Ma 19.12.2022 Tappara - Pelicans

  • 6 202
  • 164
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Granath on ollu Tapparan parhaita pelaajia tänään
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Tehotonta on
 

Cappe71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Thorengruppen IBK, CHL, Salibandy, Leki
Se oli siinä
 

axe

Jäsen
Viime syksyn haparointiin ja huonoihin kotipeleihin verrattuna tää oli ihan mukava syyskausi kun ei ollut kuin neljä tosi huonoa peliä. Erikoista niissä taas että ne on kahdesti Pelicansia ja kahdesti Ässiä vastaan. Mutta koska Tappara on paitsi tuomarien ja kabinettien myös onnettaren suosikki, niin tää tarkoittaa puolivälieriin vastaan Ässiä ja välieriin Pelicansia, ja ne molemmat pitää Tapparaa pelkkänä mätänä kuplana ja tulee ylimielisinä!
 

Pantteli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin kuin joku toisaalla totesi, Tapparalla riittää pelaajia kärkirooleihin, mutta ongelmat on tosiaan leveydessä. Paljon on oman osa-alueensa taitajia poissa ja niillä mitä jäljelle jää, ei jaksaminen riitä ihan yksin joukkuetta kannattelemaan. Sundinhansondavidssonnit ovat tarpeen näiden pelien voitoksi kääntämiseksi. Pelicans oli riittävän hyvä kuittaamaan Tapparan virheet todella kovalla prosentilla. Parempi voitti tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös