Lukon fanitoiminta ja -matkat 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 17.08.2016 klo 21.19.

 1. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Nyt on jälleen todettava, että kun kuitenkin yhteisöt koostuu aina yksilöistä joilla on valinnanvapaus tulla hallille huutamaan niin tällä logiikalla siis siellä pitäisi aina olla huutamassa. Kaikki siellä katsomossa eivät ole virallisia RB-aktiiveja vaan normaaleja kannattajia jotka vain haluavat kannattaa äänekkäästi joita nämä aktiivit "johtavat". Näin ollen, kuten jo aiemmin sanoin, että tuo logiikka mitä ajat takaa tarkoittaa sitä, että jos olet kerran käynyt RB:n kanssa huutamassa niin sinun pitäisi tehdä sitä aina kun olet sitä jossain chäntissä luvannut ja ollut mukana toiminassa joka on kirjannut arvoja nettiin. Kylläpäs menee monimutkaiseksi. Jos siis kuitenkin tarkoitit RB:tä yhteisönä niin mitä järkeä siellä on jokusen vaivaituneen huutaa kun ei siitä mitään hyötyä ole. Kyllä pitäisi olla ensin se jääkiekkoa pelaava joukkue jota kannatetaan jotta olisi mielenkiintoa kannattaa. Kyllä protesteja saa olla ja yksi sellainen on olla menemättä hallille tai sitten olemalla hiljaa. Tunteellahan tuotakin tehdään ja jos ei ole tunnetta niin on lähes mahdotonta tehdäkkään mitään.

  Jos ei ole yksittäisi ihmisiä paikalla niin miten voi olla organisoitua toimintaa?? sanon nyt taas ihan liian monennen kerran, että kyseessä ei ole armeija jossa ihmisiä voi pakottaa paikan päälle ja teemään mitä halutaan. Kaikki lähtee siitä fiiliksestä ja tunteesta.

  Haluan myös painottaa etten ole RB:n toiminnassa muuten mukana kuin huutamassa katsomossa. Tänä kautena olen jättänyt vähemmälle kun en millään voi tukea seuraa jossa on munattomia johtajia jotka palkaa ammattitaidottomia henkilöitä jotka on koonnut joukkuueen joka ei osaa pelata. Myöskään en halua tukea rahallisesti tälläistä toimintaa. Tämä edellä mainitun teorian mukaan kutienkni sekin on väärin koska olen "luvannut" sitä chäntissä... Voi voi.

  Mutta ei muuta kuin itse koittamaan sitä kannattamista niin saa pikkasen käsityksen siitä itsekkin. en myöskään kritioinut varsinaisesti sinua vaan tuota logiikkaa ja näkemystä.

  Eteenpäin...
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2017 klo 08.47