Ma 21.3.2011 JYP-Ilves, 3. Puolivälieräottelu

  • 52 870
  • 264

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Muuten tämä on kyllä aivan ihmeellinen ketju. Asiaa on n. 30% ja loppu on pelkkää provosointia ja todella lapsellista provosoitumista. Masentavan moni kaivaa taskustaan (vai pers****ään?) "yleistämiskortin": Kun Minä en tykkää jostain, mitä yksi jyppiläinen/ilvesläinen kirjoittaa, niin kaikki jyppiläiset/ilvesläiset on ihan idiootteja, suorastaan maailman tyhmimpiä faneja. Itse asiassa JYP/Ilves on maailman masentavin seura. Koska Minä hikeennyin ja provosoiduin jostain (mitä muuten itsekin kirjoittelen takaisin), niin Meidän pitää yhtenä rintamana käydä niitä tyhmiä jyppiläisiä/ilvesläisiä päin.
[...]
Kukin vastaa vain itsestään, ei kannattamansa seuran muista kannattajista.

Touché. 100% samaa mieltä kaikesta tästä, myös lainauksen ulkopuolelle jäädystä asiasta.

Ja kieltämättä vaikutti tosiaan siltä, että Ilves ei-nyt-ihan-mutta-lähes lopetti pelaamisen ainakin hyökkäyssuuntaan kolmen maalinsa jälkeen, ja antoi JYPille avaimet pelin hallintaan. Etenkin toisessa erässä Ilveksen peli vaikutti siltä, että pyrittiin pelaamaan "jypimäisesti" ja hyydyttämään JYPin peli. Tämä on aika vaikea mutta samalla vastustajalle vittumainen laji, joka on muodostunut JYPin tavaramerkiksi silloin, kun voitto on pakko vain jotenkin vääntää. Siitä propsit JYPille. Muttamutta. Tämä ei ole Ilveksen pelitapa, ja itse asiassa en lainkaan ihmetellyt, että JYP lopulta toisessa erässä nousi tasoihin. Vaikkakin olen monesti manaillut tämän kauden aikana sitä, että JYP ei osaa nousta kahden maalin takaa edes tasoihin - puhumattakaan siitä että voittaisivat - nyt se tehtiin, ja tästä on kyllä Ipalla ja Pajuojalla peiliin katsomisen paikka, siis pelillisesti tietysti.
 

CamNeely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Huhhuh mikä alku, ja mikä nousu. Molemmille pomppi tänään maalien muodossa. Onneksi nimenomaan Jonne ratkaisi tänään, kylläpä on nasulia.

Edelleen JYPillä riittää parannettavaa jatkoa ajatellen. Olisi hyvä laittaa poikki jo keskiviikkona, mutta nyt tuntuu siltä että Ipa vie sen pelin. Eipä oo ihan ehjää 60 minuutista vielä nähty JYPiltä näissä pleijareissa.

Jääskeläiselle olisi kuulunut 5+20, päähän osuu ja hyppy mukana. Olkoonkin että Kesä ei ole täysin pystyssä. Eiköhän Jäsä seuraavan matsin huilaa aiheesta. Enempi pelikieltoa olisi jo liikaa. Toivotaan ettei Kesälle käynyt pahemmin. Saas nähdä saako Weakman jotain lyönnistään. Tuskinpa...
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Enpä jaksanut ihan kaikki viestejä sattuneista syistä lukea täältä, mutta eikö kenenkään muun mielestä tuo 3-3 tasoitusmaali lähtenyt melko selvästä pitkästäkiekosta?

Nykyään on menty kai enemmän ja enemmän änärin suuntaan tuossa pitkässä kiekossa, eli riittää kun "saatto" menee yli punaviivan, kuten kyseisessä tapauksessa. Virallinen sääntöhän taitaa kuitenkin olla edelleen se, että saatto ei riitä.

Katsoin nyt vasta tuon Jääskeläisen taklauksen. Luin ensiksi raamatun, eli tän keskustelupalstan. Juttujen perusteella odotin jotain avojäänpommia päähän. Siks hieman petyin. 2min ryntäys olis ollut oikea tuomio tuosta, ei ulosajo.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Itse otan nuo Pajuojan kommentit ihan hauskana mediapelinä. Kaverihan ihan asiallisesti pitää koko ajan omiensa puolta ja koettaa hämmentää sopivasti. Auta armias jos samat kommentit olisivat tulleet RD:n suusta, voi sitä närkästyksen määrää ja laatua sen - ja vastaavasti JYPiläiset olisivat ihastuksissa.
 

Burton

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja tuo viimeinenhän lause esim Burtonin viestissä on oikein valiotasoa. Jännää kun ei oikein logiikkaa löytynyt, vaikea pysyä tällaisessa järjenjuoksussa perässä. Jos "Kakesäädin" niin pahasti satuttaa silmää, miksi sinä suollat yhtä ala-arvoista paskaa tänne?

Sori ot, taas... :(

"kakesäädin" jauhaa joka ketjussa sellaista skeidaa että huh huh. Kannattais välillä katsoa peliä myös muidenkin kuin oman joukkueen väristen lasien läpi.

Pelistä vielä sen verran että keskiviikkoon mennessä tuo puolustuspää pitää tiivistyä. Ilves saa edelleen liikaa ylivoima hyökkäyksiä. Runkosarjassa ne oli aika harvinaisia tapahtumia Jypin peleissä.
 

chubster

Jäsen
Pelistä vielä sen verran että keskiviikkoon mennessä tuo puolustuspää pitää tiivistyä. Ilves saa edelleen liikaa ylivoima hyökkäyksiä. Runkosarjassa ne oli aika harvinaisia tapahtumia Jypin peleissä.

Tämä on aivan totta, mutta samalla pitää myös antaa kunniaa Ilvekselle tästä, ei se puolustus kuitenkaan itsestään siellä rakoile, vaan kyllä vastustajakin sen eteen hommia tekee.
 

Pappa1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Tribe, Tigers, Angels, Rangers (Texas)
Siis en oikein ymmärrä tätä Wiikmanin haukkumista. Tänään ei voinut toiselle maalille yhtään mitään, kolmannelle maalille ei voinut yhtään mitään ja neljännellekään ei voinut yhtään mitään. Ensimmäinen ainut, minkä olisi voinut torjua. Toki Aittokallio pelasi lauantaina Tampereella hyvin, mutta ei voi Ilves Wiikmania tappiosta syyttää. Pakkeja sen sijaan voi. Vähän joka maalissa väärin sijoittuneina.

Ainut miinus, että pomputteli muutaman kerran (rannareita räpylään yms.). Muuten pelas hyvin. Torju Pihlströmin läpiajoyritykset aikas helposti ja muutenkin luki tilanteet hyvin, esim. Tuppuraisen vapaa nousu maalintakaa --> maalineteen ja kiertää Wiikmanin, mutta silti patja odottaa toisella tolpalla.

Eikö tolla Pillulla tosiaankaan ole muita yrityksiä läpiajossa kuin tuo rystylle vienti? Runkosarjan pelissä Tampereella oisko ollu just Ipaa vastaan, kun voitettiin 2-4 niin silloin onnistu tuo, mutta herranen aika kuinka surkea yritys tuo kaikenkaikkiaan on. Jopa J.Virtasen rannarit (Kärpät peli) ja lämyt nokikkain tilanteissa on järkevämpiä.

Ilvekselle avautu muutama 2vs1 tilanne ihan turhan ylihyökkäämisen takia. Toivottavasti oli pelinä poikkeus tuolta saralta.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onkohan minulla silmissä jotain vikaa, koska mielestäni Kesä ei suinkaan ihan omia aikojaan hankkiudu huonoon asentoon ennen Jääskeläisen taklausta, vaan Turo Asplund auttaa siinä koukkaamalla?
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Uskomaton huumoripläjäys tuli taas kyllä Pajuojalta. Kaverihan alkaa muistuttaa sanomisillaan Irakin kuuluisaa Kemikaali-Alia. Ilveksellä ei ole kuulemma mitään hätää ja JYP vapisee Ipan hyvyyden edessä. Ne sika-kommentit olivat myös hauskoja.

Edelleen kaverin kannattaisi muistaa, että tsykologinen sodankäynti on tehokasta vain silloin, kun se on älykästä. Pajuoja ei ilmiselvästi ole kovin älykäs vaan tunne-elämältään lapsellinen.

Rutiinivoitto. Asplundin kavennuksen jälkeen oli varma tunne, että JYP tulee ottelun viemään. Sattui vaan alussa klassinen uinahdus ja Myllärille huono hetki. Keskiviikkona Ilves ansaitulle kesälomalle.

Tässä tuli oikeastaan kaikki oleellinen. Jos vielä muutamalla viivalla laittaisi omat ajatukset illasta yhteen:

- Yksi huikeimmista matseista missä olen koskaan ollut. Tunnelma oli kiihkeä ja hyvä, ihan oikeasti.
- Ilves käytti alussa paikkansa todella tehokkaasti hyväkseen. JYP ei kuitenkaan pelannut missään vaiheessa heikosti, vaan otteet olivat lopulta seurausta jostain suuremmasta.
- Turo Asplundin ja Jonne Virtasen otteet etupäässä lämmittivät suuresti.
- Jari Jääskeläinen taklausta en nähnyt (aika näyttää tuleeko lisäsanktioita). Miika Wiikmanilta puolestaan halpamainen lyönti takaraivoon ja kakkonen vähintäänkin oikeutettu.
- Vähemmän nerokkaat "raiskaushuudot" olisi voinut jättää seisomakatsomossa vähemmälle. Älytöntä touhua.
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse otan nuo Pajuojan kommentit ihan hauskana mediapelinä.

Itse en ole kaikesta ihan samaa mieltä kyseisen herran kanssa, mutta ei tarvitse ollakkaan. Tämmöiset lausunnot tuovat väriä, aika tylsä olisi kuunnella sitä ainaista saman toistelua, mitä runkosarjassa kuullaan yhdeksän kertaa kymmenestä lehdistötilaisuudessa. Mielipiteitä herättävät valmentajat ovat elintärkeitä playoff-tunnelmalle.
Sitä oli myös kahtena edellisenä keväänä Suikkasen kommentointi, vaikka se suuresti välillä ärsytti.
 

Burton

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onkohan minulla silmissä jotain vikaa, koska mielestäni Kesä ei suinkaan ihan omia aikojaan hankkiudu huonoon asentoon ennen Jääskeläisen taklausta, vaan Turo Asplund auttaa siinä koukkaamalla?

Ei oo vikaa silmissäs, noin se tais mennä. Livenä läheltä katsottuna näytti mailan nostamiselta tai koukkaamiselta. Iltalehden videon kun katsoo niin olisi siitä voinu Turolle (kin) jäähyn antaa. Ei maailman isoin vääryys olis ollut kaksi pientä jäähyä tilanteesta.
 

Handyy

Jäsen
Nyt ainakin tiedetään kuinka hyvin paineita kestäviä "molareita" tanskasta saa. Kukaan molari ei sm-liigassa ole notkahtanut tällä kaudella vastaavalla tavalla, edes runkosarjassa. Niin ja joku taisi kehua teidän kyltäkypärää "helposti mm-tasoiseksi", vau! Liigan huonoin kultaista kantava. Kasetti ei kestä tippaakaan ja maaleja ei osaa tehdä, jos ei Perrin tarjoile tyhjiä YV:llä. Aiheutti enemmän myötähäpeää kun flopannut maali"vahti". Mut on sillä kova kunto, sitä ei voi kieltää. Vastaavalla määrällä turhia, mutta pitkiä spurtteja piiputtaisi varmaan jokainen muu kiekkoilija liigassamme niin ettei viimeiseen erään kannattaisi jäälle enää tulla seisoskelemaan.

Pajuojalle peukkua mediapelistä. Kuskaa jälleen vastustajan faneja 100-0 ja jos häntä kohtaan naureskellaan myös vastustajan kopissa, on jälleen onnistuttu yhdellä osa-alueella. Liigan ehdotonta kärkeä jutuissaan ja koutsinakin kai "ihan ok" kun mestis-joukkueen vei aina pleijareihin asti. Toivottavasti saisi jonkun 4v projektin hoidettavakseen Raipen kanssa. Hieno mies. Erityismaininta nimimerkille JMA. Jaa Minäkö Aikuinen? Oma joukkue nousee alun katastrofista ja 0-3 tilanteesta voittoon, mutta ensimmäisessä viestissä muistaa kuitenkin mainostaa vastustajan koutsia, aivan mahtavaa! Kyseinen viesti löytyy myös sanakirjasta ja wikipediasta kohdasta "viedään kuin pässiä narusta".
Enpä ole ennen näin katkeran kuuloista tekstiä lukenut. Olisit iloinen Ilveksen puolesta, HPK tippui nätisti ja runkosarjan voittajallekin olette antaneet kelpo vastuksen. Hieno juttu, että Pajuoja on teidän sankarinne, mutta valitettavasti tämän ottelusarjan aikana on valahtanut kommenteillaan tuonne Räsäs-osastolle. Liigan kiinnostavuuden kannalta tietysti hieno juttu, että saadaan vähän lisää väriä, mutta onhan nuo raiskaus- ja muut puheet aika isoja huteja.

Jääskeläisen taklauksesta sen verran, että nyt jälkeenpäin katsottuna se näyttää kyllä huomattavasti pahemmalta kuin livenä. Itse näin tilanteen vähän samasta kuvakulmasta kuin tuomarikin ja näytti, että olisi ollut ihan puhdas niitti. En huomannut että Kesä samalla horjahti eteenpäin, eikä saanut otettua taklausta vastaan yhtään. Ilman muuta 1-2 peliä pannaa, mutta ymmärrän kyllä, miksi se jäi pelitilanteessa viheltämättä. Jos tuon tilanteen hyviä puolia miettii, niin onneksi se tuli noiden päätyovien kohdalla, eli laidat joustivat verrattuna mihin tahansa muuhun kaukalon kohtaan. Jääskeläinen on kuitenkin yksi puhtaimmista liigan taklaajista, joten mitään vahingoittamisyritystä ei taatusti ollut.

Totesin 0-3 -tilanteessa, että nyt sai Ilves aivan liian helposti ison johdon ja se ei tule kestämään. Jääkiekon lainalaisuudet toteutuivat taas ja kun Ilves-luistin pysähtyi, momentumilla mentiin jopa traktorillakin tyylikkäästi ohi. Varsin viihdyttävä kiekkoilta!
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
JYPin "4. maali" on kyllä ylärima. Toivottavasti ensi kaudelle älyttäisiin jotenkin parantaa tuota tuomarointia. Nollatoleranssi takaisin (ja kunnon maalituomarit)!
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin "4. maali" on kyllä ylärima.

Juu ja JYPin tilalla pelasi oikeasti Viron maajoukkue JYP pelaajien naamareilla varustettuna.

Jackie Moonille jaksamisia. Toivottavasti tulee uni ettei ihan itkuksi mene koko yö.

Kyllä 3-0 on kiva johtaa tätä lämmittelykierrosta. Lisäksi kaukalon ulkopuolellakin viedään tampereen kakkosjengiä 100-0.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
JYPin "4. maali" on kyllä ylärima. Toivottavasti ensi kaudelle älyttäisiin jotenkin parantaa tuota tuomarointia. Nollatoleranssi takaisin (ja kunnon maalituomarit)!

Eipä muuten ole, Ruutu.fi:stä kun katsoo maalikoostetta ja pysäyttää tarkalleen kohtaan 2:28, näkee, että limppu on maaliverkon sisäpuolella pienenä harmaana mönttinä. Kuva on pysäytettäessä kylläkin harmaa, mutta saa siitä silti selvää.

Ei muuta.
 

Mike Bossy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valtra & Massey Ferguson
Olipas taas omanlaisensa ottelu. Alku oli jotain sellaista, mitä en ole koko Dufvan aikakaudella JYP:ssä nähnyt! Ilveksellä oli käytännössä ekan vitosen aikana kaksi maalipaikkaa ja se teki kolme maalia. Ei ollut Myllykoskon päivä tänään. Jotenkin sitä ei kuitenkaan itse ollut toivoaan menettämässä sillä tiesin JYP:n pystyvän tekemään yhdessä erässäkin neljä maalia. Ainoa huoli oli se, miten Peki pääsee otteluun sisään, mutta kahden erän jälkeen ei ollut siitäkään juuri huolta, nimittäin sen verran varmaa peliä Tuokkola pelasi! Siitä sitten pelin edetessä JYP:n hallinta vaan kasvoi ja oli päivän selvää että jossain vaiheessa rupeaa verkko heilumaan toisessa päässä. Hieno nousu kuitenkin joukkueelta senkin takia, että tällä kaudella ei noita nousuja olla juuri tehty. Erityisesti kolmos ja neloskentät tekivät paljon töitä ja tulihan sitä tulosta heillekin aivan ansaitusti. Maalipaikkoja ei edellispelin tapaan hyödynnetty parhaalla mahdollisella prosentilla, eikä myöskään yv toiminut, mutta muuten erittäin tyytyväinen pitää voittoon olla.

Erikoista kuitenkin on se, miten näistä jäähymääristä jaksetaan valittaa tämänkin pelin jälkeen, kun jakauma oli 3-8 Ilvekselle. Jos katsoo noita tilanteita, mistä ne jäähyt tulivat, niin ainakin nuo Anttilan ja Wiikmanin jäähyt olivat täysin älyttömiä tempauksia tilanteen jälkeen. Marjamäen lopun estämisjäähy oli myös todella erikoinen ja hyödytön tuossa tilanteessa. Kokonaisuutena näistä kolmesta voisi kysyä, että voiko enää tyhmempiä jäähyjä ottaa? Kun tähän lisätään vielä se yksi kiekko katsomoon rangaistus, niin ei kannata ihmetellä miksi niitä jäähyjä tuli ipalle niin paljon. Tyhmyydestä kuuluukin sakottaa. Lisäksi pelissä oli yleisesti löysempi linja kuin ensimmäisessä pelissä ja kyllä niitä huitomisia/poikittaisia mailoja tuli melkoinen määrä Ilveksellekin, vaikka kaukosäädin ja muutama muu nimimerkki ei niitä ilmeisesti joko kykene tai halua nähdä. Taisi muuten Pesoselta mennä se lähes varma maali sivu suun, kun ilves pelaaja huitaisi mailalla käsille ym.

Se Jääskeläisen taklaus näytti osuvan päähän, tosin sen avustuksella, että Kesän tasapaino meni juuri ennen taklausta. Ulosajonhan tuosta olisi voinut viheltää, mutta eipä sitä ulosajoa tullut myöskään Wiikmanin kilpikäden huitaisusta, joten melko tasan nämäkin menivät. Jos tuosta nyt sitten tutkimaan noita lähdetään, niin tutkitaan sitten molemmat. Pajuojasta on täällä jo mainuttukin ja oma kantani on se, että antaa miehen meuhkata, jos se siitä jotain kicksejä saa? Onnea valitsemallaan tiellä.

Kiitos JYP ja keskiviikkona jatkuu...
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei oo vikaa silmissäs, noin se tais mennä. Livenä läheltä katsottuna näytti mailan nostamiselta tai koukkaamiselta. Iltalehden videon kun katsoo niin olisi siitä voinu Turolle (kin) jäähyn antaa. Ei maailman isoin vääryys olis ollut kaksi pientä jäähyä tilanteesta.

Tosiaan, noinkin sen olisi voinut tuomita, paitsi että loukkaantumisen vuoksi sääntöjen mukaan 5 min olisi käsittääkseni ollut ainoa vaihtoehto. Tuollaisia koukkujahan ei kuitenkaan vihelletty muutenkaan kaikkia, kuten ei kaikkia muitakaan vastaavia rikkeitä, joten en niinkään ajatellut tuosta tuplajäähyä, vaan lähinnä sitä, että tässä tapauksessa ns. taklattavan vastuu oli vähintäänkin alentunut. Ei toki kukaan selkeitä provoajia lukuunottamatta tainnut väittääkään, että Kesä olisi tuossa itse syyllinen loukkaantumiseensa, mutta useissa viesteissä tuotiin esille tuo huonon asennon vaikutus lopputulokseen.
 

Vilbert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivitaskut
Eikös tuo 4:s maali tarkastettu videolta. (ksml:n mukaan)

Mielestäni yjsi hienoimpia suorituksia jää tämän paskakeskustelun jalkoihin. Jesse Niinimäen syöttö ilveksen 3-0 maaliin on hieno. Jaksamisia kaikille. TRE:n ja JKL:n mielenterveystoimistoissa on aamulla jonoa luulen mä.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eipä muuten ole, Ruutu.fi:stä kun katsoo maalikoostetta ja pysäyttää tarkalleen kohtaan 2:28, näkee, että limppu on maaliverkon sisäpuolella pienenä harmaana mönttinä. Kuva on pysäytettäessä kylläkin harmaa, mutta saa siitä silti selvää.

Ei muuta.

Iltalehden sivulta näkee kuvan paljon selkeämmin ku Ruutu.fi:n kuva ja se ei maalissa käy.

Eipä muuta. Ei tuo taida tarkempiin tutkimuksiin mennä, eikä siitä itkeminen tässä vaiheessa täällä paljon auta.

EDIT. Kuulemma tuota 4:ttä maalia "tarkastettiin" niin pieni hetki, että ei siinä mitää kuvia ehditty katsoa. Korkeintaan pikainen rimpautus maalidumarille, joka tokaissut vain "Jeesh, it was a goal. Luishtimen kautta."
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Se Jääskeläisen taklaus näytti osuvan päähän, tosin sen avustuksella, että Kesän tasapaino meni juuri ennen taklausta. Ulosajonhan tuosta olisi voinut viheltää, mutta eipä sitä ulosajoa tullut myöskään Wiikmanin kilpikäden huitaisusta, joten melko tasan nämäkin menivät. Jos tuosta nyt sitten tutkimaan noita lähdetään, niin tutkitaan sitten molemmat.

Sikäli eivät kyllä menneet ollenkaan tasan, että toisesta tuli rangaistusta 2 min toisesta 0 min (jotka toki molemmat ilmeisesti väärin). Myöskään Jääskeläinen ei käsittääkseni loukkaantunut tuosta lyönnistä niin, että hän olisi joutunut jättämään pelin kesken. Kesähän ei taklauksen jälkeen enää pelannut.

Toivottavasti molemmat tapaukset tutkitaan, ja niistä määrätän asiaankuuluvat rangaistukset.
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Semmonen peli. 0-3 jälkeen tappio oli lähes varma, oli se peli niin onnetonta että helppoa kolmea maalia alkuun ei todellakaan oltaisi tarvittu...

Aivan huikeata settiä alusta loppuun, täytyy hattua nostaa että joku ihminen oikeasti jaksaa kirjoittaa aivan saatanan monta merkkiä tuollaista tuubaa. Tulee mieleen lähinnä tuollainen hiekkalaatikkoleikkien perusjargonia "meidän isi on parempi kuin teidän isi". Paraniko olosi edes tuon avautumisen myötä? Luultavasti ei, paheni vain.

Pelistä sen verran, että 1-3 kavennuksen jälkeen ei ollut epäilystäkään siitä tuleeko JYP vielä rinnalle ja ohi. Peli oli niin selvästi JYPin hallussa siitä maalista eteenpäin pieniä ilveksen hyökkäyspyrähdyksiä lukuunottamatta, että väistämätöntä ei voinut vain estää ja pala palalta se nousu tapahtui. Kiitos JYP ja kiitos Pajupilli, ei mulla muuta.

EDIT: Joka kerta otteluketjuja lukiessani mietin, että miksi joka kerta erehdyn tulemaan tälle palstalle jossa vaan trollataan trollaamisen ilosta ja mollataan minkä keretään eikä keskitytä ollenkaan pääasiaan eli jääkiekkoon. Silti sitä vain itsensä täältä löytää kerta toisensa jälkeen (kun ei tälle keskustelulle muitakaan kanavia ole) ja tajuaa, että kyllä me suomalaiset olemme hienoa kansaa. Elämänlaatu paranisi kun jättäisi tämänkin palstan vain hyvällä omallatunnolla taakseen eikä enää koskaan palaisi.
 
Viimeksi muokattu:

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Iltalehden sivulta näkee kuvan paljon selkeämmin ku Ruutu.fi:n kuva ja se ei maalissa käy.

Eipä muuta. Ei tuo taida tarkempiin tutkimuksiin mennä, eikä siitä itkeminen tässä vaiheessa täällä paljon auta.

Luulin tuota ensimmäistä ylärima heittoasi vitsiksi. Mutta siiiis, etkai nyt tosissaan väitä, että tuo JYPin neljäs maali ei ollutkaan maali vaan ylärima?
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Paras maanantai-peli pitkään aikaan! Löytyi sitä draaman kaarta ja yleisökin oli hyvin messissä.

Pelihän alkoi Ilveksen hienoilla maaleilla JYPin paketin nukkuessa. Paljonkohan muuten oli kertoimet ulkomaisilla toimistoilla siihen että Ipa mättää kolme maalia alle kuuden minuutin? Mielestäni jo siinä alussa JYP oli ns. ytimessä, mutta vain hyökkäyspelin suhteen. Noin taitavalle vastustajalle vaan ei saa antaa tilaa. No nyt sitä tilaa tuli ja heti ropisee kun kumipitsa-tehtaassa täytteitä.

Näköjään kaikki maalitilanteet on jo arvioitu moneen otteeseen niin menköön niin. Mutta ensimmäisen erän Ilveksen metsurityö oli kyllä ansiokasta, sillai ettei kuitenkaan ranteille hakattu. Paras mailaviidakko tällä kaudella siihen erään Synergialla ja se meni hyvin läpi, siitä pisteet Tampereelle.

Jääskeläinen-Kesä case. Jos Jari kyynärpää edellä päähän osui niin penaltia varmaan tulee. Sillai selkee tilanne että kamerat varmasti tallensi tapahtuman ja sieltä sitten näkyy paremmin. Itse näin katsomosta vaan että Kesä oli tosi alhaalla ja sitten tulee kovalla vauhdilla taklaus.

Wiikman - Jääskeläinen case. En tiedä sääntöpykäliä, mutta onhan tuo kilvellä takaraivoon lyönti nyt törkeimpiä temppuja mitä maalivahti voi tehdä.

Nyt ollaan siinä tilanteessa missä pitikin, eli 3-0. Jos joku luuli että tästä kävellään helposti välieriin niin voisi viimein availla vähän niitä simmuja. Ipa taistelee onneksi miehekkäästi vastaan. Ja tänään mielestäni oli ensimmäinen kunnon sähköinen vääntö jossa ajettiin jo maalillekkin.

Keskiviikkona parempi voittakoon ja linjurit voi katsoa ne pitkät.

Ja tähän vielä Youtubesta löytyvä lehdistötilaisuus: http://www.youtube.com/user/jypliiga#p/u/0/VKsO8e_72CM
Ei ole Juhalla taaskaan mitään sanottavaa yhtään mistään?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös