Lukko - Tappara 28.9.2002

  • 4 645
  • 53

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukon voiton lisäksi toivon, että Toni Koivisto herää näyttämään oman tasonsa. Harjoitusotteluissa hän sai kovaa jälkeä aikaan Kaipaisen kanssa, eli ketjumuutokset tuntuvat hyviltä!

PAF-Online antaa singelinä Lukolle tästä pelistä kertoimen 2,75. Käytin siihen koko 5 euroa, joka tuli PAF:ilta sähköpostitse bonuksena!
 

sani

Jäsen
Suosikkijoukkue
lukko, kärpät, ujk
Päivä pelastettu!

Tuolla aiemmin purnasin, kun ei lähde kuljetusta Tampereelta Raumalle. Mutta kyllähän se lähtee. Tarpeeksi tuli ilmeisesti kotonakin purnattua, koska mies lupasi lähteä heikkona hetkenä kuskiksi. Kannattaa näet Tapparaa, että tiukka kotimatka tiedossa. Jommalta kummalta saattaapi mennä hermot. Riippuen pelin lopputuloksesta. = ) Mutta nyt hakemaan sidukkaa evääksi matkalle.

Nimim. pakko päästä johonkin kehumaan
 

axe

Jäsen
Tarkentaisin vielä, ettei ne n. 447 vieraslauantaipeliä ole kaikki Tapparan lauantaipelit vaan niitä on peräti 5 kotonakin. Ja tuo vieraspelien luku on edelleen epävirallinen laskenta, joka saattaa heittää muutaman ottelun suuntaan tai toiseen. Paljon niitä on kuitenkin!
 

ÄijänSuo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joukkueet lähtevät aivan eri asetelmista illan kamppailuun. Tappara pelannut viikolla säilyttäen pelituntuman, kun Lukko taas on huilannut viime lauantaista saakka ja pelituntuma on varmasti hakusessa, joten Tappara lähtee mielestäni hienoisena ennakkosuosikkina illan peliin.
Muutoksia joita haluaisin nähdä Lukossa on Toni Koiviston nosto 1 ketjuun Torkin ja Saarelan rinnalle. Koiviston taidot menevät täysin hukkaan vähän peliaikaa saavassa 4 ketjussa. Koiviston nosto ykköseen toisi varmasti lisää taitoa ketjuun Cipolla kun kiekon kanssa on aika surkea.
Pakiston osalta Harikkala ja Niskala pakkipariksi, Harikkala sopii paremmin Niskalan pariksi, kuin Porkka, paremmin varmistavana.
Kesän voisi olla Eepin pari tuoden tarvittaa fyysisyyttä tähän pariin, Lehtonen ei ole tähän pystynyt. Kolmas selvä pelaava pakkipari olisi siis Lentonen ja Porkka, koska Lehtonen ei nouse hyökkäyksissä samanlailla kuin Niskala, antaen Porkalle tilaisuuden keskialueen taklauksiin Lehtosen varmistaessa omaapäätä.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kahden erän jälkeen edelleen 0-0.

Tappara on tuhrinut jo yhden 5-3 ylivoiman ja Vehanen loisti toisessa erässä.

Nyt on iskun paikka. Kolmanteen erään Lukon pitää laittaa yksi pykälä lisää vauhtia. Tapparan eilisen pelaamisen pitäisi näkyä virheinä (kun ei pysy mukana) ja yv:llä Saarelan tykki puhuu...
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
1-0 Toni Porkka (Erik Hämäläinen) YV
2-0 Jason Ulmer (Toni Porkka, Samu Isosalo) YV
3-0 Matti Kaipainen TM


Lukko voitti sitten ja Vehaselle kauden ensimmäinen nollapeli ja tästä on hyvä lähteä kaatamaan Espoolaisia huomenna.
 
Viimeksi muokattu:

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Kettuluola paha

Lukko voitti loistavan taistelun seurauksena Tapparan puhtaasti 3-0! Nyt on parin vuoden takainen Aijansuon hurmos taas tosiasia.

Ei muuta voi kun toivoa, etta sama tahtii jatkuu huomenna. Lukko pelaa taydet 60 min eika luovu yrittamasta.

Laittakaa raporttia tanne, olin nettiselostuksen varassa, joka on ihan kiva juttu.
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onneksi olkoon vain Raumalle.

Pitkästä aikaa Lukolla vaikuttaa olevan kasassa sellainen positiivisella tavalla tasainen neljän ketjun jengi. Eritoten Porkka on uusista miehistä osoittautumassa loistohankinnaksi.

Tappio vituttaa ankarasti mutta ei ehkä ihan niin paljon kuin montaa muuta jengiä vastaan koettuna.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pitäisikö vaihtaa nimimerkiksi Oraakkeli... No, se taitaa olla jo varattu. Mutta niin siinä vain kävi, kuten ennustin. Kolmannessa erässä täysi höyry päälle, Tappara ottaa jäähyjä ja Lukko tekee ylivoimamaaleja. JES.

Media kohisee Ässistä ja SaiPasta, Lukko napsii pisteitä 1,5 per ottelu ja saa olla rauhassa. Ja Veikkaus ja PAF aliarvioivat.

Sain muuten PAF:ista singelillä 5*2,7=13,5 e ja, kun Jokerit ja Lukko voittivat niin huomiselta odotellaan vielä Lukon voittoa tuohon jo mainostamaani 11,48 pitkäänvetoon...

Tappara ei kaatunut maalivahtiin eikä tehottomaan ylivoimaan. Lukko oli vain parempi. Piste.

KIITOS LUKKO!
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo ei tuu mitää jos ei tehdä maaleja. Eilisen hienon pelin jälkeen, näköjään av kusi ja yv kusi eli pointsit Lukolle.

Oppiskoha Tappara tosta jotain... No en ole hirveen pettynyt 0 maalia kun tekee ei voi voittaa piste. Selostuksesta sain sen kuvan että Vehanen loisti maalilla. Tälläkertaa Lukko oli meitä parempi mutta pelejä on vielä paljon.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Radiosta kuultuna Vehanen oli loistava. Mies piti Lukkoa pystyssä ainakin 5-3 alivoimalla. Tilastoja katseltaessa peli taisi mennäkin juuri niin kuin moni ennakoi. Eli alussa Tappara oli hallitsevampi osapuoli ja lopussa alkoi eilinen painaa Lukon ottaessa ohjat. Tämä siis pelkästään tilastojen valossa. Täytyy kyllä olla iloinen mm. Lukon, Ässien ja Saipan otteista. Vähän vaihtelua runkosarjaankin ennakolta heikompien (anteeksi vaan) taholta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hieno peli Lukolta. Taisteluvoitto, ketään ei voi toisen yläpuolelle nostaa tämän iltaisesta Lukosta. No, poikkeus vahvistaa säännön eli Petri Vehanen pelasi elämänsä pelin. Torjuntoja vain 27, mutta niistä muutama todellinen haamutorjunta. Ainakaan minä en ole koskaan nähnyt noin hyvää Vehasta kuin tänä iltana.

Muuten, tuo pitkäveto Hearsayn vihjeiden mukaan näyttää nyt aika hyvältä. Jokerit ja Lukko kiinni, huomisessa pelissä Blues-Lukko minulla on sekä X että 2, eli sen mukaan sitten huomenna eletään että vähintään piste haetaan. Onneksi en nyt sentään ihan kaikkia poikamiesaikaisia säästöjäni tuohon vetoon laittanut...
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Onneksi tänne voi kirjottaa kun ei suusta oikein enää ääntä tule kun sen verran huusin.. :D oli meinaan loistava peli taas!!!

Kaksi erää oli vähän sellasta että jee jee, hyvä meininki..pelaajat kaatuilivat ja mentiin päästä päähän.. kolmannessa erässä sitten räjähti ja Äijänsuon yleisömeri alkoi taas velloa entiseen tahtiinsa..yllättävää oli myös kuinka hyvin muutkin kuin seisomakatsomo oli mukana.. :)

Vehanen pelasi todellakin aivan uskomattoman pelin, ja onnistui nappaamaan kiekon ihan satavarmoista maalipaikoista..kiitos Pete! koko joukkue osoitti taas kunnon taisteluhenkeä..kumpa vaan nyt tämä otteluputki jaksettaisiin, ei ole kiva matkustaa Ouluun ensi lauantaina katsomaan kun kärpät raatelee kettuja..

Pakaslahdesta sen verran että se setä oli kyllä välillä ihan ulkona ja minkäänlaista linjaa ei se saanut pidettyä, välillä jäähyn sai tönäisystä ja välillä sai hakata aivot pihalle ennen kuin pilli soi.. Tapparaa linja suosi.. näin siis sinikeltaistenlasien läpi..

Kiitos vielä kerran lukko!

EDIT: tulosruudussa puhuttiin yllättäjäjoukkueista eli Ässistä ja SaiPasta..entä Lukko? me ollaan vissiin mestarisuosikki..?
 
Viimeksi muokattu:

Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Phoenix Coyotes, Liverpool, TPV, Haka
Mulla on käynyt aika hyvä tuuri kun on osunut työvuorot juuri samaan aikaan kun Tapparalla on ollut nämä kaksi surullista peliä eli HIFKiä ja Lukkoa vastaan. Oonpahan ollut autuaan tietämätön ja parempi niin. Tosin pettymys on ollut aika kova sitten kun on saanut kuulla tuloksen.

Näköjään jäähyihin kaaduttiin taas ja tietenkin omaan tehottomuuteen. Vaikea silloin on voittaa jos maaleja ei tehdä. No otetaan sit revanssi kun Lukko tulee Tampereelle pelaan Tapparaa vastaan.

Mieleenpainuvaa on ollut että Tapparan ja Lukon välisissä matseissa kotijoukkue voittaa lähes poikkeuksetta. Kyllä sillä kotikentällä vaan tuntuu suuri merkitys olevan. No se ainakin on varma että Rauma on Espoon jälkeen ehdottomasti pahin paikka Tapparalle. Niin kauan kuin oon lätkää seurannut niin hyvin harvoin Tappara on pisteitä Raumalta ottannut. Kaikki kunnia Lukolle!

Toivottavasti Lahdessa sujuu paremmin. Aion itse mennä paikan päälle ja kun hyvin harvoin käyn vieraspelejä katsomassa niin toivoisin että Tapparan peli olisi sellaista mitä on viime vuosina tottunut näkemään.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Loistavaa Lukko!

Äijänsuo on tällä kaudella pirullinen paikka vierailijoille. Väkeä ja tunnelmaa riittää ja kotijoukkue painaa sata lasissa alusta loppuun. Vehanen torjui pari varmaa maalia ja näissä torjunnoissa oli ehkä voiton siemen. Tapparalla oli paikkansa ratkaista, mutta Pete näköjään päätti ettei yhtään mene. Rauma on näköjään ylipääsemätön paikka kirvesrinnoille, hyvä peli Tapparalta tänäänkin mutta kun ei niin ei.

Viime kauden surkeuden jälkeen on mahtavaa katsoa jälleen tällaisia matseja.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Huudettin matsin jälkeen lukkoa!
 

Locksmith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, BVB
Loistava voitto Lukolta... Todellinen taisteluvoitto.. voitettiin kaksi joukkuetta samalla, eli sinipaidat ja raitapaidat. Kentän huoninoli Jukka Pakaslahti. Mies oli aivan pihalla sen pillin kanssa.

2 ekaa erää oli melkoista surffailua.. Tappara pelasi paljon ylivoimaa (kiitos Pakaslahden) ja näyttävästi peli pyörikin, mutta Vehanen oli viimeinen lukko. Vehanen torjui muutaman satavarman maalinkin...Lukon ylivoima oli ihan Sudanista... ei saatu oikein kiekkoa alueellekaan...

Kolmannessa erässä Lukko alkoi pelata ja ylivoimakin saatiin vihdoinkin jopa hieman pyörimään ja tulihan sitten sieltä tulostakin, kun vaan lauotaan...

Tapparalle voidaan kyllä myöntää kahvauksen mestarin tietteli... on se niin järkyttävää katottavaa, kun heitetään virveli kainaloon ja vauhti pois. Eniten kahvasi maajoukkupuolustaja Mikko Luoma.. Ikävä yhdistelmä on Tappara ja paska tuomari. näin se vaan on.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tulihan se kauden avaus sieltä. Noh onneksi Lukko ei kahvaa kuitenkaan, niin voi itkeä vain kuinka tuomarit sortaa ja Tappara kahvaa. Mitä sitä puhutaan huonoista voittajista.

Nämä on aika hauskoja, kun niin paljon kicksejä saa jonkun seuran tappioista, että siitä pitää ilmoittaa oikein keskustelupalstalla. Mitäköhän nuo säännöt sanoivat turhasta provosoimisesta ketjuissa mitkä eivät käsittele omaa joukkuetta...
 
Viestin lähetti Pete 62
Huudettin matsin jälkeen lukkoa!

Tämä arvokas tiedonanto poikii Pete 62:lle ensimmäisen ja viimeisen varoituksen. Nimimerkin Tappara-antipatiat ovat jo aiemmin nousseet esille typerän provoamisen muodossa.

Ystävällisin terveisin,
Moderaattorit
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Viestin lähetti Pete 62
Huudettin matsin jälkeen lukkoa!

Tuohan on oikeasti kiva tieto.. :)

Ja päivän urheilu lähetyksistä sen verran että Lukon pelistä ei sitten näytetty maaliakaan! :/ mitää Lukon pitää tehdä että pääsee mukaan lähetyksiin? voittaa suomen mestaruus? Maikkarin tulosruudussa puhuttiin yli puolet ajasta formuloista, joita tulee la-su n. 4 tuntia!! ensin AIKA-AJOJEN tulokset, sitten lehdistötilaisuus, sitten lehdistötilaisuuden suomennos ja vielä JJ:n viiltävä raportti..ketä oikeasti kiinnostaa kun mestaruus on jo selvä? En varmaan ole ainut Lukon/Tapparan fani joka koitti nähdä maalit telkkarista..

Modelaattorit poistakoot tämän viestin jos sen tarpeelliseksi näkevät..tulipahan purettua tätä kiukkua maikkaria ja yleä kohtaan.. :)
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tuskinpa MTV3'n rahat riittää lähteä Raumalle, kun kaikki ovat valuneet Formulaan. Tämä on jo nähty tuhansia kertoja, että maksimissaan HN'ssa näytetään 4-5 matsia, ei edes kaikkia kuutta. Ei vaan taida riittää yksinkertaisesti rahat, surettaa, mutta ei voi mitään, kai sitä Formulaa on sitten näytettävä niin paljon ja siitä maksettava noita summia.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Äläs nyt TheBlade hermoile. Sanoihan se hölmö siinä ruudussa että Lukko voitti "vakuuttavan esityksen jälkeen". Eli turha tuommoisen kehumisen jälkeen on vastakaan kuvaa Raumalta odottaa. Mutta onneksi huomenna päästään ruutuun, kun käydään Espoossa pelaamassa.
 

äijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itähelsinkivantaan Jokerit
Per nostro circolo,

Terä äsken kiteytti koko totuuden: pitää hoitaa homma himaan,
jotta tulee huomatuksi.
Näin se homma tässä Ilta-Sanomien ja muiden vastaavien maailmassa etenee.
No, Lukosta, kuten ei muistakaan jengeistä ole pahaa sanaa.
Jatkakaa...
Onnea voitosta!
Se oli hieno. Ja puhdas.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Huh Huh!

Mikäs olis tarpeeksi hyvä superlatiivi kuvaamaan Vehasen peliä?Pitää miettiä yön yli sitä asiaa.Uusi superlatiivi pitäisi nimetä Vehaseksi.

Kaksi erää oli pahuksenmoista vääntämistä ja taistelua.Hienokseltaan tappara hallitsi molempia eriä,osittain kiitos erään raitapaidan.Kuten vanha klassinen sanonta kuuluu:"Hyvällä mokkella on myös kirotun hyvä tuuri"!Jos ei tolpat ollut tapparan kutien esteenä niin sitten eräs "klemmari".Itse kun yrittäisi tollaisia venytyksiä niin vois aika hätäseen eräät arat paikat paukkua.

Kolmannessa erässä oli toinen joukkue selvästi parempi kuin toinen jokaisella osa-alueella.Yllättävää kyllä pää-osan esittäjä löytyi siniviivan tuntumasta eikä tällä kertaa kyseessä ollut Eepi vaan se toinen kovista jätkistä eli "Tonto" Porkka.Liikkuminen ei ainakaan ole Tonton paras osa-alue mutta laukaukset ovat silkkaa myrkkyä näköjään.

Kyllä aika tarkkaan otettiin Saarelan ketju eikä heille jäänyt kovin montaa paikkaa tarjolle.Hancock tarjoili parit paikat Siivoselle ja Koivistolle mutta ei kun ei.Ehkä Siivonen yritti taas voimakkaammin ajaa maali-tilanteisiin kuin Koivisto.Koivistohan sai kerran tehtyä maalin mutta senkin huonompi versio Pakaslahdesta hylkäsi.

Iiron ketju ei kovin paljoa loistanut tässä pelissä vastustajien isojen poikien pihdeissä.Muutaman kerran pojat taas pyörittelivät isoja pahoja poikia,mutta sitten tuli plankit liian tutuiksi.

Kyllä yritystä riitti ketjulla Kaipainen-Ulmer-Isosalo mutta selvästi ketju kaipasi jotain snaipperia mutta snaipperi korvattiin kovalla työnteolla ja periksiantamattomalla taistelulla.Muutaman kerran Kaipa yritti itse kuljettaa kiekon tapparan maaliin mutta se jäi toiseen kertaan.

Ihan hyvä idea korvata ainakin tässä matsissa Jämsä Isosalolla.Ei Jämsällä olisi ollut mitään jakoa tapparan isojen poikien puristuksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös