Los Angeles kaudella 2002-03

  • 1 215
  • 10

Gambler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Los Angeles Kings on pudonnut jo kahtena peräkkäisenä kautena pudotuspeleistä häviämällä Coloradolle. Kaudella 2000-01 konferenssin välierissä seitsemännessä ottelussa murskalukemin ja viime kaudella ensimmäisellä kierroksella, konferenssin puolivälierissä seitsemännessä pelissä, taas kerran murskalukemin. Kings on osoittanut molemmilla kausilla omaavansa valtaisaa taistelutahtoa ja itseluottamusta viemällä pelit näin pitkälle 2001 Stanley Cup -mestarin, Colorado Avalanchen, kanssa.

Mistä luistin puristaa? Miksei LA Kings pystynyt kostamaan vuoden 2001 playoffsien karvaisaa tappiota Avalanchelle etenemällä viime kaudella konferenssin välieriin? Saammeko syyttää kaikesta Foppaa, Peter Forsbergia, joka tuli sopivasti mukaan juuri Kings-sarjan viimeisiin peleihin upottaen useampia maaleja Felix Potvinin taakse? Vai onko vika lähinnä maalivahdeissa? Onko Felix Potvinin hanskakäsi luotettava?
Onko LAPD-line (Los Angeles, Allison, Palffy, Deadmarsh) kaiken sen haloon arvoinen? Pettikö puolustus, nukahtiko Schneider tai Norström kesken kaiken? Pitäisikö Kingsien GM vaihtaa, minkälaisia kauppoja Kingsien kannattaisi tehdä, ketkä saisivat lähteä ja ketkä tulla? Onko Kings pelkästään ykkösketjunsa varassa?

Omasta mielestäni Felix Potvin on turhan yliarvostettu maalivahti. Puolustusta voisi hivenen uusia sekoittamalla kokemusta ja nuoria pelaajia.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Itsestään selvää on että LA ei ole materiaaliltaan mitenkään tasavertaisessa asemassa Coloradon tai muiden lännen huippujoukkueiden kanssa. Keino millä tälläinen joukkue voi voittaa sarjoja playoffseissa on nöyrä ja fyysinen joukkuepuolustaminen ja kuuma maalivahti. Potvin on osoittanut pystyvänsä olemaan tuollainen voittava maalivahti. Muilta osin joukkueen pitää vain yrittää ja toivoa. Tai saada uusi omistaja joka panostaa joukkueeseen enemmän rahaa.
 

-Ajp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Buffalo Sabres & Newcastle United
??????????

dana77,
mieti vähän mitä sanot. Älä ali-arvioi muita joukkueita.
Ensinnäkin omistaja on viimeinen vaihtoehto vaihdettavaksi.
Sitten pelaajista on kiinni miten joukkue pärjää. Kyl Potvin on yks maalivahtieliitistä. Mutta itse henk. koht. en diggaile hänestä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Pakisto on liian heikkotasoinen. Todellinen liideri on Blaken lähdön jälkeen puuttunut. Ei siinä noilla miehillä auta vaikka ois minkälainen Feeliks-kissa maalilla.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kyllä minusta kans kingsin puolustus on se heikkolenkki. Ilmiselvästikin. Rob Blaken treidaaminen oli liian iso juttu kings puolustukselle. Tuli heti liian suuri aukko täytettäväksi. Vielä kun hyvän viime kauden pelannut Sean O'Donnell ja Rob Blake pelaisivat puolustuksessa niin kausi näyttäisi huomattavasti ruusuisemmalta. Kahden hyvän fyysisen puolustajan menetys oli kova juttu. Ja paikkaajia ei valitettavasti ole vielä löytynyt.

Mattias Norström oli viime kaudella aika moinen pettymys. Puolustus on aivan liian kapea. Jos tulee loukkaantumisia niin silloin viedään kingsejä.

Ei A.Miller, Modry, Scheneider, Vishnovsky, Norström, Lilja, J.Corvo pakistolla ens kaudella pärjätä. Ihan liian kapeata eikä farmista ole tulossa helpotusta.
 

hamy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, LA Kings
Kyllä se Boucherin menetys valitettavasti tulee tuntumaan ensi kaudella. Sitä ei millään McAlpinelle korvata. Täytyy toivoa että jokainen Kings puolustaja pelaa elämänsä ensi kaudella, voisi Kings jopa menestyä.
Minulla ei itsellä ole mitään Potvinia vastaan, kyllä hän on sopiva maalivahti Kingseihin. Kyllä tietysti olisi viime kauden alussa peluttaa Storria vähän enemmän, mutta tehty mikä tehty.
Hyökkäys taas on nimivahva, ja jos nuoret pelaajat kuten Frolov ja Cammalleri onnistuvat ensi kaudella voi olla että vastustajan maalilla on kiire. Toivotaan että myös Smolinski ja Heinze saavat pelinsä kulkemaan vanhalla tavalla.
Kyllä uskon että ensi kaudella voi Kings päästä ensimmäistä kierrosta pidemälle.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Re: ??????????

Viestin lähetti -Ajp-
dana77,
mieti vähän mitä sanot. Älä ali-arvioi muita joukkueita.
Ensinnäkin omistaja on viimeinen vaihtoehto vaihdettavaksi.
Sitten pelaajista on kiinni miten joukkue pärjää. Kyl Potvin on yks maalivahtieliitistä. Mutta itse henk. koht. en diggaile hänestä.
Oliko tässä nyt joku pointti? Kings on joukkue, joka saa täydet sympiatiani, mutta realiteetit on silti syytä tunnustaa. Itseasiassa Kingsin 92-93 Stanley Cup finaalin häviö on katkerin jääkiekko-muistoni kautta aikojen (**tun McSorley/Desjardins/LeClair). Ei Kingseistä silti löydy Forsbergin, Sakicin, Blaken, Fedorovin, Yzermanin, Lidströmin tai Modanon tasoisia pelaajia), joten materiaali EI vastaa Lännen huippujoukkueita. Joukkueen ainoa tähti on Potvin ja hänkin on ollut ailahteleva.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Hyökkäys on hyvä ja paljon nuoria tulokkaita tulossa. Ongelmat ovat omassa päässä, Potvin ei mielestäni ole tarpeeksi hyvä Kingsien tapaisen contenderin no.1 veskaksi ja pakistokin on vähän niin ja näin.

Modryllä viime kaudella todellinen nappikausi, en usko että pystyy toistamaan tänä vuonna samaa. Vishovsky helisemässä omassa päässä ja Schneiderinkin puolustuspelaaminen on vähän niin ja näin.

Norrström ja Miller hyviä omassa päässä mutta taas pisteitä ei kyllä tule vahingossakaan. Kingsien paras kahden suunnan pakki Boucher lähti ja sitä aukkoa on vaikea paikata.

Sanoisin että elleivät tulokkaat tee suurta impactia, Kingsit taistelevat paikoista 9-7. Frolovin, Cammallerin ja Aulinin esiintulo saattaa nostaa Kingsit taistelemaan jopa 5. sijasta.
 

Gambler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
LAPD-line

LAPD-ketju oli silti playoffseissakin kaiken sen haloon arvoinen, mitä se sai runkosarjassa. Deadmarsh-Allison-Palffy toimi usein suorastaan häikäisevän upeasti. Vaikka puolustus notkuu ailahtelevan kapteeni Mattias Norströmin ympärillä, se saattaa hyvinkin saada paremman maineen tulevalla kaudella. Aaron Miller on todella mielenkiintoinen tapaus Kingsien d-fensessä. Hyökkäyspuolella on vielä odotettavissa lisää tykitystä Jaroslav Modryn malliin, hänhän keräsi jopa 42 pojoa.

Mutta Kings tarvitsee uuden maalivahdin, ellei Potvinin hanska ala toimia. Ei pistetä kaikkea puolustuksen piikkiin, viime kauden pettymyksen voi laittaa osittain myös maalivahdin piikkiin.

Kesällä Kings piti suorastaan törkeän matalaa profiilia, eikä 2-3-4-ketjut saaneet vahvistuksia lähes nimeksikään. Ei muuta kuin peukut pystyyn, että Colorado ei tule ainakaan ekalla kierroksella vastaan...

¤#&@¤* Colorado.....
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Anschutz ulos!

Kyllä omistajanvaihdos tekis hyvää. Suuri, mahtava ja rikas Anschutz ei ole pätkääkään kiinnostunut Stanley Cupista. Päivän sana on vähän turhan pitkään ollut "fiscally responsible hockey" eli otetaan miehiä (esim. Heinze), joka esitellään vahvistukseksi, mutta tumpeloi. Heinzea en ole ikinä pitänyt minään. Boucherin menetys tuntuu myös. Se täytyy kuitenkin myöntää, että on jotain tehty oikeinkin. Allison, Deadmarsh ja Miller ovat olleet hyviä. Miller on ollut positiivisin yllätys. Noussut mielestäni rivipakin roolista harppauksen ylöspäin.
Haarukasta asiaan: Phil-setä myyköön seuransa jollekkin jota kiinnostaa Stanley Cup edes hieman enemmän.
 

-Ajp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Buffalo Sabres & Newcastle United
Re: Re: ??????????

Viestin lähetti dana77
Ei Kingseistä silti löydy Forsbergin, Sakicin, Blaken, Fedorovin, Yzermanin, Lidströmin tai Modanon tasoisia pelaajia), joten materiaali EI vastaa Lännen huippujoukkueita. Joukkueen ainoa tähti on Potvin ja hänkin on ollut ailahteleva.

Tuossa asiassa olen eri mieltä kanssasi! Olen seurannut mm.
kingsien materiaalia viime vuosina ja mun mielestä ne ovat mainiota katsottavaa...

Onhan siellä mm. Jason Allison, Adam Deadmarsh, Zigmund Palffy, Mathieu Schneider, Bryan Smolinski... jne.
Äläpäs aliarvioi taas! Siis nämä herrat tekevät tuhoisaa jälkeä!
Ei Potvin ole ainoa tähti!! Vai mitä mieltä te muut kingsien kannattajat ovat?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös