Maalivahdit

  • 1 296 131
  • 5 812

TheRealMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitenkään tilanteesta sen erityisemmin tietämättä tarkemmin. Mutta luulisi että Lundell huilaa juuri nyt siksi että selkä ehtisi kuntoutua play-off peleihin. Se että siirtoikkuna on mennyt kiinni ja sen jälkeiset pelaaja kaupat sallittaisiin niin kyllä pitäisin aika erikoisena asiana. Melkeinhän kaikilla joukkueilla on sopimuksen alaisena useampi maalivahti kuin vaan kaksi. Sehän on aivan joukkueesta kiinni millaisia miehiä kiinnittää.

Kerholla oli esim viime vuonna aika moinen maalivahti kolmikko : Chiodo, Oksa ja Wiikman. Oliko Wiikman muuten loukkaantuneena kuin korvien välistä siihen en osaa sanoa mitään.

Mutta toivotaan Hifk:lle onnea maalivahti tilanteeseen. Maalivahti asia on aina pikkuisen henkimaailman juttuja joten yhtä hyvin voi nuori juniorikin loistaa siinä missä vanhat kokeneetkin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onhan tässä eräillä muillakin jengeillä puolet joukkueesta loukkaantuneena, mutta silti on junnuilla pärjätty. Maalivahtien kohdalla asia on tietysti toinen, mutta loukkaantumiset kuuluvat urheiluun ja joskus voi käydä tosi paska tsägä. Ei se muuta vaadi. Sehän on selvää, että jos joku vuokrapykälä sorvattaisiin vastaavien tilanteiden varalle, se tulisi voimaan vasta tulevilla kausilla. Yksikään HIFK:n kanssa säälipleijareihin (tai varsinaisiin pleijareihin) menevä jengi ei hyväksyisi sääntöjen peukalointia tässä vaiheessa.

Ymmärrän kyllä, että vituttaisi jos jengi olisi vaikkapa liigakärjessä ja molemmat veskarit menisivät rikki. Siinä saattaisi olla mestaruus menetetty. Nyt kyse on kuitenkin "vain" Paul Baxterin HIFKistä, jonka mahdollisuudet menestykseen olisivat kummalla tahansa nykyisistä veskoistanne vähintäänkin rajalliset. Älkää siis maatanne myykö vaan iloitkaa junnujen saamista mahdollisuuksista. Nieminenhän on seuran a-junnuhehkutuksen mukaan kuumaakin kuumempi ja nyt kaverilla on hyvä paikka osoittaa se koko kansalle.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Se olisi vuosisadan sankaritarina jos Sakke torjuisi IFK:n mestaruuteen :)
Kunpa nyt Baxter edes antaisi Sakella mahdollisuuden...

Lindfors voisi pelata perjantain Kärpät-pelissä. Se olisi hyvää playoff-kausikorttien markkinointia. : )

Eipä taida onnistua. Pelaajaksi Lindforsia tuskin on rekisteröity. Tästä oli aika paljon puhetta kaudella 1999-2000, kun Ilveksen maalilla koomailivat keskikaudella Kuivalainen ja Antila aika raskaasti ja vaihtoaitiossa oli vasta edelliseen kauteen uransa lopettanut maalivahtivalmentaja Jukka Tammi. Tammi sanoi suoraan haastattelussa, että häntä ei ole rekisteröity pelaajaksi. Ei riitä, että on rekisteröity valmentajaksi vaan täytyy olla rekisteröity pelaajaksi, että pääsee pelaamaan. Ja siirtoaika on ummessa. Junioreilla on siis mentävä kunnes, Lundell/Ahlqvist toipuu. Ilveksen kohdallahan tuo meni sitten siihen, että kauden viimeisen pelin torjui uransa ensimmäisessä liigapelissään Juha Pitkämäki ja hyvin torjuikin, vaikka ylivoimainen TPS lopulta 2. jatkoajalla ottelun voitti.

Ei sillä, Lindforsilla nyt on useampikin vuosi välissä, joten tuskinpa tätä silti pahemmin harkittaisiin, vaikka se mahdollista olisikin.


Mitään siirtorajojen peukalointia on turha odottaa, joukkueilla on sitä varten mahdolliset kolmos- ja nelos-maalivahdit (A-juniorit), jos kaksi ensimmäistä eivät pysty pelaamaan.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Näin on

Sehän on selvää, että jos joku vuokrapykälä sorvattaisiin vastaavien tilanteiden varalle, se tulisi voimaan vasta tulevilla kausilla. Yksikään HIFK:n kanssa säälipleijareihin (tai varsinaisiin pleijareihin) menevä jengi ei hyväksyisi sääntöjen peukalointia tässä vaiheessa.

Tuskin IFK (edes Baxterin IFK) alentuisikaan tällaiseen armon aneluun ja nöyryytykseen. Kuten 'se wanha mukava toimari' lohkaisi 'Näillä mennään'!
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Mutta toivotaan Hifk:lle onnea maalivahti tilanteeseen. Maalivahti asia on aina pikkuisen henkimaailman juttuja joten yhtä hyvin voi nuori juniorikin loistaa siinä missä vanhat kokeneetkin.
Niin, onhan KalPan nuori veskari (Järvinen?) osoittanut todella hyviä otteita liigassa.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokusen kauden olen A-junnumatseja katsellut, ja täytyy todellakin toivoa että Janilla on tänään hyvä päivä. Kovin ailahtelevia olivat suoritukset aikaisemmin Kollien riveissä. Mutta jos joukkue on yhtään henkisesti valmentajansa 'näköinen', se painaa tänään puupäisesti kohti voittoa ja Nieminen pelaa elämänsä pelin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tämä on kieltämättä iso riski ja rajojen asettaminen milloin säännöistä voidaan poiketa tulisis olemaan hankalaa. Poikkeusta puoltaisi lähinnä asiat, joita JHag ylempänä kuvaili. Jos homma lähtee täysin lapasesta, peli ei kulje ja veskari imuroi niin kentällä saatetaan nähdä hullut päivät ja siitä taas ei liiga tykkäisi.

Täsmälleen näin. Omat perusteluni ovat urheilulliset, kannattaisin samaa, jos Jokereilla kaatuisivat molemmat veskarit. Ne, joiden mielestä rajaa olisi vaikea vetää sen suhteen, kenet saisi korvata, esitän vastakysymyksen: mitä vaikeuksia on rajoittaa asia puhtaasti maalivahdin pelitontille? Ei mielestäni yhtään mitään. En itsekään hirveästi nauttisi, jos Lukon maalilla torjuisi tänään liigakasteensa saava 17-vuotias Teppo Töppönen, jolle menisi 25 minuutissa 9 sisään. Tunnelma kentällä olisi vähintäänkin outo ja hyvät ainekset friikahtamisiin olisivat olemassa. Olisiko nastaa, jos Lukon turhautunut Juntunen vetäisi Vescen loppukaudeksi sairaslomalle törkeällä selkäänajolla Vescen tuuletellessa illan kahdeksatta osumaansa? Ilman sikailujakin kyseessä ei olisi enää maan korkeimman sarjatason arvolle sopiva urheilutapahtuma valtakuntamme suosituimman urheilulajin kauden tärkeimmissä koitoksissa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Salaliittoteoria

Katselin tässä vanhoja Kojakeja, Bergeraceja ja hirveän kasan ATV-kanavan pornoa siinä sivussa ja kyllähän minä tästä löydän selvät todisteet sille, että Lundellia on peluutettu sairaana. Jumaleissön, vapise Wallander:

Tiistaina 12.2. HIFK:lla oli edessään varmastikin runkosarjan siihen mennessä tärkein matsi, ns. 3 pinnan ottelu Espoossa Bluesia vastaan. Maaliin luisteli Jan Lundell, jonka esitys näytti halvaantuneen nunnan rullaluistelulta. Ei pahemmin liikettä. Ottelun puolivälissä Blues oli mennyt 3-0 -johtoon ja kaksi maaleista olisi ollut ainakin selkeästi otettavissa. Mutta vielä oli puolet ottelusta jäljellä ja HIFK oli myöskin saanut painetta Bluesin maalille, missä Bruckler torjui kaiken. Mitä tekee Baxter, joka on luottanut koko kauden Lundelliin kuin vuoreen? Vaihtaa tämän kauden tärkeimmässä ottelussa jo puolivälissä märkäkorva-Ahlqvistiin, joka oli ansainnut Father Paulilta kai 4 matsia siihen mennessä!

Pysäytetään kela tuohon. Tunnetaanko Baxter valmentajana, joka vaihtelee maalivahtia herkästi? Ei tunneta. Ei vaihda maalivahtia herkästi kauden mittaan, eikä vaihda herkästi maalivahtia kesken ottelun. Lunkka on pelannut koko matsin silloinkin, kun on imuroinut alussa kaiken. Miksi hän vaihtaa nyt, kauden tärkeimmässä ottelussa, kun peräti 30 minsaa peliaikaa on jäljellä? Tuohan on äärimmäinen epäluottamuslause liigassa melkein eniten ykkösenä torjuneelle Lundellille. Vai oliko sittenkään? Pelasiko Baxter upporikasta ja rutiköyhää ja laittoi selkävaivaisen Lunkan peliin? Jolloin hänellä tuli helvetinmoinen kiire ottaa mies toipumaan. Ahlqvist vähän sotki kuviota torjumalla ottelussa hyvin ja niinpä hän saikin paikan Ässät-otteluun. Samaan aikaan Lunkka lepuutti selkäänsä ja TADAA: lauantaina Lunkka on yllättäen taas kehissä Kuopiossa, vaikka Ahlqvist pelasi loistavasti vikat 30 minaa Blegiä vastaan ja voitti Ässät - tosin haparoivin ottein.

Taas pysäytetään kela, arvoisa valamiehistö. Nyt pieni mietintähetki. Baxter, joka oli tiistaina osoittanut äärimmäistä epäluottamusta koko kauden luottomieheensä Lundelliin vaihtamalla hänet kesken ottelun pois sillä seurauksella, että AA pitää loppupelin ajan nollan ja torjuu voiton Ässistä, ottaa silmää räpäyttämättä kauden tärkeimmässä ottelussa hyllyttämänsä Lundellin taas maaliin ainoastaan neljä päivää Lunkan hyllytyksen jälkeen? Ja AA siis pelannut voiton edellisessä ottelussa. Hmmm...olisiko vähän palaneen käryä? Lundell onkin ollut koko ajan ykkönen, hänet otettiin toipumaan ja lauantaina arvioitiin hänen selkänsä olevan kunnossa. Ja kas, HIFK voittaa liigan häntäpään jengin 1-7. Ottelussa Lundell ei joudu edes koville.

Tässä jälleen miettimistauko, arvoisa jury. Seuraavana tiistaina tulee taas kauden tärkein ottelu, Jyp saapuu Helsinkiin. Tätä ennen edellinen tiistai oli ollut se tärkein ja HIFK itse pelasi Jyp-matsin vieläkin tärkeämmäksi. Maaliin luistelee Kalpan voittanut Lundell, mutta onko hänen selkänsä todellakin nyt kunnossa? Ja siis vain viikko sitten sama mies heitettiin pois kesken vastaavan ottelun: vastustajana HIFK:ta edellä oleva joukkue, tarjolla paikka kuuden sakkiin. Ei siis -kaikella kunnioituksella- Kalpa. Viikko sitten Lunkka oli paska 3 pinnan ottelussa ja nyt taas peliin. Tämä on kaikilla mahdollisilla kriteereillä outo mv-valinta, sillä taustatietona oli AA:n hyvä esitys Bluesia vastaan ja voitto Ässistä. Kuinka ollakaan, itse ottelussa Lunkka on vertahyytävän surkea. Nimenomaan kankea. Haiskahtaa sittenkin fyysiseltä vammalta. Tosin Lunkan henkisetkään ominaisuudet eivät ole hyvät kovassa paikassa, tämä on tunnettu fakta jääkiekkomaailmassa kaikille muille paitsi Pena Matikaiselle. Mutta ei Lunkka nyt sentään ennen noin hidas ja kankea ole ollut.

Torstaina Ilvestä vastaan maaliin AA, pakkosauma Baxterille. Lunkan on levättävä ja lisäksi hän oli surkea edellisessä matsissa. AA pelaa unelmapelin pitäen nollan 65 minuuttia. HIFKin rähmäkäpälät eivät kuitenkaan saa kiekkoa sisään mistään ja niin HIFK onnistuu maalivahdin nollapelilläkin menettämään 2 pinnaa Ipalle. Tässä vaiheessa AA:n flunssa on varmasti ollut tosiasia ja lauantaina torjuntavuoron saa Lunkka. Joka ei vieläkään ole omalla huipputasollaan, mutta HIFK voittaa.

Jotain tapahtui lauantaina, niksahtiko Lunkan selkä lopullisesti? Nimittäin jo lauantaina nuori herra Frans Tuohimaa saa yllättäen diilin liiga-HIFKiin loppukaudeksi. Siis kaksi päivää ennen mitään HIFK-tiedotteita. Tänään tullut tiedote vaikuttaa siltä, että tilanne tuli puun takaa HIFK:lle, mutta Tuohimaa siis signattiin jo lauantaina. Jolloin HIFK on siis tiennyt pomminvarmasti, että ainakin toinen kaksikosta AA-Lunkka on vakavasti loukkantunut / sairastanut. Mutta tiesikö HIFK tuolloin, että molemmat ovat sivussa? Ja rikkoiko HIFK eli Baxter itse Lundellin selän järjettömällä peluutuksellaan? Seisoiko hän itse 120-kiloisella olemuksellaan Lunkan selän päällä pitäessään jotain pitkistä puheistaan HIFKin kopissa ja Lunkka kilttinä miehenä jätti sanomatta, että sori täällä ois ihminen välissä? Veikö hän Lunkan Tikkurilaan telttakokoukseen tunnetun parantajan Frank Motherfuckerin saarnatilaisuuteen ja uskoi Jannen tulleen kuntoon siellä ja peluutti sen vuoksi häntä liikaa?

Jätän jutun ratkaistavaksi ja toivon, hyvät valamiehet, että se ratkeaa ainoaan mahdolliseen lopputulokseen: Kaikille kenkää ja Sakke maaliin!
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jätän jutun ratkaistavaksi ja toivon, hyvät valamiehet, että se ratkeaa ainoaan mahdolliseen lopputulokseen: Kaikille kenkää ja Sakke maaliin!

Valitettavasti vastapuolen juristiksi oli palkattu Zacharias Sundström, joten tuomio kuuluu: Kaikkien kannattajien pitää maksaa tuplahinta playoff-kausikorteistaan, Pena palkataan takaisin tj:n hommiin, kaikille muille 3 vuoden jatkosopimus ja Sakke pelaa tietysti edelleen loppukauden maalissa.

Suomen oikeuslaitos ja HIFK kiittävät.
 

JPL

Jäsen
Tällaisessa tilanteessa liigalla pitäisi olla oma puolueeton lääkäri (esimerkiksi Jokereiden lekuri), joka tutkisi pelaajat ja sanoisi, pystyykö pelaamaan vai ei. Muutenhan pleijareiden kynnyksellä joukkueilla saattaisi olla mielenkiintoa jopa hieman bluffata loukkaantumisissa (Bluesin fanit voi tulla tähän heittämään jotain nerokasta kommenttia Kärpistä ja Kärppien lääkäreistä). Tämä toki edellyttäisi ikäviä yhteensattumia joko surkeiden veskareiden ja/tai ykkösen loukkaantumisen muodossa.

Erittäin hankala toteuttaa, eikä tällaista varmasti tälle kaudelle tulla toteuttamaankaan. Jos kyseessä olisi Jokerit, niin silloin voisimme muutosta odottaa jo ensi kaudelle.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jätän jutun ratkaistavaksi ja toivon, hyvät valamiehet, että se ratkeaa ainoaan mahdolliseen lopputulokseen: Kaikille kenkää ja Sakke maaliin!

Hohhoh, totaali repeäminen täältä naapurin hiekkalaatikolta :)

Mut ei mitenkään mahdoton skenaario, näin tietämättä yhtään sen paremmin taustoja. Lindforssi vaan meikäläisiä vastaan perjantaina maalinsuulle... Kai se nyt vielä spagaattiin venyy ku vähä Paulin jumppaa vetää :)
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Erittäin hankala toteuttaa, eikä tällaista varmasti tälle kaudelle tulla toteuttamaankaan.

Samaa mieltä. Kuka tosiaan määrittelisi loukkaantumisen rajan? Saisiko esim. puudutuspiikillä pelaamaan kykenevän korvata?


No, ehkä vaikkapa liiga voisi tarvittaessa toimia rajan vetävänä elimenä, mutta tuntuisi kuitenkin oudolta, jos sääntöjä alettaisiin peukaloimaan joidenkin sosiopaattien mielenoikkujen perusteella (tyyliin A-junnuveskariin ei tarvitse tyytyä, jos on pienikin riski siitä, että siitäkös nimimerkki juntunen suivaantuneena vetää nimimerkki vescen kylmäksi). En näe kunnollista eroa sillä, otetaanko rökäletappio loukkaantuneen maalivahdin vai vaikka kokonaan loukkaantuneen puolustuskaluston takia. Nämä kuuluvat lajiin, ja yhdynkin siis Manen näkemykseen.



Ranger
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
HIFK:n sivujen mukaan Jani Nieminen on 171 cm lyhyt ja painaa 91 kg. Pitävätkö nuo mitat todella paikkansa?
 

qhangas

Jäsen
Suosikkijoukkue
I F K
HIFK:n sivujen mukaan Jani Nieminen on 171 cm lyhyt ja painaa 91 kg. Pitävätkö nuo mitat todella paikkansa?

Nieminen on jo aika pitkään kärsinyt ylipainostaan.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Nimittäin jo lauantaina nuori herra Frans Tuohimaa saa yllättäen diilin liiga-HIFKiin loppukaudeksi. Siis kaksi päivää ennen mitään HIFK-tiedotteita. Tänään tullut tiedote vaikuttaa siltä, että tilanne tuli puun takaa HIFK:lle, mutta Tuohimaa siis signattiin jo lauantaina.

Mites tämä junnujen peluuttaminen menee sääntöjen mukaan? Milloin Nieminen on tehnyt sopimuksen HIFK:an? Ja eikö Tuohimaallakin pitäisi olla sopimus tehtynä liigajoukkueen kanssa ennen siirtorajaa vai koskeeko maalivahtijunnuja erilaiset säännöt, juuri tällaisten loukkaantumisten takia?
 
Viimeksi muokattu:

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Baxter kyykyttää

Kyllähän tämä homma on niin, että AA on vähintään puolivälieriin asti poissa.
Lunkalla ei ole mitään selkäkipuja, vaan Baxter haluaa antaa Lukolle sen verran pisteitä, että saamme vastaan TPS:n/Saipan. Lukkoa Baxter välttää, koska sieltä saattaisi olla tiedossa rumia otteita, pelikieltoja ja pieni yllätysmahdollisuus... ja sen jälkeen voimat olisi hukattu jo ennen oikeita pleijareita.
Ipa on pisteen jäljessä, vaikka hävitään. Ipan viimeiset JYP&TPS vieraissa ja Lukko kotona. HIFK Kärpät&TPS kotona ja Pelsu vieraissa... Baxter laskee, että Ipa ei saa IFK:ta enempää pisteitä noissa peleissä...

Tepsillä/Saipalla pyyhitään jäätä Janne maalissa sääleissä. Espoo hoidetaan Puolivälierissä... Välierissä Kärppiä vastaan taistellaan pitkän kaavan kautta finaaliin... jossa vastaan tulee kevät hurmokseen päässyt Jyp....

Bling... ja nyt heräsin unesta*
 

scholl

Jäsen
Jotain tapahtui lauantaina, niksahtiko Lunkan selkä lopullisesti?

Ahlqvistin sairastumisen vakavuus saattoi selvitä. Itsellänikin on kokemusta tuosta sydänlihaksen tulehduksesta hiljattain ja jos AA:lla se tosiaan on niin kausi on ohi ja kunto voi olla heikohko vielä syksyllä kauden alkaessa.
 

JV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mites tämä junnujen peluuttaminen menee sääntöjen mukaan? Milloin Nieminen on tehnyt sopimuksen HIFK:an? Ja eikö Tuohimaallakin pitäisi olla sopimus tehtynä liigajoukkueen kanssa ennen siirtorajaa vai koskeeko maalivahtijunnuja erilaiset säännöt, juuri tällaisten loukkaantumisten takia?
Nieminen availi luukkua jo tammikuussa parissa pelissä.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Mites tämä junnujen peluuttaminen menee sääntöjen mukaan? Milloin Nieminen on tehnyt sopimuksen HIFK:an?
Jani Niemisen pelaajaoikeudet on siirretty IFK.lle jo viime vuoden puolella, joten kaveri omaa täyden pelioikeuden.
 

Roger44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vihdoinkin saa Nieminen kunnollisen näytönpaikan liigassa. Itse kuulun siihen joukkoon joka uskoo hänen myös siinä onnistuvan. Kauan on mies kuitenkin jo pyörinyt liigan mukana nuoresta iästä huolimatta. Ensimmäinen kosketus liigan kuvioihin taisi olla treenipeli Sveitsissä 17-vuotiaana.

A-junnuissa ainakin kulkee hyvin. Viime lauantaina Ilvestä vastaan 43 torjuntaa ja ottelun valinta ottelun kakkostähdeksi. Onhan niitäkin otteluita tietenkin tullut missä useampia maaleja on selän taakse uponnut, mutta ei kai se ketään yllätä kun katsoo tämän kauden Kollien puolustusta. Purkukiekot jäätä pitkin maalin eteen jne.

Annetaan nyt miehen näyttää kykynsä myös liigan maalilla. Henkinen puoli miehellä on varmasti kunnossa, niin kauan hän on tätä mahdollisuutta odottanut ja nyt hän sen saa.
 

Stigu

Jäsen
HIFK:n sivujen mukaan Jani Nieminen on 171 cm lyhyt ja painaa 91 kg. Pitävätkö nuo mitat todella paikkansa?
Veikkaan, että IFK:n pelaajien mitat on kalibroitu käyttäen Lasse Korhosta, jonka IFK-mitat ovat 177/86. Tosiasiassa Lasse mahtuisi luultavasti pötköttämään täydessä pituudessa, luistimet jalassa Pariisilaisen museon lasikaapissa pidettävän virallisen metrinmitan viereen (siinä olisi muuten museossakävijöillä ihmettelemistä). Ja jos Lasse Korhonen painaa 86 kiloa, niin Ilkka Heikkinen painaa siinä tapauksessa 193 kiloa. Eli itse suhtaudun kyllä noihin mittoihin varauksella.

Joka tapauksessa, toivotaan että nuori veskari hoitaa tämäniltaisen pestinsä kunnialla.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Jopas on heikoksi mennyt veskaritilanne. Itse en luota Niemiseen, koska onnistumiset junnuissa ja mestiksessä ovat olleet vain ajoittaisia. Toisaalta en mä luottanut pätkääkään Lundelliinkaan, kun hänet mestiksestä HIFKiin viimeksi nostettiin. Ihan liigakelpoinen kassarihan siitä vielä urkeni, vaikkei liigan eliittiin ole pystynyt nousemaan maalivahtien joukkopaosta huolimatta.

Ensi kaudeksi sitten tämä osasto vihdoinkin uusiksi ja kuntoon.

Läskeistä puheenollen kiinnostaisi kokeilla harkkapeleissä jotain hervotonta sumopainijan kokoista karpaasia tolppien välissä. Tapittaisi jäässä maaliviivalla polvillaan selkä suorana patjat tolpasta tolppaan peittäen ,eikä liikkuisi minnekään. Olisikohan se jättimäinen ex-Metallurg Gomolyakov houkuteltavissa eläkepäiviltään try-outille uudenlaista pelipaikkaa metsästämään? MäkTonalts ym. sponsoroimaan, mainostilaakin löytyisi paidasta totuttua enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös