Maalivahdit

  • 1 299 034
  • 5 812

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Miksi sitä Niemistä nyt sitten kuitenkin seisotetaan siellä luukkua avaamassa, vaikka miehelle oli tarkoitus järjestää pelejä, jos ei nyt SM-liigasta, niin sitten Mestiksestä?? Mies varmaan kehittyy nyt humisten eteenpäin, eikä Nenä näköjään itsepintaisesti anna Niemiselle mahdollisuuksia pelatakaan.

Ja mitä tekee ylipäätään Ahlqvist nykyään?
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Miksi sitä Niemistä nyt sitten kuitenkin seisotetaan siellä luukkua avaamassa, vaikka miehelle oli tarkoitus järjestää pelejä, jos ei nyt SM-liigasta, niin sitten Mestiksestä?? Mies varmaan kehittyy nyt humisten eteenpäin, eikä Nenä näköjään itsepintaisesti anna Niemiselle mahdollisuuksia pelatakaan.

Ja mitä tekee ylipäätään Ahlqvist nykyään?

Joo tänhetkinen tilanne on kyllä aivan järjetön. Pitkähousu on tasonsa näyttänyt, ja hänet voisi päästää vaikka ilmaiseksi pois, kunhan sais purettua edes sen ens kauden sopparin yhteisymmärryksessä. Sais minimoitua edes vähän tappioita. Ahlqvist ei käsittääkseni pelaa missään tällä hetkellä kun ei vakuuttanut K-Vantaalla, ja Nieminenkään ei saa ollenkaan pelejä kun joutuu tyytymään avaamaan luukkua Pitkikselle. Ei Pitkiksestä varmaan saa edes 20 kiloeuroa, eli se nyt on ihan sama jos siitä jotain pikkuhiluja saa, tai jos se vaan heivataan jonnekki ilmaseks. Jos sen vaikka laittais sitte K-Vantaalle tai mihin vaan jossa voi antaa näyttöjä ni sais toivottavasti ens kauden sopparin purettua ja se löytäis uuden osotteen. Ja menis sitte loppukauden Nieminen-Ahlqvist -kaksikolla. Se kaksikko riittää kyllä, kunhan puolustusta sais vahvistettua. Pakko riittää. Neljättä maalivahtia tuohon on aivan mielipuolista tuoda, kun yksi on vitun kallis ja kaks muuta ovat näyttäneet tasonsa liigassa, hyvässä siis. Molemmat ihan top10 kamaa imho, Nieminen saattais jopa olla jotain top6.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Jos katsoo GAA:t, voittaakseen IFK:n olis tehtävä 4-5 maalia per ottelu, jos Pitkämäellä mennään. Aina välillähän se onnistuu, mutta kun Bluesin veskarit päästävät keskimäärin vain kaksi, Ilveksen kolme, Riksman vajaat kaksi, Sinkku alle puolitoista, Kärppien veskarit 2-3 jne.

Eli ajatellaan asiaa miten tahansa, on se kenen syy tahansa, että just Pitkis imee, meillä on ongelma, jos halutaan olla kärkikahinoissa. Järkevintä olis nyt kuitenkin kokeilla Niemistä muuallakin kuin luukkua avaamassa tai sitten pistää loppukaudeksi KVantaalle pelaamaan ja unohtaa, että meillä koskaan olikaan lupaavaa nuorta veskaria. Saahan noita pitkämäkiä rahalla. Janille olis parempi päästä pelaamaan, jonnekin edes. Meillä ura on näemmä pystyssä, tekee mitä vain.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Sorry vaan, mutta alkaa tämä Pitkiksen dissaaminen saamaan jo aika koomisia piirteitä...

Eilisistä Ässien maaleista ns. "otettavissa" oli eka, mutta Pitkis sekoili jälleen sen "poikkimailansa" kanssa => oli siis iskemässä kilpikättä alas ja mailaa poikittain jäähän, mutta veti takaisin (olisiko tähän ylikorostuneeseen poikkimailan käyttöön nyt pureuduttu??) ollen kuitenkin hiukan myöhässä. Tuon tilanteen kun olisi pelannut normi V:ssä kintaat edessä niin veto olisi tod.näk. osunut oikeaan olkapäähän? Muut Ässien maalit helvetin hyvistä vedoista, johonkin maalivahtiin ne olisivat voineet jonain iltana "osua", mutta varsinaisia torjuntoja tuollaisiin on turha odottaa.

Tottahan on, että periaatteessa kaikki vedot olisivat torjuttavissa sijoittumalla toisin tai ottamalla toinen kulma laukaukseen! Mutta on muistettava samalla, että maaliin johtanutta laukausta ei välttämättä olisi edes suoritettu jos MV olisi "täydellisessä torjunta-asennossa oikeassa paikassa oikeaan aikaan" vaan pelaaja olisi voinut valita toisen ratkaisun (syöttö, harhautus jne.) ja jälleen MV olisi "epätasapainossa väärin sijoittunut" jne. Se nyt vaan ei ikävä kyllä ole inhimillisesti mahdollista toimia täysin virheettömästi maalivahdin roolissa huonosti organisoidun puolustuksen takana (kysykää vaikka Toivosen Hanskilta tai Salakilta;-).

Kuten jo monta kertaa sanottu, Pitkiksellä on jotain häikkää perustekniikassaan (loukkaantuminenko?) ja hän pelaa lähitilanteita liikaa poikkimaila-tekniikalla. Nämä ovat hyvinkin korjattavissa määrätietoisella valmennuksella, mutta kykeneekö Sakke siihen / haluaako Pitkis muuttaa tyyliään, who knows?

Jotain asialle on kuitenkin tehtävä, koska heikko luottamus maalivahtiin oireilee koko kentällisen pelaamiseen ja koska IFK:lla on ongelmia normi-kenttäpelinkin organisoinnissa, nuo ongelmat tavallaan kertautuvat...
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilisistä Ässien maaleista ns. "otettavissa" oli eka, mutta Pitkis sekoili jälleen sen "poikkimailansa" kanssa => oli siis iskemässä kilpikättä alas ja mailaa poikittain jäähän, mutta veti takaisin (olisiko tähän ylikorostuneeseen poikkimailan käyttöön nyt pureuduttu??) ollen kuitenkin hiukan myöhässä.


Jotain asialle on kuitenkin tehtävä, koska heikko luottamus maalivahtiin oireilee koko kentällisen pelaamiseen ja koska IFK:lla on ongelmia normi-kenttäpelinkin organisoinnissa, nuo ongelmat tavallaan kertautuvat...

Veikkaajassa oli juttua Teemu Lassilasta. Kaverin perustorjuntatyyli oli muutettu yhden kauden aikana - kauden, jonka Lassila 'sai' pelata Chiodon kakkosena, ilman kummoisempaa torjuntavastuuta. Juttua lukiessa tuli mieleen oma maalivahtimme, jonka tyyliä nyt ilmeisesti yritetään korjata samaan aikaan kun mies pelaa?
 

Carlos

Jäsen
Sorry vaan, mutta alkaa tämä Pitkiksen dissaaminen saamaan jo aika koomisia piirteitä...

Eilisistä Ässien maaleista ns. "otettavissa" oli eka,

Vitut tämä mitään koomisia piirteitä saa, ainoa koomisia piirteitä saava asia on Housun pelaaminen. Eilisistä maaleista KAIKKI, joka ainoa oli täysin torjuttavissa, ja kuuma maalivahti olisi ne ottanutkin kiinni. Joka ainoan. HIFK olisi voittanut 2-0 tai 3-0.

Ehkä 1 maaleista olisi vaatinut ns. "paraatin", mutta hyvä maalivahti esittää myös niitä.

Ihan uskomatonta pelleilyä että hävitään pisteitä useita kappaleita joka viikko sen takia että annetaan muille tasoitusta 2-3 maalia / ottelu maalivahdin muodossa.

Juu, puolustus voisi pelata paremmin, hyökkäys voisi tehdä enemmän maaleja, mutta hyvä kassari paikkaa niitä puolustuksenkin mokia. Ja meidän hyökkäys kyllä nykykunnossaan tekee ihan riittävästi maaleja.

Jos meillä nyt olisi edes keskiverto maalivahti, tulisi voittoja kivalla prosentilla myös kotona. Uskon että Nieminenkin olisi tähän riittävä.

HIFK urles. Ass usual.
 

Luke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...kuuma maalivahti olisi ne ottanutkin kiinni. Joka ainoan. HIFK olisi voittanut 2-0 tai 3-0.
Jos tätä näin mustavalkoisesti ajatellaan, niin kuuma maalivahti olisi poiminut myös HIFK:n maalit. Joka ainoan. Yksi längistä, yksi ilman maskia ja yksi poikittaissyötöstä aivan kosketusetäisyydeltä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Pitkämäki vs Ahlqvist 22 peliä

Pitkämäki on pelannut 11 peliä torjuntaprosentilla 88,92 ja Ahlqvist 9 peliä prosentilla 91,75. Katsoin tilastoista kuinka usein Pitkämäki on päässyt yli Ahlqvistin keskiarvoprosentin ja vastaavasti, kuinka usen Ahlqvist jää alle Pitkämäen keskiarvon. Pitkämäki on torjunut melko tasaisesti 90% tai alle pelejä. Ainoastaan kahdessa voittopelissä (Kärpät 4-2 ja Pelicans 5-1) Pitkämäen torjuntaprosentti ylittää Ahlqvistin keskiarvon 91,75. Ahlqvist on puolestaan jäänyt kaksi kertaa alle Pitkämäen keskiarvon (Ässät 3-7 ja Ilves 1-5) 88,92. Pitkämäki on torjunnoissa 2-9, kun verrataan Ahlqvistin keskiarvoon. Ahlqvist on 7-2 verrattuna Pitkämäen keskiarvoon.

Eilisessä Ässät-pelissä Pitkämäki torjui varsinaisella peliajalla 21/24 laukausta, joka on 87,50%. Yksi oletettu torjunta enemmän ja prosentti on 91,67%, joka on hieman vähemmän kuin Ahlqvistin alkukauden torjuntaprosenttien keskiarvo, mutta aika lailla saman suuruinen, eikö vaan. Puhtaasti tilastoja tuijottamalla voi väittää, että Ahlqvist maalissa HIFK olisi eilen päästänyt omaan maaliin vain kaksi kiekkoa, eikä kolme, mutta tämä on tällaista teoriaa vaan. Todellisuudessa eilisiä Ässien maaleja ei olisi torjunut edes Brodeur, Nabokov tai "Kipper".
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Pitkään olin Pitkämäen puolella ja voin tunnustaa olleeni väärässä. Ei saatu edes perushyvää maalivahtia vaan täysi huti, jätkä on huonoin veskari varmaan koko 2000-luvulla. Mutta se siitä.

Ok, ei koko kautta voi Pitkämäen niskaan voi kaataa, mutta paljon voi ja nyt tarkkana:
- Mies ei ole edes Lundell. Lundell sentään torjui paljon sitä kiintiö-imua kohti. Aina sitä imuakaan ei tullut. Pitkis on vielä paskempi, siis suoraan sanottuna täysi nolla. Jos se tulisi baarissa iskemää naista statuksellaan niinkuin monet huippu-urheilijat niin naiset lähtisi naureskellen menemään.

- Ei pelaa koskaan huippupeliä, toisin kun esim Nieminen tai AA.

- Perustekniikassa näkyy virheet mitä Sakke on tehnyt esim mailankäyttö joka johti ainakin yhteen maaliin ottelussa, mutta se ongelma on siinä että ne virheet näkyy jatkuvasti. Lisäksi itseluottamus on aivan nollissa.

-Pitkis ei täytä voittavan veskarin kriteereitä. Pitkis on itse luonut uuden ns Pitkis kriteerin, se menee näin: " Ihan hyvä peli, vain yksi kardinaalimunaus, maalit ei otettavissa, kuin ehkä huippupäivänä".

En katso enää yhtään peliä, jos meitä faneja kustaan tahallaan silmään ja Pitkämäki pelaa. En maksa noita lippujen hintoja siitä, että peli on paskaa ja peli on jo valmiiksi hävitty kun pelataan tyhjällä maalilla.

Kiitos.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Juttelinpa tuossa eilen yhden nykyisen huippuvahdin isän kanssa ja tämä oli sitä mieltä, että yhdenkään tavallisen ihmisen ei tulisi koskaan mennä IFK:n maalivahdiksi. Se, joka sinne menee pitäisi omata lähes epätavallisen kova pää, joka kestää vaikka mitä.

Tämä siis siitä syystä, että stadin valot ja eri toten nordiksen valot ovat kaikkein kirkkaimmat.

Mutta... se siitä. Pitkämäki on epäonnistunut ja viimeistään nyt olisi aika iskeä uutta matoa koukkuun molaririntamalla. Nieminen maaliin ja Pitkis vaikka KiVan maalille torjumaan. Voihan se tosin olla, että Mestiskin on liian kova pala.

Loppu kausi mentäs sit kaksikolla Nieminen-Aake, eikä lähdettäisi ostamaan taas jotain toivotaan-toivotaan kaveri ulkomailta.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mikään ei takaa sitä, että Nieminen onnistuisi sen paremmin kuin Housukaan, pelannut vain vajaa kolme ottelua. Pitkämäki tekee oman pelaamisen vaikeaksi jatkuvalla konttaamisella, Sakke varmaan kertonu, että jäissä on helpompi pelata. Mielestäni maalivahtia suurempi ongelma on joukkueen kotipelaaminen, samassa ongelmassa rämpii myös Tappara.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Mikään ei takaa sitä, että Nieminen onnistuisi sen paremmin kuin Housukaan, pelannut vain vajaa kolme ottelua. Pitkämäki tekee oman pelaamisen vaikeaksi jatkuvalla konttaamisella, Sakke varmaan kertonu, että jäissä on helpompi pelata. Mielestäni maalivahtia suurempi ongelma on joukkueen kotipelaaminen, samassa ongelmassa rämpii myös Tappara.

Totta on riski, että kun joukkue on kriisissä niin Nieminen saa lokaa niskaan, jos nuori kaveri ei pysty torjumaan voittoja.

Mutta JOTAIN on pakko tehdä, että ei jäädä ulos pleijareista, liiga lähenee jo puolta väliä. Ei me voida Pitkämäkeä pitää enää maalissa.
 

mac6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikään ei takaa sitä, että Nieminen onnistuisi sen paremmin kuin Housukaan, pelannut vain vajaa kolme ottelua. Pitkämäki tekee oman pelaamisen vaikeaksi jatkuvalla konttaamisella, Sakke varmaan kertonu, että jäissä on helpompi pelata. Mielestäni maalivahtia suurempi ongelma on joukkueen kotipelaaminen, samassa ongelmassa rämpii myös Tappara.

Huonommin kuin Housu ei voi enää pelata. Ja tuo kotipelaamisen huonous kytkeytyy kyllä osittain maalivahtipeliin. Kun kenttäpelaajat eivät luota maalivahtiin, nämä yrittävät torjua mahdollisimman paljon vetoja ja valuvat liian alas. Se hidastaa hyökkäyspeliä ja tappaa taklauspeliä ja sitä kautta tunnetta.
 

MegaMauler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juttelinpa tuossa eilen yhden nykyisen huippuvahdin isän kanssa ja tämä oli sitä mieltä, että yhdenkään tavallisen ihmisen ei tulisi koskaan mennä IFK:n maalivahdiksi. Se, joka sinne menee pitäisi omata lähes epätavallisen kova pää, joka kestää vaikka mitä.

Nimenomaan näin ja mistäkö sellainen veskari löytyy jolla on tarpeeks kova pää pelata IFK:ssa, ei tarvi katsoa kuin luukkua avaavaan jannuun. Nieminen on todella kylmäpäinen eikä ota mistään paineita. Muu joukkuekkin sen aistii eikä ala juoksemaan vastustajien perässä puolustusalueella miten sattuu, kun voi ihan päästää sen sällin vetämäänkin sieltä nollakulmasta.

Nieminen antaa aina 100% eikä luovuta, jos vastustajalla on edessään puoliksi tyhjä maali Nieminen vielä hyppää sinne eteen pää edellä.. Eikä jää katselemaan, että ei tolle voi enää mitään ja toi ei mee mun piikkiin.. Niinkuin joku.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Totta on riski, että kun joukkue on kriisissä niin Nieminen saa lokaa niskaan, jos nuori kaveri ei pysty torjumaan voittoja.

Mutta JOTAIN on pakko tehdä, että ei jäädä ulos pleijareista, liiga lähenee jo puolta väliä. Ei me voida Pitkämäkeä pitää enää maalissa.

Ässiä ja Jypiä vastaan kannattaisi kokeilla toista veskaria Housun sijasta... Mielestäni koko viisikon pitäisi auttaa enemmän maalivahtejamme, oman pään merkkausvirheet ovat aiheuttaneet lukuisia maaleja tällä kaudella + muuten lepsu puolustustyöskentely.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Minä en vielä kaudella laittaisi Jani Niemistä HIFK:n ykkösmaalivahdiksi, vaan peluuttaisin Niemistä koko kauden Mestiksessä ja hioisin vähän Janin pelin lukemista ym. ammattiasioita ilman sm-liigan menestyspaineita. Kaudella 09-10 olisi Niemisen vuoro tosissaan taistella HIFK:n ykkösmaalivahdin paikka itselleen, ei sitä silloinkaan ilmaiseksi saa.

Kausi 08-09 pitäisi pelastaa hankkimalla uusi, tilapäinen ykkönen maaliin tai sitten jatkaa lähinnä Ahlqvist maalissa ja Pitkämäki stunttaa, yrittäen kasata osaamisensa edes jonkinlaiseen pakettiin, jos HIFK päättää, että ei edes yritetä menestyä tällä kaudella.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Nimenomaan näin ja mistäkö sellainen veskari löytyy jolla on tarpeeks kova pää pelata IFK:ssa, ei tarvi katsoa kuin luukkua avaavaan jannuun. Nieminen on todella kylmäpäinen eikä ota mistään paineita. Muu joukkuekkin sen aistii eikä ala juoksemaan vastustajien perässä puolustusalueella miten sattuu, kun voi ihan päästää sen sällin vetämäänkin sieltä nollakulmasta.

Paineensietokyky tuli todistettua jo viime keväänä. Jopa Frans Tuohimaa backuppina. Eli... mitä odotetaan? Jos Pitkämäestä voi olla varma, että pelaa huonosti ja Niemisestä ei voida olla satavarmoja että pelaa hyvin niin kumpi pelaa? Haloo!

Ja todellakin muu joukkue aistii kylmäpäisyyden. Kiekko-Vantaassa saivat rauhan pelata omaa peliä ja saivatkin sen kulkemaan niin hyvin, että nyt se kantaa lähes yhtä hyvin jo ilman Niemistäkin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Huonommin kuin Housu ei voi enää pelata. Ja tuo kotipelaamisen huonous kytkeytyy kyllä osittain maalivahtipeliin. Kun kenttäpelaajat eivät luota maalivahtiin, nämä yrittävät torjua mahdollisimman paljon vetoja ja valuvat liian alas. Se hidastaa hyökkäyspeliä ja tappaa taklauspeliä ja sitä kautta tunnetta.

Aika harvoin IFK-pelaaja on laittanut itsensä vetojen tielle omassa päässä. Se on totta, että esim. hyökkäyssiniviivalta lähdetään peruuttelemaan aivan liian helposti. En nyt mitenkään puolustele Pitkämäkeä, mutta sehän lytättiin jo ennen kauden alkua aivan paskaksi, eli ei annettu edes mahdollisuutta onnistua fanien silmissä. Epäilen suuresti, että saataisiin mistään uutta maalivahtia tälle kaudelle.
 

MISTER X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja ARSENAL
Meillä on kaksi maalivahtia, joiden torjuntaprosentit ovat hyviä tai erinomaisia. Puolustuksemme sen sijaan näyttää juuri nyt kaikkien aikojen huonoimmalta. Rahavarojen ollessa kortilla kannattaa mielestäni nopeasti täydentää puolustusta ja katsoa erityisesti Niemisen selviytymistä maalissa. Jos Pitkämäki jatkaa vielä viikonlopun otteluissa maalissa, niin Jalonen voidaan lähettää jonnekin hoitoon. Jalonen on hienosti yrittänyt saada Pitkämäkeä jalkeille. Pitkämäki kaipaa kuitenkin maiseman vaihdosta ja kunnon maalivahtivalmennusta. Jossain muualla hänet ehkä saadaan parsittua parin vuoden takaiseen huippukuntoon. IFK:ssa en usko sen enää onnistuvan. Jos Pitkämäki haluaa itselleen vielä urheilullista menestystä, hänen kannattaa suostua taloudellisten etujen huononemisenkin kustannuksella siirtoon pois Suomesta.
 

mac6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meillä on kaksi maalivahtia, joiden torjuntaprosentit ovat hyviä tai erinomaisia. Puolustuksemme sen sijaan näyttää juuri nyt kaikkien aikojen huonoimmalta. Rahavarojen ollessa kortilla kannattaa mielestäni nopeasti täydentää puolustusta ja katsoa erityisesti Niemisen selviytymistä maalissa. Jos Pitkämäki jatkaa vielä viikonlopun otteluissa maalissa, niin Jalonen voidaan lähettää jonnekin hoitoon. Jalonen on hienosti yrittänyt saada Pitkämäkeä jalkeille. Pitkämäki kaipaa kuitenkin maiseman vaihdosta ja kunnon maalivahtivalmennusta. Jossain muualla hänet ehkä saadaan parsittua parin vuoden takaiseen huippukuntoon. IFK:ssa en usko sen enää onnistuvan. Jos Pitkämäki haluaa itselleen vielä urheilullista menestystä, hänen kannattaa suostua taloudellisten etujen huononemisenkin kustannuksella siirtoon pois Suomesta.

Osaava maalivahtivalmentaja tosiaan tarvittaisiin. Housulla on edelleen samoja perusvirheitä kuin kauden alussa mm. sijoittumisessa, maihin menossa ja mailan käytössä. Allu on ollut epätasainen. Hattua ei ole vielä pilattu, mutta ongelmien tullessa ei Pygmistä taida olla niitä korvaamaan.

Tarpeeksi hyvän veskarin löytäminen voi olla vaikeaa puhumattakaan Housun myymisestä, ja neljälle veskarille ei varmaan voida maksaa palkkaa. Sen takia Hattu maaliin ja annetaan kunnon näyttöpaikka.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Juttelinpa tuossa eilen yhden nykyisen huippuvahdin isän kanssa ja tämä oli sitä mieltä, että yhdenkään tavallisen ihmisen ei tulisi koskaan mennä IFK:n maalivahdiksi. Se, joka sinne menee pitäisi omata lähes epätavallisen kova pää, joka kestää vaikka mitä.

Tämä siis siitä syystä, että stadin valot ja eri toten nordiksen valot ovat kaikkein kirkkaimmat.

En minä ainakaan voi tätä näinkään kääntää, toki vaatii teräksisiä hermoja pelata IFK:ssa paineiden alla, mutta kummasti sitä "painetta" helpottaa ne rahamäärät mitä täällä maksetaan. En minä nyky-liigassa voi sääliä jotain "voi kun se joutuu pelaa Stadissa", kun samalla tilille napsahtaa yli 150 000 euroa palkkaa!

Ymmärrän kyllä osittain pointtisi, mutta Pitkämäki on aiheuttanut tilanteensa osittain itse. Sakke myös päävastuussa, kun ei osaa korjata perusasioita.

Pitkämäki aiheuttaa kaaosta kentällä, kun joukkue peruuttelee paniikissa ja tästä johtuen peli näyttää huonolta, kun viisikonkin tasapaino järkkyy. Joukkue EI luota Pitkämäkeen kentällä, vaikka off-ice saatetaan väittää että Pitkikseen ei olla kaaduttu.

Tämä on kovapalkkaista tulosurheilua ja jos ei onnistu näyttöpaikoista huolimatta, niin uutta ukkoa kehiin.

Itsekin aluksi koitin välttää Niemisen peluuttamista, että ei tuoteta nuorelle miehelle liikaa painetta ja jos menee huonosti että kaikki ei kaadu nuoren miehen niskaan.

Mutta nyt on pakko ja taitaa Nieminen olla ainut jolla on munaa pelata tolppien välissä!
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Kyllähän torjuntaprosentti on kellä vaan huono tollasen joukkuepuolustuksen takana.

Höpö höpö. Selaapa muutama sivu taaksepäin, niin löydät hienot statsit, jotka kertovat, että Janin ollessa maalilla pakit "antavat" vastustajan laukoa enemmän (32pilkkujotain) kuin Pöksyn ollessa maalilla (27pilkkujotain). Ja kummalla olikaan se parempi torjuntaprosentti?

Totta kai puolustus kaipaa selkeitä vahvistuksia, mutta ihan turha laittaa Pöksyn surkeita lukemia vain puolustuksen piikkiin.
 

torni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muikisteleva rightin kanukkipakki
Janin ollessa maalilla .


Ja Jani on pelannut tarpeeksi pelejä, että otos on luotettava? Kaksi jopa?

Eikä tuo pitkiksen voittoprosenttikaan huono ole verrattaessa sitä joukkueen sijoitukseen, löytyy sieltä tilastosivulta sekin.

Ja itse peluuttaisin maalissa toki Niemistä :).
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Niin, mikä sitten on "tarpeeksi". Jo parinkin pelin lukemat kuitenkin antavat suuntaa...

No joo, jonnekin tuonne kirjoittelin, notta Niemisen peli HPK:ta vastaan näytti pojan potentiaalin / sen mihin jätkä parhaimmillaan pystyy, ei niinkään ns. normaalitasoa. Ja tällä menolla tuo normaalitaso jää näkemättäkin jos poika ei saa pelata esim. viittä matsia putkeen koko kaudella...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös