Manchester United FC 2023–2024 – ”This club belongs in the Champions League”

  • 290 446
  • 2 442

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
United haluaa McTominaysta 45 miljoonaa puntaa ja jos West Ham tuon on valmis tarjoamaan, niin myyntiin vaan. Tuo on jo aika iso raha 26 vuotiasta pelaajasta. Transfermarkt arvio hinnaksi 25 miljoonaa euroa, eli melkein puolet vähemmän.
Onhan tuo yli puolet vähemmän.

Pedullan ja muutaman muun italialaislähteen mukaan Unitedin ja Atalantan näkemykset Højlundin hinnasta alkavat vastata toisiaan ja muutenkin diili on lähellä koska Atalantalla on kiire saada rahat kirjoihin. Hinta tullee olemaan sen n. 60m lisineen, kenties vähän enemmän.

Amrabat on niin ikään hyvin lähellä, hinta kuulemma 23-25m. Tämä saa oikeasti meikäläisen kiemurtelemaan innostuksesta. Ekan vaiheen pohjapelaaja, joka on mestari kontrolloimaan palloa ja peliä, ihanaa saatana!

Ja kun tämän Jon Mackenzien analyysin katsoo, niin pitää olla entistä vakuuttuneempi Højlundista!




Tuohon vielä toppari, joka voi haastaa Varanen etenkin jalalla avaamisen suhteen, niin meillä on käsissä aivan helvetin hyvä joukkue. Innoissaan pittää olla!
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Amrabat on niin ikään hyvin lähellä, hinta kuulemma 23-25m. Tämä saa oikeasti meikäläisen kiemurtelemaan innostuksesta. Ekan vaiheen pohjapelaaja, joka on mestari kontrolloimaan palloa ja peliä, ihanaa saatana!
Jos McTominay menisi tuolla hinnalla ja Amrabat saataisiin tuolla rahalla, niin olisihan tuo aika selkeä valinta.

Ylipäätään McTomianyn minuutit voi olla tiukassa jos Mainoota aletaan ajaa sisään.

McTominayn myynnillä menetettäisiin mahdollisuus peluuttaa Weghorst/Sabitzer tyyppistä kymppiä mutta en tiedä onko tuolle enää niin tarvetta kun saadaan fyysisempi ysi.
 
R

Rightin Maila

Mainoo lähti stadikalta kepeillä kävellen ja vasen jalka vahvassa tuessa. Eipä taida hetkeen olla pelikentillä.

Myös McTominaylla jotain häikkää polvessa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Real peli katsottu näin jälkikäteen. Kaksi asiaa nousee ennen muuta mieleen:
1. Toivottavasti Mainoon loukki ei ole pahempi. Näytti ei-niin-vaaralliselta, mutta eipä se mitään sano. Ten Hag ei ainakaan osannut heti kertoa aiheesta mitään, diagnoosi tullee tällä viikolla.
2. AARON WAN-BISSAKA WHAT THE FUDGE! On mennyt sitten kesän aikana aika lujaa eteenpäin (oikeastaan jatkanut viime kauden kehitystään) mitä tulee pallolliseen pelaamiseen. Itsevarma, aloitteellinen, tehokas, taitava. Ei muuten ole menossa minnekään, ja näytti todellakin hintansa arvoiselta.

Noin muutoin, kiva oli nähdä Onana Unitedissa. Siellä se pelasi keskikentän pohjallaa jo ajoittain jne. Tuohon vielä samat sivut pelikavereiden kanssa niin hyvä tulee.

Mountilla vielä totuttelu kesken, mutta laadukas pelaaja jo nyt pallottomana. Veikkailen että kauden alkuun mennessä on jo täydessä vireessä. Mainoon loukki tarkoitti, että Bruno pelasi enemmän kymppiä, vaikka ilmeisesti oli tarkoitus kokeilla siinä nyt Mountia. Joka tapauksessa Mount pelannee varsin montaa roolia Unitedissa ja se on vain hyvä.

Se Højlund pitää saada maaliin asap. Ilman keskushyökkääjää United ns. focal point- ja hold up-pelaaminen on liian helppo lukea pois. Okei, Rasse vielä hakee pelirytmiä mutta kuitenkin, huipputasolla tarvitaan keskushyökkääjä jotta maalipaikat voidaan hyödyntää.

United ei ollut huono ollenkaan. Real oli eliittiä tekemään vastahyökkäyksiä keskialueelta (yllättyneet parijonoon!), ja Bellingham oli aivan käsittämättömän hyvä, mutta United onnistui hienosti kontrolloimaan pelin rytmiä ja pääsemään hyökkäyksiin.

Ei mitään syytä huoleen tässä vaiheessa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
1. Toivottavasti Mainoon loukki ei ole pahempi
Samanlainen tuki taisi olla viime kaudella Eriksenillä ja Garnacholla omien loukkaantumisten jälkeen ja etenkin Eriksen sai kyllä melkoisen kovan tällin puuttuvalta renkaalta, että jospa tuosta vähemmällä selvittäisiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

Acid

Jäsen
Ensi kaudella pelkästään kilpailu top-4 sijoituksista on todella kova. Sitten jos tarkoitus on edes haastaa mestaruudesta niin vielä kovempaa. Kärki, toppari ja toinen kk täytyisi saada ennen kauden alkua. Kauden alun pisteet on yhtä tärkeitä kuin lopunkin. Noi hankinnat jos nyt saisi vauhdilla maaliin niin sitten uskaltaisin olla varovaisen optimistinen siitä että ihan siellä kärjenkin tuntumassa pysyminen olisi mahdollista.

Toivottavasti Mainoo ei nyt pahasti hajonnut. Ei mitään riskejä nyt nuoren kaverin kanssa vaan rauhassa antaa kuntoutua kunhan selviää mikä on.
 

Barney

Jäsen
Tuli tuossa avausviestin yhteydessä hahmoteltua Unitedin depth chartia, niin päivitetään vähän tilannetta tämän hetken tiedoilla. Avausviestin jälkeen joukkueeseen on hankittu Onana ja Jonny Evans on tullut mukaan pre-seasonille. En tiedä, että onko Evansin jatkoa harkittu, mutta itse ainakin tykkäisin tuosta. Pari kautta ovat olleet rikkonaisia loukkaantumisten takia, mutta sitä ennen hän oli pari kautta europeleissä pelanneen Leicesterin johtava toppari. Mitkäköhän ovat Evansin omat intressit? Kiinnostaako lähteä vielä esimerkiksi johonkin pienempään valioliigaseuraan, jossa olisi varmasti hyvin minuutteja tarjolla vai kiinnostaisiko jäädä pieneen rooliin kasvattajaseuraansa?

Omissa papereissani Evans menisi Unitedin topparihierarkiassa Maguiren edelle ja olisin todella iloinen, mikäli hän jäisi ainakin ensi kaudeksi Unitediin. Unitedilla on kuitenkin aika nuori joukkue ja nyt tänä kesänä on lähtenyt paljon kokemusta de Gean ja Jonesin muodossa. Evans on kuitenkin oma kasvatti, joka oli pitkään mukana myös silloin SAF:in aikoina, joten hän tuntee seuran ja olisi todennäköisesti tärkeä pelaaja myös kentän ulkopuolella. Toppariosasto Martinez, Varane, Lindelöf, X, Evans olisi todella kova ensi kaudeksi.

Ulos ovat puolestaan avausviestin jälkeen lähteneet Elanga ja Telles, jotka olivat mielestäni molemmat hyviä myyntejä. Myös Henderson, Fred ja Bailly ovat tällä hetkellä jo hyvin lähellä siirtoa pois. Tämän lisäksi myyntilistalla ovat ainakin Donny, Maguire ja McTominay. McTominayn osalta Unitedin korkea pyynti voi osoittautua ongelmaksi, vaikka hän onkin ilmeisesti West Hamin ykkösvaihtoehto Ricen korvaajaksi. Maguire ei ilmeisesti haluaisi lähteä, mutta ainakin West Ham on perässä. Jos Newcastle tekee hyvän tarjouksen, niin lähtisiköhän Hartsa mieluummin sinne? Tarjolla olisi ainakin UCL-jalkapalloa ensi kaudelle ja selvästi enemmän minuutteja kuin Unitedissa.

Vähän auki tuntuu vielä monet osa-alueet olevan, vaikka kauden alkuun on enää reilu pari viikkoa. Onana on ykkösmaalivahti, mutta onko Heaton kakkonen vai hommataanko jostain uusi mies? Laitapakkiosasto on kohtuu selkeä, mutta saadaanko toppariosastolla Maguire myytyä? Jos saadaan, niin tilalle tulee korvaaja. Jääkö Evans vielä leveyspelaajaksi vai lähdetäänkö kauteen neljällä topparilla (+Shaw)? Keskikentälle on ilmeisesti tulossa Amrabat, joka on jo jätetty Fiorentinan harjoituspelien ulkopuolelle, mutta keskikentän osalta odotetaan myyntejä ennen kuin siirto viedään maaliin. Painetaanko nappulaa heti, kun Fred on saatu kaupattua? Lähteekö Donny ja/tai McTominay? Lähteekö Hannibal lainalle? Kuinka paha Mainoon loukkaantuminen on ja kuinka paljon se vaikuttaa keskikentän tilanteeseen? Harjoituspelien perusteella Mainoolle voisi kaavailla hyvää roolia jo tulevalle kaudelle.

Hyökkäyksessä eniten on mietityttänyt Sanchon rooli, mutta Whitwellin mukaan ten Hagin mielestä Sanchon paras pelipaikka on keskellä, joten nähdäänkö häntä sitten enemmänkin harjoituskaudelta tutulla valeysin paikalla? Hojlund nyt saadaan kaiken järjen mukaan maaliin ennen kauden alkua, mutta onko Sancho kakkosvaihtoehto "kärkeen"? Jääkö Martial vielä ja löytyykö hänelle sitten roolia? Milloin tapaus Greenwood selviää? Jossain hän varmaan kuitenkin ensi kaudella pelaa. Lähteekö Amad vielä lainalle vai haluaako ten Hag toisen vasenjalkaisen oikean laiturin joukkueeseen, jos Sanchon rooli on pelata enemmän keskellä?

Jonkun verran on vielä liikkuvia osia ja kohta varmaan alkaa tapahtumaan. Voihan se olla, että hyökkäyspään osalta Hojlundin hankinta aiheuttaa jonkunlaisen dominoefektin ja pian sen jälkeen Amad ja Greenwood lainataan johonkin. Ja keskikentän osalta puolestaan Fredin myymisen jälkeen ostetaan Amrabat ja sen jälkeen pikaisellakin aikataululla voidaan myydä ylijäämäpelaajia keskikentältä.

Päivittäisin tuon depth chartin nyt tähän muotoon (lisäsin Hojlundin ja Amrabatin jo "varmoina" tuohon ja poistin Fredin, Baillyn ja Hendersonin "varmoina" lähtijöinä"):

Värikoodit:
Vihreä = varmasti mukana ensi kaudella
Keltainen = saattaa lähteä muualle tai ei vielä vahvistettu hankinta
Punainen = lähtee todennäköisesti muualle/lainalle


GK: Onana, Heaton
RB: Dalot, AWB
CB: Martinez, Varane, Lindelöf, Maguire, Evans
LB: Shaw, Malacia, Fernandez, Williams
CDM: Casemiro, Amrabat, McTominay
CM: Bruno, Mount, Eriksen, Mainoo, Donny, Hannibal
LW: Rashford, Garnacho
ST: Hojlund, Sancho, Martial, Greenwood
RW: Antony, Amad, Pellistri

Olisiko tuo aika lähellä tämän hetken tilannetta? Vasemmalla Malacian loukkaantumisen takia Williams tai Fernandez varmaan jää Unitediin, mutta uskoisin että jälkimmäiselle halutaan vielä yksi hyvä lainapesti mahdollisesti Valioliigasta. Pellistri, Greenwood ja varmaan myös Hannibal sekä Amad lähtevät lainalle. Hannibalin tilanne voi muuttua, jos sekä McTominay että Donny lähtevät. Amadin osalta tilanne voi myös muuttua, jos Martial lähtee. Toki oikealla voidaan peluuttaa myös esimerkiksi Sanchoa, Brunoa ja Mountia. Sisään tulee tuon listan ulkopuolelta todennäköisesti korkeintaan yksi toppari (jos Maguire lähtee) ja mahdollisesti yksi maalivahti.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Mitkäköhän ovat Evansin omat intressit? Kiinnostaako lähteä vielä esimerkiksi johonkin pienempään valioliigaseuraan, jossa olisi varmasti hyvin minuutteja tarjolla vai kiinnostaisiko jäädä pieneen rooliin kasvattajaseuraansa?
Talk of Devilsissä ainakin puhuivat siitä, että Evans on poikkeuksellisen fiksu futaajaksi (pärjäsi erinomaisesti koulussa jne.) eli varmaan mentorin rooli voisi häntä kiinnostaa. Mikäli haluaa jatkossa valmentaa, niin ei olisi varmasti huono valinta hänelle itselleen seurata ten Hagia läheltä.

Maguiren osalta kyllä edelleen ihmettelen Skyn Dharmesh Sethin kommentteja siitä, että Maguirelle kaavaillaan ensi kaudelle vielä isoa roolia ja siirto West Hamiin vaatisi todella ison siirtokorvauksen ja piti siirtoa epätodennäköisenä.

Täytyy toivoa tosiaan, että tuo on vain bluffia ja sieltä yritetään lypsää West Hamilta sitä ”löysää rahaa”, jonka saivat Ricen myynnistä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Täytyy toivoa tosiaan, että tuo on vain bluffia ja sieltä yritetään lypsää West Hamilta sitä ”löysää rahaa”, jonka saivat Ricen myynnistä.
Solheikol ja Sheth suoltavat kumpikin siinä määrin seurojen, agenttien ja esim. Lähi-Idän valtioiden toiveiden mukaisia "uutisia" eetteriin, ettei ole ollut ainakaan pariin vuoteen juuri luottamista. Etenkin Solheikol on tätä nykyä ihan täysin Qatarin taskussa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Solheikol ja Sheth suoltavat kumpikin siinä määrin seurojen, agenttien ja esim. Lähi-Idän valtioiden toiveiden mukaisia "uutisia" eetteriin, ettei ole ollut ainakaan pariin vuoteen juuri luottamista.
Itse aika paljon Shethiä aika paljon seuraan ja minusta on kyllä ihan kartalla.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Jos United saa tässä siirtoikkunassa hankittua Mountin, Onanan, Hojlundin ja Amrabatin, niin onhan se aika lailla erinomainen/kiitettävä suoritus. Oikeastaan ainut asia, mikä itseä vähän korpeaa on se, että taas on tärkeäimmän hankinnan eli sentterin hankinta on venymässä kauden alkuun asti, jolloin Hojlundista aletaan saamaan jonkinlaista hyötyä varmaan joskus 3-4 pelatun sarjapelin kohdilla. Nythän Hojlundilla tulee jäämään koko preaseason väliin ja varsinkin tällaisen nuoren ja kokemattoman pelaajan kohdalla olisi toivonut, että kuvioita olisi edes jokunen viikko keretty hieromaan kuntoon ennen kauden alkua. Vähän outoa, ettei Onanan ja Hojlundin diilejä voitu neuvotella kuntoon samaan aikaan, vaan tuntuu, että Hojlundia alettiin tosissaan havitella vasta Onanan jälkeen. Osimhenin ja Kanen osalta oli kuitenkin jo kesäkuun alkupuolella tiedossa, että heidän hankintansa ei ole mahdollista, niin tässä on taas munittu melkeen pari kuukautta asian kanssa. Tämän kokoluokan seurassa luulisi resurssien riittävän hoitamaan enemmän, kun yhtä diiliä samaan aikaan. Amrabatin kanssa ei ole ihan niin suurta väliä, koska mies ei kuitenkaan lähtökohtaisesti ole automaattisesti avauksen pelaaja.

Noin muuten peli näytti Realia vastaan ihan lupaavalta ja kyllähän tuo Onanan mukaantulo tulee mullistamaan United prässinsietokykyä ja pelin avaamista. Mount on laatufutari, mutta tuntuu vielä olevan vähän pihalla siitä, miten miehen tulisi missäkin kohtaa sijoittua ja milloin avata peliä nopeammin ja milloin rauhoittaa. Kuitenkin ihan hyvä hankinta Eriksenin tueksi.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Dippa dippa daraa, kuka täällä vielä vastaan haraa? Romanon mukaan Højlundista neuvotellaan tänään ja Unitedissa ollaa erityisen luottavaisia ja hyvällä fiiliksellä asian suhteen.

Pending...
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Dippa dippa daraa, kuka täällä vielä vastaan haraa? Romanon mukaan Højlundista neuvotellaan tänään ja Unitedissa ollaa erityisen luottavaisia ja hyvällä fiiliksellä asian suhteen.

Pending...
No mutta hei sun suosikkitoimittaja Solhekolin mukaan ensi viikolla tulee selvyyttä omistajuuskauppohin… sureee…
 

Jeffrey

Jäsen
Maguiren osalta kyllä edelleen ihmettelen Skyn Dharmesh Sethin kommentteja siitä, että Maguirelle kaavaillaan ensi kaudelle vielä isoa roolia ja siirto West Hamiin vaatisi todella ison siirtokorvauksen ja piti siirtoa epätodennäköisenä.

Täytyy toivoa tosiaan, että tuo on vain bluffia ja sieltä yritetään lypsää West Hamilta sitä ”löysää rahaa”, jonka saivat Ricen myynnistä.

Ornsteinin mukaan West Hamin tarjous oli £20m. Mielestäni ihan hyvä, ettei sillä lähdetty myymään.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ornsteinin mukaan West Hamin tarjous oli £20m. Mielestäni ihan hyvä, ettei sillä lähdetty myymään.
No joo Maguiren palkkaan taitaa mennä melkein 10 miljoonaa puntaa vuodessa, että on se iso raha ”vitostopparista” mutta West Hamilla sitä ylimääräistä on, niin ei tarvitse ekaan tarjoukseen tarttua.
 
R

Rightin Maila

Alfredo Pedullan mukaan Unitedin toinen tarjous Højlundista on £53.1M + £4.2M. Eiköhän tämä kohta ole paketissa.
 

Barney

Jäsen
Ornsteinin mukaan West Hamin tarjous oli £20m. Mielestäni ihan hyvä, ettei sillä lähdetty myymään.
Mielestäni ihan hyvä hinta, jos sillä olisi päästy Maguiren sopimuksesta ilmaiseksi eroon. Toinen viime kauden tapainen kausi ja putoaminen Englannin EM-miehistöstä, niin ensi kesänä United saa maksaa, jotta pääsee tuosta sopimuksesta eroon.

Ne seurat, jotka suostuvat maksamaan Maguirelle samankaltaista liksaa kuin United tällä hetkellä maksaa ovat yhden käden sormilla laskettavissa. Tänä kesänä olisi vielä mahdollisuus saada jotain korvausta ylipalkatusta Englannin maajoukkueen ykköstopparista. Ellei Southgate ole ihan kaheli (mikä on tosin ihan mahdollista), niin vuoden päästä sitä maajoukkuestatusta ei enää ole avittamassa myyntiä.
 
R

Rightin Maila

Romanon mukaan Real Sociedad neuvottelee tällä hetkellä Van de Beekin siirrosta Unitedin kanssa.
Fredin suunta näyttäisi olevan Galatasaray. Henkilökohtaiset ehdot jo sovittuna. Seurojen välinen näkemys siirtosummasta vielä hakusessa.

Nämä kun lähtevät, niin United kohdistaa siirtotähtäimen Amrabatin suuntaan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Højlundin siirto on sen verran pitkällä, että ei pitäisi olla tänään Atalantan kokoonpanossa harkkamatsissa, eli jonkinlaista edistystä on tapahtunut.
 

Jeffrey

Jäsen


Hinta on kyllä nykymarkkinoillakin melkoinen mutta tärkeää saada tämä nyt pakettiin kun Mainoon loukki pakottanee viimeistään niille Amrabat-kaupoille. Vaatinee toki ainakin Fredin myynnin ensin.


Kova on hinta, mutta jos sitä vertaa Valioliigassa viime vuosina maksettuihin hintoihin hyökkääjäpelaajista, voidaan sitä pitää vähintäänkin kohtuullisena pelaajan potentiaali ja kehityskäyrä huomioiden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös