Maailman vittumaisin asia

  • 10 829
  • 49

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Elikkä mikä/kuka on teidän mielestänne asia mitä vihaatte yli kaiken?
Ja pienet perustelut.

Itse vihaan vittuilua ilman syytä.
Koskaan ei ole käynyt noin oman 25vuotis ikäni aikan...
elikkä pisemmittä puheitta yksi tuttu hllö vittuili päin naamaa niin kauan että hermostuin itsekin...ja ihan pelkästään sen takia koska hän keksimällä keksi juttuja ja halusi haastaa riitaa...sitten loput voitte arvatakin mitä siinä kävi.

HUOM! en ole koskaan hermostunut syyttä suotta..tässä oli jo sitä jotain mitä tämä jannu osas...siis sen vittuilun. Ja toivottavasti muistaa myös!

EDIT: kirjo
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Nässe kirjoitti:
sitten loput voitte arvatakin mitä siinä kävi.

HUOM! en ole koskaan hermostunut syyttä suotta..tässä oli jo sitä jotain mitä tämä jannu osas...siis sen vittuilun.

Lähdit siis nyyhkyttäen kotiin sängyn pohjalle itkemään ja kiroamaan pahaa maailmaa.

Olisit vielä toisen editin käyttänyt noiden loppujen kirjoitusvirheiden korjaamiseen. Ei sillä, että ne minua haittaisivat, mutta täällähän liikkuu palstapoliiseja jatkuvasti...

Että silleen...
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Juuri tällä hetkellä maailman vittumaisin asia on flunssa, kuume, yskä ja kurkkukipu...
 

thegame

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HCM kirjoitti:
Juuri tällä hetkellä maailman vittumaisin asia on flunssa, kuume, yskä ja kurkkukipu...
Aivan samaa mieltä. Pitäis lähtee matkailemaan mökille Imatran suuntaan, mutta tuntuu,että keuhkot lentää pihalle ihan justiinsa.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Harvat päivät sitä vuodessa oikeasti sairastaa jotain flunssaa, räkätautia, kurkkukipua, mutta sillon kun sitä sairastaa, niin kyllä oikeasti vituttaa. Tavallinen elämä tuntuu niin vaikealta. Ei pysty nukkuu öisin, kokoajan täytyy niistää, räkä valuu, yöllä joko palelee tai hikoilee.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Sellaiset rikolliset ja oikeasti sadistiset ihmiset, jotka eivät millään tapaa edes pyri näyttämään siltä, että heitä kiinnostaisi muiden ihmisten hyvinvointi ja nyt en puhu mistään pikkurikollisista, jotka varastavat auton pari kuukaudessa ja murtautuvat kerran kesässä lähistön r-kioskiin saadakseen kaljaa tai edes sellaisista ihmisistä, jotka joka toinen viikonloppu kännipäissään hakkaavat jonkun grillijonossa. Amatöörejä kaikki tyynni sellaiset vielä ja tämä kaikkihan on vielä spontaania. Vaan siis hyvin laskelmoivia ihmisiä, jotka vievät vaikka ne kauraryynit sieltä kämpästä jos ei muutakaan enää ole vietäväksi. Sellaiset ihmiset vituttaa oikeasti.

En ole toki itse joutunut tulilinjalle, mutta tunnen ja tiedän kyllä tapauksia. Kyllä sitä loppuisi Suomen maassakin se kyseisenlainen toiminta, kun saisi kuka tahansa niitata sen persereiän omalla revolverilla seinään heti kun on astunut kämpän ovesta sisään. En tavallaan edes pidä amerikkalaisesta yhteiskunnasta enkä edes heidän asepolitiikastaan, mutta saa siellä edes puolustaa itseään jos tarve vaatii. Eli pistetään listalle yhtä suuren vitutuksen aiheeksi Suomen laki.
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Epärehelliset ihmiset.. Eli siis pettäjät, varkaat ja muutenkin ihmiset jotka kusettavat toisia. Todella vittumainen asia.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Lässytys, mikään ei ole vittumaisempaa/raivostuttavampaa kuin aikuiset ihmiset lässyttämässä ja itkemässä. Perkele kasvakaa aikuiseksi...
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Ei, en sano Porin Ässät, vaikka mieleni tekisikin heittää sellainen kevyt juttu. Oikeasti! Omasta mielestäni se on kipu, enkä tarkoita kolotusta, vaan oikeaa kipua sen eri muodoissa.

Joillekin se saattaa olla henkistä. On paskamaista tuntea syvää loputonta väsymystä, passiivisuutta jne. Toisaalta itseäni pelottaa tulevaisuudessa juuri fyysinen kipu. Viimeksi tuo kipuaalto vallatessaan kroppani, oli sellainen, että hain kipupiikin ensiavusta keskellä yötä. Siinä yö valvotessa ja odottaessani kivun helpottamista tunsin pienuuteni. Onneksi tuo kipu katoaa itselläni 3-5 päivän sisällä tullakseen taas takaisin puolen vuoden päästä. Siinä helvetinmoisen kipuaallon keskellä se on helpottava elementti, kun tietää elämän palautuvan taas uomilleen omalla kohdallani.

Toisaalta maailman vittumaisin asia voi olla esim. oman lapsen kuolema tai taistelu lapsen puolesta. Se on tunne, jossa haluaisi itse olla lapsensa sijaisena, mutta eipä siinä voi muuttaa kohtalon kulkua.

Toisaalta vittumaisin asia voi olla lapselle itse hänen vanhempiensa välinpitämättömyys, alkoholismi jne.

Jollekin ne saattavat olla sodasta selviytyminen jne.

Vittumaisia asioita tulee ja niitä menee elämän saatossa. Kulloinenkin kinkkinen tilanne on erilainen haaste paskamaisuuttaankin. Lopultakin meillä on vain yksi elämä ja ei se vastoinkäymisten laatu tai määrä saa meitä musertaa. Eihän meillä ole lopultakaan mahdollisuutta antaa periksi pahanolontunteellemme, vaan etsittävä virtaa itseemme yhä uudelleen ja uudelleen jostakin.

Mitäs tässä sen enempää murehtimaan maailman vittumaisuuksia. Se riittää usein jo yksistään, kun avaa television uutislähetyksen aikaan. Ensin uutistenlukija toivottaa hyvää iltaa ja sitten alkaa sepittämään sitä, että miksi ilta tai päivä ei ole ollut hyvä. Onpa siinä pahuksen kaksinaamainen kaveri. Perin vittumaista touhua sekin!
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Selkäkipu on vittumainen. Vaikka en varmasti kunnon selkäkivuista mitään edes tiedä, jonkin verran kokemusta kuitenkin. Eihän se hirveästi naurata jos penkistä noustessa selkää vihlaisee niin että polvilleen pistää eikä henki tahdo kulkea. Onneksi tähän vaivaan itsellä on auttanut pieni selkäjumppa, sen verran että vähäiset lihakset vahvistuu, kovemmat selkäkivut taitaakin olla eri juttuja ja niihin eri tropit.
 

ath0s

Jäsen
Suosikkijoukkue
FCB,Ottawa Senators,HIFK
Kaikkia maailman vittumaisuuksia on turha edes ajatella... lähinnä mieleen tulee saasteet ja ilman lämpeneminen, jotka suoraan vaikuttavat meidän elämäämme.

Tapaukset,kuten sodat ja yhteenotot esim. Irakissa,Libanonissa ja Afganistanissa (saatikka Afrikan nälkä) ei kuulu minulle paskan vertaa. Mikäli em.paikkojen tilanne minua kiinnostaisi, todennäköisesti tuntisin jonkinlaista surua niitä ihmisiä kohtaan, jotka noissa paikoissa joutuvat kärsimään.

Eli toisin sanoen olen helvetin onnellinen,ettei nuo tapaukset juurikaan hetkauta, koska päinvastaisessa tilanteessa vituttaisi ihan suunnattomasti.

Eli kaiketi se maailman vittumaisin asia on saastuminen.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ennenaikainen ejakulointi, pieru hississä ja löysä kikkeli syövät kyllä reilusti itsetuntoa.
 

bitnir

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kunnon kipu on sellainen, jota vittumaisempaa ei olekaan. Vaikkapa sellainen selkä/lonkkakipu, joka estää kävelyn. Siinä ei paljon saastumiset paina. Erittäin vittumaista on myöskin tarpeeksi kova ripuli. Kun on saman vuorokauden aikana käynyt yli 40 kertaa vessassa, moni pikkumurhe unohtuu.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Vittumaisin asia, mitä minä olen kokenut on korvatulehdus, mikä ilmeni, sillä että korvissa soi yhtäjaksoisesti noin viikon verran. Aluksi voimakkaammin ja lääkityksen myötä hieman hiljeni, kunnes lopulta onneksi loppui.

Siis korvien tinnitys,soiminen lienee mielestäni yksi maailman vittumaisimmista asioista.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ehkä menisi paremmin pienet asiat jotka ärsyttää ketjuun, mutta heitetään tämän päivän vittumaisin asia: Miksi helvetissä kassaneitien täytyy lykätä ne palautusrahat käteen väärässä järjestyksessä? Eli, ensin saat pari liukasta seteliä kouraasi ja sen jälkeen sataa valtava kasa kolikoita siihen päälle! Ja voi sitä kilinän määrää kun noukit ropojasi lattialta. Kaipa tähän joku järkiselitys on.

nimim. monta kohtalotoveria.

edit. Vilperille kiitokset hyvästä neuvosta. Kannankin tästä lähtien kortteja aina mukanani.
 
Viimeksi muokattu:

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
wild wild west kirjoitti:
Ehkä menisi paremmin pienet asiat jotka ärsyttää ketjuun, mutta heitetään tämän päivän vittumaisin asia: Miksi helvetissä kassaneitien täytyy lykätä ne palautusrahat käteen väärässä järjestyksessä? Eli, ensin saat pari liukasta seteliä kouraasi ja sen jälkeen sataa valtava kasa kolikoita siihen päälle! Ja voi sitä kilinän määrää kun noukit ropojasi lattialta. Kaipa tähän joku järkiselitys on.

nimim. monta kohtalotoveria.

Kuule, ala maksamaan ostoksesi pankkikortilla tai luottokortilla niin säästyt tältä sinua niin kauhistuttavalta asialta.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Vitullinen johtoviidakko televisio/kotiteatteri/dvd/tallentavadvd/digiboksi/nintendo8bit - viritysten takana. Tänään kävin kauden alusta innostuneena hakemassa digiboksin ja canalin kortin. Vittu, että oli vaikeata saada kaikkia johtoja osumaan ja toimimaan. Enkä löytänyt tallentavalle DVD:lle noita canalin kanavia. Sitten otin kaikki johdot irti ja VOILA....

Kesti 2 tuntia laittaa niitä takaisin. Vittua ja saatanaa kaikusi kämpillä.

Tämä maailman vittumaisin asia juuri tällä hetkellä allekirjoittaneen elämässä.
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Pakko on liputtaa kivulle mitä todella vittumaisiin asioihin tulee, oman kivun lähde sentään on nyt paikallistettu, eikä mennyt kuin kymmenisen vuotta ennen kuin sain lekurin joka oli oikeasti kiinnostunut tutkimaan minua ja ongelmaani, ja kyllä olen painostanut ja anellutkin aiemmin tarkempiin tutkimuksiin, mutta parempi nytkin kuin koskaan.

Nyt on lapsien kasvaessa alkanut orastamaan kylläkin toisella tavalla myöskin asia joka harmittaa siinä mielessä hyvin raskaasti, kun ei voi auttaa siinä määrin kun sydämestään haluaisi omaa jälkikasvuaan erinäisissä asioissa. Mutta jotkut asiat on vaan itse tajuttava ja ylitettävä...kuten omastakin lapsuudestansa muistelee näin jälkikäteen ajateltuna.

Kaikkihan kumminkin loppuu juuri kun vauhtiin pääsee....
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Tällä hetkellä vituttaa eniten vaimon puolesta hänen pahat selkäkipunsa, jotka ovat tehneet hänestä viime aikoina jo lähes liikuntarajoitteisen.

Selkäkipujen vuoksi noin 30-vuotias, ennen liikuntaa säännöllisesti harrastanut vaimoni ei pääse esimerkiksi nousemaan ilman apuja yläkertaan, puhumattakaan kaupassa käynnistä tai koiran kanssa ulkoilemisesta. Jopa lapsen hoitaminen on välillä mahdotonta, kun nelivuotias lapsemme vaatisi seuraamista ja vaimo joutuu tämän tästä lepuuttamaan selkäänsä ollessani töissä.

Sairaanhoitoalalla työskentelevä vaimoni ei pysty tekemään töitä normaalisti omassa ammatissaan ja pahimmassa tapauksessa hänen uransa työelämässä on jopa ohi - ainakin siinä ammatissa, jota hän on tehnyt jo vuosia ja jossa hän todella viihtyisi. Selkäkipujen ikävimpänä puolena on se, että ne pahenevat päivä päivältä ja viikko viikolta ja kun kivut poikivat rakenteellisesta selkäranka-vammasta, pitää odottaa parempia aikoja.

En tiedä, saako vaimoni selkäänsä kuntoon koskaan ja kuinka pahaksi kivut lopulta menevät. Ei tässä voi kuitenkaan kuin toivoa parasta ja pelätä pahinta. Omat asiani tuntuvat niin pieniltä tämän rinnalla, että omia vitutuksen kohteita ei joko ole tai sitten niitä ei tiedosta.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
nuck kirjoitti:
Selkäkipujen ikävimpänä puolena on se, että ne pahenevat päivä päivältä ja viikko viikolta ja kun kivut poikivat rakenteellisesta selkäranka-vammasta, pitää odottaa parempia aikoja.
Meillä kyse on taas nimenomaan geneettisistä selkäongelmista.

Avopuolisoni on kärsinyt jo pitemmän aikaa selkä- ja niskakivuista, jotka eivät hellitä edes vahvoilla särkylääkkeillä. Nyt kivut ovat äityneet jopa niin pahaksi, että toisesta kädestä on loppunut kokonaan tunto. Oireet oleellisesti häiritsevät tavallista arkielämää kuten liikuntaa tai unta, ja tätä kautta henkinen sekä fyysinen elämänilo sumenee kipujen alle joka päivä yhä enemmän.

Nämä yksityiskohtaiset asiat heijastuu sitten koko pienperheeseemme, mutta onneksi on yksityisvastaanotot keksitty. Tämä nimittäin selvitetään, korjataan ja myös maksetaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös