Lukko Playoffeissa 2022

  • 53 564
  • 557
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Peluutusta kun katsoo, niin Tapola peluuttaa todella tasaisesti. Lukon kärkipelaajat pelaavat paljon enemmän. Tappara varmasti hakee etua tuolla, että jaksavat sarjan edetessä.
Se joukkue on niin hyvin rakennettu. Laadukas nippu kaiken kaikkiaan, vaikkei maalivahti olekaan samalla tasolla. Helppo peluuttaa silloin.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se joukkue on niin hyvin rakennettu. Laadukas nippu kaiken kaikkiaan, vaikkei maalivahti olekaan samalla tasolla. Helppo peluuttaa silloin.

Kyllä silti yleensä kärkipelaajille hieman enemmän annetaan peliaikaa, todella harvoin, jos koskaan näkee tuollaista peluutusta. 5 pelin viikko varmaan syynä tuohon. Vkl nähdään, tuoko tuo etua, vai jaksaako Saarijärvi ja kumppanit painaa.
 

Karajan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itse odotan huomiselta sitä että keskitytään vain mättämään tylyt numerot tauluun. Tappara on täysin voitettavissa mutta yhtään ei saa antaa siimaa. Luotan siihen että Lukko osaa pelata voittavaa kiekkoa kunhan keskittyminen ei herpaannu.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Kyllä silti yleensä kärkipelaajille hieman enemmän annetaan peliaikaa, todella harvoin, jos koskaan näkee tuollaista peluutusta. 5 pelin viikko varmaan syynä tuohon. Vkl nähdään, tuoko tuo etua, vai jaksaako Saarijärvi ja kumppanit painaa.
Ne tietää pärjäävänsä noin. Niin kauan kun peli on heillä, ei ole syytä kuormittaa ketään enempää. Playoffit jatkuvat vielä pitkään tämänkin sarjan jälkeen. Siinä samalla Lukon ykköshepat juoksee hiki hatussa.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Tietyllä tavalla harmi tuo Skalickyn palaaminen tänään. 3-4 ketjut oli Lukon parhaat hyökkäysketjut. Ja sieltä se pelaaja putoaa Skaldon tieltä.

Ykkös- ja kakkosketjut saisi myös tulla mukaan peliin. Ja edelleen mun mielestä Ilomäki ja Repo ei kuulu samaan ketjuun.

Pooley-Ilomäki-Nyman
Hakulinen-Mattila-Repo
Säkkinen-Kainulainen-Petman/Suni
Ikonen-Päivärinta-Skalicky

Petman oli ainoa eilen, joka pärjäsi fyysisyydessä. Ei sitäkään pois voisi oikein pudottaa. Sitten toisaalta nelosketju oli pirtein ketju kokonaisuudessaan.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Ei tullut vieläkään ensimmäistä voittoa Nokia areenalla, olikohan 9 tai 10 vieraspeli putkeen ilman voittoa kaiken kaikkiaan ( tasapeli Hämeenlinnassa mahtuu väliin)
Tänään on käytännössä pakko voittaa, 2-0 Tapparalle olisi liikaa.
Eilisellä pelillä ei sarjassa tule voiton voittoa eikä sitä voi laittaa tuurin tai tuomareiden piikkiin.
Kuten on mainittu, tällä YV/AV pelillä ei sarjoja voiteta, toinen on maalivahtipeli sen pitää olla joka pelissä vastustajaa parempi. Eilen myös 5 vs 5 pelissä päästettiin 4 maalia, ei pärjätty siinäkään.
Pitkissä sarjoissa tuppaa myös väkisin näkymään materiaali etu, se vaan tuppaa olemaan niin että "rahalla saa ja hevosella pääsee"
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jotenkin mun silmiin on ottanut aloitukset jo runkosarjan lopulta ja tilastot vahvistavat mun ajatuksia. Suluissa runkosarja:
Mattila 38/63 = 60,9% (52,5%)
Päivärinta 12/23 = 52,2% (51,0%)
Kainulainen 11/22 = 50,0% (46,4%)
Ilomäki 26/62 = 41,9% (54,3%)

Otanta on toki pieni, mutta jotain voi tuostakin jo arvuutella/päätellä ainakin Ilomäen osalta. Syys-Marraskuu Ilomäellä meni reippaasti yli 60% tasolla (61,54%, 62,79%, 63,16%) ja Joulukuusta alkaen tilastot ovat laskeneet/heitelleet todella paljon (46,31%, 56,73%, 48,75%, 47,51% ja nyt pudotuspelit 41,9%). En tuomitse mitenkään, mutta jotain vammaa taitaa olla Artullakin. Ylivoimilla olis kyllä pakko alkaa voittamaan ainakin se ensimmäinen aloitus, joten Mattilaa sitten vaan aloittamaan, vaikka olisi Ilomäen koostumuksen vuoro. Mattila voi sitten aloitusvoiton jälkeen hypätä helposti ainakin toisessa erässä vaihtoon. Sama juttu toki alivoimilla.
 

Roje36

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Bruins
Nyt täytyy kyllä ihmetellä säkkisen ja päivärinnan tiputusta. Noh ihan sama kunhan voitto tulee. En näe että Hagasta saadaan mitään lisää.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mun mielestä Päivärinta maalista huolimatta ei ole pärjännyt tarpeeksi miesten peleissä nyt. HPK-sarjassa jo oli ongelmissa. Ei sinänsä pelkää siellä ja tekee kiekon kanssa välillä rohkeita ratkaisuja, mutta häviää kaikki kamppailut ainakin.

Lehtisen jatkaminen olisi ollut mielestäni oikea ratkaisu, mutta nyt mennään Zagilla. Vähän ihmetyttää Lehtisen kohtelu. Eilen yksikään maali ei ollut hänen, mutta otettiin vaihtoon. Zagille tuota ei olisi koskaan tehty. Enkä siis sano, että eilinen veskan vaihto olisi ollut huono idea, mutta tätä tasapuolisuutta vain mietin.

Lukon ketjut näyttää periaatteessa hyviltä. Hagalla on näytönpaikka ja nyt tarvitaan oikeasti hyvä peli tai sellainen, että ei ole ainakaan haitaksi joukkueelle.
 

Shasek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kouvolan Pallonlyöjät
Eikös Zagi otettu Hifkiä vastaan pois?
Otettiin juu, tosin viisi taisi olla mennyt jo siinä vaiheessa.

Pienestä on nämä veskarihommat kiinni. Erittäin luottavainen olo oli eilen, että Lehtinen hoitaa homman. Niin viime kevään tyylistä oli toiminta HPK -pelit ja eilisen pelin alkupuolisko. Nyt taas pieniä epävarmuustekijöitä ehkä ilmassa. Ja korostan, etten yhtään noista kolmesta eilisestä laittaisi suoraan Lassin piikkiin. Se oli vaan se pelin kriittinen hetki, jossa veskarin on joku noista otettava jos voittoa mielitään.
Lehtinen kuittaa pientä kokoaan hyvin pysymällä poikkeuksellisen pitkään pystyssä, mutta eilisen 1.maalin tapaan aika usein jää se varsinainen torjuntaliike kokonaan tekemättä. Tiedä sitten syytä tähän. Eilinenkin veto oli kyllä hyvä, mutta ehkä kuitenkin otettavissa?

Toivotaan Zagidulinille tänään superonnistumista, se saattaisi siivittää joukkuettakin jatkopelejä ajatellen kovempaan lentoon!
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Miltäs täyttöaste hallille näyttää tänään? Kovasti arvosteltu ainakin muiden hallien täyttöä eli kyllä odotan Lukon faneilta enemmän.
 

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Tuhkatkin viedään pesästä viikko menossa. Skalicky ja Arttu vaihtaa maisemaa.
Viime vuoden kulta alkaa huuhtoutumaan melkoisesti pois vadista kun vielä menetetään Vili, Repo ja Tomppa.

Jos näidenkin kunniaksi tänään iskettäisiin niin perkeleesti ja nautitaan näistä vielä kun voidaan. Ymmärrän hyvin että eilen Lukon väsyneen joukkueen pelihuumorin vei osaksi sätkynuket jotka olivat jo päättäneet että eka kiinnitys menee Tampereelle.
Tänään verkot tötterölle ja vieno toive tuomareille, antakaa niiden pelaajien ratkaista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös