Lukko-HPK Ke 17.11.2004

  • 10 244
  • 99

Humppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Royal Blue
Ja näin

Kiitos Lukko. Kiitos Roloson. Noususuhdanne jatkukoon ja tilastot kaunistukoon. Tästä on hyvä jatkaa lauantaina. 4 voitto putkeen ja maaliero näistä peleistä 14 - 3. Radiosta kuultuna ottelu oli todella tasaista vääntöä. Parempi voitti. Ja niin on hyvä. =)
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Jesh!!

Hienoa Lukko! Nyt alkavat otteet olla sitä mitä pitääkin. Peräpää ei vuoda maalien muodossa ainakaan ja ne mitä jää, Roli ottaa kiinni. Kaksi nollapeliä ei enää voi olla sattumaa. Taitaa Tukan opit alkaa mennä pelaajien vintille asti.
Torkin piristyminen on myös hyvä merkki. Tämän äijän panosta todella tarvitaan ja silloin kun Token peli kulkee, on hän mielestäni sm-liigan parhaimpia power-forwardeja. Kerho ei taida olla enää tosiaan sellainen peikko Lukolle, jota oli vielä viime kauden loppuun asti.
Tästä on hyvä jatkaa Jyskylän keikalle. Pointseja ei ole niiltä vielä tällä kaudella saatukaan. Nyt olisi korkea aika, sillä meinaan tehdä pienen ristiretken Keski-Suomen idylliin ensimmäistä kertaa elämässäni, siis tarkoitan sitä jäähallia. Viikonloppu vierähtää muutenkin sielläpäin, joten oiva tilaisuus on mennä peliä katsomaan.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Twite
Ikävää selittää vitsi auki, mutta teen sen tapparalaiselta opitulla tavalla, eli ensin humoori ja sitten suluissa selitys:

Kyllähän tuon tiedän mistä tuo homma alkunsa on saanut. Siksi vähän ihmettelinkin tuota Master Godin kommentia. Kun hänen kaiketi pitäisi homma tietää ? Oikeastaan otin tämän ihan vaan siksi esile, kun ei nämä enää jaksa naurattaa ja sotkevat vaan näitä otteluketjuja. Voisi näihin ihan tosissaankin kirjoittaa.

Mutta ottelusta vielä sen verran, että Moisanenkin joutui toteamaan kommentissaan että Rolihan Lukkoa on pystyssä pitänyt. Tämän jälkeen pojat sitten vähän innostuivatkin tekemään maaleja.

Sanoiko Vehanen muuten, että pääsee jäälle viikon kuluttua ja siitä sitten jonkun ajan kuluttua kunnolla joukueen mukaan?

Heh, edelleen yle väitti että Noronen oli maalissa, vaikka selostajakin vaihtui. Taitavat lukea samaa paperia.

Ihan kiva muuten tuo Laran ohjaus.
 

Taustailija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Muutamia hajahavaintoja

- HPK liikkui ensimmäisessä erässä selvästi kotijoukkuetta paremmin, mutta liike katosi ensimmäisellä erätauolla. Lukko luisteli HPK:n ohi toisessa ja kolmannessa erässä. Tuntui, että molemmilla on ollut tiukka harjoitteluviikko takana.
- Voutilaisella lienee siviiliammatti, metsänhoito alalla? Sen verran rankasti käytti mailaansa hakkuuhommiin. Pirun taitava kiekollisena, mutta kiekottomana perin juurin hankala tapaus.
- Tuomari oli linjaton ja pelaajilla oli vaikeaa tietää missä ns. raja kulkee.
- Lukko siirtyi 1-0 johtoon, kävikö kiekko maalissa? Taisin olla ainoa, jonka mielestä ei käynyt kun hallin kuvantaltiointilaitteistoa ei käytetty. Linja(ton)tuomari näytti kyllä varman oloisesti maalia.
- Mäkiaho yritti saada Yli-Torkon tanssiin, sai rukkaset.
- Lukon parhaat tänään: Roloson, Yli-Torkko, Torkki, Porkka, Bruun, Pettinen ja Honkaheimo. Eli puolustajat onnistuivat kautta linjan, mutta vieläkin maalinedustalla on liikaa tilaa.
- Rolosonin haamukopit villiinnyttivät seisomatsomoa huimiin suosionosoituksiin.
 

#39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko; nyt ja aina!
Viestin lähetti L4E

Heh, edelleen yle väitti että Noronen oli maalissa, vaikka selostajakin vaihtui. Taitavat lukea samaa paperia.
.

Saas nähdä, kuka on Kerhon maalilla kunhan Maikkarin tyypit pääsee puikkoihin?! :)

Jeps, toivottavasti jätkät jatkaa tätä hyvää virettä tonne Jyskyläänkin. Ettei tuu turhaan meikäläisellä lähdettyä sukuloimaan...

Annetaas vielä iso käsi Rolille *taputtaa* On se vaan aika äijä!!

Kiitos Lukko!!
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Viestin lähetti L4E
Sanoiko Vehanen muuten, että pääsee jäälle viikon kuluttua ja siitä sitten jonkun ajan kuluttua kunnolla joukueen mukaan?

Sanoi tosiaan pääsevänsä jäälle viikon kuluessa, mutta minä kuulin että joukkueen mukaan vasta muutaman viikon kuluttua. En ole 100% varma.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No juu. Hienon voiton Lukko otti, mutta olisivathan nuo numerot voineet olla toisenlaisetkin ilman molemmissa päissä pelanneita hyviä kassareita.

Rolosonin peli oli jotain sellaista mitä en muista Äijänsuolla nähneeni koskaan ennen, vaikka Hannu Siivosesta Petri Vehaseen saakka noita maalivahteja on tullut katsottua ja välillä siellä on ollut jos jonkinlaista ulkomaanelävää. Hyvin Roloson pelasi, kertakaikkiaan loistavasti joten voitosta Lukon miehet saavat kyllä kassariaan kiitellä.

Huonosti ei suinkaan pelannut Wiikmankaan HPK:n maalilla, omalta osaltaan hän esti Lukon isomman voiton.

Avauserä alkoi samaan malliin kuin HPK-pelit ennenkin, eli Lukko oli kuin täi tervassa ja HPK tuli helvetinmoisella kiireellä alussa. Kun kuusi minuuttia oli taulussa, Lukko oli jo kaksi varsin mottipäistä jäähyä kärsinyt. Tosin mielestäni noiden kahden ensimmäisen jäähyn aikana ei HPK vielä mitään vaarallista aikaan saanut Röllin maalilla, vaikka kiekko kivasti kulkikin.

Ensimmäiset 10 minuuttia tuota pyöritystä kesti, sitten Lukko pääsi ylivoimalle ja alkoi myös saada painetta Wiikmanin maalille. Hyvin poika kuitenkin hommansa hoiti, vaikka ajoittain kiekko lähellä pomppikin Lukon pyörittäessä.

Toinen erä oli Lukon suvereenia hallintaa oikeastaan erän muutamaa viimeistä minuuttia lukuunottamatta. Tässä erässä oikeastaan Roloson joutui sitten ne ensimmäiset ns. haamukoppinsa esittämään, huippuna Kerhon #22:n kudin poimiminen helpon näköisesti hanskaansa. Samoin Wiikman toisessa päässä teki yhden Lukon "varman maalin" tyhjäksi, kun nappasi oliko se nyt Larouchen tai Toporowskin nousun maalille.

Avausmaali oli hieno. Toni Koivisto sai puolittain heittäytymällä syötettyä kiekon Stevie Wonderille, joka vaikeasta asennosta nosti rystyltä kiekon maaliin. 2-0 tasan kolme minuuttia avausmaalin jälkeen tuli ylivoimalla, kun Sami Torkki tälläsi oikein kunnolla yläkulmaan suoraan Tomi Pettisen tarjoamasta vastapallosta. Erän lopulla alkoi näyttää siltä että Lukon puolustus aukeaa hiukan liian helposti, mutta Roloson kesti.

Kolmas erä sujui oikeastaan HPK:n hallinnassa alusta saakka, mutta tiukille Lukko joutui kun päätuomari Toivola passitti sekä jäähykuningas Tähtisen että Shayne Toporowski peräkkäin kakkoselle, onneksi Roloson esitti tällöinkin pari todella komeaa torjuntaa. Lopussa sitten Porkka ratkaisi pelin Erik Hämäläisen passista, ja loppuajan Lukko ylivoimastaan huolimatta kulutti kellosta minuutteja pois jotta Rolosonin nolla säilyisi. Ja säilyihän se.

Roloson oli ottelun suurin tähti, siitä ei epäilystäkään. Hyvin pelasi myös Larouchen johtama ykkönen, ja varsinkin siinä Toni Koivisto. Kuten ennenkin on todettu, niin ei Tonin paikka ole missään kolmos- tai nelosketjussa, onneksi sen on Rautakorpikin huomannut, ja onneksi Toni myös palkitsee saamansa luottamuksen. Shayne Toporowski mussutti kympin itselleen, lienee johtunut siitä kun joku mustapaita löi häntä mailalla niskaan eikä tuomari noteerannut sitä. Saatuaan sitten itse vähän ajan päästä jäähyn hän kai kyseli tuomarilta opaskoiran terveydentilaa.

Oliko kymppi muuten Topolle jo kauden kolmas? Minusta oli, ja jos pitää paikkansa niin sehän tietää valitettavasti pelikieltoa ja tällöin olisi Jyväskylään lähdettäessä jo ykkösketju valmiiksi rikki.

Pasi Saarela ei nyt tänään oikein onnistunut, kovasti Pasille nytkin vetopaikkoja ylivoimassa pelattiin mutta sitä on nyt tottunut Pasilta odottamaan niin paljon että tämmöinen rutiinisuorituskin tuntuu heikolta. Sami Torkki oli kakkosketjun pirtein, ja oikeastaan hyökkäyksessä yhdessä Larouchen ja Koiviston kanssa parhaiten esillä.

Kolmosesta erottui edukseen kovaa taklannut Joni Yli-Torkko, johon Mäkiahon käämit näyttivät totaalisesti toisessa erässä palavan.

Myös nelosketju oli pirteä, Juhamatti Yli-Junnila pyöritti nytkin peliä näyttävästi ja kikkaili kulmissa, mutta sieltä ei valitettavasti maaleja kovin usein tehdä.

Puolustajat antoivat käsittämättömän paljon lahjoja HPK:lle. Näissä tilanteissa huippumaalivahdin ja tavallisen SM-liigavahdin ero tulee hyvin esille, Roloson ei antautunut kertaakaan vaikka välillä näytti jo että kiekko menee väkisin maaliin.

Tuomari Toivola antoi välillä ihmeellisiä jäähyjä, välillä taas ei. Varsinkin nuo muutamat poikittaiset mailat Lukkolaisten niskaan ja selkään sekä Josh Holdenin koukkimiset jäivät näin värillisten lasien läpi katsottuna huomioimatta Toivolalta, mutta uskalsi hän sitten sentään lopussa antaa jäähyjä Kerholle, kun nämä turhautuivat.

Sitten yhdestä tilanteesta haluaisin kirjoittaa, ja kirjoitankin. Oli tulossa HPK:lle jäähy, HPK:n pakki ottaa kiekon ja selvästi tuomarin vihellyksen jälkeen hän vetää kiekon katsomoon. Ei tosin mitenkään kovaa eikä suoraan kenenkään kupoliin, vaan vinottain semmoinen ropelikiekko enkä nähnyt osuikokaan se kehenkään, mutta sitä minä ihmettelen ettei näihin puututa. Minusta kumminkin on hiukan eri asia se, jos vihellyksen jälkeen lyö kiekon maaliin kuin se että sen lyö katsojien joukkoon. Ensinmainituista tulee 10-minuuttisia, mm. viime kaudella Niskalalle, mutta enpä muista noista katsomoon lyömisistä sellaista tulleen, ja tässähän pitää muistaa se että peli oli jo poikki, kun pakki sen kiekon laukoi. Tokihan pakki siinä kävi heiluttelemassa katsomoon päin, mutta ei se minusta tekoa tekemättömäksi tee. Onneksi kukaan ei siellä kai loukannut itseään.

Eli yhtä hyvin tuommoisen voisi kympillä palkita kuin senkin että vihellyksen jälkeen kiekon maaliin laukoo.

No, se siitä.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Roku
Oliko kymppi muuten Topolle jo kauden kolmas? Minusta oli, ja jos pitää paikkansa niin sehän tietää valitettavasti pelikieltoa ja tällöin olisi Jyväskylään lähdettäessä jo ykkösketju valmiiksi rikki.

Sm-liigan sivujen mukaan kymppi oli kauden toinen ja pelikieltoa napsahtaa siis vasta seuraavasta kympistä. Sama tilanne on Lukon pojista ainakin Torkilla.

Loistava voitto kuitenkin jälleen kerran ja viimeisen neljän ottelun maalisuhde on todella hieno eli 13-2. Lukon maalilla seisoo liigan paras maalivahti, siitä ei ole epäilystäkään. Tähän kun lisätään se tosiasia, että Lukon viisikkopuolustus on selvästi parantunut ja jäähymäärät vähentyneet, niin ei ole ihmekään että pisteitä on alkanut tulemaan.

Hyökkäyksessä Pirneksen ja Larouchen johtamat kentälliset tuntuvat tällä hetkellä tekevän vähintään maalin peliä kohden, aivan kuten Hancockin ja Tähtisen johtamat ketjut tapasivat tehdä viime kaudella. Vielä kun saadaan tuo kolmosketju mukaan karkeloihin, niin Lukkoa on tulevaisuudessa entistä hankalampi pysäyttää. Tähtinen taisi tänään päästä mukaan ylivoimaan tuon Topon kympin ansiosta ja kirjautti heti tililleen syöttöpisteen.

Lauantaina Lukolla on sitten edessään todellinen mittari kun vastassa on JYP, jota vastaan Lukko ei tällä kaudella ole vielä tehnyt maaliakaan, ei edes harjoituspelissä. Usko Lukkoon on kuitenkin tällä hetkellä sen verran kova, että luulen Lukon hakevan Nykäskylästä selkeän vierasvoiton.

Loppuun vielä kiitokset Rokulle loistavista raporteista aina pelien jälkeen, hienoa että joku jaksaa nähdä tosissaan vaivaa! On Rauman ulkopuolella asuvana mukavaa lukea siitä mitä pelissä tosiaan tapahtui, eikä siitä kuinka paljon meidän isi on teidän isiä vahvempi.
 

Irtolapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Niämise Ville, Gill,Forss ja Pospisil
Nannaa

Pelistä jäi kyllä hemmetin hyvä fiilis ja Rolo oli kyllä JÄÄTÄVÄ!!!!!!
Olen Rokun Kanssa kyllä samaa mieltä että koskaan ei ole Raumalla ollut tälläistä veräjän vartijaa,on toki Lukolla ollut melkein poikkeuksetta hyvä veskari,mutta Rolo on kyllä maaginen.
Joukkue oli mielestäni tänään varsin yhtenäinen ja hyvä henki huokui katsomoon asti. Yes!
Onneksi HPK:n kannattajissa ei ole samanlaisia ääliöitä kun erään joukkueen kannattajissa,että heti ollaan heittämässä sarjataulukkoa esiin ja hoetaan että katsotaan vain pisteitä vaikka pelimäärät ovatkin erillaisia.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Viestin lähetti Roku
Oliko kymppi muuten Topolle jo kauden kolmas?
Toinen vasta, eli lauantain pelissä Topo on ainakin sen puolesta mukana. Lukosta kahden kympin miehiä ovat Torkki ja Porkka.

Itse pelistä, harvoin on nähty Raumalla noin hengetöntä ja alistunutta HPK:ta kuin tänään. Jotenkin sen peli oli niin väkinäisen oloista. Tappiotakaan ei tunnuttu kestävän, jäitä hattuun miehet.

Puhut aivan totta tuosta kiekon heittämisestä katsomoon. Jumalauta, Eskeliselle olisi selkeästi kuulunut 10-minuuttinen. Ei tilanne ole oikein samassa suhteessa jos tuomarille sanoo face-to-face mielipiteensä tuomiosta, saa kympin. Kun taas protestoi tuomiota rannaamalla kiekon katsomoon, tulee Toivola silittämään päätä ja toteamaan ettei noin saa tehdä.
Noh, Eskelinen kävi sentään pyytämässä anteeksi.

Lukosta näiden jo kehuttujen lisäksi täytyy nostaa Otto Honkaheimo. Mies pelaa erittäin varmaa peliä, ei yritä mitään kummallisuuksia vaan pelkkää peruspeliä. Maalikin oli tänään lähellä. Sanoisin että Lukon neljän parhaimman pakin joukossa tällä hetkellä.

Koivisto oli myöskin hyvä. Luottamus kannattaa, vai mitä Ika? Jätkän itseluottamus on kasvanut aivan järjettömästi. Sen näkee kentällä. Olikos se Laamanen vai kuka, jota vietiin tänään längistä oikein kunnolla.

Tästä on muuten hyvä jatkaa lauantaille. Vastoinkäymiset alkavat olevan voitettu kanta ja kitisijät alkavat pudota kyydistä.

Vielä Arnoldille: Ei ollut muuten huutotikki Tähtisen syöttöpinna vaikka kakkossyötöstä tulikin.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Re: Re: Roloson-Noronen

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, saanen kohteliaimmin huomauttaa, että vitusta se tuokin herra on tänne syntynyt, joten eiköhän se kiekko moisen jampankin taakse joskus mene.

Täältä tähän

Joskus. Ehkä. Ei kuitenkaan tänäänkään.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Täältäkin muutama hajahuomio tuosta Turengin esikaupungin, hämeenlinnan, sekä Rauman sm-liigakiekkopelijoukkueiden kohtaamisesta.

- Ekassa erässä, maalinedustilanteen jälkeen Saarela kohensi kaatumisen jälkeistä ryhtiään. Seurauksena, joko Loikas tai Immonen lensi kuin tiskirätti maalillaan ryhdistäytyvän Norosen viereen.

- Toisessa erässä, herr Mäkiaho kypsyyntyi herr Yli-Torkon tekemisiin ja pyysi ilmeisesti Torkkoa osallistumaan säntöjen vastaisiin talkoisiin... ? Torkko kuitenkin päätyi vetäytymään vaihtoaitioon.

- Kolmannessa erässä HooPeeKoon numero 14, Eskelinen, äityi kopsauttamaan Lukon Toporowskia raukkamaisesti mailanpäällä/nyrkillä takaapäin korvalliselle. Tähän Toporowski vastaa vähintään yhtä älykkäästi "kuolemalla" iskun voimasta. Ja TT ei reagoi kumpaankaan tekoiseen.

- Eskelinen kylläkin hieman parantaa imagoaan ammuttuaan kerhojäähyn jälkeisessä vitutustilanteessa kiekon katsomoon. Ja kutinsa jälkeen tulee ja pahoittelee tekostaan yleisölle käsimerkein. En ole tämmöistä ennen nähny. Reilu kaveri.

- Roloson oli kyllä varsinkin kolmannessa erässä varsin maaginen. Noronenkin joutui töihin, mut jäi hivenen toiseksi tässä tilanteessa.

-Oli niitä muitakin tapahtumia, mut niitä jo kyllä mainittiin tuossa yllä, ja tullaan ehkä jopa vielä alempanakin muistelemaan.

Mutta tärkeintä on se, että The Kosto etenee suunnitellusti....
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se on hyvä että Topoliinolla ei ollut ennen kuin yksi kymppi alla niin hän saa pelata lauantainakin.

Joskus näissäkin laskuissa pysyi mukana, mutta alkukaudella noita kymppejä sun muita pelirangaistuksia tuli niin juuttaan tavalla että minua viisaampikin niissä sekaisin menisi.

Kun tuossa ennen peliin lähtöä noita hallihuhuja tulevasta uudesta vahvistuksesta arvailin, niin eipä ainakaan minun korviini vielä yhtään nimeä kuulunut. Tosin en varsinaisesti asiaa keneltäkään kysynytkään, kunhan vaan yleistä juttelua seurasin erätauoilla.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ei sitten tuonut Väisänen tehoja kakkosketjuun. Ei sillä tosin tainnut tällä kertaa olla merkitystä. Jotenkin kuunnellessa tuli toisessa erässä jo sellainen olo, ettei Kerho taida saada maaliakaan aikaiseksi. Noh, uutta matoa koukkuun ja lauantaina Tapparan kaatoon. Onnittelut pisteistä täältäkin. (sainpas sanottua, vaikka harmittaa)
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti L4E
Kyllähän tuon tiedän mistä tuo homma alkunsa on saanut. Siksi vähän ihmettelinkin tuota Master Godin kommentia. Kun hänen kaiketi pitäisi homma tietää ?
Häh? Olenko oikeasti noin huono suluissaselittäjä vai oletko sinä tyhmä?

Oikeasti vähän harmittaa että meistä kerholaisista on tullut tämmöisiä että luulemme olevamme isoja poikia, ja siksi tappiot kaiken maailman Lukoille ja Jypeille eivät tunnu juuri miltään. Käänteisesti eivätpä sitten voitotkaan. Kevättä tässä vaan ootellaan. Tai no, puhun vaan omasta puolestani tiätysti.

Kyllä se kerpele toisaalta taitaa tosiaan niin olla että "kaikkien aikojen" play offsit ovat pian tuloillaan. Mestarin (Jokerit) ennustaminen tässä vaiheessa kautta on huomattavasti vaikeampaa kuin se on ollut pitkään pitkään aikaan.

...and now back to España - Inglaterra game.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Twite
Häh? Olenko oikeasti noin huono suluissaselittäjä vai oletko sinä tyhmä?

Sulla on hyvä tuuri, sillä viimeksi kuin joku epäili niin tein kolme maalia ja niistin kaverin nenän. Onneksi tämä on vain virtuaali maailma.

Joten tyydynkin Hearsayn sanoin toteamaan:

Joskus. Ehkä. Ei kuitenkaan tänäänkään
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Roloson- HPK...

Tuli käytyä Raumalla. On se petollista, että tien varteen laitetaan kyltti "RAUMA-Ol niingu kotonas!"
Ja Vekan M. ajoi sitten taas liian hitaasti pelaajabussilla kyseisen kyltin ohi. Pelaajat kerkisivät rekisteröimään ajatuksen omakseen. Sohva, chipsit ja TV+ kaukosäätö ym. kivaa.
Ai täällä onkin mukavaa, pelaillaan peli alta pois ja ollaan kuin kotona oltaisiin!
Missä oli irvistykset ja kettujahdin metsästäjän keskittyneet katseet ja teot?

3 - 0 ei paljon selittelyjä kaipaa. Tässä kuitenkin muutama:

- Roloson oli jäätävä veskari.
- Nyt tietää tälläkin kaudella, miltä tuntuu hävitä vieraspeli. =)
- Kuriton loppupeli turhautumisien jälkeen
- Sekä Yli-Torkko ja Toporowski oli ämmiä, Tukka-humppa-Jukan hamekeisareita! Kumpaakin Mäkkäri haastoi, mutta pupujussit toinen luisteli korvat luimussa vaihtoaitioon ja toinen jäähyboksiin. Eli ÄMMIÄ!
- Ritarit olivat tehottomia Rolosonin edessä.
- Porkka oli kiltti poju edelliskertaisen opetuksen jälkeen.
- Kunnon käristemakkara erätauolla oli loistavaa palvelua. Oikein vanhan ajan Rinkelinmäen tekojäärata-ajat tuli mieleen. Jumatsukka mutta oli hyvää!
- Ketunkolossa oli joku paikallinen vanhemmanpuoleinen viekas (?)kettufani tosi jurrissa. =)
- Montaa kerhopaitaista en paikanpäällä nähnyt. Sentään yksi nätti opiskelijaneito oli "vieläkin kauniimpi komea fanipaita päällään".
Pelin jälkeen todettiin yhdessä vielä uskomme omiin ritareihin ja tähän kauteen.

Kaikenkaikkiaan kiva reissu taas Äijänsuolle, vaikka pisteet tällä kertaa jäikin Raumalle.

Loppukaneetiksi saakutin hyvä biisi: " Daa-dir-landaa jne. ON se joskus kiva hävitä, daa- dir- landaa!"
Lauantaina jatkuu Tampereella, palaamme kettujahdin merkeissä tammikuussa asiaan...
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Vierastappio maan kaataa?

Paskat, yksi vielä menee jos tämä nyt jää tähän!

Kerhoa ei tällä kaudella helpolla jätetä nollille ja kun kerran Lukko sen teki, niin sille kaikki kunnia. Roloson ei varmasti ollut pienin tekijä tuossa voitossa.

Maalitta jääminen on vähän tylsää. Kostetaan Tukka-Jukan entiselle seuralle tämä sitten lauantaina, kele. Sen ne ansaitsevat.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Asiantuntijalausunto

Niin, itse sain matkapuhelimeeni eilen illalla seuraavan silminnäkijä- / asiantuntijanäkemyksen pelistä:

"Nyt alkaa pikkuhiljaa ketuttaan. Kerhon tehoketju: lumiukko, lintulauta, kuoriämpäri, litran mitta ja pässi narussa. Paikkoja on mutta..."

Tämän jälkeen vaivuin itsetuhoisiin ajatuksiin ja olin tulla uskoon. Pulloon tarttuminenkin oli lähellä, mutta koska kello oli jo kovin paljon, menin vaatekaappiin suorittamaan itsetutkiskelua.

Ilmeisesti tämä auttoi, koska aamulla murot juttelivat minulle niinkuin aina ennenkin.

Täältä tähän
 

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Taustailija
- Lukon parhaat tänään: Roloson, Yli-Torkko, Torkki, Porkka, Bruun, Pettinen ja Honkaheimo. Eli puolustajat onnistuivat kautta linjan, mutta vieläkin maalinedustalla on liikaa tilaa.

Ja T. Toivola. Hitto mikä ÄMMÄ!!!! Aina kun vähän hipaisi kerholainen raumalaista ja katsomo huusi niin aina nousi käsi. Hoh hoijaa. Eihän ne jäähyt peliä ratkaisseet mutta kuormittivat ylettömästi tiettyjä pelaajia.

Eikä se Rolosoni niin ilmiömäinen ollut, pahempia paikkoja näytti olevan Wiikmanin maalilla ja paljon helpotti veskarin työtä kun kerhon äijät veti suoraan syliin, ei paljon vaivauduttu harhauttelemaan. Kun nyt joku älyäisi kertoa kerholaisille, että kiekko ei todellakaan mene miehestä läpi.

No ei tuo peli tuntia kauempaa jaksanut harmittaa kun muisti sarjataulukon tilanteen ja sen ettei kärpät ja jokerit niin kaukana vielä ole.
 

Kerho64

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pelistä on kaikki oleellinen jo sanottu, turpaan tuli. Maalivahdin nollapelissä on usein osallisena vastustajan tehottomuus, niin nytkin. Ei sen puoleen, hyvinhän molemmat molarit pelasivat.

Voisko joku raumalainen kommentoida millaiset selostustilat Äijänsuolla on? Nimittäin, Joksin selotus tuli kuin "itänaapurista", kauhea häly taustalla. Turha väittää, että oli niin kova kannustus.

Sitten pari omaa subjektiivista näkemystä. Tuo "Final countdown" on maalilauluna kyllä tosi tyylitön, vaihtakaa jo pois ja tulkaa 2000-luvulle. Maalintekijöiden nimien venytys, tyylitöntä sekin, hommatkaa ennemmin joku selkeäsanainen asiallinen kuuluttaja.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Turpiin tuli - odotetusti

Taitaa olla Lukko tällä hetkellä Kerholle pahin vastus. Onnittelut siitä Raumalle, mukavahan se on että saatte hiukan viime kauden haavoillenne balsamia. Lukko (=Roloson, Saarela, Pirnes, Torkki) olivat sitten eilen pelipäällä ja ilmeisen hyvä putki päällä muutenkin, kun kiukkupussikin on saatu ulos. Kerho taisi elää hiukan toissapäivää, eikä se nyt ihan poissuljettua ole, että hiukan enemmän tiistain luistelukisan jäljiltä pohkeissakin painoi pelin loppua kohden kuin vastustajalla.

Tässä vaiheessa en vaan malta olla kysymättä, että miksi peli piti pelata eilen eikä tänään? Sarjaohjelmaa on laadittu kyllä pirun taitavasti.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Kerho64
Sitten pari omaa subjektiivista näkemystä. Tuo "Final countdown" on maalilauluna kyllä tosi tyylitön, vaihtakaa jo pois ja tulkaa 2000-luvulle. Maalintekijöiden nimien venytys, tyylitöntä sekin, hommatkaa ennemmin joku selkeäsanainen asiallinen kuuluttaja.
Eli tästäkin ilosta se vähäinenkin väri pois. Maalilaulut samoiksi kaikille ja kuuluttajat istuvat kopissaan ja puhuvat kirjakielella ja hillitysti.

Eikö se ole ihan hyvä vaan, että pientä hehkutusta tulee. Veikkaan että rauma ei ole ainoa paikka, jossa tätä harrastetaan. Tosin nykyinen kuuluttaja ei ole mitään siihen joka siellä kopissa istui muutamia vuosia sitten. Herran jestas mitä huutoa se siellä piti.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
"Puolustuksen" puheenvuoro

Viestin lähetti Kerho64
Voisko joku raumalainen kommentoida millaiset selostustilat Äijänsuolla on? Nimittäin, Joksin selotus tuli kuin "itänaapurista", kauhea häly taustalla. Turha väittää, että oli niin kova kannustus.

Sitten pari omaa subjektiivista näkemystä. Tuo "Final countdown" on maalilauluna kyllä tosi tyylitön, vaihtakaa jo pois ja tulkaa 2000-luvulle. Maalintekijöiden nimien venytys, tyylitöntä sekin, hommatkaa ennemmin joku selkeäsanainen asiallinen kuuluttaja.

Raumalla selostustilat eivät todellakaan ole mitkään ihmeelliset, mutta ainakaan Leinon Ripan selostuksen takaa ei kuulunut mitään älämölöä muuta kuin silloin, jos halusivat kuuntelijoiden kuulevan esim. yleisön reaktioita jostain kentän tapahtumasta. HPK:n oman selostajan taustalta kuului koko ajan hirvittävä älämölö. Käyttäisivät tekniikkaa, jolla ylimääräiset äänet saadaan kätevästi pois. Ainakin Radio Ramonalla tämä onnistuu.

The Final Countdown on raumalaisten ikisuosikki niin hallissa kuin baareissakin. Sen biisin soittaminen lopetetaan vasta sitten kun Lukko ei enää koskaan tee maaleja.
Olin ensimmäistä kertaa Hämeenlinnassa tänä syksynä katsomassa Lukon peliä. Ensimmäiseksi olin pudota tuoliltani kun kerho asteli kentälle "hyvän" musiikin säestyksellä. Joku helvetillinen humppa soi ja ihmiset hesteissään hakkaa käsiä yhteen. Eikä siinä vielä kaikki, kun kerho onnistui maalinteossa, tämä sama saunantakaa selviytynyt humppa soi taas! Suosittelisin myös teidän siirtyvän tänne bitti-aikaan.

Kuuluttajasta en puolestani sano mitään. Sama se kuka siellä on, kunhan ei mitään Pentti Lindegreniä tai Aulis Virtasta, hyi saatana!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Re: "Puolustuksen" puheenvuoro

Viestin lähetti Jukan takahiukset
..
, jos halusivat kuuntelijoiden kuulevan esim. yleisön reaktioita jostain kentän tapahtumasta.

Eilenkin tästä oli hyvä esimerkki, kun halusivat kuulijoille tarjota kuinka yleisö kannusti Rolia hyvän torjunnan jälkeen.

Kuvia ottelusta löytyy täältä http://www.ur.fi/kuvagalleria.phtml?action=open&id=29. Samaisesta sivustosta voi käydä myös lukemassa "puolueettoman" raportin ottelusta.

Erittäin hyvä, etteivät topperi ja Yli-Torkko lähteneet mäkkärin kanssa tanssiin, vaikka varmasti jonkun mielestä "ämmämäistä" tuollainen on. Nyt vaan ei ole kertakaikkiaan varaa menettää pelaajia minkään pelikieltojen merkeissä, kun tuo paletti vihdoinkin alkaa olemaan kasassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös