Manchester United FC 2023–2024 – ”This club belongs in the Champions League”

  • 286 235
  • 2 418

Barney

Jäsen
Sancho olisi oma valintani oikealle laidalle etenkin, kun preseason on antanut lupauksia isoimman heikkouden eli keskemmälle pelaamisen parantamisesta (uskon valeysiroolin olleen harjoitusta tätä laitapelaamisen osa-aluetta silmällänpitäen; laidan läheisyydessä Sancho on ollut erinomainen). Antony taitaa kuitenkin lähtökohtaisesti olla ainakin vielä ten Hagin ykkösvalinta.
Mikään ei vain ole antanut oikein viitteitä siitä, että Sancho tulisi ensi kaudella pelaamaan pääsääntöisesti oikealla laidalla. Nämä asiat puolestaan puoltavat, että se pelipaikka tulee pääosin olemaan valeysinä/kymppipaikalla:

1) Whitwellin mukaan ten Hag näkee Sanchon parhaan pelipaikan olevan keskustassa
2) Sancho on pelannut pre-seasonilla kaikki minuutit keskustassa
3) Eilen, kun Sancho tuli Garnachon tilalle, niin Mount siirtyi pelaamaan enemmän vasemmalle ja Sancho tuli Mountin paikalle keskustaan
4) Pre-seasonilla oikealla ovat pelanneet lähinnä vasenjalkaiset pelaajat (Antony, Amad, Forson ja Emeran). Realia vastaan Bruno starttasi oikealla ja Pellistri on saanut vaihdosta myös vähän minuutteja siellä, mutta pääosin ten Hag on peluuttanut oikealla vasenjalkaisia pelaajia.

Näillä tiedoilla en välttämättä lähtisi odottamaan Sanchoa kovinkaan usein avaukseen oikealle laidalle. Antony pelaa varmaan alkukaudesta niin paljon kuin jaksaa ja Amad tulee kirittämään, kun toipuu pelikuntoon. Mikäli se Greenwood jää Unitediin, niin siinä on varmaan se kolmas vaihtoehto oikealle laidalle.

Sanchon mahdollisuus on alkukaudesta ottaa tuo valeysin paikka, kun Hojlund ei ole vielä pelikunnossa. Ne vaihtoehdot hyökkäyskolmikoksi Valioliigan avausotteluun ovat todennäköisesti Garnacho-Rashford-Antony ja Rashford-Sancho-Antony.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
@Barney voi olla, mutta puhuinkin omasta valinnastani. Sancho on oikealla laidalla yksi Valioliigan produktiivisimmista pelaajista, jonka ainoa heikkous liittyy keskusta-alueiden täyttämiseen ja itsensä pelattavaksi tekemiseen keskellä. Tästä syystä laittaisin Sanchon sille pelipaikalle ja Antonyn hänen varamiehekseen samaan tapaan kuin Garnacho on Rashfordille.

Syitä tähän on monia:

1. Antony ei ole vielä likimainkaan sellaisella tasolla pallovarmuuden, xT:n, syöttelyn tai maalipaikkojen hyödyntämisen osalta, että häntä voisi hyvin perustein peluuttaa vakioavaajana. (Edelleen pelottaa että ten Hag hirttäytyy liikaa Antonyn pakkopeluuttamiseen sen sijaan että antaisi tämän kehittyä rauhassa).

2. Rashford ei ole varsinaisesti leveällä pelaava wingeri (kuten Antony), vaan enemmänkin ns. wide attacker, mikä tarkoittaa että Højlundin (tai ysin ylipäätään) ollessa kentällä United hyökkää käytännössä kahdella kärjellä ja neljällä pelintekijällä. Jos tuollaista dikotomiaa nyt voi edes tehdä.

3. Sancho tuottaa joukkueelle maaliuhkaa oikealta keskelle todella paljon enemmän kuin Antony (jolla vastaava luku on miinusmerkkinen).

4. Keskellä Sancho ei ole juuri koskaan pelannut ennen tätä preseasonia, joten vastaavan tuotteliaisuuden siirtäminen siihen (etenkin jos Antony jatkaa hukkailuaan) olisi aikamoinen riski.

5. Sancho Højlundin ja Brunon varamiehenä typistäisi roolin hyvin pieneksi siihen nähden kuinka hyvä pelaaja on kyseessä. Mieluummin hakisin juuri tähän rooliin Amadia, joka on pelannut vastaavaa roolia toisin kuin Sancho.

Jne.

Sekin täytyy muistaa, että preseasonin kokeilut ovat preseasonin kokeiluita. Vuosi sitten kärkikolmikko oli Rasse - Martial - Sancho, ja noista tuolla paikalla pelasi lopulta säännöllisesti vain Rashford. Toivottavasti peliaika vain perustuisi tälläkin kaudella suorituksiin ja saatavilla olemiseen.

(Joo, en luota ollenkaan Antonyyn enkä ten Hagin haluun olla peluuttamatta tätä jos meno ei parane viime kaudesta. Jälkimmäinen perustuen siihen, miten pakonomaisesti ten Hag Antonyn joukkueeseen halusi).
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Sancho on oikealla laidalla yksi Valioliigan produktiivisimmista pelaajista, jonka ainoa heikkous liittyy keskusta-alueiden täyttämiseen ja itsensä pelattavaksi tekemiseen keskellä.
Aika kova väite, kun on pudonnut pois maajoukkuringistä ja Unitedissakin rooli on ollut vaihdosta sisään ja välillä pelaa vasemmalla ja nyt siis myös keskellä.

Tai lähinnä kiinnostaa millä tapaa hän produktiivisempi kuin vaikka Saka?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Aika kova väite, kun on pudonnut pois maajoukkuringistä ja Unitedissakin rooli on ollut vaihdosta sisään ja välillä pelaa vasemmalla ja nyt siis myös keskellä.
Puolustan tätä mielelläni. Tuo "putoaminen" liittynee luultavimmin vaikeaan toissa kauteen ja viime vuoden mielenterveysongelmiin. Mutta jos katsotaan todellisia, eli toteutuneita lukuja Sanchon pelaamisesta, huomataan, että Sancho todellakin on yksi Valioliigan (ja koko maailman) kärkeä oikealla laidalla.

Tai lähinnä kiinnostaa millä tapaa hän produktiivisempi kuin vaikka Saka?
Omaan makuuni Saka (tai Salah, ihan sama!) on Valioliigan paras oikea laituri. Mutta tässä tulee se mutta: heidän tehosarakkeensa ovat niin huimat, että ns. underlying stats -osasto jää vähemmälle huomiolle. Kyllä, Sancho on viime kauden osalta produktiivisempi kuin kumpikaan edellä mainituista, mutta ei tietenkään tehokkaampi. Ei edes lähelle.

Tässä perkausta Sanchon viime kaudesta per 90 min ja verrattuna vähintään 1500 minuuttia pelanneisiin verrokkeihinsa:

Maalipaikkojen luonti:
2,30 luotua maalipaikkaa (2.)
4,64 luotua laukaisupaikkaa (3.)
0,27 xA (5.)
0,41 xG build-up (2.)
2,14 syöttöä rangaistusalueelle (2.)
4,06 progressiivista syöttöä (5.)

Parempia top5-liigoissa? Vain Neymar, jonka viime kausi oli aivan älytön loukkiin saakka.

Pallon pitäminen:
52,2 kosketusta palloon (6.)
83,4% syöttötarkkuus (2.)
2,05% pallonmenetysprosentti (3.)

Valioliigassa vain Grealish oli parempi, Mahrez yhtä hyvä. Muut eivät oikein edes samalla palloparkkiksella.

Kuljetukset:
4,17 ohitusyritystä (13.)
42,3% onnistuneet harhautukset (8.)
4,75 progressiivista kuljetusta (4.)
117,3 jaardia progressiivisia kuljetuksia (6.)
2,35 kuljetusta rangaistusalueelle (5.)

Mitoman kanssa aivan ylhäisessä yksinäisyydessään Valioliigan kärkeä.

Tähän päälle se, että on isoissa maalipaikoissa Valioliigan toiseksi vaarallisin pelaaja Hålandin jälkeen (shot conversion rate 29% yhdistettynä xG per shot 0,2), niin joo-o, on todellakin yksi Valioliigan produktiivisimpia laitureita, ja nimenomaan oikealta. (Ja kyllä, saisi laukoa enemmän ja huonommistakin paikoista, mutta se ei sinänsä liity pelin tekemiseen).

Ainiin, ja Sancho oli tosiaan myös yksi liigan prässinkestävimmistä hyökkääjistä. Edellä ovat vain Mahrez, Foden, Grealish, Antony, Willian, Gnonto, Mitoma ja jossain määrin Almiron.

Näistä syistä sanoisin että Sanchon paikka on ihan ilmiselvästi avauksessa laidalla (oikealla, koska Rasse vasemmalla). Jos ten Hag valitsee toisin, se johtuu joko henkilökohtaisista syistä, huonosta arvioinnista tai siitä että hän haluaa erilaisen pelaajan laidalle. Epäilisin jälkimmäistä, mutten allekirjoittaisi sen miellekkyyttä.
 

Barney

Jäsen
@Barney voi olla, mutta puhuinkin omasta valinnastani. Sancho on oikealla laidalla yksi Valioliigan produktiivisimmista pelaajista, jonka ainoa heikkous liittyy keskusta-alueiden täyttämiseen ja itsensä pelattavaksi tekemiseen keskellä. Tästä syystä laittaisin Sanchon sille pelipaikalle ja Antonyn hänen varamiehekseen samaan tapaan kuin Garnacho on Rashfordille.
Kyllä se heikkous on myös siinä, että optimaalisessa tilanteessa ten Hagin joukkueessa tuo oikea laituri on nimenomaan vasenjalkainen. Ten Hagin Ajaxissahan ensin Ziyech ja sen jälkeen Antony olivat erittäin keskeisiä pelaajia koko joukkueen pelitavan kannalta.

Esimerkiksi eiliseltä tuo Rashfordin maali oli tyyppiesimerkki siitä, millä tavalla ten Hag haluaa ja on urallaan käytättänyt oikeaa laitaa murtautumisvaiheessa. Oikea laituri odottaa sivurajalla palloa, lähtee leikkaamaan pallon kanssa keskelle ja pyrkii sen jälkeen löytämään oikean syötön linjan taakse. Niitä alotteita linjan taakse tekee vasen laituri, kärkipelaaja, kasipaikan pelaajat ja sisään leikkaava laitapuolustaja.

Jos tuolla oikealla laidalla on puolestaan oikeajalkainen pelaaja, niin hän ei pysty samalla tavalla avaamaan tuota puolustusta. Jos oikeajalkainen pelaaja lähtee leikkaamaan keskelle, niin hän ei pysty kesken juoksun vauhdista keskittämään palloa linjan taakse samalla tavalla kuin vasenjalkainen pelaaja. Jos oikeajalkainen pelaaja puolestaan hakee niitä syöttöjä sivurajalta, niin hän ei pakota vastustajan puolustusta samalla tavalla reagoimaan pallolliseen pelaajaan, kun hän ei itse luo mitään muuta kuin syöttöuhkaa.

Se on toki totta, että ten Hag luottaa Antonyyn paljon, ehkä jopa liikaa, mutta sille on myös pelitavalliset syynsä. Antony oli ten Hagin Ajaxissa Martinezin tavoin pelitavallisesti erittäin keskeinen pelaaja ja samoin kuin Martinezin kohdalla, niin suoraa korvaajaa Antonyn rooliin ei löydy Unitedista. Amadilla on paljon sellaisia ominaisuuksia, joiden puolesta hän voisi pelata samanlaista roolia, mutta riittääkö vielä taso? Bruno on pelannut paljon tuolla oikealla ja sen uskon johtuvan pitkälti siitä, että Bruno on erinomainen antamaan syöttöjä ulkosyrjällä (esim. tuo Mountin maalipaikka eilen). Nuo Brunon ulkosyrjäsyötöt mahdollistavat sen, että hän pystyy tuolla oikealla tekemään sellaisia ten Hagille tärkeitä asioita, joita muut oikeajalkaiset pelaajat eivät välttämättä pysty.

Jos otetaan vertauksia viime kauteen, niin optimiavauksessa Weghorst/Martial on vaihtunut Hojlundiin ja Eriksen Mountiin. Tuo tarkoittaa, että niitä liikkeitä linjan taakse tullaan tekemään selvästi enemmän kuin viime kaudella, mikä myös tarkoittaa sitä, että tuolta oikealta laidalta tullaan näkemään yhä enemmän niitä Ajaxista tuttuja leikkauksia ja sen jälkeisiä syöttöjä linjan taakse.

Mutta jos katsotaan todellisia, eli toteutuneita lukuja Sanchon pelaamisesta, huomataan, että Sancho todellakin on yksi Valioliigan (ja koko maailman) kärkeä oikealla laidalla.
Ihan mielenkiinnosta, mutta onko sinulla lukuja, jotka todistaisivat Sanchon olleen maailman kärkeä juuri oikealla laidalla? Viime kaudella transfermarktin mukaan Sancho pelasi oikealla laidalla yhteensä 575 minuuttia, joten otanta on ainakin hyvin pieni ja en itse tuolla otannalla lähtisi häntä nostamaan pelipaikkansa parhaisiin pelaajiin maailmassa. Vahvasti vaikuttaa myös siltä, että ten Hag ei näe sen parhaan pelipaikan olevan oikealla, kun viime kaudella minuutteja tuli lähinnä vasemmalla laidalla ja nyt pre-seasonilla keskustassa.

Dortmundissa Sancho oli aikoinaan oikealla laidalla maailman parhaita, mutta nyt liiga, rooli ja pelitapa ovat ihan erilaisia. Onkin mielenkiintoista nähdä, että löytyykö Sancholle minkälainen rooli Unitedista vai lähteekö hän ensi kesänä hakemaan vastuuta muualta. Jos Sancho on riittävän hyvä, niin kyllä ten Hag muokkaa vaikka tarvittaessa pelitapaansa, jotta Sancho saadaan mahtumaan avaukseen. Antonyn kohdalla avauspaikka puolestaan tulee helpommin, sillä hän on täydellinen pelitapapelaaja ten Hagille. Tärkeä kausi kuitenkin edessä Sancholle, sillä tämä kausi tulee määrittelemään sen, onko hänellä tulevaisuutta Unitedissa. Nyt pitäisi saada tuotua ne Dortmund-ajan esitykset myös Unitediin ja Valioliigaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ihan mielenkiinnosta, mutta onko sinulla lukuja, jotka todistaisivat Sanchon olleen maailman kärkeä juuri oikealla laidalla? Viime kaudella transfermarktin mukaan Sancho pelasi oikealla laidalla yhteensä 575 minuuttia, joten otanta on ainakin hyvin pieni ja en itse tuolla otannalla lähtisi häntä nostamaan pelipaikkansa parhaisiin pelaajiin maailmassa. Vahvasti vaikuttaa myös siltä, että ten Hag ei näe sen parhaan pelipaikan olevan oikealla, kun viime kaudella minuutteja tuli lähinnä vasemmalla laidalla ja nyt pre-seasonilla keskustassa.
Omassa kirjanpidossani (teen aina päivityksiä matseista yksittäin; kuten olen maininnut, olen excel-porttona parille ammattilaisemmalle kaverille) keskiarvo on oikealla marginaalisesti parempi kuin vasemmalla, paitsi shot-creating actions näyttää vasemmalla yli 1,00 pienemmältä (voi johtua alkukaudesta). Mutta kuten indikoin, oikea laita on Sancholle parempi erityisesti siksi, että Rashford on niin hyvä vasemmalla eikä oikein löydä samaa virettä oikealla. Hän on aiemmassa viestissä kuvaamallani tavalla taatusti eliittiä kummallakin puolella, mutta Dorren peruilta ja viime kaudella nähdyn perusteella vielä parempi oikealla.

Ten Haghan sanoi jossain viime kautisessa haastattelussa suunnilleen, että olettaa Sanchon nauttivan enemmän vasemmasta laidasta, mutta luottaa kykyyn myös oikealla tjsp.

---

Juurikin tuo keskemmälle ajaminen pallon kanssa on Sanchon keskeisin kehityksen kohde. Ero Antonyyn on drastinen, sillä se on Antonyn isoin vahvuus ja laitakuljetusten ohella ainoa maailmanluokan ominaisuus. Tätähän tuossa aprikoinkin, että valeysirooli preseasonilla olisi ollut treeniä tuota pelitapavaatimusta ajatellen.

En ole eri mieltä, että Antonyn osaamisalueet ovat ten Hagin pelitapamieltymysten mukaiset, mutta pelkään juurikin sitä, että hän jumittuu niihin huomaamatta, ettei pelaajan taso vielä riitä. Siltä se nimittäin viime kaudella näytti. (Sancho ei muuten ole yksijalkainen pelaaja, vaan yllättävän hyvä myös heikommalla jalallaan).
 

Barney

Jäsen
Juurikin tuo keskemmälle ajaminen pallon kanssa on Sanchon keskeisin kehityksen kohde. Ero Antonyyn on drastinen, sillä se on Antonyn isoin vahvuus ja laitakuljetusten ohella ainoa maailmanluokan ominaisuus. Tätähän tuossa aprikoinkin, että valeysirooli preseasonilla olisi ollut treeniä tuota pelitapavaatimusta ajatellen.
Tämä ei vain aukea itselleni, että miten tuo valeysin rooli auttaa siinä keskelle leikkaamisessa? Kun eihän Sanchon ongelma ole siinä keskustassa pelaaminen, vaan ongelma on se, miten tuolta oikealta laidalta pääsee sinne keskustaan.

Oikeajalkaisen pelaajan on vain selvästi vaikeampi leikata oikealta laidalta keskelle kuin vasenjalkainen pelaajan. Jos haluaa leikata sisään, niin vastustajan puolustaja on ohitettava käytännössä aina vasemmalta puolelta, jolloin joudut antamaan sen seuraavan syötön/keskityksen/laukauksen vasemmalla jalalla. Kun Sancho ei myöskään ole erityisen nopea pelaaja, niin hänelle ei myöskään oikein sovi mikään linjan taakse juoksevan laiturin rooli.

Rashford puhui juuri hyvin Nevillen haastattelusta tuosta, kuinka oikeajalkaisena on vaikea pelata sisään leikkaavana laiturina oikealla laidalla. Liikkuminen ei ole luontevaa ja etenkin keskeltä laidalle levittäminen sekä vastustajan puolustajan haastaminen ovat kuulemma huomattavasti vaikeampaa kuin vasemmalla. Yleensähän se oikeajalkainen oikea laituri pelaa melko lähellä sivurajaa, mutta se ei taas sovi ten Hagin filosofiaan muuten kuin pelinavausvaiheessa.

En ole eri mieltä, että Antonyn osaamisalueet ovat ten Hagin pelitapamieltymysten mukaiset, mutta pelkään juurikin sitä, että hän jumittuu niihin huomaamatta, ettei pelaajan taso vielä riitä. Siltä se nimittäin viime kaudella näytti. (Sancho ei muuten ole yksijalkainen pelaaja, vaan yllättävän hyvä myös heikommalla jalallaan).
Toisaalta tuo hyökkäysalueen "minimum width" on ihan keskeinen osa koko ten Hagin pelifilosofiaa, joten en usko, että hän haluaa lähteä tuosta tinkimään. Kun laitapakit tekevät vielä enemmän undelappeja kuin overlappeja, niin käytännössä se tarkoittaa sitä, että oikea laituri joutuu pitkälti syöttelemään vasemmalla jalallaan. Vaikka Sancho pystyy pelaamaan molemmilla jaloilla, niin ei se silti ihan luontaista ole, kun kyseessä ei ole mikään Dembelen tyylinen molempijalkainen pelaaja.

Sanchohan olisi mielestäni erittäin sopiva pelaaja tähän ten Hagin pelitapaan vasemmalla laidalla, sillä sieltä hän pääsisi luonnollisemmin leikkaamaan keskelle. Siinä on kuitenkin se ongelma, että vasemmalla on jo vaihtoehdoiksi Rashford ja Garnacho. Tuossa valeysin roolissa näen itse paljon potentiaalia ja harjoituskaudella nähtiin ihan lupauksia herättäviä esityksiä Sancholta tuossa roolissa. Taktisesti se avaisi myös paljon vaihtoehtoja ten Hagille, jos kärkeen olisi laittaa vastustajasta riippuen joko perinteisempi kärkipelaaja Hojlund tai valeysinä pelaava Sancho.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Maguire avauksessa ja Heatonille nauha käteen.
 

Liitteet

  • IMG_3516.jpeg
    IMG_3516.jpeg
    576,9 KB · kertaa luettu: 100

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
@Barney Mä vastailen jahka pääsen takaisin Suomeen :)
 

Buster

Jäsen
Ihan ei keskittyminen riittänyt katsomaan tuota Bilbao-ottelua kokonaan, vaan piti räplätä hetkittäin puhelinta. Olihan se jo 8. peli, vaihtomiehet kentällä ja kauden alku jo näköpiirissä.

Bilbao teki maalinsa Maguiren katkaistusta syötöstä, mistä peli kääntyi salamana ja toinen Williamseista teki Heatonin vastaantulosta huolimatta vähän onnekkaalla kimmokkeella lopulta sen maalin. Ten Hag kommentoi ottelun jälkeen ilmeisesti, että "we gave a stupid goal" ja että "it was a giveaway". Vastaavasti sitten tasoitusmaalissa Harry vei ylivoimaisesti AWB:n lähettämän pääpallon, millä alusti Pellistrin tasoituksen. Tuossa välissä lensi yksi Bilbaon pelaaja suihkuun, kun repi ilmaiseksi pallonkäsittelyvirheen vuoksi läpiajoon päässeen Hannibalin nurin.

Ihmettelen elleivät Wan-Bissaka ja Sancho avaa Wolvesia vastaan. Dalotissa toki kiehtoo AWB:hin verrattuna puhtaasti viimeisen kolmanneksen vaarallisuus, mutta kyllähän vastaavasti AWB on jatkanut sitä viime kauden loppupuoliskon formiaan ja jopa parantanut. Kyllä tuolla aktiivisuudella ja pelirohkeudella jossain vaiheessa alkaa se viimeisenkin kolmanneksen pelaaminen asettumaan kohdilleen (matkaa toki paljon), mutta sitten aukeaa iso pato. Pellistri oli sitten kolmas tähti ja Sanchon jälkeen toiseksi paras. Aina aktiivinen, aina juoksemassa ja haastamassa, ja Bilbaon pelaajat joutuivat rikkomaan todella usein harjoitusotteluun. Sanchon toki olisi pitänyt maali tehdä päästyään nokikkain Simonin kanssa, mutta näytti olevansa napsun verran laadukkaampi pelaaja kuin kukaan muu kentällä ollut. Harkkakaudelta tutusti valeysinä.

Van De Beek otettiin jo puoliajalla vaihtoon ottelussa, jossa valtaosa taisi pelailla täydet 90 minuuttia. Olisi se myynti tai lainaus miehen itsensäkin kannalta parempi vaihtoehto.

Ei ole ainakaan näkyvästi täällä mainittu, mutta Hojlund pokkasi Atalantan vipoista treeneistä jonkun pienen vamman. United ei aio pitää kiirettä kuntoutumisen kanssa ja heittää junnua vajaakuntoisena syvään päätyyn, vaan ottavat kaikessa rauhassa. Joten kolmisen viikkoa on uumoiltu menevän tuossa, eli mahdollisesti Nottinghamia vastaan pääsisi kentälle.

Numeroksi tanskalaiselle ilmeisesti tulisi 17, joten Fred taitaa alkaa olla lähtövalmis.
 

Jeffrey

Jäsen
Viimeisten harjoituspelien jälkeen odotettavissa on hankalahko alkukausi. Optimistisena voisi toivoa myös sitä klassista huonoa kenraalia ja hyvää ensi-iltaa. Pari edellistä pre-seasonia meni aikalailla voitosta voittoon ja alkukaudet sitten taas muistaa kaikki.

Eiliseltä jäi mieleen ehdottomasti AWB ja Pellistri - tosin täälläkin peliä katseltiin muiden toimien lomassa. Fernandez taas vaikuttaisi olevan tämän hetken toiseksi paras vasen laitapuolustaja ja yksi niistä pelaajista joiden tekemistä oli eilen mukava katsella. Myös Emeran vaikutti jälleen yllättävän tekijämieheltä vaikka pääsi pelaamaan vain viimeisen kympin. Lindelöf-Maguire kaksikosta taas molemmat näytti siltä, että vähän jännää tekee jos ja kun heitä tarvitsee kentälle päästää. Onneksi kuitenkin yleensä kokeneemmat pelaajat parantavat kauden edetessä.

Mutta siis hankala alkukausi ja jälleen ilman varsinaista kärkipelaajaa on edessä. Lens pelin tehokymppi näytti, että maaleja kyllä osataan tehdä asioiden mennessä oikeaan suuntaan, mutta jo valmiiksi hirvittää esimerkiksi Wolvesin alhaalla makaava muoto ja se ettei siellä ole meidän hyökkääjille juoksutiloja ja hitaissa hyökkäyksissä ei boksista löydy myöskään seisomapaikkoja.

Tämän kun yhdistää siihen, ettei ykkösillä ole oikein päästy harjoittelemaan ja uutta pelitapaa on ajettu sisään, voipi ainakin elo- syyskuu olla aika tuskaista tekemistä. Toiveissa kuitenkin reippaan rietas alku kaudelle. Jos ne ajoitukset löytyy ja sitä kautta ei tarvitse tehdä väkisin maaleja, on tuolla joukkueella hyvä potentiaali raikkaan riettaaseen tekemiseen.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Itsellä on vähän positiivisimmat odotukset hyökkäyksen suhteen kuin @Jeffrey (llä).

On tästä kuitenkin iso ero siihen, että viime kauden lopulla vaihdot oli tasoa Weghorst kärkeen tai Fred kympiksi ja nyt on sitten tarjolla tuoretta Erikseniä, Sanchoa, Garnachoa jne. Ehjä Rashford kuitenkin aika usein sen yhden maalin väkisin jostain kaivaa.

Vähän tuo alkukausi hirvittää Onanan osalta, että milloin se eka iso kämmi tulee ja miten hän siihen reagoi. Ilmeisesti vaikuttaa olevan tyyppinä henkisesti aika luja ja sinut sen kanssa, että hänen tyylissä on riskinsä.
 

Barney

Jäsen
Viikko kauden alkuun ja aika paljon on vielä ylimääräisiä pelaajia joukkueessa. Tässä epämääräisiä huhuja ylimääräisistä pelaajista:

Henderson: Forest hankkii Turnerin, mutta on siitä huolimatta kiinnostunut Hendersonista. Forest haluaisi laina+osto-optio -mallisen diilin. United ilmeisesti olisi myös valmis suostumaan tuohon, mutta he haluavat varmistaa, että Hendersonista saadut rahat saataisiin tämän tilikauden aikana. Uskon kuitenkin, että poistuu Unitedista jollain diilillä.

Kovar: Huhuja on ollut niin lainasta kuin myynnistä. Seuroja on myös pyörinyt huhuissa paljon, joten saa nähdä, mihin lähtee ja lähteekö lainalle vai pysyvällä siirrolla.

Bailly: On hyvin lähellä siirtoa. Osoitteena ilmeisesti saudit.

Maguire: Moyes on erityisen kiinnostunut, mutta tukeeko seura häntä? Seurojen välinen näkemys hinnasta poikkeaa myös vielä ilmeisesti aika paljon.

Fernandez: Herättänyt hyvin kiinnostusta ympäri Eurooppaa. Valioliigasta Burnley on ilmeisesti kiinnostunut lainapestistä, mikä kuulostaisi erittäin hyvältä vaihtoehdolta.

Fred: On ilmeisesti hyvin lähellä siirtoa, kun Hojlundille ollaan antamassa hänen numero. Fulham, saudit vai joku muu?

Donny: On hyvin lähellä siirtoa Real Sociedadiin. Siitä on sitten vähän kahdenlaista huhua, että siirtyykö suoraan vai laina+osto-optio -diilillä.

McTominay: Moyes on erityisen kiinnostunut, mutta tukeeko seura häntä? Seurojen välinen näkemys hinnasta poikkeaa myös vielä ilmeisesti aika paljon.

Mejbri: Lainapesti on ilmeisesti ensi kaudeksi tiedossa. Kiinnostusta on ympäri Eurooppaa, mutta Valioliigasta Luton on ilmeisesti osoittanut kiinnostusta. Olisi mielestäni erinomainen lainapesti Hannibalille.

Martial: United on valmis myymään, jos oikea tarjous tulee, mutta tuskin tulee. West Ham voisi mahdollisesti olla kiinnostunut lainapestistä. Saudit varmaan ainut realistinen ostajaehdokas.

Pellistri: Twente on ollut ilmeisesti hyvinkin kiinnostunut Pellistristä. Viime kaudella tuli niin vähän peliminuutteja, että ehjä kausi isossa roolissa Hollannissa voisi tehdä kehitykselle hyvää.

Lisäksi Heatonin osalta tullut tietoja, että jää Unitediin Lutonin kiinnostuksesta huolimatta. Tärkeintä olisi nyt saada Fredin ja Donnyn lähtö maaliin, sillä vasta sen jälkeen United tekee tarjouksen Amrabatista. Toppariosastolle haetaan sitten ilmeisesti Todiboa, jos Maguire ja Bailly saadaan myytyä. Maguiren kohdalla tuo on kuitenkin iso JOS.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Henderson: Forest hankkii Turnerin, mutta on siitä huolimatta kiinnostunut Hendersonista. Forest haluaisi laina+osto-optio -mallisen diilin. United ilmeisesti olisi myös valmis suostumaan tuohon, mutta he haluavat varmistaa, että Hendersonista saadut rahat saataisiin tämän tilikauden aikana. Uskon kuitenkin, että poistuu Unitedista jollain diilillä.
Kyllä tuo vähän huolettaa, että Forest hommasi mieluummin vanhemman Turnerin, jolla ei ole yhtään Valioliigapeliä pelattuna.

Alkukesästä se uutisointi oli sellaista, että siirto on vain ajan kysymys. Terveyspuolella on häikkää mutta oli sitä kai silloin alkukesästäkin. Vamma tuli Forestin paidassa, että kyllä siellä varmasti tiedetään tasan tarkkaan mistä on kyse.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kyllä tuo vähän huolettaa, että Forest hommasi mieluummin vanhemman Turnerin, jolla ei ole yhtään Valioliigapeliä pelattuna.

Alkukesästä se uutisointi oli sellaista, että siirto on vain ajan kysymys. Terveyspuolella on häikkää mutta oli sitä kai silloin alkukesästäkin. Vamma tuli Forestin paidassa, että kyllä siellä varmasti tiedetään tasan tarkkaan mistä on kyse.
Turner on selkeä kakkosveskarihaku. Hendersonin kohdalla kinnaa hinta; siellä on ilmeisesti näkemyseroa kaikkineen reilun 10m£ verran, ja United haluaa sell-on clausen jopa 25%. Unitedin uusi pääneuvottelija Matt Hargreaves on aika kova luu, ja hyvä niin. Hän ei helpolla anna periksi näissä.

Jos pitää veikata, niin laina + ostopakko jollain 20+10m£ hinnalla lienee aika mahdollinen.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Turner on selkeä kakkosveskarihaku. Hendersonin kohdalla kinnaa hinta; siellä on ilmeisesti näkemyseroa kaikkineen reilun 10m£ verran, ja United haluaa sell-on clausen jopa 25%. Unitedin uusi pääneuvottelija Matt Hargreaves on aika kova luu, ja hyvä niin. Hän ei helpolla anna periksi näissä.

Jos pitää veikata, niin laina + ostopakko jollain 20+10m£ hinnalla lienee aika mahdollinen.
Maksoivat Turnerista 10 miljoonaa puntaa, mikä on aika tiukka hinta kakkosveskasta putoajakanditaatille mutta toki Forestin siirtopolitiikka on vähän erikoista ollut ennenkin…
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Maksoivat Turnerista 10 miljoonaa puntaa, mikä on aika tiukka hinta kakkosveskasta putoajakanditaatille mutta toki Forestin siirtopolitiikka on vähän erikoista ollut ennenkin…
Toisaalta ei se Navasin hommaaminen helppoa ja halpaa ollut sekään. Ehkä ihan kestäväkin strategia hommata kaksi kunnollista kassaria.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös