Lucas Lawson JYP:n riveihin

  • 20 869
  • 134
Tila
Viestiketju on suljettu.

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
AndyDeNiro kirjoitti:
mitä vikaa pupuhuhdan baarissa on?

Pub Vemmelsäärihän on mainio paikka!
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
mirasane kirjoitti:
Pub Vemmelsäärihän on mainio paikka!

Paitsi, että sattuu olemaan Fun bub nykyään. Nimim. vuodesta -96 puparissa asunut ja neljä kertaa siellä käyneenä.
Nyt puusilmät herätys tässä pelaajassa on nimittäin kaikki flopin ainekset ja toivottavasti ei todellakaan ollut mitään etumaksua Immosesta. Vaan saadaan se rahana. Tämän jälkeen on pakko tulla vielä vähintään 2 oikeaa vahvistusta ja mieluummin 3 mikäli halutaan ees sääleihin taiehkä jopa vielä niistä jatkoon.
Edelleen ei ymmärrä, kun joukkue huutaa käsiä hommataan kädetön?!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
wade kirjoitti:
Nyt puusilmät herätys tässä pelaajassa on nimittäin kaikki flopin ainekset ja toivottavasti ei todellakaan ollut mitään etumaksua Immosesta. Vaan saadaan se rahana.
Edelleen ei ymmärrä, kun joukkue huutaa käsiä hommataan kädetön?!

Mä voisin kysyä sulta samaa kuin Mikkelin huhumaakari kimmolta, että kuinka monta kertaa olet nähnyt Lucas Lawsonin pelaavan?

Varmasti jokaisessa pelaajassa on flopin aineksia, eikö vain? Voihan Antti Virtanenkin flopata ensi kaudella, kun Immonen ei ole vierellä.
Miksi ei silti voi antaa mahdollisuutta jätkän näyttää onko pelimieheksi, sitä en sinun leuanlouskutuksessa nyt tajua.

Tuskin Lawson oli mikään hirveän kallis ja minun mielestä tuo käsien puute ei ole edes niin paha (Virtanen, Piispanen, Hytönen, Louhivaara, Kovanen), kuin se että joukkue huutaa kokoa ja fyysisyyttä. Lawson toivottavasti helpottaa sitä. Ja iskee samalla vaikka 10-15 maalia. Siitä Luukkaalle tavoitetta.
 

Jarzki

Jäsen
Alexandre kirjoitti:
Tämä on taas tätä.Ensin kaikki itkee ettei ketään ole hankittu ja sitten kun hankitaan niin haukutaan paskaksi vaikka ei olla edes kuvaa nähty pelaajasta.

Yhdyn täysin. Ei Jypin budjetilla vain yksinkertaisesti ole mahdollista, että jokainen vahvistus, tässä tapauksessa 2-3, on esim. luokkaa Perrin tai Ton! Katsotaan ensin hetken aikaa minkälainen Luukas on miehiään ja tuomitaan sen jälkeen jos aihetta on! Ja vaikkei mies ole aiemmin pisteillä mässäillytkään, niin se ei AUTOMAATTISESTI tarkoita sitä, ettei hän osaisi pisteitä tehdä. Muistaakseni ei Virtanenkaan ilman Immosta pisteillä hirvittävän paljoa nautiskellut. Tai no tarkistuksen jälkeen onhan Pikku-Antti pisteitä liigassa tehnyt ennenkin Immosta, mutta pointin varmasti ymmärsitte!

Mutta Lawsonin tason näemme 2 viikon kuluttua ja sitä ennen jo parissa harjoituspelissä! Sillä edellytyksellä että niissä pelaa; onko kenelläkään muuten tietoa milloin hän Suomeen saapuu?
 

Nshr

Jäsen
JaRzKi kirjoitti:
Mutta Lawsonin tason näemme 2 viikon kuluttua ja sitä ennen jo parissa harjoituspelissä! Sillä edellytyksellä että niissä pelaa; onko kenelläkään muuten tietoa milloin hän Suomeen saapuu?

Veikkaisin, että ensi viikon alusta asti mies Hippoksella kurvailee.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
En kyllä oikein ymmärrä tätä ajankohtaa. Nyt juuri nimittäin pelaajamarkkinat ovat pahimmassa tyhjiössä P-Amerikassa. Kaikki mahdolliset(ja mahdottomat) koittavat AHL/NHL trainingcampeille&tryoutille paikkaa joukkueeseen. Sanotaan että n. kuukausi eteenpäin ja sieltä olisi samaan hintaan(vaikka en hintaa tiedäkkään, niin tuskinpa tuo ruokapalkalla pelaa) saanut aivan toisen tason kaverin. Mutta onnittelut Jypille hankinnasta.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
eagle kirjoitti:
Sanotaan että n. kuukausi eteenpäin ja sieltä olisi samaan hintaan(vaikka en hintaa tiedäkkään, niin tuskinpa tuo ruokapalkalla pelaa) saanut aivan toisen tason kaverin. Mutta onnittelut Jypille hankinnasta.
Oletettavasti Jukka Seppänen on lueskellut näitä sivuja ja muuttanut tuota odottamisstrategiaansa. Kuten olemme Robert Zeppin ja Sebastien Centomon kaltaisista ECHL-tähdistä havainneet, niin ainoastaan tuon kaltasia pelaajia on nyt saatavilla. Koska täällä niin hartaasti oltiin odottamista vastaan, niin Seppänen päätti ostaa lokakuun alun sijasta nyt pelaajan, Lucas "Lucy" Lawsonin. Tosin samalla hinnalla olisi saanut kuukauden päästä paljon paremman pelaajan, mutta tärkeintä on nyt koko ajan Seppäsen hankintapolitiikkaa kritisoineet tahot saatiin tyytyväiseksi. Mitä laadusta, tärkeintä on että hankinta tehdään NYT

Siihen laituriin varatut rahat meni nyt. Toivottavasti "JYPiin vahvistuksia elokuussa hintaan mihin tahansa" miehet ovat tyytyväisiä.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
SergeiK kirjoitti:
Oletettavasti Jukka Seppänen on lueskellut näitä sivuja ja muuttanut tuota odottamisstrategiaansa.
Niin, epäilemättä tuolla toisessa ketjussa esitetyt vertaukset ralliin lähdöstä autolla, josta puuttuu rengas, on tämän strategian muuttanut. Hankittiin sitten rengas, josta ei ole vielä otettu kaikkea irti, tosin ei ole varmuutta kuinka se sopii suomalaisiin mutkiin ja vauhdinpitoon. Renkaaalla kun on ajeltu enempi hiljakseen eikä kuumassa sarjassa. Lisäksi sitä on jo jouduttu paikkailemaan rikkoontumisen vuoksi ja toivoa sopii, ettei tasapainotuksessa tule ongelmia. Myöskään sopivista paineista ei ole tietoa, on kuulemma herkkä noille asioille.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Taasen näitä "jypin näköisiä" hankintoja. Minkä takia pitää raahata pelaajia meren takaa kun euroopastakin löytyy. Toivottavasti Lucy on hinta-laatu suhteeltaa luokkaa erinomainen. Annan hänelle mielelläni näyttöpaikan ennenkuin alan kritisoimaan.

Analysoidaan nyt vähän kuitenkin.

Tuo jyp:n kaivattua kokoa (massaa). Toivottavasti osaa käyttää sitä myös.
Pisteiden valossa ei taas vaikuta kovinkaan lupaavalta.

Tässä oikeastaan mitä kaikki tietävät ko. kaverista.

Niin joo ja itsetunto ongelmiakin, mitä lie tarkoittavatkin. Hyvällä psykitrilla tästä pelaajasta saadan kovaa pelaava maaleja sylkevä laituri.

Toivottavasti tästä jäi rahaa sen verta, että saadaan edes jonkinlainen immosen korvaaja eikä mitää ECHL-ukkoja.
 

sean

Jäsen
Razzle kirjoitti:
On niillä toki yhteyttä, mutta en itse vetäisi tuollaisia johtopäätöksiä kun en ole pelejä nähnyt. Voi myös pelata sekä fyysisesti että puhtaasti.


Toki mutta koska esim: Sm-Liigassa kovasta puhtaasta taklaksesta selviää ilman rangaistusta??

Noita pelaaja kohtaisia piste vertailuja on turha ottaa liian vakavasti kun ei tiedetä peliajan määrää, ja kaikista tärkein on ylivoima-aika ja kuinka paljon yv:llä on pisteitä tullut. Kariya on varmasti yv:llä pisteitä tehnyt. Powerplay pelaajaa ja taitokiekkoa pelaavaa pelaajaa on muutenkin turha vertailla. Annetaan miehen yrittää. Tuomitaan sitten jos on aihetta.
 

kimbe66

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lakipojasta mitään enempää tietämättä on vaikea sanoa, mihin rooliin häntä on Jypissä ajateltu. Noin äkkiä ajatellen (massaa 93 kg) voisi vaikka ajatella maskimieheksi ylivoimaan. Tai sitten tilanraivaajaksi kädellisemmille hyökkääjille (tyyliin Pihlman), ja taas maalinedustalta kiekkoa sisään survomaan.

Todellakaan nuo tilastot eivät paljon miestä mairittele, ja ehkä noihin ajattelemiini rooleihin olisi löytynyt omasta joukkueestakin miehiä (tosin ei ehkä ihan noin isoja). Millaista lie miehen luistelu? Tosin veikkaisin tämän puolen olevan kohtalaisen kunnollista, jos kerran on joukkueen näköinen kaveri. Pari taitohyökkääjää silti edelleen uupuu (saisivat minun puolestani vaikka molemmat olla senttereitä, niin saataisiin kunnolliset hyökkäysketjut näiden puolustusketjujen lisäksi).
 

pirnex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jotain uutta

Eteenpäin mennään, joka sekin on erittäin positiivista! Miehestä vaikea vielä tehdä sen tarkempia analyysejä, mutta jos likellekkään yltää Perrinin tai Kariyan tasolle niin kyseessä on tähän nykyiseen materiaaliin selkeästi vahvistus.

Mutta kyllä tämä monen osalta "hokkarit naulaan tyyli" antaa kommentteja ennenkuin todellakaan vielä kukaan tietää kaverista yhtään mitään alkaa ärsyttämään entistä enemmän. Ihan sama asia ku alat arvostelemaan pahvilaatikkoa, kun et tiedä vielä sisällöstö mitään.

Tsemppiä kaikille jotka jaksaa edes vähän ajatella positiivisestikin!

Eikun Lawsonille maalirikasta kautta, ja sitä myöten koko joukkueelle.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
pirnex kirjoitti:
Ihan sama asia ku alat arvostelemaan pahvilaatikkoa, kun et tiedä vielä sisällöstö mitään.

Kyllä minä uskallan sanoa, että pahvilaatikko ei välttämättä vahvistaisi JYPin tai SaiPan hyökkäystä merkittävästi, vaikka en laatikkoa olisi luistimilla nähnytkään. :D
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Oolrait, joukkueeseen lisää kokemusta, kokoa ja toivottavasti tuota luvattua periksiantamattomuutta. Yhdyn aiempiin kommentoihin, että 10 maalia ja sitä fyysisyyttä, ja jos palkka ei ole kova, niin mikä jottei.

Lisäksi voi olla että Mr. Lakimies - ei kun Lakipoika - syttyy juuri Jypissä, kun täällä majailevan valmentajan on huhuttu saavan pollan puolesta pojista miehiä, eli itseluottamusta ja uusi kevät Lucaksellekin. Mikäs sen mukavampaa, jos näin kävisi. Eli omasta puolestanikin, katsotaan ja odotetaan miten äijän käy. Toivottavasti kuitenkaan tämä ei ollut niitä suunniteltuja ykköskentän miehiä, tai no, tuurilla Uhlbäckin työmiehen rooliin SAATTAISI sopiakin, jos Immosen tasoinen sentteri saataisiin sinne pyörimään.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Vai että Lucas Lawson. Ei paha, joskaan ei riemun kiljahduksia tuottanut. Katsotaan ensin miten äijä sopeutuu Suomeen, isompaan kaukaloon ja JYPin pelityyliin ja kommentoidaan sitten lisää. Näin aluksi kuitenkin varovaisen optimistinen tunnelma ihan herra Seppäsen mainospuheiden pohjalta.
 
Viimeksi muokattu:
Lucas Lawson. Mieleen tuli ensimmäisen Ilves ja pelaaja, jonka piti tulla ja sitten ei tullutkaan. Nyt Lawson tuskin skippaa Suomen reissua. Ei vissiin ole ihan pehmeä taitokiekkoilija ja nykyryhmä tarvitsee vahvistuksia. Vielä pitäisi tulla ainakin 1-2 pelaajaa, jotta oltaisiin potentiaalinen play-off porukka. Nyt ei vielä sitä olla.

Vaikka P-Amerikasta vapautuu arvioiden mukaan "parisataa AHL-pelaajaa", ovat nämä ihan samanlaisia yllätysvetoja. Ja monella on mielessä varmasti etunenässä Sveitsi, sijainnin ja palkan takia. Sitten on vielä Elitserien ja Venäjä naapurimaina kilpailemassa näistä pelaajista. Suomesta ajatellaan, että siellä on Elitserieniä huonompi palkka ja Venäjän olosuhteet. Eli mitään valtavaa rynnäkköä tuskin tulee, vaikka jokunen ex-AHL nimi Suomeen todennäköisesti eksyykin pelaamaan.

Hyvä hankinta tässä vaiheessa ja katsotaan mitä tulee.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Alatalo Lawsonista

Päävalmentaja Matti Alatalo toteaa uusimmasta hankinnasta näin:

-Hänestä odotetaan hyvää allround-pelaajaa, joka pystyy auttamaan joukkuetta sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Lisäksi hänelle on tarjolla runsaasti vastuuta erikoistilanteissa. Me tarvitsemme häntä joka tapauksessa isoon rooliin, oli se ketju sitten mikä tahansa, ja uskon hänen täyttävän nämä odotukset. Ainakin hänellä on kuulemma kova asenne, ja se on tosi iso juttu tässä liigassa
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Jälleen pohjoisamerikkalasen kiekkoilijan ollessa kyseessä on liikkeellä ristiriitaista tietoa kaverin kätisyydestä. JYPin tiedotteen mukaan Lawson on left, mutta Rangersin faktapaketissa right. No, senhän näkee sitten kun kaverille maila isketään kouraan.
 

vsop

Jäsen
kimmo kirjoitti:
Jälleen pohjoisamerikkalasen kiekkoilijan ollessa kyseessä on liikkeellä ristiriitaista tietoa kaverin kätisyydestä. JYPin tiedotteen mukaan Lawson on left, mutta Rangersin faktapaketissa right. No, senhän näkee sitten kun kaverille maila isketään kouraan.

Hyvä pointti Kimmolla huomioida tuo kätisyys. Toivottavasti pelipaikalla ei ole merkitystä kaverille, sillä vasemman laidan hyökkääjät ovat olleet kortilla JYPissä harjoitusotteluissa.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
kimmo kirjoitti:
Jälleen pohjoisamerikkalasen kiekkoilijan ollessa kyseessä on liikkeellä ristiriitaista tietoa kaverin kätisyydestä. JYPin tiedotteen mukaan Lawson on left, mutta Rangersin faktapaketissa right. No, senhän näkee sitten kun kaverille maila isketään kouraan.


lefti on
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
vsop kirjoitti:
Toivottavasti pelipaikalla ei ole merkitystä kaverille, sillä vasemman laidan hyökkääjät ovat olleet kortilla JYPissä harjoitusotteluissa.

Pelipaikaksi näkyy merkatun C/LW ja mitäköhän nyt oikeastaan tarkoitit tuolla lainauksella?
Itsehän en kaveriin usko pätkääkään kuten jotkut ovat jo varmaan huomanneetkin.

Mitä taas tulee tähän:

Päävalmentaja Matti Alatalo toteaa uusimmasta hankinnasta näin:

-Hänestä odotetaan hyvää allround-pelaajaa, joka pystyy auttamaan joukkuetta sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Lisäksi hänelle on tarjolla runsaasti vastuuta erikoistilanteissa. Me tarvitsemme häntä joka tapauksessa isoon rooliin, oli se ketju sitten mikä tahansa, ja uskon hänen täyttävän nämä odotukset. Ainakin hänellä on kuulemma kova asenne, ja se on tosi iso juttu tässä liigassa.

Niin eikö niitä päästä päähän kouhottajia ollut joukkueessa jo tarpeeksi?
Ilmeisesti ei kerta piti hommata yksi uusi puukäsi lisää ja mikäli Immosen korvaaja on samaa tasoa niin viimeinen sija ei todellakaan ole kaukana.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Nyt vähän tätä hankintaa maisteltuani tuntuu siltä, että Lawson voisi olla jollain asteella samantyyppinen pelaaja kuin Martins, joka mielestäni kyllä oli viime kaudella tärkeä pelaaja JYP:lle, vaikkakin kallis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös