Maalivahdit

  • 1 296 110
  • 5 812
Suosikkijoukkue
HIFK
Sakke antoi ymmärtää Nelosen urheiluaamussa, että Nieminen pelaa sunnuntaina. Yritti ensin kierrellä asiaa sanoen "päätämme siitä huomisaamuna", mutta sanoi kuitenkin "todennäköistä se on" ja myhäili päälle eli kyllä Nieminen pelaa.

IFK voisi myös päivittää valmennuksen otsikon aiheesta 2000-luvulle. Mikä on muuten Sakari Lindforssin kompetenssi tähän postiin HIFK:ssa? Sekö että paita on katossa ja pelasi täällä toistakymmentä vuotta voittamatta koskaan mitään (joo mestaruus tuli mutta kakkosena).
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Niin,no, kestää ja kestää. Toisaalta kuitenkin ollaan oltu tilanteessa, esimerkiksi eilen, jossa Janin mennessä maalille, ei hänellä ollut mitään menetettävää.

Riippuu mistä roikkuu, kunnes putoaa, ja niin edelleen. Miten sitä nyt sanotaankaan.

Nähdäkseni Janilla oli kyllä jotakin menetettävää. Lyhyisiin Janin medialle antamiin kommentteihin sekä vahvaan mutuun (lisää tähän hymiö) perustuen uskon, ettei Janille tällä hetkellä ole tässä maailmassa mitään niin tärkeää, kuin HIFK:n fanien ja etenkin pelaajien luottamus ja hyväksyntä (HIFK:ssa pelaaminen lisäksi). Miten niiden olisi käynyt, jos Jani olisi eilen hörpännyt tai edes päästänyt maalin ajassa 59.59?

Silloin täällä tuskin olisi ketään, joka vaatisi Janille pitkää pahvia, kuten nyt on. Eikä pukkarissa kukaan olisi läiskinyt selkään, että vitun hyvä peli, oot hyvä äijä. Korkeintaan ne, joille nuorison tsemppaaminen on sydäntä lähellä, olisivat käyneet lohduttelemassa, että ihan hyvin se meni.
 
Viimeksi muokattu:
Voi vittu!!! Vitun Lundell!! Kyllä vituttaa ja rankasti! TPS joka on ihan paska on viemäs peliä 1-4 ei vittu!!! Toivottavasti ajavat ees jonkun kylmäks...
Tähän aikaan kaudesta ymmärrämme tunnepitoisia viestejä ehkä normaalia paremmin, mutta joku raja näihinkin. Jossain otteluseurantaketjussa tämä olisi voitu ohittaakin, muttei täällä.

kibe 84 kuittaa tästä tuotoksestaan itselleen varoituksen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Korkeintaan ne, joille nuorison tsemppaaminen on sydäntä lähellä, olisivat käyneet lohduttelemassa, että ihan hyvin se meni.

Ehkä Jani olisi päässyt kuulemaan livenä myös kaikkien kiekkolatteuksien äidin: "Ei tänään maalivahtipeliin kaaduttu." Lisälatteutta saa täydentämällä kokonaisuuden tällä lauseella: "Huomenna on uusi päivä"

Latteuksista tuli mieleen Bubi Wallenius, jonka näin poistuvan matsista eilen jännityksen puna poskillaan. Selkeä HIFK-mies, tuuletteli tyylikkäästi voittoa. Hänessähän olisi ollut aineksia Penan seuraajaksi, olisi saatu paljon uutta HIFK-mytologiaa: "Tässähän tämä sopimus olisi nyt sinulle tarjolla ja onhan se tavallaan meillekin yhtä aikaa tarjolla, kyseessähän on nimenomaan molemminpuolinen sopimus ja kun sen allekirjoitat, sopimus astuu voimaan. Tai siis eihän se pelkästään sinun allekirjoituksellasi astu voimaan, myös minun täytyy se allekirjoittaa ja minähän edustan tässä HIFK:ta, joten itse asiassa minun allekirjoitukseni on loppujen lopuksi HIFK:n allekirjoitus. HIFK on seura, eikä seura itse pysty allekirjoittamaan mitään papereita, joten jonkunhan se on tehtävä seuran puolesta. Sinä sen sijaan allekirjoitat tämän omasta puolestasi, et minkään yhdistyksen tai osakeyhtiön..."
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Lunkalla selkä paskana ja tietää tilanteensa varmasti itse parhaiten, niin miksi mies ei sano etten ole pelikunnoossa! Pelaajalla on vastuu ja Lunkan takia meinattiin hävitä eilen, onneksi nieminen pelasti! En tiedä mitä Lundellin puolustajat nyt miettii, mikähän nyt olisi se puolustus ja seuraava syy peluuttaa Lunkkaa turussa. ??
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Hitonmoinen tilanne. Lundell on ennenkin haparoinut kauden tärkeimmillä hetkillä, mutta nyt on sanottava että ei taida mies olla ihan täydessä kunnossakaan. Pakko myöntää, vaikka olen vuosia Jannea arvostellut. Kumminkin -04 Lundell lahjoitti sen tasoituksen Nordiksella kun sarja oli katkolla ja -06 haparoi Saipaa vastaan ja hörppäsi Voutilaisen rannarin välierissä. Silloin HPK oli pelillisesti parempi, mutta IFK hallitsi viimeistä ottelua silti mielinmäärin ja olisi mennyt finaalin. Jos jos jos jos...

Mutta vaikka Nieminen on pelannut hyvin, pitää muistaa että entä sitten kun tulee se huonompi peli joka kaikille tulee joskus. Miten kokoaa itsensä seuraavaan matsiin poffeissa? Vaikka nuoruuden itseluottamuksella pärjää hyvin jos on hyvä niin kumminkin se voi kääntyä nuoruuden kokemattomuudeksi nopeastikin.

Baxter peluutti eilen ylivaroivaisesti alun, varmaan ajatteli maalivahti-asiaa. Kun tolppien välissä on ennenkin poffeissa "romahtanut" veska jolla on vielä selkä paskana ja luukulla minuakin nuorempi veskari niin voisi itselläkin olla tiukka tilanne miten pelataan illalla.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Baxter peluutti eilen ylivaroivaisesti alun, varmaan ajatteli maalivahti-asiaa. Kun tolppien välissä on ennenkin poffeissa "romahtanut" veska jolla on vielä selkä paskana ja luukulla minuakin nuorempi veskari niin voisi itselläkin olla tiukka tilanne miten pelataan illalla.
No mutta kyllähän Baxter osoitti eilen kuinka pihalla ukko on päävalmentajan hommista. Kaikki tiesivät HIFK:n suorastaan kävelevän TPS:n yli, tarvitsisi ainoastaan:

- maaliin pelikuntoinen maalivahti
- pelata omaa peliään mikä tuolle materiaalille sopii parhaiten, kovaa ja aggressiivisesti.

Periaatteessa olisi aivan sama kuka siellä maalissa olisi ollut, tasoero kenttäpelaajistossa on HIFK:n eduksi niin iso. Varsinkin antaessa jengin pelata vahvuuksillaan. Ei TPS:n valmennuksen (lue. pelikirjan) pitäisi niin paljon parempi olla kuin HIFK:n että se kompensoisi pelaajamateriaalin tasoeron. Mutta mitä tekikään Baxter:

- maaliin selkävaivainen maalivahti joka kuitenkin halusi pelata
- lähdettiin pelaamaan varman päälle

Siis Baxter melkein onnistui häviämään todella tärkeän ottelun TPS:lle vaikka homman piti olla täysin selvä. Jumalauta, HIFK lähtee pelaamaan selkävaivaisella veskarilla varman päälle vaikka sillä on laittaa kentälle pakkeja niittaavaa laituria laiturin perään ja vastassa on pakisto joka ei ole parhaimmillaan kovassa kontaktipelissä. Joukkuetta jossa on laitureina Pesonen, Pikkarainen Luttinen ja Petrell ei ole luotu peruuttelemaan, ei vaan ole. Siis aivan käsittämätön ratkaisu Uskovaiselta. Mutta vielä käsittämättömämpi oli Lundellin valinta maaliin jos selässä kerran oli jotain vikaa ja Baxter sen tiesi. Ei mene jakeluun vaikka miten asiaa kelailee. Pahimmassa tapauksessa Lundellin selkä totaalisen jumiin ja vielä pelissä tappio. Siitä olisi ollut hyvä lähteä Turkuun, maalilla Nieminen ja Tuohimaa ja pakkovoitto. Jep. Baxter olisi yhdessä pelissä kääntänyt koko paletin päälaelleen, ja ainostaan oman taitamattomuutensa takia.

Mitä tapahtuu kun vastaan tulee joukkue joka ei ole paperilla kovinkaan paljon huonompi kuin HIFK, mutta jolla on ihan oikeasti hyvä valmentaja (lue. pelikirja)? Ainakin Baxterin eilisen "näytön" perusteella tulee pataan ja rumasti, sen verran ulkona vaikuttaisi Baxu hommistaan olevan. Sääli joukkueelle että näin on, siellä on nimittäin oikeasti hyvät pelaajat.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
...Jos Nieminen ei aloita sunnuntaina, HIFKin pitäisi oikeasti antaa kenkää Baxterille, äijä on selvästi sokea ja/tai mielenterveysongelmainen.

Onhan se nyt selvää, että Baxterin on pakko olla mt-potilas. :) Ei kai kukaan tervepäinen olisi syksyllä hokenut: "HIFKin tavoite on voittaa ensi keväänä mestaruus, HIFKin tavoite on voittaa ensi keväänä mestaruus..."

No, hullu tai ei, mutta tuskin niin tyhmä, että jättäisi Niemisen avaamaan luukkua huomenna. Nieminen on ollut itsellekin aivan huikean positiivinen yllätys. Pidin häntä jo hieman menetettynä lupauksena, mutta sittenkin Nieminen on vastannut huutoon ja pelaa nyt erittäin hyvin. Hieman on kiekot välillä pomppineet (Kärpät-matsissa ajoittain), mutta pääasia on, että voittoja on tilillä neljä ja tappioita nolla. Enkä ihan yhdy tuohon, että ei ollut mitään hävittävää eilen. Esim. jatkoajalla helppo maali omiin ja mm. täällä jengi olisi repinyt persettään. Niemiselle ehdottomasti sopparia kouraan ja kakkosveskan paikka, näin lähtökohtaisesti.

Jan Lundell, mitäpä tästä nyt sanoisi. Ehkä täällä on jo kaikki sanottu. Vituttaa ja harmittaa, koska kuitenkin sitä olisi toivonut Lundellille parempaa lopetusta uralleen. Oletan, että se tähän kauteen, ainakin HIFKissä, loppuu. Täällä on osa syyttänyt Baxteriä, mutta mun mielestä myös pelaajan on itse tajuttava, jos ei ole siinä kunnossa, että pystyy auttamaan joukkuettaan. Toki valmentaja päättää, kuka pelaa, mutta silti.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Enkä ihan yhdy tuohon, että ei ollut mitään hävittävää eilen. Esim. jatkoajalla helppo maali omiin ja mm. täällä jengi olisi repinyt persettään. Niemiselle ehdottomasti sopparia kouraan ja kakkosveskan paikka, näin lähtökohtaisesti.

My bad, vähän väärä sanavalinta, mutta...
Jos Lundell olisi esimerkiksi otettu pois johtotilanteessa vaikka selkänsä takia, niin Janilla olisi varmaan ollut kovemmat paineet, luulen minä.
Nyt, kun Jani laitettiin tolppien väliin tilanteessa, jossa jo osa katsojistakin oli häipynyt tuloksen ollessa 1-4, niin eipä siinä varmaan kauheat paineet voi olla. Ts. voitto on varmaan harvemmin omissa tumpuissa noilla lukemilla.
Ottelun edetessä varmaan kasvoi, kun joukkue alkoi taistelemaan ja todellakin, he pelaavat maalivahdille paljon.
Jatkoaika tappiosta varmaan kaikki eivät olisi Jania syyttänyt, nuori kassari nostetaan tässä tilanteessa s/m-liigaan, tulee kentälle tappiotilanteessa...
Bauliinan peluutuksista ja valinnoista aivan samaa mieltä. Tekeeköhän hän valinnat tumput ristissä ääniä kuunnellen vai pelaajien kuntoa seuraillen...
Tutkimattomia ovat hänen tiensä!
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
My bad, vähän väärä sanavalinta, mutta...
Jos Lundell olisi esimerkiksi otettu pois johtotilanteessa vaikka selkänsä takia, niin Janilla olisi varmaan ollut kovemmat paineet, luulen minä.
Nyt, kun Jani laitettiin tolppien väliin tilanteessa, jossa jo osa katsojistakin oli häipynyt tuloksen ollessa 1-4, niin eipä siinä varmaan kauheat paineet voi olla. Ts. voitto on varmaan harvemmin omissa tumpuissa noilla lukemilla.
Ottelun edetessä varmaan kasvoi, kun joukkue alkoi taistelemaan ja todellakin, he pelaavat maalivahdille paljon.

Totta tuokin. Alussa ei ollut paineita, mutta tilanteen kiristyessä paineita oli varmasti enenevissä määrin, ja jatkoajalla jo sitten ihan kunnolla.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Vaikkei hirveesti pahoja paikkoja ollutkaan, niin hienosti Jani pelasi. Todella hienosti.
Silloin vähän säikähdin, kun Jani olis vastakkain Bergin kanssa ja Aki pääsi rauhassa tälläämään, mutta Jani se vaan tuli kylmästi vastaan.
Mukavasti hanska heilui ja kopit tarttui - Kiitos Jani!
 

Giorgio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Maalivahtiasetelma muuttuu kovasti kohti sen pohtimista, että kuka otetaan ens kaudelle kakkoseksi Niemisen rinnalle. Jos toi jannu jatkaa tohon malliin, niin siinä on uus Tuukka Rask. Tämä kommentti ei ole sitten mitään huulenheittoa vaan totista totta. Kaverin hermot on aivan sairaan kovat ja torjuntatyöskentely on jo nyt lähes virheetöntä. Kuntopuoli on toki vielä näkemättä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tämä sopii paremmin tähän ketjuun:

Nieminen oli tänään loistava, ja oli jopa hieman vastenmielistä seurata Baxterin jatkamaa Lundellin paapomista ottelun jälkeisessä haastattelussa. Ei omia tarvitse valmentajan haukkua, mutta Nieminen olisi ansainnut paljon isommat kehut. Lause "joukkue luottaa molempiin maaivahteihinsa" oli Isä Paulilta täysin päätöntä paskapuhetta ja kaksinaamaista hyminää.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nieminen oli tänään loistava, ja oli jopa hieman vastenmielistä seurata Baxterin jatkamaa Lundellin paapomista ottelun jälkeisessä haastattelussa. Ei omia tarvitse valmentajan haukkua, mutta Nieminen olisi ansainnut paljon isommat kehut. Lause "joukkue luottaa molempiin maaivahteihinsa" oli Isä Paulilta täysin päätöntä paskapuhetta ja kaksinaamaista hyminää.

Joo kun yritettiin saada vastausta, että nythän on varmaan maalivahtitilanne sitten aika selvä, niin Baxter vaan sanoi, että Nieminen on kyllä pelannut 4 matsiaan hyvin. Tuli vähän sellanen fiilis, että ei kai se nyt voi... Eihän? Ei millään... Vaikka onkin jääräpää... Vai laittaisko se sittenkin... Ei kai nyt...

Taas uskoa koetellaan...
 

-39-

Jäsen
Suosikkijoukkue
J.Ruutu, MG & Stadin Kingit
Hyvin on kyllä pelannut, siinä ei ole valittamista. Erittäin hyvin on täyttänyt isot saappaat omalla panoksella, tuntuu kaikki kiekot tarttuvan räpylään, joko tuuria tai taitoa, kuitenkin.
Vaikka tappioita en toivo, silti olisin innokas näkemään niemisen tappiollisessa ottelussa maalissa ja sitten seuraavassa matsissa, kuinka onnistuu itsensä kasaamisessa tappion jälkeen. Se voi olla vielä yksi kompastuskivistä tässä ruusuisessa alussa.
Tulevan kauden kannalta en sanoisi mitään, niemisestä on tullut helvetin positiivinen kuva nyt, mutta kaikkea emme ole nähnyt. Näkemättä on ne tappioputket, itsensä kasaamiset, tasaisuus pitkässä sarjassa ja monet muut tärkeät seikat joita kohtaa varmasti.
Olisi riskipeliä lähteä ensikaudella ykkösmaalivahtina nieminen, nykyisillä näytöillä täyttäisi tuon tontin varmasti, mutta hurmos loppuu aikanaan!
En kuitenkaan pidä mahdottomana yhtälönä lähteä tulevaan kauteen kaksikolla AA & Nieminen, jos ideana olisi rakentaa tulevaisuudelle menestystä, koska se tiedetään ettei menestys AINA tule rahalla (blues).
Omalla tavalla olisi kuitenkin aika lähteä kauteen kerrankin kunnollisella, kokeneella ja voittavalla maalivahdilla, mutta kenellä? Se taitaa olla se ongelma, ettei sellaisia joka nurkassa ole vapaana...

Tämänkin suhteen olemme viisaampia kesällä..
 

Giorgio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä sopii paremmin tähän ketjuun:

Nieminen oli tänään loistava, ja oli jopa hieman vastenmielistä seurata Baxterin jatkamaa Lundellin paapomista ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Samaa mieltä. Juuri nyt joukkue ei luota Lundelliin, ei luota fanit, ei ehkä kaveri itsekään. Vain Isä Paulin luottamus ei horju.
 

Stigu

Jäsen
Lause "joukkue luottaa molempiin maaivahteihinsa" oli Isä Paulilta täysin päätöntä paskapuhetta ja kaksinaamaista hyminää.
Toisaalta, aika idiootti täytyy olla, jos sanoo esim. että joukkue luottaa Niemiseen, muttei Lundelliin, tjsp. Eihän tuo Baxun kommentti ollut oikeastaan keneltäkään pois. Niemisen fiilis tuskin voisi nousta yhtään korkeammalle, Baxter pitää pientä kilpailuhenkeäkin yllä kun kehuu Lunkkaakin, tai ainakaan ei dissaa tätä.

Ja sanokaa mun sanoneen, Lunkka pelaa vielä näissä pleijareissa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Nieminen oli tänään loistava
Ymmärrän hyvin että Lundellin edesottamusten valossa joku päätyy tällaiseen väittämään sen perusteella, että jamppa ei imuroinut paria kolmea maalia. Tosiasiassahan Nieminen ei esittänyt kuin pari torjuntaa, joita ei edes haamuiksi voi sanoa. Ei pettänyt ja hoiti tonttinsa toki, mutta ei hän juuri minkäänlaiseen testiin joutunut missään vaiheessa. Se on totta että kun jengi näyttää häneen luotttavan, olisi täysin sairasta vaihtaa veskaria, ihan kuten Ari Vuori studiosta sanoi, se olisi Baxterilta turhaa ylikoutsaamista.

Veikkaan muuten että Stigu on oikeassa viimeisessä väitteessään.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelatkoon Lundell, jos Niemiselle sattuu huono päivä, mutta siinä vaiheessa olisi paras olla täydessä tikissä. Puolirampana sinne tolppien väliin on aivan turha luistella. Siinä tapauksessa Oinonenkin saattaisi olla parempi valinta.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juuri nyt joukkue ei luota Lundelliin, ei luota fanit, ei ehkä kaveri itsekään. Vain Isä Paulin luottamus ei horju .

Ja tämäkö on huono asia? Väittäisin, että Baxter on erittäin järkevä toimiessaan julkisesti, kuten nyt olemme saaneet huomata. Ymmärrän, että jengiä vituttaa, kun Baxter ei sano suoraan Niemisen olevan ykkösveska, koska viime aikojen näyttöjen perusteella kaikki puhuu tämän seikan puolesta. Toivon ja uskon, että Nieminen saa Baxterilta kaikki ansaitsemansa kehut ja vähän ylikin, mutta median ulottumattomissa. Nyt on kuitenkin pleijarit ja mitä paremmin pokka pitää ja pidempään kortit pysyy fikassa, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se johtaa johonkin, millä voidaan kenties horjuttaa vastustajaa.

Itse en yllättyisi suuresti, jos Lundell ensimmäiseen Blues-matsiin maaliin heitettäisiin. Tämä siksi, että jos Janne pelaa hyvin, IFK:n tilanne olisi nykyistä parempi. Toiseksi, jos Janne pelaa päin helvettiä, Nieminen pääsisi edelleen kentälle kohtuullisen paineettomista asetelmista, koska Janne nyt kuitenkin koko kautta ajatellen on IFK:n ykkösveska. Ja koska Nieminen on kuitenkin kokematon kaveri ja vaikka tuntuu, ettei niitä hermoja ole ollenkaan, kyllä ne sieltä jostain löytyy kuitenkin. Mitä pidempään Nieminen pääsee ratsastaan yllättäjän aallonharjalla, sen paremmin menee niin Janilla itsellään kuin IFK:llakin. Ja eiköhän se Niemisen laittaminen maaliin Jannen heikon esityksen jälkeen herätä jengiä enemmän kuin se, että Jani aloittaisi kaikki loput pelit maalilla. Ja jos Janne maalissa aloittaa ja pelaa päin persettä, uskon, että Baxter on nyt valmiimpi reagoimaan nopeastikkin. Ainakin toivon näin.

Baxter on voitonjanoinen ukko. Uskon, että loppupeleissä se, mikä näyttää nyt Jannen paapomiselta, voi lopulta päättyä siihen, että Baxter "uhraa" huonosti pelanneen Jannen saadakseen jengille positiivisen draivin. Olisi eri asia, jos meillä olisi täysin ylivertainen veskari tyyliin Thomas, mutta kun ei ole, nostetta pitää hakea aina välillä muilla keinoin.

Vähän sekavaa tekstiä, mutta toivottavasti ymmärsitte, mitä ajoin takaa. Kaikki ei ehkä aina sittenkään ole sitä, miltä näyttää. Nyt on tärkeintä se, että Nieminen säilyttää itseluottamuksensa ja nauttii lätkästä.
 

Kaunis-Jorma

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse en yllättyisi suuresti, jos Lundell ensimmäiseen Blues-matsiin maaliin heitettäisiin. Tämä siksi, että jos Janne pelaa hyvin, IFK:n tilanne olisi nykyistä parempi. Toiseksi, jos Janne pelaa päin helvettiä, Nieminen pääsisi edelleen kentälle kohtuullisen paineettomista asetelmista, koska Janne nyt kuitenkin koko kautta ajatellen on IFK:n ykkösveska.

Onko meillä siis varaa harjoitella vielä tällä Lundelilla ja antaa Espoolle eteen yksi voitto ? Mielestäni ei todellakaan. Onhan se aina riski mennä kokemattomalla kaverilla, mutta mielestäni hän on osoittautunut luottamuksen arvoiseksi. Janilla pitää mennä. Jos hän nyt epäonnistuisi, niin eiköhän meillä ole heittää kehiin Frans. Lundel on kykynsä osoittanut pudotuspeleissä ja niitä mitaleita vieläkin lämmöllä muistelen.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Poissa.
Maalivahtiasetelma muuttuu kovasti kohti sen pohtimista, että kuka otetaan ens kaudelle kakkoseksi Niemisen rinnalle. Jos toi jannu jatkaa tohon malliin, niin siinä on uus Tuukka Rask. Tämä kommentti ei ole sitten mitään huulenheittoa vaan totista totta. Kaverin hermot on aivan sairaan kovat ja torjuntatyöskentely on jo nyt lähes virheetöntä. Kuntopuoli on toki vielä näkemättä.


Jos ei oteta lukuun Kärppäpeliä,niin ettekai te oikeesti ole sitämieltä että Nieminen on nyt kokeiltu ja hyväksi havaittu?Tämänpäiväinen TPS mukaanlukien,niin ei nää viimeset matsit näitä ynnämuut osaston jengejä vastaan ole tosiaankaan olleet vielä minkäänlaisia mittareita.

TPS ei esimerkiksi päässyt tänään oikeeseen maalipaikkaan varmaan kolmea- neljää kertaa enempää,saatikka että siellä olis ajettu maalille läheskään riittävällä intensiteetillä siihen nähden,että nyt pelataan playoffia.
Arvioitaisko kaveria paremmin vasta kun on pelattu ekat pelit sellasta jengiä vastaan kuka haluaa ajaa maalille ja tulla sinne sota-alueelle vauhdilla ja kokoajan mikä jengi se sitten onkaan...
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mulle siis käy erinomaisen hyvin, että mennään Niemisellä ja katsotaan, mihin se riittää.

Edellisessä viestissäni yritin arvailla Baxterin mahdollisia aivoituksia ja motiiveja niihin. Ei kai kukaan teistä ihan oikeasti usko, että Baxter on tyytyväinen Jannen peleihin viime aikoina tai selityksiin selästä surkean TPS-pelin jälkeen? Totta helvetissä Baxterkin on nähnyt, ettei Janne ole viime aikoina pelannut omalla tasollaan, joka sentään yleisesti ottaen antaa jengille ihan hyvät mahdollisuudet voittoon. Mutta Baxterilla ei ole yhtään varaa antaa sellaisia lausuntoja julkisuuteen, jotka toimittajat pystyvät kääntämään jotenkin Jannea dissaaviksi. Ei ole varaa Jannen itseluottamuksen takia, eikä ole varaa muun jengin takia. Baxterin pokan on nyt vaan ihan pakko pysyä, vaikka pinnan alla kuinka kuohuisi.

Ja ei kai kukaan tosissaan usko, että millään B-junnu Tuohimaalla voitaisiin lähteä haastamaan tosissaan ketään. Johan siinä nyt fysiikkakin on ihan eri planeetalta.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja sanokaa mun sanoneen, Lunkka pelaa vielä näissä pleijareissa.
Ja sanokaa mun sanoneen, että olin samaa mieltä.
Hifk+pleijarit+maalivahtisekoilu=varma kevään merkki
 
Jos ei oteta lukuun Kärppäpeliä,niin ettekai te oikeesti ole sitämieltä että Nieminen on nyt kokeiltu ja hyväksi havaittu?

Kerrotko paremmat vaihtoehdot? Janne on tässä kuukauden sisään pelannut 6 peliä, näistä kaksi kertaa hänet on vaihdettu kesken ottelun. Lisätään vielä sen verran, että näistä otteluista kaksi tärkeintä hän on oman osuutensa hävinnyt. JYPiä vastaan meni todella helppoja maaleja ja hän päästi viisi maalia, joista kolme oli otettavissa, huippupäivänä olisi ottanut neljä. Toinen tärkeä ottelu oli playoff-peli TPS:ää vastaan, jossa kaksi maalia meni täysin Jannen piikkiin.

Lisätään vielä tilastot Jannen kahdesta edellisestä Blues-ottelusta: 1½ ottelua (toisessa vaihdettiin suht tasan puolessa välissä pois maalilta), 9 päästettyä maalia, eli maaleja/ottelu -keskiarvo on köykäiset 6, torjuntaprosentti huikea 83,33.

Sitten toinen vaihtoehto: Jani Nieminen. Pelannut liigaa 4 täyttä ottelua ja tullut yhdessä kolmannessa erässä, mutta on silti voittanut jokaisen pelaamansa ottelun. Hän on voittanut Salakin, Niemen, Chiodon, Kuokkasen ja Vehasen. Siinähän oli heti jo Suomenmestari -suosikin maalivahti ja kaksi EHT-tason vahtia. Hän on voittanut kahdesti TPS:n, Kärpät, Pelicansin ja Lukon. Kauden torjuntaprosentti on 95,9, pudotuspeleissä torjuntaprosentti on 100. Päästettyjen maalien keskiarvo menee niukasti yli yhden.

En löydä yhtäkään perustetta, minkä takia Jannen pitäisi päästä takaisin maalille. Ymmärrän kuitenkin, mikäli Janne luukulle laitetaan, vaikken sitä hyväksykkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös