Maailmankaikkeuden kaunein biisi?

  • 341 105
  • 1 378

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Hehheh, viimesimmät nimetyt kipaleet vois olla hyvin Radio Aallon soitetuimpien listalla :) Ei siinä, huikeuksia kaikki.
 

Mosku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lieksan hurtat
Joululauluista kaunein on Oi jouluyö - O holy night. Varsinkin Jussi Björlingin esittämänä. Nauramatta voi sanoa, että jopa Antti Tuisku vetää kappaleen hyvin. Olen keräillyt tuota kappaletta jonkin verran, ja kokoelmista löytyy se 47 eri artistin laulamana (myös David Hasselhoffin).

Mutta löytyykö Eric Cartmanin versiota?, tämä on sentään aika mehevä:

http://www.youtube.com/watch?v=Z3k_mQ4duqE
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Rainbow: Rainbow Eyes, levyltä Long Live Rock 'n' Roll.

Voiko mies laulaa kauniimmin kuin Ronnie James Dio tässä? Tai voiko mies vinkuttaa skittaa kauniimmin kuin Richie Blackmore tässä? Tai ylipäätänsä voiko puupuhallinta tai viulua soittaa nätimmin kuin tässä? Ei voi.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Tuo on kyllä TODELLA hieno biisi, ja siitä mielenkiintoinen tapaus että tuon mahtavan alkuperäisversion lisäksi siitä on tehty paljon todella hyviä covereita (tykkään mm. Sarah Brightmanin versiosta) ja jopa suomennettu versio (Menneisyyden Vangit - Tuulissa maan) on hyvä. Hyvä osoitus siitä että kun biisi on vain yksinkertaisesti erinomainen niin coveritkin onnistuvat lähes järjestään.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ronan Keating (feat. Paulina Rubio) - When You Say Nothing At All

Todella kaunis biisi, tuo kyllä tunteet pintaan kun kuuntelee..
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vangelis - Come To Me

Olin unohtanut taas, miten kaunis kappale tämä onkaan. Video sopii myös kappaleeseen kuin valettuna. Vai pitäisikö sanoa toisinpäin? No, yhtä kaikki. Jotenkin täydellistä tähän aikaan yöstä, kun on kaunis kesäilmakin.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Hyvin lähelle pääsevät:

Beck: We Live Again
Beck: Brother
Blackfield: Lullaby

Tuo Blackfieldin kappale varsinkin on perinteisessä mielessä kaunis piisi, sarallaan täydellinen. Luulisi, että kelpaisi mihin tahansa elokuvaan ihmisiä itkettämään.

Beckin piiseistä ensimmäinen on epäbeckmäisen helisevän kaunis. Kolmikosta minuun iskee eniten se särmikkäin ja juurevin, eli tuo Brother. Ja tämä on piisi, jota Beck ei välittänyt laittaa edes levylle!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vähän päivästäkin riippuu, mikä milloinkin on maailmankaikkeuden kaunein biisi...

Tosiaan, maailma on täynnä niin loistavia ja kauniita biisejä että vaikea niitä on järjestykseen laittaa että mikä on kaunein. Eli mielialan mukaan mennään, yksi (John Williams - Theme from Schindler's list) on ja pysyy oman listani ykkösenä mutta muuten vaihtelee kovasti.

Tässä viime aikoina on tullut kuunneltua taas pitkästä aikaa norjalaista Secret Garden -yhtyettä, ja heidän tuotannostaan löytyy kyllä monta kipaletta jotka ansaitsevat maininnan tässä ketjussa.

Songs from a secret garden
Nocturne
Adagio
Aquarell
Sleepsong
 

Rike.K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kissapedot
Vähän päivästäkin riippuu, mikä milloinkin on maailmankaikkeuden kaunein biisi, mutta ehkä vähän häpeillenkin tunnustan, että nyt kolisee Whitney Houstonin Saving All My Love for You: http://www.youtube.com/watch?v=I_esJmpDcLM

Joo, munkin pitää tunnustaa että Whitney Houstonilla on mullekkin todella merkittäviä biisejä. Pakko myöntää, että tämä esitys ja kappale ovat saaneet tällaisen ison miehenkin todella liikuttuneeksi.
 
Vahva ehdokas tähän on:

Kauko Röyhkä & Mikkelin kaupungin jousiorkesteri - Observatorion mäellä

Kirjoitettu Jukka-Pekan nuoruuden ystävättärelle, joka päätti yllättäen päivänsä oman käden kautta.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Mr. Bigin To be with you olisi kyllä omalla listallani melko korkealla. Loistava kipale!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös