Majesky tulee maitojunalla Ipaan

  • 13 804
  • 109

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Ainahan Majesky yhden Grönvallin pesee, kumpaan suuntaan vain. Ilves sai loistavan pakin, ei kai siitä kellään mitään epäilystä ole. Ihmetyttää vain todellakin, miksi pelipaikkaa ei Floridan paskassa puolustuksessa ole. Hedican ja Svehla ovat parempia, muut Majesky voisi kyllä minun mielestäni ohittaa. Derian Hatcherin tyylinen joukkueen tukipylväs Majesky tulee Ilveksessä olemaan, enkä minä loistavan viime kauden perusteella näe mitään syytä miksei hän voisi olla sitä myös Floridassa vaikkapa kolmen vuoden päästä.

Floridassa ei ymmärretä hyvän päälle.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Designerille

Tuskimpa tämä viestiketju olisi näin pitkäksi venynyt ellei Majeskyn paluuta voisi katsoa monelta kantilta. Sinulle tuttu Jonas Junkkakin muuten näytti luonteensa olemalla uudella mantereella koko kauden ja vasta sen jälkeen palasi SM-liigaan. Samaa ei voi sanoa Majeskystä joka teki pikapaluun, no semmoista sattuu.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
TM

Tottakai asioita voi, ja pitääkin, katsoa monelta kantilta. Muuten keskustelu olisi aika yksipuolista ja todella tylsää. Mutta, tässä ketjussa on tullut aika selvästi ilmi se, että Ivan tuli takaisin siksi, että asia oli jo etukäteen sovittu. Eli jos ei pelipaikkaa ylhäältä, nin sitten takaisin Ilvekseen. Se, ettei pelipaikkaa anneta ei välttämättä tarkoita sitä, että pelaaja olisi epäonnistunut. Mielestäni tässä on saatu aikaan väittely asiasta, jossa ei oikein ole sellaiseen aineksia.

Junkan tapaus on minulle jonkinlainen mysteeri. Onko mies kadottanut taitonsa farmissa, vai onko itsetunto saanut liian ison kolauksen? Vai onko kyse sittenkin vain siitä, että kuuden viikon treenitauko kesällä näkyy nyt odotettua huonompina peliesityksinä? Toivottavasti viimeinen vaihtoehto on oikein, koska arvostan häntä todella paljon, vaikka "väärän" värisessä paidassa pelaakin.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: TM

Viestin lähetti Designer
Se, ettei pelipaikkaa anneta ei välttämättä tarkoita sitä, että pelaaja olisi epäonnistunut.

No ei sitä voi onnistumisenakaan pitää kun pelipaikka jäi saamatta. Miksi Florida olisi turhaan pyytänyt miestä kokeilemaan jos rosterissa oli jo valmiina riittävästi Majeskyä parempia miehiä? Ymmärtäisin tilanteen, jos Majesky olisi vaikka Jani Ritan ikäinen että hän vain kävisi vähän niin kuin katsomassa ja tutustumassa organisaation toimintaan tulevia kausia ajatellen mutta tässä tapauksessa siitä ei taida olla kyse. No varmaankin Majesky itse kertoo lähiaikoina sitten tarkemmin miten turistireissu sujui ja onko hänellä enää tosissaan haluja joskus pelata NHL:ssä.
 

Rike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Designerille

Viestin lähetti TM
Sinulle tuttu Jonas Junkkakin muuten näytti luonteensa olemalla uudella mantereella koko kauden ja vasta sen jälkeen palasi SM-liigaan. Samaa ei voi sanoa Majeskystä joka teki pikapaluun, no semmoista sattuu.

No jos pitää kunnioitettavana asiana sitä, että on pakolla vuoden pelaamassa ah niin ihanaa farmia ja palaa sen jälkeen SM-liigaan puolet huonompana pelaaja niin sitten. Muuten en ymmärrä taaskaan teikäläisen mielipidettä. Junkka oli kuitenkin lähtiessään aika hyväkin pakki, nyt lähinnä joukon jatkona. Jos luonteen lujuudesta kertoo se että väkisin pelaa siellä missä ei halua, eikä kehity, niin ok. Järjen käyttökin on pelaajilla näissä asioissa sallittua, vai kuinka?

Rike
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti TM
No ei sitä voi onnistumisenakaan pitää kun pelipaikka jäi saamatta. Miksi Florida olisi turhaan pyytänyt miestä kokeilemaan jos rosterissa oli jo valmiina riittävästi Majeskyä parempia miehiä?
Veikkaisin sen olevan ihan yleinen käytäntö, että kokeiltavaksi kutsutaan ennen kautta enemmän pelaajia mitä rosteriin otetaan. Sopivimmat otetaan joukkueeseen, ja loput laitetaan farmiin tai takaisin kotimaahansa / maahan josta on tullut kokeiltavaksi. Enkä usko, että Majeskya olisi edes otettu kokeiltavaksi jos olisi jo etukäteen ajateltu, ettei hänellä ole saumaa saada pelipaikkaa.

Nyt on menossa jankkaamiseksi, joten lopetan tämän osaltani tähän.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Etenkin tässä tilanteessa, kun Ilveksellä on ollut puolustuspäässä vaikeuksia, Majeskyn saapuminen kirvoittaa kyllä väkisinkin leveän hymyn kasvoille. Hieman sitä pitää kuitenkin heittää jäitä pöksyyn, sillä minun mielestäni Majeskyn viime kausi ei ollut aivan yhtä häikäisevä kuin moni tuntuu muistavan. Kauden ensimmäiset kaksi kuukautta ja play-offit Majesky oli takuulla yksi SM-liigan parhaista pakeista. Tuohon väliin mahtui kuitenkin pitkä kohtuullisen vaisu jaksoi jolloin Majesky oli "vain" hyvä peruspakki. Lisäksi Ivan hukkasi kauden aikana varmasti eniten hyviä maalipaikkoja Ilveksestä.

Majesky ei mielestäni automaattisesti ota nyt paikkaansa edes SM-liigan top 5 puolustajista. Potentiaalia kyllä riittää huimasti ja parhaimmillaan hän pystyy olemaan vaikka se liigan paras pakki. Vastuunottamista Majesky ei pelkää ja asenne hänellä on aina täysi sata. Majesky on myös erittäin sympaattinen ja pidetty pelaaja, joten myös joukkuehengelle hän on arvokas mies. Lisäksi Majesky ilmiselvästi viihtyy Tampereella ja Ilveksessä.

Kunhan Tukio ja Pettinen kuntoutuvat niin Ilveksen puolustus näyttää PAPERILLA suorastaan loistavalta. Pakkipareiksi muodostuu tuolloin todennäköisesti
Bruun-Nikko, Majesky-Tukio ja Smith-Pettinen. Onnistuessaan tuo kuusikko ei häviä minkään muun liigajoukkueen puolustuskuusikolle. Valitettavasti peli pelataan kaukalossa eikä paperilla ja puolustuksen toimivuuteen vaikuttaa oleellisesti myös hyökkääjien toiminta. Myös uudet loukkaantumiset saattavat yllättää. Etukäteen ajateltuna näyttää kuitenkin todella hyvältä.
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Kuka tietää absoluuttisen totuuden?

Tietääkö sen TM vai Ilvesfanit?
Mikä onkaan totuus Iivanan paluulla?
Onko kukaan miettinyt, että hän ei ehkä viihtynyt Ameriikan mailla? Tai ehkä hän ei pitänyt pelaajien keskeisestä ilmapiiristä.
Ehkä hän vain halusi pelata Suomessa? Ehkä....ehkä...ehkä....

Mahdollisuuksia on satoja. Kulisseissa tapahtuu paljon enemmän asioita, kun meistä kukaan tietää. Kukaan ei tiedä miksi Majesky palasi, ei kukaan, paitsi Iivana itse. Joten antakaa miehen palata ja keskitytään kaikki nyt omiemme seuraamiseen. Paluumuuttajat ovat aina tervetulleita - liigan taso nousee jokaista paluumuuttajaa kohden. Mielestäni tästä pitäisi olla vain tyytyväinen!
 

Huuhaa

Jäsen
Re: Re: Designerille

Viestin lähetti Rike
Järjen käyttökin on pelaajilla näissä asioissa sallittua, vai kuinka?
Rike

Tuo pätee varmastikin myös Jatkoaikaan kirjoittaviin nimimerkkeihin, vai mitä, vai kuinka?.... :)

Ihan siis yleisesti ottaen, ketään nimeämättä.... :)

Ei vaan, on tainnut TM tehnyt tässä viestketjussa ennätyksen. On meinaan yksi nimimerkki kirjoittanut melkoisen määrän viestejä. Oliskohan ennätys yhtä viestiketjua kohden?.... :)
 

Qeuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
niinpä...

Joo TM on ladannut ainakin 50 viestiä, joissa kokaisessa on sama juttu hieman eri muodossa.

Oma mielipiteeni Majeskyn paluusta on, että äijä teki täydellisen ratkaisun. Jos itse valitsisin AHL:n tai sm-liigan väliltä, niin valinta kohdistuisi ehdottomasti Suomeen.
 

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Tervetuloa takaisin Majeský!!

Kyllä Ivan on sen luokan vahvistus, että kyllä sen pitäis näkyä Ilveksen pelissä!!! Majeský harjoitteli koko kesän Ilveksen kanssa joten uskon että hän on ihan hyvässä kunnossa heti. Tosin aikaero voi haitata ehkä parin pelin ajan, mutta kun mies pääsee kuntoon niin hän on kyllä ehdottomasti Liigan parhaita puolustavia pakkeja.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti TM
Niinpä, mahtaa pojan itseluottamus nousta kun saa Tampereella sankarin vastaanoton ipalaisten toimesta. En ole tiennytkään että Majeskyn paluu on joillekin niin suuri juttu kuin se tämän ketjun perusteella näyttää olevan. Kun kaverin resurssit ei riittäneet vakipaikkaan Floridassa niin aina Ipan takalinjoilta löytyy tilaa, näköjään.

Niin, toisilla joukkueilla on pelaajia joilla on kanttia yrittää taistella paikasta auringosta vaikka ei taidolliset lahjat sitä välttämättä edellyttäisi. Sitten on näitä Tarvaisia, joille on kauhalla annettu taitoa,kokoa ja voimaa, mutta ilmeisesti pelko maitojunamieheksi leimautumisesta on liian suuri edes haaveiluun paremmasta?

Ilvesläiset ovat todella hulluja, kun juhlivat Majeskyn paluusta! Toivottavasti näemme myös miten tepsiläiset hulluina juhlivat maitojunamiesten: Kapanen, Pärssinen, Hagman, Järventie, Tallinder paluuta :)

TERVETULOA:cool:
 
Viimeksi muokattu:

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Re: Designerille

Viestin lähetti Rike


No jos pitää kunnioitettavana asiana sitä, että on pakolla vuoden pelaamassa ah niin ihanaa farmia ja palaa sen jälkeen SM-liigaan puolet huonompana pelaaja niin sitten. Muuten en ymmärrä taaskaan teikäläisen mielipidettä. Junkka oli kuitenkin lähtiessään aika hyväkin pakki, nyt lähinnä joukon jatkona.

Rike

Junkan alkukaudesta IFK:ssa ei kannata sen isompia päättelyjä tehdä. Sarja on pitkä ja Junkkakin ehtii moneen kertaan vielä nostaa tasoaan IFK:ssa. Farmiin menee kuitenkin joku muu pelaaja Majeskyn tilalle täyttämään sitä paikkaa minkä Majeskykin olisi voinut täyttää. Isokokoinen pelaaja kun Majesky on niin tuskin hän farmissa olisi suuriin vaikeuksiin joutunut. No eihän ketään tietysti voi pakottaa vasten tahtoaan farmiin, jos ei sieltä vauhdin hakeminen kiinnosta. Joka tapauksessa NHL:ssä kautensa aloittavista viime kauden SM-liigan pelaajista useampikin on sanonut että siellä ollaan koko kausi, jos ei ylhäällä niin sitten alhaalla.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Viestin lähetti Hearsay
Aamulehti uutisoi etusivullaan tyyliin "Huippupuolustaja Majesky palaa Ilvekseen". Ymmärtäisin moisen uutisoinnin, jos Ville Nieminen tulisi Tapparaan, mutta tässä tapauksessa tämän threadin otsikko on paljon osuvampi.

Eeh ? SM-liigan viime kauden yksi parhaista puolustajista siirtyy Ilvekseen, niin "huippu-" on mielestäsi liian kova superlatiivi ? Kuinka kapea se huippu sinusta oikeastaan onkaan ? All-starviisikkoko pelkästään vai vielä kakkonenkin ?

Jos Timo Pärssinen tulisi nyt TPS:n riveihin ei liene otsikko "huippuhyökkääjä-Pärssinen Turkuun" aiheuttaisi sinussa kuin epäuskoisia päänpyörityksiä.
 

simpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
RuoSKA, Habs
TM!

Kerrohan meille, mitä mahdollisuuksia Majeskyllä olisi ollut rapakon takana? Kyllä, sinähän sen tiedät...
Ainoa pointtisi tässä ketjussa perustuu tekstitv:llä esiintyneeseen sanaan, maitojuna.

Tunteista voimakkain on viha toista kohtaan. Kaikki järki katoaa, on vain jäljellä minä ja viha...
Onneksi yksi ymmärtää minua ja minun ajatuksiani, rakas peilini. Kun katson sitä, näen :eek: ...
 

Kukko

Jäsen
Viestin lähetti Mane


Eeh ? SM-liigan viime kauden yksi parhaista puolustajista siirtyy Ilvekseen, niin "huippu-" on mielestäsi liian kova superlatiivi ? Kuinka kapea se huippu sinusta oikeastaan onkaan ? All-starviisikkoko pelkästään vai vielä kakkonenkin ?

Jos Timo Pärssinen tulisi nyt TPS:n riveihin ei liene otsikko "huippuhyökkääjä-Pärssinen Turkuun" aiheuttaisi sinussa kuin epäuskoisia päänpyörityksiä.

Kysymys lienee lähinnä aamulehdestä. Aamulehti etusivun arvoiset jääkiekkojutut tälläkin kaudella olleet seuraavia: Nieminen ilves paitaa, Huippupuolustaja Majesky ilvekseen sekä tietysti tappara sentteri velkavaikeuksissa.

Tähän kun lisätään vielä vertailut omien junioreiden määrästä Tamperelaisten joukkueiden kesken, mitä luulet onko ehkä aihetta reakoida??

Ei ole kysymys, eikö asioilla olisi totuuspohjaa. Vaan harmittaa, kun tuntuu että kaikki sonta kaivetaan negatiivisessa mielessä toisesta joukkueesta esiin ja Ilves saa lähinnä palsta tilaa etusivulle <B>Huippupuolustaja Majesky palaa Illvekseen</B>
:mad: :mad:
 

Petaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt en oikein ymmärrä

Mitähän pahaa herra Majeský on tehnyt muutamalle nimimerkille? Miksi kummassa pitää lähteä herjaamaan, vaikka tietää itsekin, että kyseessä on TODELLINEN vahvistus? Ehkä juuri siksi!?

Majeský nostaa koko SM-Liigan tasoa. Tervetuloa Tampereelle Ivan!
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
TM:lle

Kyllä on taas niin uskomatonta tekstiä! Sinulle näyttävät kaikki Ilveksen positiiviset uutiset olevan negatiivisia. Aivan sama kuka tekee paluun Ilvekseen, kaikki ovat joko "maitojunamiehiä" tai "entisiä tähtiä". Ihmettelen myös tuota sinun laittamaasi otsikkoa kyseiselle viestiketjulle. Oliko tarkoituksesi suoraan provosoida vai laittaa sellainen otsikko, että pystyt kirjoittamaan mahdollisimman monta samanlaista viestiä??

Epäonnistuiko Majesky mielestäsi Floridan harjoitusleirillä kun hän tulee nyt maitojunalla kohti Tamperetta? Oletko ajatellut yhtään sitä tosiasiaa, että harjoitusleireillä kaikki on loppujen lopuksi hyvin pienistä asioista kiinni. Majesky taisteli varmasti pelipaikastaan täysillä, mutta kun jokaiseen joukkueeseen ei mahdu kuin seitsemän - kahdeksan puolustajaa, niin pelipaikka on erittäin tiukassa. Floridan puolustusta ei pidetä NHL tasolla vahvimpana, mutta jos käydään tässä läpi keitä puolustajia Ivanin olisi pitänyt ohittaa, niin varmasti jopa sinäkin huomaat, että tehtävä ei ollut mikään helppo.

Robert Svehla

Svehla on erittäin hyvä ja kokenut kahteen suuntaan pelaava puolustaja, joka pystyy tekemään 50 pistettä, vaikka pelaa tunnollisesti myös oman pään. Erittän monipuolinen puolustaja. Laukaus todellinen peloite. Mahdoton ohitettava tulokkaalle.

Brett Hedican

Hedican on Floridan luottopuolustajia, joka pelasi viime kaudellakin lähes 22 minuuttia ottelussa. Pelannut 588 NHL ottelua. Tekee noin 25-30 kaudessa. Erinomainen luistelija. Mahdoton ohitettava tulokkaalle.

Paul Laus

Laus tuo takalinjoille kovuutta, voimaa ja agressiivisuutta. Erittäin hyvä kulmapelissä ja oman maalin edessä. Hoitaa tappeluosastoa, eli hänen kaltaisensa pelaajat nousevat ensi kaudella uuden säännön mukaan jälleen arvoonsa. Loistava "koppipelaaja", ominaisuus, joka korostuu pitkän kauden aikana. 485 NHL ottelua. Mahdoton ohitettava kokemuksen, johtajantaitojen, kovuuden ja agressiivisuuden vuoksi tulokkaalle.

Dan Boyle

Hieman pienikokoinen, mutta erittäin lahjakas hyökkäävä puolustaja. Yliopistosarja CCHA:n ykkös all-star vuosina 1997 ja 1998. NCAA lännen ykkös all-star 1997 ja 1998. AHL:n kakkos all-star 1999 ja 2000. Teki viime kaudella NHL:ssä 69:ssä ottelussa hyvät 22 pistettä. 104 NHL ottelua. Erittäin vaikea ohitettava lahjakkuutensa vuoksi vanhemmalle tulokkaalle.

Jeff Norton

Erittäin kokenut ( 767 NHL ottelua ) puolustaja. Norton on isokokoinen kahteen suuntaan pelaava puolustaja. Kärsinyt viime kausina loukkaantumisista, mutta tekee terveenä ollessaan 20 pistettä joukkueen kolmannesta pakkiparista. Erittäin vaikea ohitettava tulokkaalle kokemuksen vuoksi.

Brad Ference

Entinen ykköskierroksen ( 1997 - Vancouver ) varaus. Kuului aikanaan Kanadan nuorten maajoukkueeseen nuorten MM-kisoissa. Pelasi viime kaudella AHL:n Louisvillessä erittäin hyvän kauden. Valittiin mm. helmikuussa AHL:n kuukauden pelaajaksi. Louisvillen ykköspakki. Isokokoinen, taisteleva, agressiivinen puolustaja. Nousi 14:sta pelin ajaksi Floridan NHL joukkueeseen. Pelasi NHL:ssä myös toissa kaudella, silloin 13 ottelua. Nyt läpimurtokausi edessä. Erittäin vaikea ohitettava lahjakkuutensa ja korkeiden odotusten vuoksi vanhemmalle tulokkaalle.

Tässä olivat kuusi puolustajaa, joiden varaan uskon Floridan puolustustaan kasaavan. Majesky taisteli harjoitusleirillä NHL paikasta pääosin erittäin isokoisen ( 195cm, 110kg ) John Jakopinin ( 82 NHL ottelua ), taistelevan ja kokeneen Lance Pitlickin ( 358 NHL ottelua ) ja entisen New Jerseyn ykköskierroksen varauksen Lance Wardin ( 30 NHL ottelua ) kanssa. Näistäkin miehistä kaikilla on kokemusta NHL:stä, joten herroja olisi ollut erittäin vaikea syrjäyttää. Missään nimessä Majesky ei epäonnistunut harjoitusleirillä, vaikka paikkaa NHL:stä ei vielä tullutkaan. Kaikki on pienestä kiinni ja eurooppalaistulokkaan pitää todella tehdä suuri vaikutus, jotta paikka aukeaisi.

Majeskylle pelaaminen euroopassa on parempi vaihtoehto kuin pelaaminen Pohjois-Amerikassa. Kielitaito karttuu myös Suomessa ja lisäksi hän saa hyvää harjoitusta tulevaisuutta varten. AHL:ssä joukkueet pelaavat runkosarjan aikana 80 ottelua ja siksi harjoittelu jää vähemmälle kuin Euroopassa, jossa Majesky tulee pelaamaan vain vähän päälle 50 ottelua. Suomessa Majeskyllä on yksinkertaisesti enemmän aikaa harjoitella pelinsä puutteita ja siksi ratkaisu palata eurooppaan on hänelle ainut ja oikea. "Maitojunamies" termi, jota sinä viljelet kovin tiheään, ei kuvasta millään tavalla tätä hienoa pelaajaa. Tervetuloa takaisin SM-liigaan Ivan!
 

Ande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
TM:

Tottakai asioista pitää keskustella ja on hyvä, etteivät kaikki ole samaa mieltä.
Tekstistäsi kuitenkin paistaa läpi pieni kateus ja selvä provosointi.

Alunperinkin oli tiedossa, että Majeský palaa Ilvekseen, jos ei pääse Floridan NHL-joukkueen pelaavaan ryhmään. Tämä siis oli jo tiedossa ennen hänen lähtöään ja luki sopimuksessa. Lisäksi mies harjoitteli koko kesän Ilveksen kanssa.
Majeský ei päässyt Floridan ryhmään, noudattaa sopimustaan ja palaa "maitojunalla" takaisin.
Oletetaan, että esim. Vertala palaa Tapparaan kesken kauden.
Koko tappara.fi juhlii ja ylistää, eikä syyttä. Malttaisitko tällöin kritisoida Vertalan valintaa ja ajatella esim. pelaajan mahdollisuuksia päästä pelaamaan änärissä? Ajattelisitko siis Vertalan NHL-uraa enemmän, kuin Tapparan etua?
Epäilen.
Toki on pelaajan kannalta helpompaa päästä pelaavaan NHL-kokoonpanoon farmin kautta, mutta entäpä jos pelaaja haluaa nimenomaan pelata esim. Ilveksessä tai Tapparassa.
Minä otan ainakin ilomielin hyvän puolustajan vastaan, joka haluaa pelata Ilveksessä, mutta ei päässyt NHL-joukkueeseen.

Minulle Ilves on tärkeä, sinulle Tappara.
Toki toivoin Ivanille hyvää NHL-uraa, mutta Ilveksen miehenä tämä ratkaisu luonnollisesti tyydytti 100% enemmän.
Aivan sama tuleeko mies maitojunalla NHL:stä, Tapparasta, tai Kiinasta Ilvekseen jos kaverista on joukkueelle etua.
(Tähän päättyi TM:lle kohdistettu viesti.)

Mitä ihmeellistä Aamulehden otsikoinnissa oli?
Eikö viime kauden pronssijoukkueen paras puolustaja ole huippupuolustaja?
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Re: Re: Re: Designerille

Viestin lähetti TM


Joka tapauksessa NHL:ssä kautensa aloittavista viime kauden SM-liigan pelaajista useampikin on sanonut että siellä ollaan koko kausi, jos ei ylhäällä niin sitten alhaalla.


Tässäkin on sitä suomalaisuutta. Minähän olen vaikka vuoden farmissa kunhan eivät maitojunamieheksi hauku. Suurin pelko taisi Tarvaisellakin olla tuo maineen menetys?

P.S.
En varmaan ole ainoa josta jotenkin vain tuntuu että palstapoliisin viesteissä on juuri sitä kiellettyä ainesta ja mistä muille kirjoittajille poliisi on jo vanhan kiekkopesän ajoilta asti jakanut huomautuksia.
Ilmeisesti Ilvestä koskevissa viesteissä asiallisinkin mies menettää kuuluisan malttinsa.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Andelle ja Nuckheadille

Andelle: Siinä ei ole mitään ihmeellistä että Majesky harjoitteli kesän Ilveksen kanssa. Tottakai pelaajan täytyy pysyä kunnossa kesäaikakin ja kun Ilves tarjosi hänelle siihen mahdollisuuden niin hän sen myös käytti. Harjoittelihan Tapparan mukanakin esim. Boumedienne vaikka oli tiedossa että mitä suurimmalla todennäköisyydellä ura jatkuu AHL:ssa tai hyvässä tapauksessa NHL:ssä. Jos Vertala ei jäisikään Montrealiin vaan palaisi Tapparaan niin kyllä minä siinäkin tapauksessa ensimmäisenä kysyisin että mikä oli syynä odotettua nopeampaan paluuseen? Ei minulla ole mitään syytä olla kateellinen naapurin suuntaan kun Tapparan pakisto on liigan kärkitasoa joten sen ajatuksen voit heti hylätä.


Nuckheadille: Hyvin kuvailit Floridan pakiston tilannetta. Spekulointi ei kuitenkaan ole kiellettyä ja olen pyrkinyt ainoastaan herättämään keskustelua siitä että oliko paluu näinkin aikaisessa vaiheessa se ainoa oikea ratkaisu? Saattoi hyvinkin olla mutta kai nyt silti suostut myöntämään että muutama SM-liigassa aikoinaan pelannut puolustaja jota tälläkin palstalla on haukuttu, on kuitenkin pystynyt hilaamaan itsensä NHL joukkueen kokoonpanoon pysyvästi ja on sinunkin arvoasteikollasi Majeskyä edellä?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Itse seuraan NHL-kiekkoa (paikan päällä ja tv:n välityksellä) vieläkin tarkemmin kuin SM-liigaa. Siitä huolimatta ihmettelen sitä, miksi Ivan Majeskyn olisi pakko valita pelaaminen NHL-farmissa jos hän ei niin halua tehdä?

NHL kiekko on pahimmillaan tappavan tylsää ja farmissa pelaaminen vieläkin tylsempää. Jos joku eurooppalainen on sitä mieltä, että pelaa mieluimmin Euroopassa kuin farmissa, se on minusta erittäin kunioitettava valinta.

Tämä kaveri on nimittäin päättänyt, että raha ei näyttele hänen elämässään tärkeintä osaa.
 

Kukko

Jäsen
Ketju on käynyt lähinnä tylsäksi vääntämiseksi. Eiköhän totuus ilman provosointeja ole jokaiselle tullut selväksi. Majesky pelaa Tiistaina Ilveksen riveissä ja en minä eikä varmasti moni muukaan pidä Majeskyä luovuttaja luuserina.

Summarum: Etukäteen Ilves ja Majesky, olivat sopineet Majeskyn sopimuksen normaalista jatkumisesta, jos rapakontakana ei paikaa aukea.

Eiköhän palata vääntämään vanhoista kiinnostavimmista aiheista. Miten olisi vaikka viimekauden Mäkisen/Kangasniemen taklaukset. Onko kellään vielä videonauhoja tallella?? :p
 

Vopat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Philadelphia Flyers
Muistan viimekaudelta erään tapahtuman Ilves-Tappara ottelusta kun Majesky luisteli J. Ojasen ohi ja Janne nappasi Ivania päästä kiinni ja paiskasi maahan. Ihme ettei Majesky loukkaantunut.
Seuraavassa paikallismatsissa Ivan vois ajella Jannea pari kertaa, puhtaasti.
 

Kukko

Jäsen
Viestin lähetti Vopat
Muistan viimekaudelta erään tapahtuman Ilves-Tappara ottelusta kun Majesky luisteli J. Ojasen ohi ja Janne nappasi Ivania päästä kiinni ja paiskasi maahan. Ihme ettei Majesky loukkaantunut.
Seuraavassa paikallismatsissa Ivan vois ajella Jannea pari kertaa, puhtaasti.

Paranee Ivanin varoo, ettei ISO Janne tuu taas ja satuta.:eek:
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös