Luo oma pelaaja 2 - Sinustako uusi Gretzky (EHM07)

  • 106 114
  • 895

SharksAttack

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, KalPa, Sport
Oonko missannut jotain vai miksei Backhandilla ei ole pelejä kuin 2? Vai eikö se möhömaha mahdu kokoonpanoon? :D

Johtuu AHL:n Veteraanisäännöstä. Kun pelaajalla on tietty määrä ammattilaispelejä (NHL, AHL, Euroopan pääsarjat) alla hänet lasketaan veteraaniksi. Pelissä saa olla kerralla 5 veteraania ja Oklahomassa niitä on 10.
 

Ralph

Jäsen
Gada Saulietisin uran Nashvillessä ei ottanut alkaaksee joten Nashville osti Saulietisin sopimuksen ulos. Saulietis on kuitenkin vasta 22-vuotias, joten hän päätti että on parempi hakea kotimaasta ja KHL:stä uralle nostetta kuin jäädä farmiin hillumaan. Kolmivuotinen soppari Dynamo Rigan kanssa tuttujen naamojen ja tutun kielen joukkueeseen ja sieltä koitetaan saada asetelmia uudelle NHL:n valloitukselle, jossain muuaalla kuin Nashvillessä.
 

Wolves

Jäsen
Dole Potvin
HeKi Fin-2 28 15 9 4 2.22 92.8% 5
A poor man's James Reimer

Etelä-Suomen Sanomat tavoitti HeKiin siirtyneen Dole Potvinin harjoitusten jälkeen pukuhuoneesta hörppimässä urheilujuomaa.

Siirryit kesällä Heinolaan KoMu-HT:n riveistä, miten kausi on lähtenyt käyntiin?

Erittäin hyvin. Siirto oli se mitä olin odottanut pitkään. Tiesin olevani valmis Mestikseen ja olin valmistautunut jo henkisesti pakkaamaan matkalaukkuni.

Johdat mestiksen tilastoja nollapeleissä, oletko liian hyvä Mestikseen?

Noh, ei nyt tuollaisia johtopäätöksiä voi vedellä tilastojen pohjalta. Puolustus on pelannut uhrautuvaisesti ja suurella sydämellä mun edessä ja helpottanut huomattavasti torjuntojen tekemistä.

Mitä loppukaudelta on odotettavissa?

Haavehan olisi nostaa HeKi SM-liigaan, mutta otetaan ottelu kerrallaan. Joukkueena pitää pelata ja vaikka maalinteko on tökkinyt viimeaikoina, niin meidän pitää vaan saada laukauksia maalille ja sitäkautta päästä rebound-kiekkoihin. Puolustuspäässä maalinedusta tukkoon ja kai sen kassarinkin pitää joku kiekko saada kiinni.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ronald Runnendahl lymyilee tyytyväisenä pukukopin nurkassa ja siemailee urheilujuomaa kiduksiinsa. Mennyt kauden aloitus on ollut Ronaldin lyhyen uran paras. Syykin on selvä.

"Joo kauden aloitus ollut tosissaan hyvä ja se johtuu siitä, että nyt on kuntopohjaa kerätty jo niin monta vuotta, että ei paikat mene kesällä jumiin. Kovin harjoitusjakso oli tosissaan ikinä takana ja näinkin hyvin on mennyt niin se on uskomattoman hyvä fiilis. 100 pisteen vauhdissa tällä hetkellä ja kun minulla on ollut tapana olla keväällä vielä kovemmassa iskussa, kuin syksyllä niin 120 pisteen saalistaminen tuntuu realistiselta."

Mediassa on jo kuukausi tolkulla ihmetelty New Jersey Devilsin huippupelaajan Maali Tykin vaisua kautta. Maali Tykki on tullut tunnetuksi Runnendahlin kovana kiistakumppanina.

"Joo ehkä se on vähän vaisummin pelannut, mutta saattaa olla, että hän on ottanut mun neuvoista oppia ja alkanut oikeasti treenaamaan kesällä. Kavereilta olen kuullut, että ennen se on vain löhöillyt kesällä jonkun entisen suomalaisen formulamestarin jahdilla juoden vodkaa. Voi olla, että keväällä se on siinä vireessä, että heikompia hirvittää. Tosin toivottavasti se on viimeinkin lopettanut kesällä käymästä sielä jossain Oulussa järjestettävässä sukelluskurssilla. Sen verran hyvä loikkija jo se nyt on, että jos ei ala noi peli hommat sujumaan niin suosittelen alan vaihtoa uimahyppääjäksi tai sukeltajaksi"
 

Teloch

Jäsen
Hetken aikaa tutkan alapuolella liidellyt Niko Teloch onnistuttiin kampittamaan pienimuotoiseen haastatteluun. St.Louis Bluesin rivistöön suomalaista väriä tuovat muut pelaajat vievät suurimman media-huomion ja Teloch on asiasta vain mielissään.
"Aina parempi jos Rinne ja Runneri vievät median huomion. Pääseepähän itse livahtamaan nopeammin suihkun kautta kotiin. Samahan toimii tietysti kaukalossakin - antaa vastustajan kiinnittää noihin kovempiin kavereihin huomionsa, niin pääsee itse sitten yllättämään puskista."

Viime kaudella Blues saavutti playoff-paikan ensimmäistä kertaa vuosiin. Lento ei kuitenkaan kantanut kuin yhteen voittoon ennen tippumista.
"Kai tähän voisi heittää sen kliseisen bensan loppumisen. Jos ei voita kuin yhden pelin viidestä, ei siinä olla lähelläkään jatkopaikkaa, saati sitten mestaruutta. Tottakai se oli iso askel eteenpäin ja kun oli viisi vuotta tätä liigaa vääntänyt ilman pleijari-kokemusta, oli hienoa päästä sitäkin maailmaa katselemaan. Tänä vuonna pitäisi olla taas kaikki palikat suunnilleen kohdillaan ja äijillä vuosi enemmän vyöllä, joten kyllä tästä nyt ainakin sinne playoffeihin mennään. Siinä vaiheessa pitää sitten vaan vääntää ja puristaa itsestään irti niin paljon kuin ikinä vaan lähtee."

Telochin sopimus on jälleen katkolla kauden jälkeen. Tapojensa mukaisesti hyökkääjä ei lähde kommentoimaan tulevaisuutta turhan monisanaisesti.
"Kerrotaan sitten kun kerrottavaa on. Blues on ollut toimiva organisaatio tähän asti ja nyt aletaan olemaan siinä vaiheessa, että nuoresta joukkueesta alkaa kehittymään ihan aito contender. Kaikki edellytykset on täällä pysymiselle, mutta keskitytään näihin asioihin sitten kun on sen aika."
 

höntsäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viihdyttävää jääkiekkoa pelaavat joukkueet
Koikkalainen sai potkut ja Raimo Summanen palkattiin uudeksi GM:ksi. A-P Selin jatkaa päävalmentajana.


30.6.14 Johannes von Taffelssonin sopimuksen putoamispykälä tuli voimaan

1.7.14 SaiPa vapautti Johannes von Taffelssonin sopimuksestaan

10.7.14 SaiPa tarjosi sopimusta Johannes von Taffelssonille

16.7.14 Johannes von Taffelsson, SaiPa, 1+1 vuotta (joukkueen optio)

Johannes von Taffelsson
SaiPa Fin-2 30 13+14=27 -6 22
No similar player

SaiPan alkukausi on ollut vaisu!


Liigasta viime kaudella Mestikseen tippunut Saimaan Pallo on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi. Kahdeksas sija tällä hetkellä ei ole todellakaan sitä mitä nousun tavoitteekseen laittanut SaiPa toivoi. Summasen tulo toimitusjohtajaksi on virkistänyt ainoastaan SaiPassa yllättäen jatkavan von Taffelssonin peliä. Selinin peluuttaminen on ollut yhtä sekavaa kuin edellisellä kaudellakin. "Juu, ei todellakaan kauden alku ole ollut sitä mitä on toivottu. Pudotuspeleihin selvitytyminen on nyt se ykköstavoite ja siellähän kaikki on sitten taas mahdollista." kommentoi viime kauden kohutuin pelaaja von Taffelsson.

"Summasen Raimon tulo seuraan on ollut virkistävää. Myös valmetajan kanssa alkaa pikkuhiljaa homma sujumaan. Omasta kaudesta sen verran, että aika tahmeaa on ollut. Ainoa valonpilkahdus on ollut vierailu Kajaanissa jossa tehot 3+2 ja voitto 5-4 jatkoajalla. Kaiken kaikkiiaan en ole vielä oikein noussut omalle tasolleni." Kritisoi itseään Johannes von Taffelsson.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
KOHUTÄHTI Ronald Runnendahl: Mediat boikotissa ennalta määräämättömän ajan.

Supertähti Ronald Runnendahl on suivaantunut useimmille medioille erikoisesta syystä. Kohu sai aikansa, kun uutistoimisto BBCX väitti, että Ronald Runnendahl esiintyisi ensi vuonna ensi-iltaansa saavansa Harry Potter ja Voldemortin paluu elokuvassa.

"Olen aina vihannut velhoja! Potter tuli jo uniini, kun olin nuori ja meinasi pilata jääkiekkoilijan urani. Olen tästä tästä hetkestä lähtien ennalta määräämättömän pituisessa boikotissani, jos haluatte jotain vihiä kunnostani suosittelen teitä kääntymään seuratovereideni puoleen"
 

SharksAttack

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, KalPa, Sport
Hall of Fame 2014

NHL
Vincent Lecavalier
Tomas Vokoun
Marty Turco
Shane Doan
Chris Pronger

SM-Liiga
Aki Uusikartano
Teemu Aalto
Tomi Kallio
Ari Vallin
Juha-Pekka Hytönen


3.1.15 Johannes von Taffelsson hylkäsi SaiPan jatkosopimustarjouksen

jatkosopimuksia
3.1.15 SS Szczechura, Ketterä, 1 vuosi
3.1.15 Dole Potvin, HeKi, 1 vuosi
4.1.15 Juho Hazard, Jukurit, 1 vuosi
5.1.15 Verner Sandberg, Salamat, 1 vuosi


Slovakia voitti nuorten MM-finaalissa Ruotsin 4-3 jatkoajalla
Kanada voitti pronssiottelussa USA:n 3-2 jatkoajalla
Saksa ja Venäjä tippuivat 1. divariin
Suomi voitti karsintasarjan


Kazan voitti Continental Cupin
HIFK oli kolmas
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Ville Vasama ohitti juuri joukkueensa pelatuissa peleissä (Vasama 44, Blues 43), vaikka siirtyi joukkueeseen kesken kauden ja oli sivussa kuukauden loukkaantuneena....

kuva Vasaman tilastoista

Olisi mukava saada kaikista tuollaiset kuvat jossa näkyvät uran tähänastiset tilastot. Siis jossain vaiheessa "väliaikatietona", tällainen toive vain, ainakin henkiökohtaisesti kiinnostaisi katsella minkälainen ura on kenelläkin tilastojen perusteella ollut.

Hyvää duunia anyway, hauskaa hommaa seurata miten oma ja muiden pelurit urallaan etenevät. Aktiivisuuttakin tuntuu löytyvän "pelaajilta" kirjoitella myös tänne.

ps. VGR oli suunnattomasti pettynyt jouduttuaan aloittamaan kauden ECHL:ssä. Lähetti vielä Saulietisille terveisiä, että hyviä pelejä VGR:lle tutuksikin tulleessa Rigassa.
 
Viimeksi muokattu:

SharksAttack

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, KalPa, Sport
Kuvat muidenkin pelaajien tilastoista. Näitä ei tule ainakaan lähikausina uudestaan.

Backhand (peli kadottanut 1. kauden*)
Dubois
Esi
Genitalias-Ragnarsson
Hazard
Jutila
Kiljunen
Käteinen
Lemieux
Luuta
Länsimies
Malone
Ngangya
Petke
Phoenix
Potvin
Ride
Runnendahl
Sandberg
Saulietis
Szczechura
Teloch
Tykki
von Taffelsson

*bugi, joka tulee, kun junnupelaajan sopimus junnujoukkueeseen loppuu ja pelaaja siirtyy samana päivänä samaan joukkueeseen mistä lähti. Sama kävi edellisessä pelissä Lieversin kanssa.


Kladno voitti ECC-finaalissa Frölundan 5-2
Jokerit jäi lohkossaan toiseksi

ECHL All-Stars
National Conference - American Conference 5-3
VGR Ame 1+1=2 -1 0
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Kuvat muidenkin pelaajien tilastoista. Näitä ei tule ainakaan lähikausina uudestaan.

Kiitän suuresti!

ECHL All-Stars
National Conference - American Conference 5-3
VGR Ame 1+1=2 -1 0

-Oli hienoa päästä All-Stars peliin, toivottavasti NHL:stä löytyy vielä pelipaikka tulevaisuudessa vaikka jo tämän kauden jälkeen pysyvästi. Hyvin on pelit sujuneet mutta taistelu paikasta auringossa on kovaa

Näin mietti tehot 1+1 all-stars pelissä iskenyt VGR.
 

Ralph

Jäsen
Gada Saulietis on ollut tyytyväinen otteisiinsa ensimmäisessä kunnon aikuisten liigassa. KHL on kuitenkin kova sarja ja uutena pelaajana 7 pistettä 12 otteluun on varsin hyvä saldo, ainakin Saulietisin omasta mielestä. Koko uran saldo ei yllätä, 536 ottelussa 444 pistettä on ihan perus kauraa ja 620 jäähyminuuttia on vain valitettavasti hieman alakanttiin. Tavoite tälle kaudelle on hakata joku "kovanyrkki". Ensikaudella sitten piste per peli ja seuraavalla pistepörssin top-5 josta takaisin kohti NHL:ää, yhä vain 25-vuotiaana.
 

BattleHymn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Liverpool FC
Kuvat muidenkin pelaajien tilastoista. Näitä ei tule ainakaan lähikausina uudestaan.

Todellakin kiitos tästä. Jos sitten pelaajan uran loppuun sais saman uudestaan.

Janne Timo Ojanen Jutila on ilmaissut tyytymättömyytensä omasta tilastaan jyrkin sanankääntein.

"Vidu siis hei, c´mon mä siis mä pelaan jossain damn Rochesterissa vuodesta toiseen, vaikka rahkeet riittää vaikka mihin. Maiseman vaihdos olis poikaa, kun eukkokin lähti kyllästyttyään asumaan räkäsessä motellissa. Jos perkele ei paikkaa Panthersissa saa, niin myisivät edes jonnekin... kai nyt joku joukkue mut haluaa." Sanoo Janne murtuen kyyneliin haastattelun lopussa.
 

moge

Jäsen
Nahka Esi teki näyttävän paluun lehtien kansiin, kun hänet nähtiin heiluttamassa kopteria paikallisessa ostoskeskuksessa. Isomunaisena naistenmiehenä tunnettu Esin Nahka antoi haastattelun paikalliselle reportterille.

"Vittu tää Philadelphia on homo mesta! Sain pornotähden hommia ison kaluni takia, joten eipä tuo lätkä oo viimeaikoina kiinnostanu... Sais ees siirron johkin muualle!"
 

SharksAttack

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, KalPa, Sport
27.1.15 Mister Ngangya, sivussa noin 2 viikkoa, thigh contusion

27.1.15 Johannes von Taffelsson, sivussa noin 5 kuukautta, bad concussion (pelissä Jokipoikia vastaan)

30.1.15 Niko Teloch, sivussa päivästä päivään, superficial laceration

jatkosopimuksia
30.1.15 Niko Teloch, St.Louis, 2 vuotta
30.1.15 Ronald Runnendahl, St.Louis, 2 vuotta

AHL All-Stars
PlanetUSA All-Stars - Canada All-Stars 4-6
TJ Malone PlanetUSA 0+1=1 -1 0

jatkosopimus
Johannes von Taffelsson, SaiPa, 1 vuosi

2.2.15 Niko Teloch ajettiin ulos ottelussa Los Angelesia vastaan (kyynärpäätaklaus) -> 1 ottelun pelikielto
St.Louis hävisi 3-5

2.2.15 Useat tahot ovat ylistäneet Dole Potvinin peliä

6.2.15 Media spekuloi, ettei kaikki ole kunnossa Gada Saulietisin ja Riga GM Normunds Sejesin välillä. Sejesin mukaan mitään ongelmia ei ole.

10.2.15 Ronald Runnendahl, sivussa noin 10 päivää, groin strain

19.2.15-28.2.15
SaPKo ja FPS tarjosivat Salamoille 16 000 euroa Verner Sandbergin oikeuksista
FPS tarjosi Salamoille 18 000 euroa Verner Sandbergin oikeuksista
SaPKo tarjosi Salamoille 20 000 euroa Verner Sandbergin oikeuksista
Salamat hylkäsi tarjoukset

23.2.15 Montreal treidasi Breton Robichandin ja Taylor Chroneyn Floridaan, vahdossa tuli Janne Jutila

25.2.15 Ronald Runnendahl, NHL:n viikon hyökäävä pelaaja 3 2+9=11

28.2.15 San Jose osti Arto Länsimiehen sopimuksen ulos -> UFA

10.3.15 FPS tarjosi Salamoille 22 000 euroa Verner Sandbergin oikeuksista
Salamat hyväksyi tarjouksen

12.3.15 FPS osti Verner Sandbergin oikeudet Salamoilta 22 000 eurolla
siirto 30.4.15

20.3.15 Mister Ngangya, sivussa muutaman päivän, bruised ankle

21.3.15 HIFK tarjosi sopimusta Arto Länsimiehelle

24.3.15 HPK tarjosi sopimusta Arto Länsimiehelle

29.3.15 Arto Länsimies hyväksyi HIFK:n sopimustarjouksen
siirto 30.4.15

30.4.15 Maali Tykki, sivussa päivästä päivään, bruised ribs

15.4.15 Junnu Backhand, ECHL:n viikon pelaaja 3 5+4=9


16.4.15

Janis Petke
Chicago NHL 77 34+30=64 +10 34
Playoffs 2 2+1=3 -1 0
playoffit kesken
A more talented version of Hugh Jessiman
CHI RW#2

Mustapha Lemieux
Colorado NHL 82 13+26=39 -14 27
Lake Erie AHL 3 1+0=1 0 0
playoffit kesken
Like Pat Maroon
COL LW#4

Niko Teloch
St.Louis NHL 78 37+57=94 +1 77
Playoffs 2 0+1=1 +1 0
playoffit kesken
A poor man's Taylor Hall but with slower stride
STL LW#3

Ronald Runnendahl
St.Louis NHL 78 31+65=96 +16 64
Playoffs 2 0+0=0 -2 6
playoffit kesken
A more talented version of Evgeni Malkin
STL C#1
Best Shooter
Best at Faceoffs

Vilautas Genitalias-Ragnarsson
Springfield ECHL 72 26+34=60 +23 40
Playoffs 3 1+3=4 0 16
playoffit kesken
Like Hugh Jessiman with a bigger frame but slower stride
CBJ RW#4

Jyrki Käteinen
Manitoba AHL 69 34+46=80 +17 84
playoffit kesken
Like Dustin Boyd with a bigger frame
VAN C#5

Paul Phoenix
Connecticut AHL 69 2+0=2 -21 38
A poor man's Derek Boogaard
NYR LW#10

TJ Malone
Boston NHL 50 6+16=22 -4 59
Providence AHL 32 7+16=23 +9 14
playoffit kesken
A poor man's Ryan Johansen with a bigger frame but slower stride
BOS C#3

Janne Jutila
Rochester AHL 37 2+12=14 -5 50
Hamilton AHL 23 1+3=4 -3 28
playoffit kesken
A poor man's John Carlson with a bigger frame
MTL D#5

Ernesti Luuta
Lake Erie AHL 56 3+14=17 +8 77
playoffit kesken
A poor man's defensive minded Matt Gilroy
COL D#11
Prospect#9

Nahka Esi
Adirondack AHL 79 14+14=28 -27 26
playoffit kesken
A poor man's Ryan Malone with more size and speed
PHI C#9

Flou Ride
Rockford AHL 80 5+12=17 -10 56
A poor man's Paul Bissonnette with offensive awareness but slower stride
CHI LW#5

Kinttu Kiljunen
Atlanta NHL 41 6+15=21 -4 39
Playoffs -
playoffit kesken
Like Barclay Goodrow with a smaller frame
ATL LW#2
Most Underrated

Junnu Backhand
Oklahoma City AHL 5 0+0=0 -8 4
Stockton ECHL 24 20+13=33 +10 14
Playoffs 3 5+4=9 +5 2
playoffit kesken
A poor man's offensive minded Derek Boogaard
EDM LW#6

Maali Tykki
New Jersey NHL 79 44+43=87 +12 20
A more talented version of Jamie Benn
NJ LW#1
Best Shooter

Dole Potvin
HeKi Fin-2 39 18 15 6 2.46 92.0% 5
Playoffs 8 4 4 0 1.94 93.5% 2
HeKi voitti pronssiottelussa TuTon
A poor man's James Reimer

Mister Ngangya
Jukurit Fin-2 23 3+0=3 -4 14
TuTo Fin-2 10 4+0=4 +3 8
Playoffs 8 2+1=3 0 8
TuTo hävisi pronssiottelussa HeKille

Gada Saulietis
Riga KHL 21 5+5=10 -9 10 (otettu KHL:n tilastoista)
Riga LAT 7 1+1=2 0 10 (Rigan pelaajilla on ylimääräisiä otteluita. Ilmeisesti Latvian liigaa tai vastaavaa?)
Riga jäi sarjassa viimeiseksi ja tippui Vysshaya Ligaan
Like Gabriel Landeskog

Juho Hazard
Jukurit Fin-2 44 2+16=18 +2 46
Playoffs 12 0+1=1 -6 6
Jukurit hävisi finaaleissa KoMu-HT:lle
A poor man's Bryan Rodney with a bigger frame but slower stride

Verner Sandberg
Salamat Fin-3 33 1+7=8 -1 12
No similar player

Ville Vasama
Blues Fin 69 10+12=22 0 24 (Mitähän näille pitäisi tehdä? Oikea pelimäärä on lähempänä neljääkymmentä.. Vasamaa ei löydy SM-Liigan tilastoista ollenkaan)
Playoffs 2 0+0=0 -1 0 (pelejä tuli vielä lisää, vaikka Blues tippui. Tässä vaiheessa oli vielä oikein)
Blues hävisi 1. kierroksella Sportille
A poor man's Chris Kunitz

Arto Länsimies
Worcester AHL 57 12+4=16 -4 50
A poor man's Aleksandr Avtsin but with slower stride

SS Szczechura
Ketterä Fin-3 35 25+12=37 +13 56
Playoffs 8 7+1=8 +2 9
Ketterä hävisi välierissä GrIFK:lle
No similar player

Johannes von Taffelsson
SaiPa Fin-2 41 19+19=38 -5 26
Playout + kars. - (loukkaantuneena)
SaiPa jäi karsintasarjassa viimeiseksi ja tippui Suomi-sarjaan
No similar player

Edern Dubois
Binghamton AHL 20 11 8 1 3.19 89.0% 0
playoffit kesken
Like Marc Cheverie
OTT G#5
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
No se siitä KHL-urasta, ajatteli Gada Saulietis ensiksi. Mutta myöhemmin Saulietis tajusi pienen riskin, mutta nyt hän on hieman innoissaan että Riga hakee vauhtia alempaa. Alemmassa sarjassa on nimittäin tilaisuus dominoida täydellisesti ja vakuuttaa isojen liigojen miehet. Tosin vielä on epäselvää jatkaako Saulietis Rigassa kuitenkaan. Tällä lausunnolla ja median väitteillä huonoista väleistä GM:ään ei kuitenkaan ole yhteistä.

Ja vertailu Gabriel Landeskogiin innostaa Saulietisia, sillä hän tuntee Landeskogiin ja pitää hänen pelityylistään.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Kinttu Kiljunen
Atlanta NHL 6+15=21 -4 39
Playoffs -
playoffit kesken
Like Barclay Goodrow with a smaller frame
ATL LW#2
Most Underrated

Kokonaistilastot

Mikä on mennyt Kinttuun?

Kinttu Kiljunen sopi sittenkin Atlantan kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen, vaikka aluksi yhteisymmärrykseen oli vaikea päästä. Nyt on ensimmäinen runkosarja takana näistä sopimusvuosista ja playoffit on kiimakkaina käynnissä, mutta silti Kinttua murehduttaa mennyt kausi.

"Tämä 3 kauteni NHL:ssä oli selkeästi urani huonoin. Tein viimekaudella mukavat 41 pistettä 58 ottelussa ja ensimmäisellä kaudellani voitin Stanley Cupin, mutta tällä kaudella en ole saanut yhtään mitään aikaan! Playoffjuna porskuttaa kohti maaliaan, mutta minä en pääse pelaamaan.. Ja kuka helvetti on Barclay Goodrow?!?!"
 

SharksAttack

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, KalPa, Sport
Johannes von Taffelsson, Mestiksen vuoden tulokas -palkinto
SS Szczechura, ehdolla Suomi-sarjan paras hyökkääjä -palkintoon

20.4.15-14.5.15
JYP tarjosi Ketterälle 7 000 euroa SS Szczechuran oikeuksista
JYP tarjosi Ketterälle 9 000 euroa SS Szczechuran oikeuksista
LeKi ja K-Vantaa tarjosivat Ketterälle 10 000 euroa SS Szczechuran oikeuksista
Ketterä hylkäsi tarjoukset

30.4.15 Verner Sandberg, FPS, 1+1 vuotta (pelaajan optio)

30.4.15 Arto Länsimies, HIFK, 1 vuosi

30.4.15 sopimus loppui -> vapaaksi agentiksi
Mister Ngangya

1.5.15 Jokipojat, Ahmat, K-Laser ja KoMu-HT tarjosivat sopimusta Mister Ngangyalle

5.5.15 Mister Ngangya, Jokipojat, 1+1 vuotta (pelaajan optio)

8.5.15-16.5.15
TuTo tarjosi Jukureille 14 000 euroa Juho Hazardin oikeuksista
FPS tarjosi Jukureille 16 000 euroa Juho Hazardin oikeuksista
Jukurit hylkäsi tarjoukset

8.5.15 Edmonton osti Junnu Backhandin sopimuksen ulos -> UFA

11.5.15 HPK tarjosi sopimusta Junnu Backhandille

12.5.15 Tappara, Ilves ja TPS tarjosivat sopimusta Junnu Backhandille

13.5.15 KalPa tarjosi sopimusta Junnu Backhandille

18.5.15-19.5.15
Ässät ja Tappara tarjosivat Jukureille 14 000 euroa Juho Hazardin oikeuksista
Jukurit ei ole vielä vastannut tarjouksiin

18.5.15 K-Vantaa tarjosi Ketterälle 12 000 euroa SS Szczechuran oikeuksista
Ketterä hyväksyi tarjouksen

18.5.15 Junnu Backhand, Tappara, 1+1 vuotta (pelaajan optio)

19.5.15 Pelicans tarjosi Jukureille 14 000 euroa Juho Hazardin oikeuksista
Jukurit hyväksyi tarjouksen

20.5.15 HPK tarjosi Ketterälle 7 000 euroa SS Szczechuran oikeuksista
Ketterä ei ole vastannut tarjoukseen


Niko Teloch
Playoffs 5 0+2=2 +2 2
St.Louis hävisi 1. kierroksella Chicagolle

Ronald Runnendahl
Playoffs 5 1+1=2 +1 16
St.Louis hävisi 1. kierroksella Chicagolle

Kinttu Kiljunen
Playoffs 2 0+0=0 0 2
Atlanta hävisi 1. kierroksella Bostonille
Playoffs 8 5+1=6 -2 4
Chicago hävisi 2. kierroksella Peorialle

Nahka Esi
Playoffs 4 0+0=0 -4 2
Adirondack hävisi 1. kierroksella Charlottelle

Jyrki Käteinen
Playoffs 4 0+1=1 -2 4
Manitoba hävisi 1. kierroksella Grand Rapidsille

VGR
Playoffs 8 4+4=8 -3 20
Springfield hävisi pohjoisen finaaleissa Bridgeportille

Junnu Backhand
Playoffs 9 8+5=13 0 8
Stockton hävisi tyynenmeren finaaleissa Alaskalle

Edern Dubois
Playoffs -
Binghamton hävisi 2. kierroksella Providencelle

Ernesti Luuta
Playoffs 10 0+0=0 -9 14
Lake Erie hävisi 2. kierroksella Charlottelle

Mustapha Lemieux
Playoffs 11 0+1=1 -8 2
Lake Erie hävisi 2. kierroksella Charlottelle

Janne Jutila
Playoffs 11 1+1=2 0 14
Hamilton hävisi 2. kierroksella Grand Rapidsille

Janis Petke
Playoffs 13 7+3=10 +3 4
Chicago hävisi lännen finaaleissa Calgarylle

TJ Malone
Playoffs 11 2+10=12 +7 4
playoffit kesken (Providence)


Jokerit voitti SM-finaaleissa JYPin 3-2
Tappara voitti pronssiottelussa HIFK:n 5-2
Ilves hävisi karsinnoissa KoMu-HT:lle 0-4 ja tippui Mestikseen

Lasse Oksanen -palkinto: Vladimir Sobotka, Blues
Jarmo Wasaman muistopalkinto: Tuomas Välimaa, KooKoo
Kalevi Numminen -palkinto: Erkka Westerlund, Jokerit
Pekka Rautakallio -palkinto: Ossi Väänänen, Jokerit
Aarne Honkavaara -palkinto: Joni Yli-Torkko, LeKi
Urpo Ylönen -palkinto: Hannu Toivonen, KalPa
Raimo Kilpiö -palkinto: Tero Koskiranta, HPK
Matti Keinonen -palkinto: Ossi Louhivaara, Blues
Jari Kurri -palkinto: Ari Ahonen, JYP

All-Stars
Vladimir Sobotka, Blues - Tomas Kana, Ilves - Joni Yli-Torkko, LeKi
Antti Lamberg, LeKi - Ossi Väänänen, Jokerit
Ari Ahonen, JYP


1.div. kisat
Kazakhstan ja Ukraina nousivat A-sarjaan
Kiina ja Puola tippuivat 2. divariin

Venäjä voitti MM-finaalissa Ruotsin 4-3
Suomi voitti pronssiottelussa Slovakian 5-2
Latvia ja Iso-Britannia tippuivat 1. divariin

Maali Tykki FIN 9 6+9=15 +12 0
Gada Saulietis LAT 6 4+4=8 +1 8
 

höntsäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viihdyttävää jääkiekkoa pelaavat joukkueet
Johannes von Taffelsson
SaiPa Fin-2 41 19+19=38 -5 26
Playout + kars. - (loukkaantuneena)
SaiPa jäi karsintasarjassa viimeiseksi ja tippui Suomi-sarjaan
No similar player

Johannes von Taffelsson, Mestiksen vuoden tulokas -palkinto

Saipa Suomi-sarjaan!

Alas on vajonnut Lappeenrantalainen jääkiekko. Sysimustalla viime kaudella ei ollut kuin yksi toivo, Johannes von Taffelssonin pelaaminen oli yksin pitää SaiPan vielä Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Vihdoinkin kohuttu AHL-vahvistus alkoi lunastaa edes osan häneen osoitetuista odotuksista. Tämäkin toivo sammui 27.1.15 kun von Taffelsson ajettiin rajusti seinään ja sen seurauksena tuli paha aivotärähdys, jonka arvioitu toipumisaika on noin 5 kuukautta. Siitä huolimatta von Taffelsson sai vuoden tulokas- palkinnon.

Johannes von Taffelsson: "Kyllähän se harmittaa, vuoden jatkosoppari tuli tehtyä ja ensi kaudella homma jatkuu Suomi-sarjassa. Saa nähdä millainen taso siellä on. Mutta joka tapuksessa toivon tietenkin ettei tämä aivotärähdys vaaranna uraani, sillä pitkästä aikaa lätkä maistuisi. Tällä hetkellä jokainen valon välähdys ja kova ääni tuntuu päässä moukariniskulta ja jäälle en ole päässyt kuin vasta luistelemaan.."
 

SharksAttack

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, KalPa, Sport
18.5.15-19.5.15
Ässät ja Tappara tarjosivat Jukureille 14 000 euroa Juho Hazardin oikeuksista
Jukurit ei ole vielä vastannut tarjouksiin

20.5.15 HPK tarjosi Ketterälle 7 000 euroa SS Szczechuran oikeuksista
Ketterä ei ole vastannut tarjoukseen

Jukurit hyväksyi tarjoukset
Ketterä hylkäsi tarjouksen


TJ Malone
Playoffs 14 3+11=14 +8 4
Providence hävisi idän finaaleissa Charlottelle


21.5.15-22.5.15
HIFK, Kärpät ja Blues tarjosivat Jukureille 14 000 euroa Juho Hazardin oikeuksista
Jukurit hyväksyi tarjoukset

21.5.15 Pelicans tarjosi HeKille 18 000 euroa Dole Potvinin oikeuksista
HeKi hyväksyi tarjouksen

22.5.15-24.5.15
Pelicans tarjosi Ketterälle 7 000 euroa SS Szczechuran oikeuksista
HPK ja Pelicans tarjosivat Ketterälle 9 000 euroa SS Szczechuran oikeuksista
Ketterä hylkäsi tarjoukset

25.5.15 Tappara osti Juho Hazardin oikeudet Jukureilta 14 000 eurolla
sopimus 1+1 vuotta (pelaajan optio)

26.5.15 Pelicans osti Dole Potvinin oikeudet HeKi:lta 18 000 eurolla
sopimus 1+1 vuotta (pelaajan optio)

27.5.15 K-Vantaa osti SS Szczechuran oikeudet Ketterältä 12 000 eurolla
sopimus 1+1 vuotta (pelaajan optio)

30.5.15 HPK tarjosi SaiPalle 16 000 euroa Johannes von Taffelssonin oikeuksista
SaiPa hylkäsi tarjouksen


NHL Draft 2015

#1 Riley Sutherland ANA
#2 Kody Boyd CBJ
#3 Aleksander Bodrov BUF

#16 Jan-Mikael Laaksonen PHO
#35 Krister Tahvanainen CAR
#49 Peter Ruohola NYR
#52 Miko Karhunen BOS
#72 Kalle Eronen SJ
#73 Timo-Pekka Kauhanen VAN
#86 Paul Asikainen MTL
#90 Riku-Petteri Nyqvist BOS
#97 Nikke Lohtander FLO
#102 Juuso Kaukonen SJ
#104 Olavi Leino NJ
#130 Mikko Laksola COL
#148 Frans Koivunen CHI
#180 Esa Pöyhönen CGY
#203 Henri Ohtamaa DAL


Calgary voitti Stanley Cup -finaaleissa Bostonin 4-2

Art Ross Trophy: Ilya Kovalchuk NSH
Masterton Trophy: Jonathan Toews CHI
Calder Trophy: Staffan Gartner MIN
Conn Smythe Trophy: Miles Lynch CGY
Selke Trophy: Jani Ikonen NYI
Hart Trophy: Alexander Ovechkin WSH
Jack Adams Award: Brent Sutter CGY
Norris Trophy: Jay Bouwmeester CGY
King Clancy Trophy: Scott Gomez EDM
Lady Byng Trophy: Atte Kuusela NSH
Lester Pearson Award: Alexander Ovechkin WSH
"Rocket" Richard Trophy: Ilya Kovalchuk NSH
Vezina Trophy: Ryan Miller MIN
Jennings Trophy: Steve Mason LA
+/- Award: Alexander Ovechkin WSH
Roger Crozier Award: Ryan Miller MIN
All-Stars Game MVP: Ilya Kovalchuk NSH

1. All-Stars
Alexander Ovechkin WSH - Jonathan Toews CHI - Nathan Horton LA
Tyler Myers ATL - Jay Bouwmeester CGY
Ryan Miller MIN

2. All-Stars
Ilya Kovalchuk NSH - Evander Kane ATL - Viliam Macholda WSH
Louis-Etienne Desmarais DAL - Alex Edler VAN
Steve Mason LA

Rookie All-Stars
Marc Olynyk CBJ - Seth Lawson ATL - Christophe Nasreddine STL
Staffan Gartner MIN - Hannu Reijasalo NYR
Dick Samuelsson ATL
 

Ralph

Jäsen
Ja Latviakin putoilee alempiin sarjiin. Gada Saulietisille pettymyksiä pettymyksien perään. Kuitenkin yli piste per peli ja unelma elää että joskus vielä Saulietis pelaa oikean NHL-ottelun.
 

SharksAttack

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, KalPa, Sport
Depth chartit draftin jälkeen

Mustapha Lemieux
COL LW#4

Ernesti Luuta
COL D#12
Prospect#12

Janis Petke
CHI RW#2

Flou Ride
CHI LW#5

VGR
CBJ RW#4

Ronald Runnendahl
STL C#1
Biggest Star
Best Shooter
Best at Faceoffs

Niko Teloch
STL LW#3

TJ Malone
BOS C#3

Janne Jutila
MTL D#5

Jyrki Käteinen
VAN C#5

Maali Tykki
NJ LW#1
Best Shooter

Nahka Esi
PHI C#9

Paul Phoenix
NYR LW#10

Edern Dubois
OTT G#5

Kinttu Kiljunen
ATL LW#2


kuvat pelaajien taidoista 9. kauden jälkeen
Backhand
Dubois
Esi
Genitalias-Ragnarsson
Hazard
Jutila
Kiljunen
Käteinen
Lemieux
Luuta
Länsimies
Malone
Ngangya
Petke
Phoenix
Potvin
Ride
Runnendahl
Sandberg
Saulietis
Szczechura
Teloch
Tykki
Vasama
von Taffelsson
 

moge

Jäsen
Ei tuosta mun esinahasta näytä tulevan mitään. Uran alku näytti lupaavalta, kun mj-puolellakin vedettiin Telochin ja Tykin kanssa samoja pisteitä. Johonkin uuteen organisaatioon kun pääsisi, niin saattaisi se NHL-debyyttikin nähdä päivänvalon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös