen elimellisesti asiaan:


 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös