Ma 11.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 121 471
  • 1 143

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Ei tästä kyllä Tappara voittoa ansainnutkaan, selkeästi välierien huonoin peli joukkueelta.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kärpäthän otti ansaitun voiton, jatkoerän aktiivinen ote palkittiin. Kuinka pitkä sopimus on muuten Mäntylällä?
Eikös se silloin tehnyt 10 vuoden sopimuksen Tapparan kanssa, joskus 2000-luvun ekan vuosikymmenen lopussa tms? En kyllä ole varma että purettiinko tuo sopimus nyt kun siirtyi Venäjälle, siinä toki oli sellainen pykälä että voi siirtyä ainakin pari kertaa ulkomaille 10 vuoden aikana.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
PPP-ketju iske, hienoa!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Voidaanko nyt kolmannen geimsevenin ollessa näköpiirissä sanoa, että nämä kaksi joukkuetta ovat melko tasaväkisiä?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hienoa kyllä, että nähdään tästä sarjasta se 7. peli. Täytyykin huomenna ruuvailla töllö seinälle, jotta saa katseltua vaikkapa parin bissen kera kun Kärpät tipahtelee.
 
Ei näemmä yksi Laine riitä tänä keväänä.

Kärpät on yhtä ankea, kuin TPS joskus ysärillä. Erehtymättömästi kohti kultaa takova tylsä liukuhihna. No, onneksi IFK:hon on vielä sen verran luottoa, ettei lestamestaruus kolmatta kertaa putkeen ole ainakaan selviö.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Monesko game 7 putkeen näiden välillä? Kummaa porukkaa, eikö vähemmälläkin selvittäis? Laitetaan vaikka game 1:n ykköseen välisakara ja leikitään että se on seiska. Kerrasta poikki ja voittaja jatkoon. Kun kerran kuitenkin aina menee 3-3 ekat kuus. Mitä niitä turhaan pelamaan.
Tapparan ja Kärppien kannattaisi vuoron perään luovuttaa kuusi ensimmäistä matsia, niin seitsemännen voittaja pääsis tuorein jaloin jatkoon.
 

Dorian Gray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johdossa oleva joukkue
Jotenkin tulee mieleen mikä vuodesta toiseen tossa Tapolan systeemissä sitten ihan sillä kriittisimmällä h-hetkellä aina kusee. Onko se psyykkaaminen ja vapauden antaminen kaikessa merkityksessään noin saatanan vaikeaa :) noh... Laine oli tän päivän piriste niin ettei edes juuri vituta. Ja jäähyjähän kärpät tappo koko pelin että sikäli ei olisi pitänyt edes tarvita pelata jatkoerää jos tappara olisi ollut edes vähän aktiivisempi. Noh! Hienoa että saadaan näitä pelejä elää ja katsoa! Tapola on ihan hukassa tossa haastattelussakin. Ei ole Tappajaa tuossa touhussa.

No, "vuodesta toiseen" lienee liioittelua, koska tämä on toinen vuosi kun Tapola koutsaa Tapparaa ja tämä vuosi on pahasti kesken.

Käsittämättömän tasaiset ovat nämä kaksi nippua. Kärpillä on huomenna kotietu mutta se ei näytä merkitsevän mitään
 

Snagari

Jäsen
Mitä se teki? Ihan oikeesti haluan tietää.
Huusi Tapparan vaihtopenkille samalla kun poistui pukukoppikäytävälle. Ei näyttänyt "hyvä peli" huudoilta, mutta en tietenkään minä voi sitä tietää. Pidin ämmämäisenä temppuna, kuten pidän Latea ämmämäisenä koutsina. Luonnollisesti te kärppäfanit ette pidä, kyllä minä sen ymmärrän.
 
Ihan kohtuu selvä vastustajan mailasta kiinnipitäminen Saravolta ennen tuota maalia. Tuomari seisoo vieressä eikä kiinnosta. En kyllä henkilökohtaisesti fanita tätä playoffien tuomarilinjaa.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Huusi Tapparan vaihtopenkille samalla kun poistui pukukoppikäytävälle. Ei näyttänyt "hyvä peli" huudoilta, mutta en tietenkään minä voi sitä tietää. Pidin ämmämäisenä temppuna, kuten pidän Latea ämmämäisenä koutsina. Luonnollisesti te kärppäfanit ette pidä, kyllä minä sen ymmärrän.
:D Jaa ettäkö Marjamäki huuteli sinne ja Tapparan valmennus ei sanonut sanaakaan? Herää nyt saatanan pahvi, joku raja tuolla Marjamäenkin suolaamisella.
 

Aleksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Teppo Numminen
Ihan ansaittu ja oikeutettu voitto Kärpille. Tapparasta paistoi tänään koko ajan, ettei se vaan vieläkään näytä olevan valmis lyömään viimeistä naulaa arkkuun silloin kun sille annetaan kaikki avaimet siihen. Tänään tuomarit suorastaan lahjoitti avaimet Tapparalla, mutta ei maistunut. Tappara venyy ja paukkuu silloin kun on pakko (kuten viime kevään finaaleissa), mutta sitten kun pitäisi itse iskeä, niin piippuun jää.

Jotenkin sekin on yksi jääkiekon lainalaisuuksia, että jos saat "ansaitsemattomia" ylivoimia, niin silloin homma ei vaan toimi. Ehkä siinä alivoimalla oleva joukkue saa jonkinlaista sisua tms. kun kokee vääryyttä. Ja edelleen, Laineen hienosta tasoitusmaalista vei kaiken fiiliksen Järvisen hetkeä aiempi nolo filmaus. Tuollaista ei vaan voi hyväksyä, jos Tapparan logo on rinnassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös