Liverpool FC 2017–2018 – match made in heaven vol. 2?

  • 162 510
  • 1 080

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
... Toki Hames Milnerilta on lupa odottaa mitä vaan jos Kloppo päästää sen irti. Muutoin täytyy toivoa että Anfield näyttäisi taas eurotaikansa, mikä on ennenkin kotijoukkuetta tiukassa paikassa kantanut.

Tällä rosterilla pitää myös toivoa että Henderson ja Moreno, mikäli kentälle pääsee, ovat ottamatta keltaisia tai seuraava matsi jää sitten väliin.

Ei Liverpool helpolla nahkaansa huomenna kuitenkaan myy. Veikataan 2-2 tasuria.
Ahhhh kun tuntuu hyvältä!!! Lainausta eilisistä ajatuksista. Veikkaus meni ihan vituix kuten aina, mutta Hamesin ja Anfieldin eurotaian osalta toiveet menivät ihan nappiin. Loistava esitys punaisilta minkä lopputuloksena City oli lopulta aika aseeton. Hienoa myös että kotijoukkue kesti alussa sen pienen hermoilun ja ei toisen jakson pikku paineessakaan päästänyt maaleja. Tuo L4 on tällä hetkellä vieraille oikeasti yksi ikävimmistä paikoista pelata jalkapalloa.

Toivottavasti Salahilla ei tosiaan pahempaa vaan joku kramppi tai varotoimena otettiin pois. Hendolta oli kyllä typerä kortti jollaisia ei kapitaano saisi ottaa näissä paikoissa.

Muutama päivä ja Bittersin kimppuun varmaan hieman erilaisella miehistöllä. Mitenhän tässä malttaisi viikon nukkua...?

E: Kloppon mukaan Salah todennut matsin jälkeen olevansa Ok...
 
Viimeksi muokattu:

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Kyllä se melkoinen ihme on mikäli Liverpool CL finaalissa pelaa. Millä perusteella 'poolin peli sopii jotenkin erityisen hyvin eurokentille?

Itse asiassa mielestäni osittain vastasit miksi 'poolin peli ei sovi eurokentille erityisen hyvin "...että jos puolustus pysyy edes vähänkin kasassa...". Poolin puolustus on ollut paikoitellan kristallinhauras ja kun vastus kovenee, pidot paranevat vastustajien heilutellessa 'poolin verkkoja. Poolin kausi on ollut hyvinkin pitkälti Salah'n mielettömän tehokkuuden varassa. Todellinen nappihankinta kyllä Romasta.

Mikäli siellä jokin PL joukkue pelaa niin se joukkue on suurimmalla todennäköisyydella Manchester City. Muutama cityn peli kannattaa katsoa ja verrata peliä 'poolin peliin. Guardiola on kyllä melkoinen velho valmentajaksi.

Tämä peli taisi vastata aika hyvin. Liverpoolin prässi vain toimii maagisen hyvin maailman parhaita vastaan, vaikka materiaali on heikompi. Liverpool pystyy tällä prässillä tekemään vastustajan vahvuudet niiden omaksi heikkoudeksi. Voisi sanoa niinkin hassusti, että Liverpool on itselleen vaarallisempi pallon kanssa kuin ilman. Sen tietää Mourinhokin. Nyt uskaltaa myös sanoa että VVD on nostanut pari pykälää kovemmaksi Liverpoolin puolustuksen tasoa. Edelleenkin pysyn sanoissani. Liverpoolin finaalipaikka ei ole ihme vaan vain epätodennäköistä. Ihme oli Leicesterin mestaruus. En olisi vielä edes varma Liverpoolin välierä paikasta.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Tämä peli taisi vastata aika hyvin. Liverpoolin prässi vain toimii maagisen hyvin maailman parhaita vastaan, vaikka materiaali on heikompi. Liverpool pystyy tällä prässillä tekemään vastustajan vahvuudet niiden omaksi heikkoudeksi. Voisi sanoa niinkin hassusti, että Liverpool on itselleen vaarallisempi pallon kanssa kuin ilman. Sen tietää Mourinhokin. Nyt uskaltaa myös sanoa että VVD on nostanut pari pykälää kovemmaksi Liverpoolin puolustuksen tasoa. Edelleenkin pysyn sanoissani. Liverpoolin finaalipaikka ei ole ihme vaan vain epätodennäköistä. Ihme oli Leicesterin mestaruus. En olisi vielä edes varma Liverpoolin välierä paikasta.

Vastasihan se ja kyllä tuon pelin lopputulos oli varmasti yllätys melkoisen monelle 'pool fanillekin.

Tulee mielenkiintoinen 2nd leg Manchesterissa sillä ManC:n on pakko lähteä heti alusta täysillä. Peli olisi ollut luonteeltaan erilainen kun esim. Sane olisi malttanut syöttää ja tuosta olisi tullut maali. No jossittelu on aina ilmaista ja turhaa luonnollsesti. Agueron poissaolokin taisi vaikuttaa mutta eihän se peli näihin kaatunut.

Pool oli parempi joukkue ja yllätti Cityn housut kintuissa - tässä pelissä.
 
Viimeksi muokattu:

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Loistava ilta Anfieldilla! Jotain tammikuisesta voitosta oli jäänyt liiveihin ja eritoten oikealla laidalla A-A ja kumppanit tuplasivat Sanen yritykset lähinnä pallon pyörittämiseksi pohjan kautta uudelleen. Millner! Mo! Bobby and the lads! Lovren VVD hoiti kieskustan varmuudella, eikä Lovrenin tekemisessä jälkeäkään aiemmasta epävarmuudesta.

Toka jakso meni sitten puolustamiseksi Homma pysyi kasassa, eikä mitään paniikkia päässyt päälle. Go Reds!
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Huh huh, nyt väsyttää. Sydän hakkasi puolenyön jälkeen useita tunteja tosi lujaa, eikä nukkumisesta tullut mitään. Mutta ei haittaa. Hieno torjuntavoitto tokapuolikkalla! Itse pelkäsin ennen peliä tuota oikeata puolustuskaistaa ja että Sane menee heittämällä ohi TAA:n milloin vain. Mutta poikahan pelasi parhaan pelinsä koskaan. Ja keskikenttä toimi Milnerin johdolla hienosti. Eikä Sterlingkään saanut mitään aikaan toisella laidalla vaihdosta sisään tultuaan.
Tulosvetoon laitoin kympillä 2-0, pieleen meni. Tärkeätä oli, ettei City saanut vierasmaalia. Tuohon kun Pool näppää yhden eka jaksolle ensi tiistaina, pitäisi Cityn tehdä viisi. Salah näytti pelin jälkeen olevan ihan kunnossa. Kyllä veti mielen matalaksi kun Salah nilkutteli vaihtoon.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Täytyy myös antaa Kariukselle propsit. Ei mitään supertorjuntoja edes tarvittu, mutta varman oloinen esitys.

Hames, TAA, Lovren ym.. kusitolppa-osasto suorastaan säkenöi eilen. Ainoastaan Ginin otteet huolettaa. Trio Erectuksesta pitää nostaa esille Mane. Helvetin kovaa duunia myös alaspäin ja kilometrejä paukkui mittariin tuutin täydeltä.

Hames Milner, on se vaan hieno lädi! Arvostan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Vaikka oikeita maalipaikkoja ei Cityllä näennäisesti ollutkaan, se 2. jakson eka puol tuntia oli kyllä sitä syksyistä Poolin puolustamista. Syötöt ja purut menivät lähes järjestään kaikki vastustajan jalkoihin. Kylmäsi ihan oikeasti jonnekin 75. minuutille asti. Sen jälkeen City turhautui ja heilläkin meni neppailuksi koko homma. Mikä oli minusta hienoa, epäonnistujia ei nyt joukkueesta löytynyt. Lovren tuntuu kunnossa olessaan sopivan VIrgilin kaveriksi huomattavasti Matipia paremmin. Viime kaudella Matip oli ainoa luotettava puolustaja ja Lovren oli aivan pihalla. Nyt osat ovat kääntyneet. Noilla esityksillä Andy pitää jatkossakin Morenon poppareilla. Ja Karius tekee saman Migsille.

On se Mo aivan maaginen äijä tällä hetkellä. En muista milloin viimeksi joku pelaaja on ylittänyt kaikki optimistisimmatkin odotukset. Tuli onneksi hymyilevänä takaisin kentän laidalle pelin loppupuolella. Tuskin tulee pitkää saikkua. Ehkä lauantain derbyssä kannattaa kuitenkin lepuuttaa.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Makoisa voittohan sieltä tuli. Ei Poolin jatkopaikka vielä kirkossa kuulutettu ole, mutta nautitaan nyt tästä.
Salahille 1+1, paljonkohan on koko kauden tehot kaikissa peleissä? Hyvin pärjättiin ilman Caniakin. Milner pelasi entistä seuraansa vastaan, ja täytti paikkansa oikein hyvin. Milner on hiukan alivarvostettu pelaaja, häntä pidetään työhevosena mutta laittaessa Milnerin kentälle tietää mitä saa. Ei mikään Ronaldo, muttei heikoin lenkkikään.

Nyt vain keskittyminen seuraavaan osaotteluun, joten lauantaina on hyvä tilaisuus menettää pisteitä liigassa. :)
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Salahin tehot kaikissa kilpailuissa pelatuissa 43 pelissä on 38+13. Jostain syystä osin samat spanski roskalehdet kuin Coutsin casessa suoltavat nyt jatkuvasti kaikkea uutista Salahin siirtymisestä Realiin. Numero on jo valittuna ja vaatimuksina siirtymiselle on vakiopaikka avaukseen ja Alissonin osto sekä Rollen jälkeen toiseksi kovin palkka.

Derbyssä nähdään varmaan ihan reilusti rotaatiota. Tietenkin vain, jos siihen on mahdollisuus. Taitaa vaan derbystä olla ilmat pihalla muutenkin jo etukäteen, kun Toffeilla ei ole kummoistakaan panosta. Eivät voi millään enää tippua ja europaikat meni jo. Kloppia vituttaa koko peli, kun se on tässä välissä ja alkaa vielä klo 12.30.

Milneristä hauska tilastopläjäys seuraavassa linkissä. Scholesilla on maaleja ja mestaruuksia enemmän, mutta jotenkin kyllä silti hämmästyttää noi syöttötilastot, kun ajattelee sitä, keiden kanssa Pauli sai uransa aikana pelata.

James Milner is everything Kevin De Bruyne wishes he was as Liverpool claim emphatic Champions League victory against Man City

Oliskohan se mun uni Ingsin maaleista liittynyt sittenkin tuohon derbyyn...
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Eilisestä on kaikki hehkutus jo oikeastaan sanottukin, mutta pitää vielä pelillisesti nostaa esille se miten kotijoukkueen keskikenttä ja laitahyökkääjät auttoivat sitä toista ennakkoon heikkoa osa-aluetta, eli laitapuolustusta. Toki TAA ja Robbo pelasivat myös mahtavat pelit, mutta kyllähän molempia auttoi paljon se duuni minkä muut pelaajat tekivät tuplatakseen esim. Sanen laidassa. Siellä oli laidalla välillä Salah ja välillä Mane pakkeja auttamassa tai sitten joku keskeltä. Jos City yritti kahdella miehellä laidan kautta niin vastassa oli 3 punapaitaa lähes välittömästi. Kurinalaisesti homma siis toimi ja tuon täytyy toimia myös ensi viikolla vieraissa.

Cityn bussin kimppuun käymisestä on vissiin Uefa aloittanut tutkinnan ja sakkoja lienee luvassa seuralle. Vatipäille varmaan porttikieltoa matsitapahtumiin jos viranomaiset saavat ne kiinni. Cityn pelaajat on sanoneet haastatteluissa että tuo ei haitannut valmistautumista vaikka roinaa lensikin kohti.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo penaltia on UEFAlta aikanaan tulossa. Oliko noita nyt 3 eri kohtaa, joiden mukaan penaltia tulee. Onneksi selvittiin vain dösän korjaamisella, vaikka pari poliisia taisi kyllä loukkaantua. Valvontakameroita kelataan, jotta syylliset mahdollisesti tunnistettaisiin. Saisi olla viimeinen kerta moista spedeilyä.

Derbyn kokoonpanosta täytyy tehdä veikkaus jo nyt. Woodburn ja Klavan ovat kyssäreitä, mutta jos lähtee siitä, etteivät ole avauksessa, niin jää selkeämmät kuviot.

Karius on maalissa, kun ei edes torjunut kertaakaan Cityä vastaan. TAA ja Robbo huilaa, joten Clyne ja Moreno ovat pomminvarmat laitapakit. Lovren ja VVD jatkavat toppareina. Keskikentällä ei nähdä Milneriä, eikä Cania. Milner huilaa ja Cania on turha riskeerata ennen tiistaita, koska silloin on pakko olla kondiksessa. Hendo pelaa varmasti, koska huilaa tiistaina. Myös Gini on kehissä. Ryhmitys voi olla jopa 4-4-2, jolloin keskikentällä olisi tilaa yhdelle junnulle ja esim. Mane ja Ox vetäisivät matsin puoliksi. Kärkeen Solanke ja Ings. Ings tekee kuitenkin ne 2 maalia, joten Pool on vahvoilla.

Karius, Clyne, Lovren, VVD, Moreno, Hendo, Gini, Curtis Jones/Herbie Kane, Mane, Solanke, Ings

Kevättä kohti sano
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo, ei tarvitse Cania riskeerata derbyssä. Can on myös loppukauden sivussa ja kenties myös MM-skabat.

Tietää myös sitä, että toisessa osassa Cityä vastaan keskikenttä on muotoa Milner, Ox ja Gini, jos ovat vaan terveinä. Menee tiukille jatkaja tästä parista.

Loppukaudesta tulee mielenkiintoinen, kun Poolilta tippuu noita ukkoja tuota tahtia. Ei se top4:kään ole vielä saletissa.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Joo, ei tarvitse Cania riskeerata derbyssä. Can on myös loppukauden sivussa ja kenties myös MM-skabat.
Onko tuosta ollut uutista jossain vakavasti otettavassa mediassa?
Ainoa uutinen jonka olen nähnyt on paskalehti-Mirrorin huhu.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onko tuosta ollut uutista jossain vakavasti otettavassa mediassa?
Ainoa uutinen jonka olen nähnyt on paskalehti-Mirrorin huhu.

ECHOssa on myöskin käsitelty tätä asiaa, mutta nyttemmin "tieto" on se, että Can ei olisi pelikunnossa tiistaina, mutta Pool kiistää koko loppukauden olevan vaarassa. Tiistain suhteen tilanne ei kuitenkaan muutu ja tuo mainittu terve kolmikko on ykkösistä ainoastaan silloin käytettävissä. Can ei ole palannut treeneihin vieläkään, vaikka aiemmin Kloppo odotteli Cania jo viikonloppuna palaavaksi.

Veikkaan, että tässä on nyt vaan jotain syndrooma Coutinhon kaltaista selkäkipua liikkeellä...

Kun tilanne on nyt kerran tämä, niin tuota vielä terveenä olevaa kk:n kolmikkoa voisi mielestäni hyvin säästellä derbyn yli. Se on saletti, että jos noita lyödään kehiin, niin aivan varmasti joltain pamahtaa takareisi, tai ihan mitä muuta mahdollista tahansa. Hendo ja junnut siis derbyyn kehiin.

Kohtahan tilanteeseen saadaan todennäköisesti kenties tarkempaa informaatiota Kloppon derbyn pressissä. Alunperin spekulaatiot ovat lähteneet kyllä liikkeelle Mirrorin kirjoittelusta. Täytyy siis odotella tuota pressiä.

Salah taitaa olla kuitenkin tiistaina kunnossa.
 
Viimeksi muokattu:

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Voi helvetti! Keskikenttä ei kyllä kärsi enää yhtään loukkia. Hendo liidaa derbyssä, kun separoi itsensä poppareille tiistaiksi. No, onneksi Hames on ilmiliekeissä tällä hetkellä. Ginin täytyisi nyt herätä pelaamaan.

Mutta suurin huoli on tietysti Mosephin nivuset.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Kylläpäs nyt loukkaantumiset koettelevat. Jos satuttaisiin pääsemään jatkoon Mestarien liigassa, niin siinäpä on rotaatiossa suunnittelemista loppuja pelejä varten... ei meinaan oteta helppoja pisteitä Bournemoutheilta eikä West Bromwicheilta. Ja vaikka Evertonilla ei ole liigassa panossa, niin eivät he ihan surffailemaan lähde, tottakai he haluavat paikallispelissä voittaa joukkueen joka voitti ManCityn...

Hmm, eikös vuosi, pari sitten kirjoiteltu, että Canilla ei osaaminen riitä keskikentälle, vai muistanko ihan väärin? Nyt häntä suorastaan huudetaan takaisin rinkiin. Niin se maailma muuttuu, tosin onhan Can tainnut nostaa tasoaan ja arvostustaan Coutinhon lähdön jälkeen?
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei tosta Kloppon pressistä saanut juurikaan lisää informaatiota loukkeihin liittyen. Varsinkaan Canin tilanteeseen ei mitään lisäselvyyttä.

Loukeista sanoi mm. näin: "You will see who is available and who isn't available when you see the line-up tomorrow. It's not about rotation. We need to find solutions. That's how it always is. I don't want to give too much information away."

Salahista sanoi, että "But as you can imagine, we have tried everything to make him available." Ja Kloppo totesi myös näin. "I cannot make Mo available because it's a derby. I'd never do that. That's not possible. You cannot push a player through a game. I don't think any of our supporters want him to do that."

Derbystä toivoi suurin piirtein, ettei siitä tule sukillevetoskabaa ja pelaajat säilyisivät terveinä.

Ingsin paikka avauksessa on melko todennäköinen. "Thank God Danny is here and in good shape. I would say I will not guarantee it, but it doesn't look too bad that he could start tomorrow."

Ings on ollut muuten edellisen kerran Poolin avauksessa lokakuussa 2015 juurikin Goodisonilla ja teki tuolloin Poolin maalin 1-1 tasurissa. Itse taidan veikata, että nyt Ings tekee niitä maaleja 2!

Rotaatiota tullaan näkemään, mutta junnuista Kloppo sanoi, että "I've said many times about young players that it's not about getting the opportunity, it's about being ready for the opportunity." Saa nähdä onko kukaan junnuista valmis. Masterson oli sanonut ennen City-peliä Kloppolle "I'm ready man." Näin muista lukeneeni.

Huominen ja päiväpeli tulevat vastaan nopeasti. Jotenkin itsellä on hyvä tunne pelin suhteen, Ings 2 maalia, mutta toisaalta tuon pakollisen rotaation takia pelaava rosteri taitaa näyttää siltä, että kotipeleissään vahva ollut Toffeelauma saattaa aiheuttaa Kloppolle hänen ekan tappion derbyissä.

Jänniä aikoja sano.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Poolin saapuessa pelihotellille, ei Salahia näkynyt ollenkaan. Ei siis pelaa derbyssä. Klavan löytynyt joukosta, josko olisi toinen toppari. Junnuista ainakin Camacho mukana. Hän on hyökkäjä. Voitto olisi nyt plussaa
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Oli tilanne taas kuinka synkkä tahansa niin tänään on taas tärkeä matsi mitä ei saa hävitä ainakaan. Uskon ja toivon että Klopp kierrättää kunnolla eikä riskeeraa yhtään avainpelaajia tiistaita varten. Silti kentälle menevien on annettava se vähän yli 100% panostus kun kerta bitters on vastassa. Vaikka sarjan suhteen kotijoukkueella on oikeastaan enää vain huvikseen pelailua kun uhkaa ei ole eurokentistä tai divarista.

Mitenhän tuo lienee sinisellä puolella muutoinkin, voisivatko niiden fanitkin jopa toivoa tästä tappiota ja heikompaa loppukautta ettei ensi kaudelle jatketa ainakaan Big Samin kanssa...
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitenhän tuo lienee sinisellä puolella muutoinkin, voisivatko niiden fanitkin jopa toivoa tästä tappiota ja heikompaa loppukautta ettei ensi kaudelle jatketa ainakaan Big Samin kanssa...

Big Sam on betonoinut asemansa Toffee managerina jatkossakin. Ainakin perustelut on niin kovaa kamaa, että oikein kalpeaksi vetää. Meinaan kyllä noilla vaihtoehtoisilla totuuksilla pitää saada jatkaa managerina.

Everton and Liverpool fans in disbelief at Sam Allardyce's latest comments

Dösää siellä on taas vastassa. Saas nähdä, miten Poolin kakkosmiehistö Hendon johdolla pystyy haasteeseen vastaamaan. Tosin Ings taitaa tehdä tässä pelissä ne 2 osumaa.
 
Viimeksi muokattu:

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nyt täytyy sanoa, etten ihan ymmärrä tuota alakertaa. Vai onko kyseessä kolmen linja ja Clyne on keskikentällä neljäntenä? 3-4-3?

Karius, Clyne, Lovren, Van Dijk, Klavan, Milner, Henderson, Wijnaldum, Mane, Ings, Solanke.

Mignolet, Firmino, Moreno, Oxlade-Chamberlain, Masterson, Alexander-Arnold, Jones.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Avaus tänään: Karius, Clyne, Lovren, Van Dijk, Klavan, Milner, Henderson, Wijnaldum, Mane, Ings, Solanke.

Penkki: Mignolet, Firmino, Moreno, Oxlade-Chamberlain, Masterson, Alexander-Arnold, Jones.

Eipä oikeastaan yllätyksiä tarjoa kokoonpano paitsi sen verran että Klavan taitaa olla toinen laitapakeista. Morenolla kuulemma jotain pientä kolhua taustalla. Olisi kiva nähdä noita junnareita(Jones, Masterson) penkiltä kentällä mutta Klopp tuskin antaa tässä pelissä mahdollisuuksia ellei homma ole paketissa ajoissa. Hendo voisi tehdä vaikka voittomaalin ja hyvittää joukkueelleen City-pelin per***lyn.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Nyt täytyy sanoa, etten ihan ymmärrä tuota alakertaa. Vai onko kyseessä kolmen linja ja Clyne on keskikentällä neljäntenä? 3-4-3?.
Voi se olla kyllä kolmella topparillakin jossei ole Klavan laitapakkina sitten. Tällöin varmaan olisi Milner ja Clyne sitten wingbackeina.

Morenolla vissiinkin joku kolhu tullut ja Kloppon mukaan myös Robertson loukkaantuneena. Klopp oli kuitenkin todennut että Ilmeisesti sekä Salah että Robbo olisivat tiistaina kunnossa.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Morenolla vissiinkin joku kolhu tullut ja Kloppon mukaan myös Robertson loukkaantuneena. Klopp oli kuitenkin todennut että Ilmeisesti sekä Salah että Robbo olisivat tiistaina kunnossa.

Happitelttaan vaan kaikki tiistaihin asti. Sillä siitä selviää!

Voisivat vetää nyt sellaisen rauhallisemman peli ja vaan liikutella palloa ekat 45 min. Tokalla Ings iskee
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Vaikea peli tulossa. Ihan kiva tosin seurata Clynen, Ingsin ja Solanken peliä. Veikataan 1-1. VVD iskee Milnerin antamasta kulmasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös