Ma 20.5.2024 Otteluseuranta (11. kisapäivä)

  • 50 371
  • 1 637

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Varmaan pitäisi antaa vielä vähän peliaikaa enemmän ykköselle...

Sata kertaa sadasta joku muu kuin Mertsiä. En ole Mäkistä kovin paljoa kuunnellut, joten ihan hyvin on nämä kisat jaksanut, eikä ole isommin valitettavaa. Ehkä alkaa hänkin vituttaa, jos vetää tuossa "ikuisesti".
Ruotsinkielinen selostus on toiminut hyvin jo viimeiset 3-4 vuotta. Meni vaan kuuppa jumiin niin totaalisesti siitä Mertarannan negailusta ja kaikista noista ”vaarallinen” ”karmea” jne.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Millä lihaksilla tuo Mikko Lehtonen pelaa vuodesta toiseen tuossa ylivoimassa? Kaveri on yksi käsijarru tuon yv:n pyörittämiseen.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Jep. Tanskaa vastaan ollaan ajoittain ihan purjeessa eikä pärjätä pelinopeudessa.
 
Suosikkijoukkue
Los Wengeles - Jyske takorautainen
Innala pois yv:ltä, mieluiten kokonaan pois.
 

Ccrb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Tän Tanska pelin piti olla itsestäänselvyys ennen sitä todellista jatkotaistelua Sveitsiä vastaan :D Ihme jos edes tästä saadaan vaadittavia pisteitä.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Virheiden määrä on kyllä jotain käsittämätöntä luokkaa näissä kisoissa. Periaatteessa jengi ihan suorittaa, mut liian kova syöttö viivaan pomppaa lavan yli. Sit näitä hasardisyöttöjä kuten erän alkuun omissa suoraan kaverin lapaan. Ehkä kuvaavin tilanne viivelähtö, missä pakkien etäisyys noin metrin ja toinen ei saanut kiekkoa kiinni. Harvoin on huvittanut näin paljon Suomen peli, kun ei tätä vakavasti voi edes ottaa.

Onneksi kuitenkin tulee voitto ja huomenna Sveitsi on paperia. Tää on meidän peli.
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Dannyl o nykyää Helmi. Eemil Armi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Upeaa taistelua, ei saanut Tanska kuin noin 1.0 maaliodottaman Suomen noin 0.5 vastaan. Tästä ylpeänä kohti toista erää! Jos sanois jotain meidän pelistä niin sen, että pelaajathan eivät näytä noudattavan puolustussysteemiä. Eikä pelaavan Jaloselle hyvää lähtiäislahjaa.

Lehtosesta sen verran, että heikko läpi turnauksen. Paljon huonoja ratkaisuja ja kiekonmenetyksiä/kiekon käsittelyvirheitä. Outoa sekin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Miksi muuten Oliver Lauridsen ei ole mukana Tanskan jengissä, onko joku loukkaantuminen?
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jalonen onnistunut nyt kahtena vuotena putkeen tappamaan peli-ilon useammalta pelaajalta aivan totaalisesti. Nyt ehkä vielä laajemmin kuin vuosi sitten. Olisi kannattanut hypätä sivuun jos kerran ei enää motivaatiota ole.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Tälläistä oli odotettavissa ensimmäiseen erään, kun pelaajat puristaa mailaa hiukan liian kovaa jännityksen vuoksi. Eiköhän tuo tuosta toisessa erässä vapaudu ja ensimmäisen maalin jälkeen jokaiselta pelaajalta pääsee helpottunut pieru, kun paikat rentoutuvat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös