Manchester United 08/09

  • 117 906
  • 639

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Vidic ja Rio rankkareissa, Riolla ei oikein natsannu ja Vidicillä taisi käydä munkki. Puolet avauksesta nuorisoa ja se näkyi pelissä. Tosin pitää kyllä sanoa, ettei se Evertonikaan millään vanhuksilla pelannut.

Se pytty meni sinne. Vielähän sitä on pari jäljellä.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Aika ylimielistä Sir Alexilta heittää tuollainen kokoonpano. Kertoo vaan sen, että seura ei paljon tätä kannua arvosta.

Jos käytännösä joukkueen kokoonpanosta on 85% vaihtopelaajia, niin ei voi hirveästi odottaa... ainoastaan Rio ja Vidic, sekä jossakin määrin Rafael ovat ykköskorin jätkiä.

Wellbeck->Giggs
Macheda->Rooney
Tevez-Berba
Gibson-Carrick
Park-Ronaldo
Rafa->Neville
Fabio->Evra
Foster->VdS
Andersson->Scholes

Kertoo aika paljon kuitenkin Manun tasosta, että olisivat tämänkin voineet helposti hoidella vähän terävämmällä viimeistelyllä.
 

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sinne meni FA -cupin voittosaumat..

Olin tippua penkiltä kun näin tuon Unitedin kokoonpanon eiliseen peliin. Tuossa taas haettiin kokemusta junioreille ja missä paikassa, FA -cupin välierässä! Kuten täälläkin mainittiin, taisi tuo olla sitä kyseisen cupin aliarvostamista. Toki noille nuorille pitää antaa peliaikaa ja mahdollisuus pelata tärkeissä matseissa, mutta miksi noin monen piti olla pelaamassa yhtä aikaa? Kokoonpanoon olisi voinut vaihtaa Tevezin tilalle WR10 ja Parkin tilalle CR7:n, luulempa että näillä järjestelyillä olisi 2-3 kihausta nähty ennen 90min täyttymistä. Eihän Tevez ja Park mitään junnuja ole, mutta nämä jätkät eivät kyllä otteillaan eilen häikäisseet ja näyttäneet esimerkkiä nuorisokaartille.. Edellä mainitut vaihdot päikseen ja muuten sama kokoonpano niin jälki olisi ollut toista. Toki tuossa varmaan myös opeteltiin pelaamaan ilman Ronaldoa. Koska mitä ilmeisemmin hän jättää ManU:n kauden jälkeen. Unitedin peli kuitenkin on kulkenut nyt usean kauden täysin Ronaldon kautta.

Itse en ehtinyt katsomaan kuin jostain 60 minuutin kohdalta, mutta mikäli Virkkuseen on uskominen (ja onhan siihen) niin ei mistään suuresta en jäänyt paitsi. =)

Omia huomioita näkemästäni (loppu)pelistä oli mm. se että selkeän johtajan puuttuminen kentältä näkyi todella selvästi. Tästä syystä mm. Andersson ja Park & kumppanit tekivät yksittäisiä juoksuja hakien itselleen vetopaikkaa. Syöttely oli sellaista näennäistä siirtelyä, eikä sitä tälläkin kaudella nähtyä kunnollista pelinrakentamisen meininkiä ollut. Kun Berbatov tuli kentälle, luulin että nyt homma muuttuu, mutta peli meni vielä vaikeammaksi. Kun Berba sai pallon, muu (nuoriso)joukkue jäi odottomaan paikalleen että mitä mahtaa maestro pallon kanssa tehdä? Tämän seurauksena tilanne kuivui usein kokoon.

Da Silvan veljeksillä ei näy käyvän tasan onnen lahjat. Fabion olen nähnyt pelaavan kahdesti ja molemmilla kerroilla ottelu on jäänyt kesken loukkaantumisen vuoksi. Todella surkea tuuri. Rafael on taas ollut mielestäni todella hyvä ja käyttänyt mahdollisuutensa mainiosti.

Paul Scholes. Kaveri ei kyllä vakuuttanut eilenkään. Alkaako hänen aikansa olla ohi? Viimeistä kauttako mennään?
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Tuossa taas haettiin kokemusta junioreille ja missä paikassa, FA -cupin välierässä! Kuten täälläkin mainittiin, taisi tuo olla sitä kyseisen cupin aliarvostamista.

Tuskin siitä oli pelkästään kyse että haluttiin nuorille kokemusta, Manulla on vaan ollut niin julmetusti pelejä, UEFA-supercup, MM-Kisat, maksimi liigacup pelit, vielä mukana CL:gassa ja Valioliigassa pitää tosissaan pelata. Eli jossain tulee raja vastaan ja tietenkin tuossa tilanteessa priorisoidaan Valioliigaa ja CL:gaa.

Mikäli olisi ollut vähän normaalimpi vuosi, niin varmasti kokoonpano olisi ollut erinlainen. En nyt muista mikä kokoonpano tarkalleen kaksi vuotta sitten FA-cupin välierissä oli, mutta ei silloin mitään junnuporukkaa ollut kentällä vaikka Valioliiga oli vielä auki ja CL pelejä edessä. Silloin tosin ei näitä MM-kisoja tai supercupeja ollut ja liigacupistakin tippuivat aikaisin.
 

TML

Jäsen
Itse olen ihan sujut tuon SAF:n peluutuksen kanssa. FA Cup on itselleni aika yks hailee kun otetaan huomioon mistä muusta parasta aikaa pelataan. Tosiasia on että tuollaisellakin miehistöllä Toffees on kaadettavissa (ilman väheksymistä Toffeesia kohtaan).

Parin pelin viikkotahtia mennään joten on ehdottoman tärkeää että muutamat sällit huilaavat.

FA Cup meni sivu suun, mutta tuskin allekirjoittanut olisi kaljaa enempää juhlistanut tuota voittoa. Nyt päästään keskittymään vain ja ainoastaan kahteen tärkeimpään kannuun.
 

Sides

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man U
Tänään sitten OT:lla Pompey. Sunnuntaina levänneet todennäköisesti kaikki kehissä, Pompeylta poissa varmuudella Kranjcar ja luultavasti myös Kaboul. Tästä ei kelpaa mikään muu, kuin voitto hyvällä esityksellä. Pompey on pelaillut ihan hyvin viime aikoina, saldo viidestä viimeisestä on 2-3-0, 9p. Toki Pompey on hävinnyt kaikki ottelunsa top-4:ää vastaan.

Selvä voitto tänään, jos ei muuten, niin yhden aikamme legendan kunniaksi, hattua päästä Scholessylle: http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/premier_league/manchester_united/article6143236.ece
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Tästä ei kelpaa mikään muu, kuin voitto hyvällä esityksellä.
Kylläjoo (terkut maikkarille). Mukava nähdä pitkästä aikaa viheriöllä oikea ManU sen viimesunnuntaisen b-joukkueen jälkeen. Ottelu on nähtävissä Canal+ Sport 2-kanavalta, Sport 1 näyttää samalla ottelun Chelsea-Everton.
 

TML

Jäsen
Voitto tuli lukemin 2-0. Avausjaksolla paikkoja riitti mutta etenkin Giggsyn viimeistely ontui. Hienosti Giggs kuitenkin alusti Rooneyn osuman ja ottelun lopussa Scholes antoi nätin syötön Carrickin maaliin.

Nyt alkaa näyttään valioliigassakin paremmalta ja kannu on todennäköinen. Siltikin pitää keskittyä nyt vakavasti myös liigaan eikä pelkästään champpariin.

Lauantaina Spurs kotona ja muu kuin 3p ei kelpaa.
 

jpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
Voitto tuli lukemin 2-0. Avausjaksolla paikkoja riitti mutta etenkin Giggsyn viimeistely ontui. Hienosti Giggs kuitenkin alusti Rooneyn osuman ja ottelun lopussa Scholes antoi nätin syötön Carrickin maaliin.

Erittäin ehjä esitys ManU:lta eikä Pompeylla ollut mitään jakoa ottelussa. Anderson oli erittäin aktiivinen ja hyvä eikä Evansillakaan puntti tutissut kuten Portoa vastaan. Hyökkäyspäässä Rooney oli jälleen omaa luokkaansa liikkuen laajalla säteellä, tehden avausmaalin, järjestellen loistopaikkoja Giggsille ja hoitamalla myös puolustushommat. Lisäksi kevensi pari kertaa Jamesin kanssa tunnelmaa tiukkojen kaksinkamppailujen jälkeen. EVDS näytti haastajilleen mallia jalalla pelaamisessa ja oli muutenkin itse varmuus eikä puolustuspelissä muutenkaan juuri näkynyt paniikkia tai muuta säätämistä. Oikeaa pakkia jouduttiin vaihtamaan parikin kertaa, onneksi noitakin löytyi pari kappaletta penkiltä.

Nyt alkaa näyttään valioliigassakin paremmalta ja kannu on todennäköinen. Siltikin pitää keskittyä nyt vakavasti myös liigaan eikä pelkästään champpariin.

Onneksi peli näytti nyt toimivan kivasti ja materiaali sallii rotaation ilman älyttömiä notkahduksia muutamaa avainpelaajaa lukuunottamatta. Everton-pelin avauskokoonpanoja ei varmastikaan enää nähdä.
 

Sides

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man U
Paras seura ei voita mestaruutta!

Sanoo Rafa: http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=640001&sec=england&cc=5739

Buu-vitun-huu, uskomatonta kitinää. Mä en tiedä kumpi on syynä scouser-allergiaan, se että seuran manageri(t) on uskomattomia tapauksia vai se että seura on sellaisessa tilassa, että sen henkilöstö on päässyt tuollaiselle tolalle.

Vielä kymmenkunta vuotta sitten oikeasti toivoin, että ennen niin rakas vihollinen saa asiansa kuntoon ja pääsee taistelemaan paikasta auringossa (joojoo, siellä se on), nykyään koko seuran nimen kuuleminen aiheuttaa näppylöitä. Toki vituttaa, että meidät on tällä kaudella perseraiskattu poolin toimesta, mutta tää kaikki on jo alkanut viimeistään Houlierin aikana.

Arsenalia, Chelskia ja tietty Citya pidän hyvinä ja rakkaina vihollisina kaikesta huolimatta, mutta viekää hiuksista vittuun Rafa joukkoineen ja tuokaa tilalle kiitos Leeds takaisin ruusujen sotaan.

Huomenna sitten Spurs kotona, mielellään näkisin samanlaista otetta kuin Pompey-matsin ensimmäisellä puoliajalla. Saa nähdä millaisella porukalla ollaan avauksessa, kun viikon CL-välierä on jo oven takana.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Vihdoin Ryania muistettiin, mutta missä on Frank Lampard?

Olihan jo aika Ryanille tuon(kin) pytyn tipahtaa. Kunnianosoitus mahtavalle uralle. Kahdeksassadas ottelu punaisessa paidassa tulee pian täyteen. PFA:n vuoden nuori pelaaja -pytty meni myös oikealle hemmolle, koska Ashley Youngin esitykset ovat olleet häikäiseviä.

VDS ansaitsi veskarin paikan kauden joukkueessa jo nollarvivillään. Rio & Nemanja & Patrice pitivät edelleen kutinsa. Keskikentälle olisin odottanut Frank Lampardia, joka on ollut Chelsean selvä ykkösmies kun Essien, Drogba & Co ovat jääneet jälkeen aikaisempien kausien näytöistä. Hyppyrotta-Gerrard ei olisi ansainnut paikkaa kokoonpanossa, ei myöskään Pompey-pakki Johnson. Näiden tilalle Lampard ja tulevaisuuden miehenä esimerkiksi Rafael. Anelka hyytyi myös loppukaudesta (suunnilleen samalla tavalla kuin Bluusereiden Robinho). Tilalle esimerkiksi Wazza tai Adebayor.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyppyrotta-Gerrard ei olisi ansainnut paikkaa kokoonpanossa
"Ei se osaa pelaa, ku vaan filmaa koko ajan"

Paljon ennemmin Gerrard olisi ansainnut PFA -palkinnonkin kuin Giggs. Ja Rafael Glen Johnsonin paikalle? :D Johan vitsin murjaisit. Ymmärrän, jos olisit jotain Bosingwaa tms. ehdottanut.
 

TML

Jäsen
Tulipa tuo Spurs peli katseltua vasta eilen, johtuen kosteasta viikonlopusta. Melkoista puurtamistahan tuo oli kunnes hanat onnekkaasti aukesivat.

Spurs oli valmistautunut peliin hyvin mutta kyllähän Manu tuli toisen puoliajan alkuun sen verta lujaa että maali/t olivat ajan kysymys. Lopulta onnekkaan pilkun jälkeen peli lähti todenteolla rullaamaan. CR7 pussitti erittäin nätisti ekan maalin, sen jälkeen alka Wayne´s world. Mahtavia syöttöjä ja keskityksiä ja sen lisäksi pari maalia itsekin. Kolmas maali jonka CR7 puski oli todella kaunis ja tuon maalin jälkeen kävi pieni kutina vatsassa kun tajusi että kannu on aika lähellä. Berbakin pääsi kuittaamaan vanhaa seuraansa vääntämällä väkisin maalin edestä maalin.

Upea, niin Manumainen nousu voittoon tärkeällä hetkellä. Tällä viikolla sitten tärkeä champparin kotimatsi Arsua vastaan. Valioliiga tietenkin itselleni tärkein kannu mutta kyllä Arsu sytyttää ja toivottavasti nähdään vanhanajan Manu-Arsu meisinkiä.
 

TML

Jäsen
Borosta suht helppo 2-0 voitto vieraissa ja tällä hetkellä sarjataulukko näyttää tältä:

Manchester United 34 80
Liverpool 34 74
Chealsea 34 71


Elikkäs neljä peliä jälellä ja eroa 6 pinnaa. Tappio, tasuri ja pari voittoa viimeisistä peleistä riittäisi kannuun. Plussaa tietenkin jos Pool möhlii jonkun pelinsä. Kieltämättä siis hyvältä näyttää tässä vaiheessa.

Boroa vastaan aika rutiini esitys joka riitti, vaikkakaan miehistö ei ihan täydellinen ollut. Kuitenkin sen tason joukkue United on, että vaikka avausmiehistöstä on sällejä pois, pitää pystyä dominoivaan esitykseen näitä valioliigan heikoimpia vastaan.

Macheda ja Berba olivat kärjessä aika heikkoja ekalla jaksolla. Rooney piristyi toiselle jaksolle ja pakisto toimi koko pelin erittäin mainiosti. Foster oli myös luotettava. Giggsylle massive respect jälleen kerran.

Ensi viikolla joku kiva nyhjäys Emiratesilta. Maalin kun tekevät niin Arsun täytyy iskeä kolme.
 

TML

Jäsen
Jälleen puskee päälle kauden tärkein ottelu tähän mennessä. Vastassa siis Arsenal toisessa osaottelussa.

Eka peli päättyi ihan hyvään tulokseen, joskin hieman harmittaa kun ei toista maalia punaiset onnistuneet tekemään, vaikka paikkoja yllinkyllin olikin.

Tänään kuitenkin tasuri riittää ja jos vierasmaali syntyy, on Arsenalin tehtävä kolme. Ihan hyvät asemat siis.

Ferdinand näyttäisi viimeisimpien tietojen mukaan olevan pelikunnossa, joten Evans ei ainakaan avaukseen tule. Rooney, Tevez ja Evra ovat keltaisen kortin päässä finaalin missaamisesta, mikäli United sinne asti edes pääsee.


Jänskättää jo nyt hieman tuo illan peli...
 

TML

Jäsen
Mahtavaaaa.. Aivan mieletön peli ja Arsu laitettiin pakettiin. Jälleen kannuton vuosi Arsenalille ja hyvä fiilis senkin suhteen.

Ottelu tosiaan ratkesi hyvinkin nopeasti junnun virheeseen sekä CR7 hirmuiseen pommiin. Tämän jälkeen peli oli melko pitkälti pelailua, kunnes toisella jaksolla Manu teki upean osuman ja Arse melko kyseenalaisen. Harmillinn takaisku tuo Fletcherin menetys mutta kyllähän rotaatiota riittää.

Suosikkivastustajaa ei oikeastaan ole tuonne finaaliin. Chealsea kuuluu inhokkeihin ja olisi mukava lypsää kahdesti heidät finaalissa. Uskon kuitenkin että jos finaaliin pääsevät, on heidän revanssinälkä suhteellisen suuri.
Taas toisaalta Barca-ManU finaali olisi hieno päätös kaudelle, olisivathan vastakkain kaksi selkeästi parasta seurajoukkuetta.

Upeaa Manu!
 

Wod

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja finaaliin! Hienoa. Tosiaan matsi ratkesi ennen, kuin ehti alkaakkaan. Olisi pitänyt jo hoitaa homma edellisessä kotimatsissa ja iskeä tylyt lukemat, mutta käy se näinkin. Ei ollut vastusta Arsenalista nyt eikä tule olemaan seuraavassa valioliigaottelussakaan, joka pelataan jo ensi viikon lauantaina.

Tosiaan unelmafinlaani olisi kyllä Barcelonaa vastaan. Toisaalta ei Chelsea huono vaihtoehto ole. Katsotaan miten illalla käy.
 

Olpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Vaasan Sport & Eric Lindros
Ei ollut vastusta Arsenalista nyt eikä tule olemaan seuraavassa valioliigaottelussakaan, joka pelataan jo ensi viikon lauantaina.

No tämä on sitten jo aivan eri ottelu ja Arsu tulee varmasti Arshavinin johdolla melkoisella revanssihengellä.

No, ainakin oikea joukkue meni jatkoon, siitä ei kenelläkään liene epäselvyyttä. Pelissä oli valovuosi eroa. Sir A vei Arsenea satanolla. Arsu ilman pokaalia taas! Lämmittää kummasti. Onkin hieno lukea eri foorumeilta Arsu fanien itkuja kuinka kaikki ManU fanit on gloryhuntereita eikä olla edes tosifaneja kuten Arsun miehet :-) JOO JEP!

Fletcherin ulosajo oli omin silmin selvyys, alinmies niin eikai siinä mitään. Adebayor pääsi kuin koira veräjästä taas kerran...
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Onko tää se hetki missä gloryhuntterit ilmottautuu? Leikki leikkinä, omalta osaltani kausi on intin takia mennyt täysin piloille eikä menestyksestä voi täysin siemoin nauttia, kuten vaikkapa viime kaudella kun paljon oli "mukana".

Eilisestä pelistä sen verran, että olipa jäätävä alku. Parkin maali tuli Arsun puolelta kivalla lahjalla, mutta sen jälkeen tuli mies joka oikeasti on maailman paras kovissa paikoissa esii ja näytti jällein noita loistavia vapareita. Mestareiden liigan finaalissa ja omassa liigassa mestaruus lähellä, joten viime kauden toistamiseen on hyvät eväät. CR7!
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Itse olisin hieman toivonut Chelseaa vastaan CL:n finaaliin. Olisi ainakin ollut tutuksi skoutattu tiimi. Barca on myös mielestäni huomattavasti pahempi vastus. No, tällä hetkellä näyttää taas siltä, että pienen notkahduksen jälkeen ollaan saatu peli uomiinsa, joten kolmen viikon päästä päästäneen nostelemaan taas kannua. Toivottavasti ainakin.
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
En ollut huomannut tätä uutista, laitetaan tännekin jos joltain muulta myös mennyt ohi. Elikäs Rafael on pidentänyt sopimustaan pari viikkoa sitten, nyt uusi paperi pitää miehen joukkueessa vuoteen 2013 saakka: Uutinen ManUn kotisivuilla asiasta.

Laitetaan myös tällainen pätkä jonka löysin netin syövereistä (rekisteröitymistä vaativalta keskustelupalstalta.) Alkuperäistä lähdettä ei ole mainittu, mutta menkööt nyt ilman:
Manchester United youngsters Fabio and Rafael have revealed that they spurned offers from Premier League club Arsenal and Spanish giants Real Madrid to join the European champions.

The highly promising Brazilian full-backs have suggested that the Red Devils won their signatures because they showed more desire to sign them.

"Arsenal were interested and we also spoke to Madrid. But we chose United because they worked hard and everyone knows them," Fabio is quoted as saying by The Daily Mail.

While the 18-year-olds admit that there are aspects of Brazil which they have come to miss, they insist they have been made very welcome at Old Trafford by several members of staff.

"We miss everything from home,” Fabio said. “The heat, the culture, the people, the humour, playing football and volleyball on the beach. But it is worth it because this is the best league.

"[Manager Sir] Alex [Ferguson] has always been very supportive of us. He likes to know what people are like on and off the field. He jokes around with us.

"Rio [Ferdinand] is a great friend of ours. He has been great. He's the biggest joker of them all."

Left-back Fabio has made two first team appearances for Manchester United since January. Right-back Rafael has played 22 times scoring one goal.
Hienoja nuoria miehiä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5308324,00.html

Vähän katkeralta kuullostaa tilitys, mielenkiintoista nähdä minne miehen tie vie.

Todella valitettavaa, mutta olihan tuo haistettavissa ennen kauden alkua, kun joukkueessa on nelikko Berbatov, Rooney, Tevez ja CR7, että joku heistä joutuu tyytymään pienempään vastuuseen.

Eipä voi mitään, kiitoksia Carlitokselle parista kaudesta mitä punaisissa vietti ja toivottavasti ei ainakaan Chelseassa, Poolissa tai Arsenalissa miestä nähdä. Toki kommentit "perheeni viihtyy Englannissa" saattaa tarkoittaa, että Tevez paukuttelee jossakin TOP4 jengissä ensi kaudellakin maaleja.
 

TML

Jäsen
Carlito älä mee!

Ihan kelpo eka jakso paikallispelissä Manulta. Pari kertaa osuttukin jo. Ensin paska vapareiden vetäjä CR7 osui vaparista ja puoliajan vikalla minuutilla Carlito paino komean kudin ylänurkkaan tolpan kautta.
CR7 maalissa Evra teki hyvän duunin keskialueella ja riisti pallon City pelaajalta. Sitten pallo Ronaldolle jolta Berballe jota lopulta jouduttiin rikkomaan.

Berba alusti myös Tevezin maalin. Jo aiemmin Tevez tykitti tolppaan, mutta tällä kertaa upposi sisään. Fletcher antoi tähän hyvän alustuksen.

Tevez pelasi hyvän jakson ja sääli tosiaan jos Tevez Manusta lähtee. Jos CR7 lähtee ja jos Rooney ottaa omakseen tuon laiturin paikan, miksei Carlitollekin voisi peliaikaa löytyä enemmän. Noh katsotaan miten asiat etenee.


Manun avaus Citya vastaan:
EVDS
Rafael-Vidic-Evans-Evra
Park-Fletcher-Giggsy-CR7
Tevez-Berba

Ei ollut Citylla avausjaksolla paikkoja ja hyvin on Manulla toiminut tähän asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös