Mainettaan paremmat HIFK-pelaajat

  • 38 054
  • 134
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Re: Duffus

Viestin lähetti kaizu
Lopettakaa hei nyt jo. Ihan paska se oli, mikä tahansa veto saattoi mennä sisään. IFK:n olis pitäny jättää koko kaveri hankkimatta ja luottaa vaan Ahoseen, joka kauden ratkaisevan matsin sitten pelasikin...ai että letti oli IFK:n väreissä Areenalla ? Kiva, kiva. Itse muistan Duffuksen Arenalta parhaiten siinä avauspelissään petopaidassa, joka päättyi tasan...kaveri oli lähes maagisen huono, muistan katsomon nauraneen vedet silmissä...mutta älytön joulu sillä siinä pelissä kävi. Se sittemmin loppui.

Okei, Duffus ei ollut mikään maailmanluokan vahti, mutta tarjosi ainakin jännitystä ja viihdettä...!

Pieni korjaus:
Parris käväisi meillä kaudella 99-00, jolloin hän "syrjäytti" Niklas Bäckströmin.
Ari Ahonen pelasi IFK:ssa sen sijaan kauden 00-01, eikä hänellä ollut varsinaisia uhkaajia ykkösenä.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Re: Re: Duffus

Viestin lähetti karel de groot
Pieni korjaus:
Parris käväisi meillä kaudella 99-00, jolloin hän "syrjäytti" Niklas Bäckströmin.
Ari Ahonen pelasi IFK:ssa sen sijaan kauden 00-01, eikä hänellä ollut varsinaisia uhkaajia ykkösenä.

Korjauksen korjaus:

Ahonen pelas IFK:ssa kaudet 99-00 ja 00-01, ja seisoi IFK:n maalissa neljännessä välierässä TPS:ää vastaan keväällä 2000 (turpaan tuli)

Edit. mä oon töhö
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kari Rajala

95-96 nousi pelaavaan kokoonpanoon, 96-97 oli välillä IFK:ssa välillä Kissoissa. 97-98 olisi ollut näytön paikka, mutta puolustus oli täynnä huipputekijöitä, eikä Laurilla ollut asiaa kolmeen pelaavaan pariin. Ihmettelen silti, miksi ihmeessä esim. Kari Rajala sai enemmän vastuuta...?


Kyllä aika näköjään kultaa muistot, tämä Kari Rajalaa "parempi" pakki pelasi yhden vaihdon mestruuskauden play offseissa. Se loppui harhasyöttöön ja Ässien maaliin(on mahdollistaettä peli oli runkosarjan vika kotiottelu(ässät), mutta siihen loppui puolanteen jääaika sinä keväänä). En oikein jaksa ymmärtää miksi Puolanne nauttii jotain "mainettaan parempi statusta", mutta Rajala on edelleen vain paska.


IFK:n historiassa näitä hukattuja mahdollisuuksia ja aliarvostettuja raatajia riittää.

Näköjään, Kari Rajala ei ollut mailman paras pakki, mutta pelasi uransa aikana vain yhdessä seurassa sm-liigaa. Pelasi lähes poikkeuksetta kolmannessa parissa, tai istui penkillä. Ei tehnyt suuria maaleja, mutta hoisi oman ruutunsa suhteellisen hyvin. Minusta Rajala ansaitsee vähän enemmän arvostusta. Laskin Rajalan pelaamat ottelut, ja niitä on yllättävän paljon.

Puolanne liigassa 95-98 86 3+5 po 1 peli
Rajala liigassa 95-02 223 11+7 po 27 peliä
 

Pasi -76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Puolanne vs. Rajala

Puolanteen "hyvyyttä" muistellessa ei kannata unohtaa myöskään play-offeja Lukkoa vastaan kaudella, jota en nyt tällä hetkellä satu muistamaan. Juha Riihijärvi leikitteli Puolanteen kanssa miten tahtoi. Oli niin perkeleen paljon vahvempi, väänsi useasti Puolanteen sivuun ja luisteli ohi maalin tekoon. Puolanteella ei ollut vähänkään vahvempia pelaajia kuten esim. Riihijärveä vastaan mitään mahdollisuutta, todella hoikka poika kun sattui olemaan. Ei Rajalakaan mikään vahvimpia pelaajia ollut, mutta pelasi usein ikään kuin fysiikan lakien vastaisesti taklaten isompiaan sivuun välillä aika näyttävästikin, pärjäsi mies miestä vastaan tilanteissa. Kait sillä sitten oli hyvä tasapaino. Kumpikaan ei kuitenkaan mielestäni ollut mitenkään mainettaan parempi pelaaja, Rajala kuitenkin lähempänä em. titteliä.

Mutta mutta. Mitä tapahtui Roland Carlssonille? Oli iso, vahva, kova ja peruspakiksi riittävän taitavakin. Lopullinen breikkaus jäi kuitenkin tekemättä, vaikka potentiaalia olisi ollut. Taisi Keklu tulla ja hankkia niin paljon parempia pakkeja, ettei Rollelle yksinkertaisesti jäänyt pelipaikkaa. Raumalle joutui, vai muistanko väärin. Rollessa oli kuitenkin ainesta, sanokaa mitä sanotte.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Valeri Krykov

Kuinka kummassa kukaan ei ole vielä maininnut sanallakaan meikäläisen ammoista suosikkia, Vuosaaren lentävää postimiestä?

Vallu oli mielestäni kohtalaisen tehokas, hyvä kahden suunnan pelaaja sekä loistava joukkuepelaaja. Lisäksi kookas ja ulottuva, muttei toisaalta mikään järin nopea eikä fyysinen kaveri. Luonnetta (eli vittumaisuutta) olisi saanut olla lisää. Ei saanut mielestäni ansaitsemaansa kredittiä IFK:ssa pelatessaan, toisaalta tosin Vallu ns. puhkesi kukkaan vasta Tapparassa ja Bluesissa pelatessaan. Aikanaan kun lähti IFK:sta, allekirjoittanutta vitutti aika tavalla (eikä vähiten siksi, että olin ostanut Krykov #14 -paidan isolla rahalla...).

Nykyisin Vallu vaikuttaa Ruotsissa ja Elitserienissä ja on käsittääkseni pärjännyt vallan mainiosti. Pelimies.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Duffusista

...ja miksei koko ketjustakin; minulla on tässä avainsanontana mainettaan paremmat. Se ei ole sama asia kuin hyvät, erinomaiset tai loistavat HIFK-pelaajat. Näin voidaan todeta Duffusistakin. Mutta äijän torjuntaprossa oli vähintään riittävä ja lisäksi olivat ne pari haamua joka matsissa. Jos veskari on oikeasti kauttaaltaan surkea (Draper...), joukkue myös häviää solkenaan. Näin ei ollut Duffusin aikana, joka oli siis mainettaan parempi ainakin meikäläisen mielestä. Mutta ei hyvä eikä toivottu.

Peter Ahola ja pari muuta ovat oikeastaan oma alalajinsa; HIFKin aikana surkeita, sen jälkeen onnistuneita. Mutta tuleeko mieleen muita ehdokkaita tyypeiksi, jotka olivat tosiasiassa jo HIFKin aikana mainettaan parempia? Vallu Krykov menee heittäen tähän kategoriaan, tästä postimiehestä olisi pitänyt pitää kiinni.
 

Paananen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joskus 70-80-lukujen vaihteessa oli tuntemieni IFK-fanien joukossa yksi inhokki yli muiden - Seppo Pakola. Oliko mies tosiaan niin huono kuin silloin väitettiin? Ehkä Pakolan kaltaista peruspuolustajaa (mitä sitten tarkoittaakin) ei osattu arvostaa, kun joukkueessa pelasivat Rautakallio, Riihiranta, Lehtonen, Saarinen etc.

Nopealla haulla löytyi miehen tilastot kaudelta 79-80:

2 Seppo Pakola.................................. 36 8 11 19 16

plussista ja miinuksista ei ole tietoa, mutta ei toi muuten hirvittävän surkealta näytä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Valeri Krykov

Viestin lähetti Simon
Ei saanut mielestäni ansaitsemaansa kredittiä IFK:ssa pelatessaan, toisaalta tosin Vallu ns. puhkesi kukkaan vasta Tapparassa ja Bluesissa pelatessaan.
Kyllähän Vallu teki suuren läpimurtonsa jo IFK:ssa. Teki mm. kolmena kautena peräkkäin yli 20 maalia ja taisi olla pari kertaa IFK:n paras pistemieskin. Vain viimeinen IFK-kausi meni vähän penkin alle ja silloin taisi olla puhetta jopa koko jääkiekkourankin lopettamisesta? Tapparassa ja Bluesissa pelasi kuitenkin jälleen erinomaisesti ja teki yllättävän kovat tehot "puolustavaksi sentteriksi". Siitä olen samaa mieltä, että mies on mainettaan parempi ja tämän huomasi viimekin kesänä, kun kenellekään tänne kirjoittavista ei tuntunut enää vanha sotaratsu kelpaavan.

Nykypelaajista Kuhta on tietenkin tämä mainettaan parempi kaveri. Jos lukisi pelkästään tämän forumin kirjoituksia, saisi sen käsityksen, että mies on hidas, ei taklaa, ei puolusta ja ei saa kiekkoa mistään sisään. On vain ketjukavereiden hyvyyttä, että mies on saanut muutaman maalin verkon perukoille. Vai onko sittenkään?
 

chico

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikael Wahlberg. Puolustava sentteri pelasi yli 0,5 pisteen keskiarvolla ja otti sivussa 77 PIM surullisella Mike Eavesin kaudella. Ei ehkä oikeuta ulkomaalaispaikan viemiseen, mutta leimattiin turhaan epäonnistujien joukkoon Molinin, Erikssonin ja Bissetin seuraksi vaikka teki juuri sen minkä häneltä odotettiin.

Kimmo Kuhta. Jokaiseen jengiin mahtuu yksi "runkosarjasuorittaja". Vaikka tuskin mestaruuksia koskaan ratkaisee niin silti ollut IFK:lle mainettaan arvokkaampi.

Ehkä myös Cipruss voidaan liittää mainettaan parempiin pelaajiin IFK:ssa. Teki kuitenkin 29 pistettä 51 pelissä, mikä on 2 sentterille ihan kelpo suoritus.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
[
Ehkä myös Cipruss voidaan liittää mainettaan parempiin pelaajiin IFK:ssa. Teki kuitenkin 29 pistettä 51 pelissä, mikä on 2 sentterille ihan kelpo suoritus. [/B][/QUOTE]

Hjyymör ?
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti chico
Ehkä myös Cipruss voidaan liittää mainettaan parempiin pelaajiin IFK:ssa. Teki kuitenkin 29 pistettä 51 pelissä, mikä on 2 sentterille ihan kelpo suoritus.
No jos nyt noin haluaa ajatella niin sitten tämä viime kauden ranskalainenkin on vastaava peluri. Ei kyllä edes halua muistella mitä se sai aikaiseksi mutta ei se niin kauhean huonosti ollut jannulta joka ei edes pelannut.
 

chico

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti matti&teppo
No jos nyt noin haluaa ajatella niin sitten tämä viime kauden ranskalainenkin on vastaava peluri. Ei kyllä edes halua muistella mitä se sai aikaiseksi mutta ei se niin kauhean huonosti ollut jannulta joka ei edes pelannut.
No ainakin tällä palstalla Cipruss yleensä niputetaan samaan kategoriaan Treillen, Mrazekin, Kobedzan ja muiden täydellisten floppien kanssa. Ero on siinä että Cipruss kuitenkin teki yli 0,5 pistettä per peli. Tällä perusteella hän mielestäni esiintyi IFK:ssa saamaansa mainettaan paremmin. Käsittämätön hankinta silti, mutta se ei liity tähän.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Isaksson, hernenenä ja Lukon miehet

Hyvä Veli Isaksson!

Kun otsikkona on mainettaan paremmat IFK-pelaajat (johon kastiin ilman muuta aliarvostetuimmat Irma ja Darren kuuluivat) ei kirjoitukseni "kymppimainos" ollut esitetty tarkoituksessa sivuuttaa Esa Isakssonia, Matti Forssia, Johan Davidssonia tai Esko Rekomaata.

Ainoa oikea kymppi tarkoittaa minun kielenkäytössäni sitä, että Darren Boyko on käsitykseni mukaan ainoa IFK:n kymppinumeroista, jonka pelipaidan olisi voinut hyvällä omallatunnolla jäädyttää palvelusajan päätyttyä. Jäädytyksen edellytykset täyttyivät moninkertaisesti palveluksen pitkäaikaisuuden ikitaistelun ja täydellisen/yksinomaisen IFK:lle omistautumisen kautta. Arvostan korkealle kaikki edellämainitut, faniaikanani ihailemani viisi pelaajaa.

Esa Isakssonin, Esko Rekomaan ja Johan Davidssonin osalta feeluna on kaikilla se, että he ovat pelanneet joko ennen tai jälkeen muussa jengissä (Rekomaa HJK:ssa, Isaksson ennen ja jälkeen IFK:n Lukossa, jossa hän oli ollut maajoukkuemies jo ennen IFK-aikaansa samoin kuin Juhani Jylhä. Johanin osalta feeluna ovat sekä palveluksen lyhyys että myöhempi Blues-pesti).

Mistään pelillisten ansioiden vertailusta ei ole kysymys silloinkaan, kun totean, että ainoa oikea numero 22 IFK:ssa on ollut ja on Mika "Kölli" Kortelainen (vaikka Christian Ruuttu oli tähti jo Ässistä tullessaan ja vaikka Archie Jokinen täytti oman ruutunsa tosi hienosti KooVeestä tultuaan, ja vaikka Köllilläkin oli kaudella 1987-88 kolmen ottelun Ässäkomennus).

Täsmennyksenä: Esa Isakssonia ei voida ottaa nyt kysymyksessä olevalle listalle, koska kahden mestaruuden ja yhden pronssin jälkeen kaudelle 1971-72 Lukkoon palannut sentteri ei koskaan ole mainettaan menettänyt tai joutunut aliarvostuksen kohteeksi.
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti kristian
Joo, Puolanne oli ihan kelpo pakki. Mihinkäs kaveri muuten oikein katosi?
Kauppakorkeakouluun ja sitä myöden paremmin palkattuihin hommiin kuin divaripakin liksat. Rullalätkässähän Puolanne menesty(y/i) paremmin kuin jäällä.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Petteri "Kaniini" Kanerva ja mahtavan maantiekiitäjän lähtö

Kukaan, joka on koskaan katsellut Petteri Kanervan lähtöä paikaltaan luisteluun ei voi konsanaan sitä unohtaa. Kelju K. Kojootti ja maantiekiitäjät (vai mitä tööttöjä ne Roadrunnerit Naken mukaan olivat) olisivat olleet kateissaan; Petterillä suti liukkaalla jäällä kaksi-kolme luistimen vetoa paikallaan ja sitten ei kun menoksi. Nopeutta oli kohtuudella ja pisteitä ropisi koppaan tuona huonon menestyksen vuonna 1986-87 kohtuullisesti (finaalissa turpiin Tuppuralta).
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Ahosesta

Viestin lähetti kaizu
Korjauksen korjaus:

Ahonen pelas IFK:ssa kaudet 99-00 ja 00-01, ja seisoi IFK:n maalissa neljännessä välierässä TPS:ää vastaan keväällä 2000 (turpaan tuli)


OK, näin kieltämättä olikin... sori sähläyksestä! Dementia pääsi jälleen yllättämään... Ahosella oli pelejä kaudella 99-00 runkosarjassa 24 ja pleijareissa 2.

Haluasin vielä nostaa pinnalle yhden edellisen viestini sankareista: Kai Linna. Häntä ei paljon ikinä hehkutettu, vaikka aihetta todellakin olisi ollut. Liigaurahan jäi melko lyhyeksi, mutta sen aikana mies sai paljon aikaan.

Puolanteesta:
Moni olisi jättänyt Laurin pois tältä palstalta ja ottanut mielummin vaikka Rajalan nimen mukaan. Okei, ehkä aika on todellakin kullannut muistot, mutta kyllä silti Laurin vähäisiin peleihin mahtui hyviäkin matseja. Sen takia äänestin Puolanteen puolesta; huomioonottaen (vähäisten) hyvien esitysten määrän, olisi Laurille suonut edes vähän suitsutusta.

Krykovista:
"Postimies" nautti mielestäni aika suurtakin suosiota fanien keskuudessa IFK:ssa pelatessaan, joka hänelle kyllä kuuluikin. Huipputason pelaaja, jonka olisin mielelläni ottanut takaisin Nordikselle.
Tapparassa tai Bluesissa pelatessaan Krykovin maine ei ollut läheskään niin hyvä kuin IFK-aikoina. Valmennusporras kyllä osoitti luottamusta, mutta lehdistössä ja fanien keskuudessa Krykov ei ollut erityisen suosittu.
Muistan elävästi Krykovin ensimmäisen ottelun Nordiksella syyskuussa 1995 Tapparaan siirtymisen jälkeen... Fanipaitoja numerolla 14 oli myyty Krykovin IFK-aikoina paljon, ja melkein jokaisessa selustassa oli nimi peitetty tuossa matsissa mustalla eristysnauhalla. Samoin ei tainnut käydä Krykovin pelatessa ensimmäisen pelinsä Bluesin paidassa Hakametsässä...?
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Ahosesta

Viestin lähetti karel de groot
Haluasin vielä nostaa pinnalle yhden edellisen viestini sankareista: Kai Linna. Häntä ei paljon ikinä hehkutettu, vaikka aihetta todellakin olisi ollut. Liigaurahan jäi melko lyhyeksi, mutta sen aikana mies sai paljon aikaan.

Kaj Linna taas oli minun mielestäni äijä jota yliarvstettiin. En nähnyt siinä hepussa mitään. Toki saa sympatiani nyt uran valitettavasti päätyttyä. Oli todella sympaattinen äijä, ehkä olen väärässä pelillisesti katsoen.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Re: Isaksson, hernenenä ja Lukon miehet

Viestin lähetti Aurinkotuuli

Täsmennyksenä: Esa Isakssonia ei voida ottaa nyt kysymyksessä olevalle listalle, koska kahden mestaruuden ja yhden pronssin jälkeen kaudelle 1971-72 Lukkoon palannut sentteri ei koskaan ole mainettaan menettänyt tai joutunut aliarvostuksen kohteeksi.

Vaikka en ole Isaksson niin...
Kuinka monta mestaruutta Boykolla on IFK:n kausilta?

No, ei sillä väliä koska sekä Boyko että Isaksson ovat olleet tärkeitä IFK:lle. Ero on siinä, että kun IFK nousi pinnalle oli Esa Isaksson aivan ilmiömäinen ja juuri se joka pystyi omalla panostuksella kääntämään matsit voittoihin. Silloin sarjassa ei toista näin loistavaa sentteriä ollut. (värilliset lasit päällä) Nämä ajat ovat IFK:n jääkiekkohistorian tärkeimpiä vuosia ja tärkeitä myös koko Suomen jääkiekkohistorialle.
Voittajia muistetaan aina.

Darren Boyko oli mainettaan parempi mutta, mielestäni, joutui (nurisematta) pelaamaan usein tasoltaan heikkojen kavereiden kanssa. Valitettavasti Boyko vieraili IFK:ssa "väärinä" vuosina.
Kummastakin kavereista voidaan käyttää sanaa "Herrasmies".
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Erinomainen avaus JHagilta! Omasta mielestäni HIFK:ssa on kaksi tälläistä pelaajaa todellakin ollut; Lasse Pirjetä ja Peter Ahola. Jälkimmäisen kohdalla on myönnettävä, että hän ei noina parina kautena mitenkään nappiin pelannut, mutta sitä ennen ja sen jälkeen hän oli niin jeesus, että olisin ollut valmis hänet pitämään ja kärsivällisempi olemaan.

Laiska-Lasse taas oli pelatessaan joukkueensa tähti. Taitava ja hyvä laukomaan, mutta koska hän oli iso niin hänelle ei fyysisen pelin heikkoutta anteeksi annettu. No muu suomi kiittää tästä HIFK-faneja.

Tuntuu että HIFK-faneilla on pakonomainen tarve saada pelaajasta kaikki irti - mikä tietenkin sinänsä oikein onkin, mutta jos joku ei kaikkea saa irti otettua, niin sitten tilalle vaaditaan vaikka huonompikin pelaaja, joka saa kaikki tehonsa saa irti (eli joka pelillisesti on em. kanssa yhtä hyvä, mutta jolla ei tippakkaan potentiaalia kehittyä ole). Ja fanit ovat tyytyväisiä.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti dana77
- - -

Tuntuu että HIFK-faneilla on pakonomainen tarve saada pelaajasta kaikki irti - mikä tietenkin sinänsä oikein onkin, mutta jos joku ei kaikkea saa irti otettua, niin sitten tilalle vaaditaan vaikka huonompikin pelaaja, joka saa kaikki tehonsa saa irti (eli joka pelillisesti on em. kanssa yhtä hyvä, mutta jolla ei tippakkaan potentiaalia kehittyä ole). Ja fanit ovat tyytyväisiä.

Hyvä ajatuskuvio. Esim. JC oli aivan kurko pelatessaan IFKoossa kunnes lähti ison meren taakse. Valtavalla metelillä saatiin kesken kauden mies keskenkuntoisena takaisin ja kun mies naputteli vain 1p/peli, niin johan jouti vilttiin ja pantiin Ikan omien sotkujen syntipukiksi. Nyt sitten ihmetellään kun tänäänkin JC hassutteli ja namutteli pariin otteeseen ihan tosissaan.

Sitten kelpaa tilalle mm. J. Vauhkonen.
 

werther

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Paananen
Joskus 70-80-lukujen vaihteessa oli tuntemieni IFK-fanien joukossa yksi inhokki yli muiden - Seppo Pakola. Oliko mies tosiaan niin huono kuin silloin väitettiin? Ehkä Pakolan kaltaista peruspuolustajaa (mitä sitten tarkoittaakin) ei osattu arvostaa, kun joukkueessa pelasivat Rautakallio, Riihiranta, Lehtonen, Saarinen etc.

Nopealla haulla löytyi miehen tilastot kaudelta 79-80:

2 Seppo Pakola.................................. 36 8 11 19 16

plussista ja miinuksista ei ole tietoa, mutta ei toi muuten hirvittävän surkealta näytä.
Pakola pelasi enimmäkseen Jorma Immosen pakkiparina kolmosparissa ja hän oli maineeltaankin ihan hyvä aina kauteen 80-81 asti. Hän taisi loukkaantua silloin aika pahasti jossain matsissa ja iso osa kaudesta jäi väliin. Käväisi seuraavan kauden Ruotsissa ja sen jälkeen hän ei ollut enää entisensä. Hyvää oivallusta saattoi seurata joku aivan käsittämätön kämmi. Parhaina vuosinaan enemmällä peliajalla olisi 30 pistettä kaudessa tullut varmasti.

Jorma Immosen haluan minäkin nostaa esiin, sillä hän oli juuri sellainen perusvarma luottopakki, jota on ehtinyt tulla jo ikävä. Ei loistosuorituksia mutta ei myöskään typeriä virheitä. Pelkkää tasaista peruspelaamista kaudesta toiseen.

Ja kun puhetta on ollut kaikkien aikojen kympistä, niin minä sanon sitten Matti Forss.
 

pepito

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kyllä pelaajia vähän ylihehkutetaan. Ainakin mun mielestä. Ei Rajala, Puolanne, tai Duffus kerta kaikkiaan olleet hyviä. Ei se mun mielestä riitä jos pakit onnistuvat joskus kiekonriistossa tai "vahingossa" tekevät maalin. Tai että maalivahti on ottanut hyvän kopin. Kaikkihan niitä hyviä koppeja joskus ottaa, mäkin varmaan voisin joskus saada hyvän kopin jos tarpeeks kauan sais yrittää...

Mutta onhan niitä oikeesti aliarvostettujakin pelaajia kuten edellä monesti mainitut Hurme, Pirjetä, Davidsson ja Krykov, jotka jo IFK:ssa tekivät hyvää jälkeä.

Omaan kastiin kuuluvat siten ne pelaajat jotka eivät välttämättä lunastaneet lupauksiaan meillä, mutta onnistuivat jossain muualla. Näitä ovat esim Molin, Bissett, Ahola ja Jan Lundell joka muistaakseni TPS:ssä oli ainakin vähän aikaa ilmiömäinen.

Eräs pelaaja joka valitettavasti sivuutettiin, vaikka olikin mun mielestä hyvä, oli Ray Giroux. HÄN oli aliarvostettu!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti pepito

Eräs pelaaja joka valitettavasti sivuutettiin, vaikka olikin mun mielestä hyvä, oli Ray Giroux. HÄN oli aliarvostettu!

Kyllä minusta Girouxia arvostettiin myös HIFK:ssa. Ei nyt voi sanoa, että kaikki rakastivat Raymondia, mutta kuitenkin.

Giroux joutui lähtemään HIFK:sta, kun Caloun tuli NHL:stä takaisin meille kesken kauden. Se soppa onkin sitten jo isompi tarina, mutta ei kuulu tähän ketjuun. Giroux myytiin kai enemmän taloudellisista kuin urheilullisista syistä. Meillä oli yhtäkkiä liikaa kovapalkkaisia pelaajia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, taisi Giroux lähteä Pubin tullessa, mutta muuan P. Hucko jäi, tunnetuin tuloksin. Ray Giroux olisi mieluusti saanut pelata IFK:ssa pidempäänkin, vaikutti ihan mukiinmenevältä kiekolliselta pakilta, taisi olla aika sulava luistelijakin. Taattuun IFK-tyyliin pidimme kuitenkin mieluummin ison, vahvan, kömpelön, hitaan, kovaa laukovan ja sysipaskan Huckon. Elämä on valintojen tekemistä ja tuolloin valinta oli ehdottomasti väärä. Aika kyllä kultaa muistot, Huckosta tulee meikäläiselle ainakin ekana mieleen (siis heti 'paskan' jälkeen) kova laukaus.

Krykovin Vallu voitas pestata Ruottista sentteriks täks kaudeks.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös