Lydman

  • 1 197
  • 7

hihhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tietääkö kukaan mitään tarkempaa Lydmanin tilanteesta? Meinasin pudota penkiltä, kun katselin Calgaryn peliaikoja. 27 minuuttia ja puolitoista enemmän kuin seuraavalla ei ole huono. Pisteitäkin näyttää tulevan hyvään tahtiin, mutta +/- on hyytävä -8. Onko Toni saanut Morrisin roolin vai mistä tässä on kyse?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Lydman pelaa paljon vastustajan huippuketjuja vastaan joka selittää osaltaan miinus saldon.
 

Jouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Big River Prospects
Kuumetta..

Toni Lydman ei pelannut Edmontonissa eilen - ilmeisesti oli saanut jonkin pöpön ja kuumeen ja siksi jäi kotiin.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Kuumeessa

Lydman on ollut kuumeen takia sivussa parista viime pelistä. Ei sen vakavampaa, onneksi.
 

Costanza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Arsenal
Näyttäisi siltä, että Lydmanille voi aueta paikka myös Salt Lake Cityyn, kun Salo sai viime yönä vamman käteensä. Tosin vamman vakavuudesta ei ole tietoa. Harmi vaan, että sen piti olla Salo jolle vamma tuli. Ei olisi niin haitannut jos kyseessä olisi ollut Lumme.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Aivan käsittämätön vääryys on tosiaan tapahtunut, kun Toni Lydman ei ollut seitsemän nimetyn pakin joukossa SLC-kisoja ajatellen. Mitähän pelejä Arajuuri on ollut katsomassa vai mitä hänellä on Tonia vastaan? Tai sitten Lydman vaan ei mahtunut Aran lempipelaajien sekaan.

Sinänsä huono homma silti, jos Salon Sami loukkaantui niin pahasti, eikä pääsisi kisoihin. Salon lämäriä tarvitaan aina. Ja kaikesta huolimatta mielestäni Jyrki Lumme on kauniisti sanottuna aivan turha mies niihin kisoihin, vaikka kokemusta on vaikka muille jakaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös