Manchester City 2016–2017 – Pep is in the house

  • 7 816
  • 38

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Gladbach ei myöskään ole se helpoin vastus Citylle, ottaen huomioon, että André Schubert pyyhki Guardiolalla lattiaa viime kaudella Bundesligassa, Gladbachin ollessa ainut joukkue jota Bayern ei voittanut kummassakaan kohtaamisessa. Taktisesti Schubert oli Guardiolaa askeleen edellä, voittaen ensimmäisen kohtaamisen 3-1, toisen kohtaamisen päättyessä 1-1. Mielenkiintoinen ottelupari tämäkin tulee olemaan.

Joo, aika tiukka pelihän tuo Cityn CL-avaus tosiaan olikin, kuten ennustit.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo, aika tiukka pelihän tuo Cityn CL-avaus tosiaan olikin, kuten ennustit.
Niin, näin ne asiat muuttuu. Viime kaudella Guardiola ja Bayern eivät tienneet miten pelata Gladbachia vastaan, mutta nyt Guardiola ja City tiesi. Kylläpä maailma muuttuu.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Onko Aguero pelikelpoinen Swanseata vastaan viikonloppuna?
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Jokohan sieltä alkaa Sanellekin tulla vastuuta kun Nolito aloittaa pelikieltonsa kärsimisen, vai meneekö Pep "In Jesus We Trust"-mantralla? Ei kai sentään...
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Luinpa huolimattomasti. On kyllä pelikiellossa Swanseaa vastaan, mutta keskiviikkona.
Eli siis Kun on mitä todennäköisimmin avauksessa lauantaina Swanseata vastaan? Oman Fantasy Premierin takia näitä kyselen :D
 

gsjez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester City
3-3 tasapeli Celticiä vastaan CL:ssä. 10 ottelun voittoputki katkesi samalla. Aivan karmeaa sekoilua kyllä oli koko peli, etenkin puolustuksessa. Tämä sama alisuorittaminen eurokentillä tuntuu vaan jatkuvan. Ei Celtic tietysti mikään täysin huono joukkue ole, mutta ilman paria lahjamaalia olisi tämä peli ollut voitettavissa. Ei Barcelonan paljoa tarvinnut tehdä jotta saivat lohkovoiton. Tuskin irtoaa pistettäkään kummastakaan ottelusta Barcaa vastaan.

Kyllähän se on ollut jo alusta asti selvää, että Guardiolalla on tässä suuri haaste edessä, etenkin eurokentillä.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ketjua ylöspäin. City voitti eilen kotonaan Monacon 5-3 mestarienliigan neljännesvälierässä. Meinas käydä kylmät ja puolustus vuoti, mutta hienosti hyökkäys toimi. Aguero 2+1 tehot, myös Sane, Silva ja Sterling iskussa. Olipahan viihdyttävä matsi ja maaleja päästä päähän!

Puolustus kuntoon ja hyökkäys jatkaa samalla kaavalla. Barca kun ei tällä kaudella mestarienliigaa voita, niin toivotaan että City hoitaa homman kotiin.
 
Viimeksi muokattu:

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Todella viihdyttävä matsi. Tuli taas käytyä koko tunneskaala läpi. Välillä tuntui, että vastassa oli paitsi Monaco myös tuomarit.

City lähti varsin offensiivisella kokoonpanolla ja taktiikalla peliin ja se kyllä myös näkyi tapahtumissa. Melkoinen riski Monacon kaltaista maalikonetta vastaan, mutta lopulta homma toimi ja Monaco taisi jopa vähän väsähtää. Pelin kannalta oli ratkaisevaa, että Caballero torjui Falcaon plikun 1-2 tilanteessa.

Tästä on hyvä jatkaa.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Kyllähän toi kokoonpano aika nasulilta vaikuttaa hyökkäyksen osalta, kun eivät ole edes iällä pilattuja. Siihen vielä Isco kesällä niin saa Silvakin lopetella uraansa kotona Espanjassa sitten joskus.
 
Siihen vielä Isco kesällä niin saa Silvakin lopetella uraansa kotona Espanjassa sitten joskus.

Minun mielestäni oikea jäähdyttelypaikka Valioliigaan liian raihnaisille City-legendoille on jatkossa New York City FC. Siellä olisi Kompanyllekin hyvä paikka mutta hänellä eivät taida paikat valitettavasti kestää enää edes MLS:ssä pelaamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös