Liverpool FC 2016–2017 – match made in heaven?

  • 77 992
  • 477
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Nyt täytyy sanoa että Liverpool on valmis mestaruuteen. Ainoastaan yksi Burnley oli erhe, muuten pelkkää seksiä. Ei tarvita mitään Suarezia/Sturridgea, kun koko JOUKKUE pelaa noin. CP:n kahta maalia ei tarvitse miettiä sen enempää; noita tulee jokaiselle jengille.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Kymmenen kierroksen jälkeen tasapisteissä ManCityn ja Arsenalin kanssa, tämmöistä hyvää starttiahan sitä toivottiinkin. Benteke ei tehnyt maalia, Moreno syötti yhden. Liverpoolin tämän kauden kakkospeliasu muistuttaa vähän huomiovaatetusta.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Samaa mieltä @Kourujärven Ponnistuksen kanssa, että Pool on valmis mestaruuteen. Kauden alussa kritisoin Mignoa, mutta ei tuo Kariuskaan ole yhtään parempi. Tosi epävarmalta otteet näyttävät, vaikka voittoja tuleekin. Nähtyjen esitysten perusteella olisin pitänyt Mignon ykkösenä. Matip on kyllä loistava toppari ja tästä hankinnasta on pitkäksi aikaa iloa. Lovrenilla oli eilen sysimusta päivä omalla puolustusalueella, mutta hän paikkasi ensimmäisen virheensä hienolla maalillaan. Sturre kannattaa pitää vielä loppukausi jengissä tuomassa leveyttä hyökkäyspäähän, mutta kesällä hänestä on hankkiuduttava eroon. Ei tuota "naama norsunvitulla" ilmettä jaksa edes televisiosta katsoa. Ihme, että Kloppo sietää tuota ylimielisyyttä.

Poolin alkukauden ohjelma on ollut erittäin vaikea, on kohdattu vieraissa jo Gunners, Spurs ja Chelski. Nämä tulevat sitten keväällä Anfieldille eli etu on tässäkin Poolin puolella. Toki Manchesteriin pitää matkustaa kaksi kertaa ja Cityä ei ole vielä kohdattu.

YNWA!!
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Jälkeenpäin tuli tuo matsi katseltua ja yhdyn edellisiin että silkkaa seksiä varsinkin ensimmäisen jakson esitys oli. Toisella jaksolla nähtiin sitten sensuroitua seksiä. Tavallaan kaksijakoinen matsi siis ja hyvä esimerkki jälleen siitä että tämän hetken Liverpoolia vastaan kannattaa harkita onko hurlumhei-maalintekokilpailu oikea tie voittoon.

Ihan vielä en osta kuitenkaan kokonaan väitettä siitä että punaiset olisivat valmiita mestaruuteen koska muutamassa matsissa on nähty hyökkäyspäässä vaikeuksia joita varmasti vielä tulee eteen(toki tulee muillakin joukkueilla) ja materiaalin leveys ei ole sarjan kovimpia. Lisäksi nuo puolustuspelin epävarmuudet ovat siellä edelleen, joskin parantumaan pain. Maalivahdit on myös kysymysmerkki edelleen. MUTTA mikäli kehitys jatkuu nyt nähdyn kaltaisena niin keväällä voi olla hienoja aikoja edessä. Eiköhän vuodenvaihteen tietämissä olla jo viisaampia taas.

http://www.liverpoolfc.com/news/first-team/241655-liverpool-confirm-danny-ings-requires-knee-surgery Ja mitä tuohon materiaalin leveyteen tulee, niin tänään saatiin jobin postia Danny Ingsin polvivammasta. Vamma vaatii leikkaushoitoa ja loppukausi on sitten vesijuoksua tai muuta kivaa. Ingsin (ja Poolin) kannalta erittäin harmillinen juttu taas.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Seuraavalla kokoonpanolla lähdetään hakemaan sarjajohtoa: Karius, Clyne, Lucas, Matip, Milner, Can, Henderson, Lallana, Mane, Coutinho ja Firminho.
Muu tulos kuin voitto ei kelpaa tästä ottelusta.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
ManCity jäi eilen tasapeliin, samoin tänään Arsu ja Tottenham pelasivat tasan, joten voitolla oltaisiin sarjan kärjessä. Watford ei ole mikään heittopussi, joten takki auki ei voi peliin lähteä. Lucas on topparina? Lovren ja se virolainen ovat loukkaantuneina? Sturridge ei taida olla tällä hetkellä avauksen pelaaja Kloppon papereissa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tänään raavitaan voitto vaikka väkisin, ja sit täytyy napata kuva sarjataulukosta :)
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei tullut voitto kovin väkisin, hienoa peliä pelaa kyllä Pool tällä hetkellä. On tätä odotettukin.

Joo on kyllä kiva katsoa tuota iloista hyökkäyspeliä, kun näkee että onnistumisia tulee ja itseluottamus on kohdillaan. Ei siellä pelätä mokaamista liikaa tai muuten nappikset purista mistään. Hyvältä näyttää tää touhu nyt! On tosiaan odotettu tätä :)
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kaikki oli hyviä, mutta pitää taas erikseen kehua Manea, on se hyvä hankinta. Kun vielä Lucas olisi onnistunut alun avopaikastaan ja Sturridge tehnyt kaksi maalia ylärimavetojen sijaan, olisi ollut hyvä peli :-).
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Eihän se Watford niin paha vastus ollutkaan... kun kulkee, niin silloin kulkee. Milloinkahan viimeksi Lallana, Firmino ja Can ovat löytäneet toisensa näin hyvin? Rodgersin toisella kaudella oli parhaimmillaan tämmöistä, mutta yleensä ollaan oltu jo tässä vaiheessa kautta kymmenen pistettä kärjestä jääneenä. Nyt ollaan kärjessä. Otettava tosiaan valokuva sarjataulukosta? Mane on tuonut jonkun puuttuvan palasen joukkueeseen. Viime kaudella en pitänyt Firminoa avauksen pelaajana, mutta nythän se häärää lähes joka maalissa mukana. Onpas kerrankin mukavaa olla Poolin kannattaja. Nautitaan tästä, voi niitä vastoinkäymisiäkin olla vielä tulossa :)
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Oli niin yhtä maalia, että menin tekemään palapeliä.

Näin hauskaa ei ole ollut Suarezin jälkeen.
 

BattleHymn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Liverpool FC
Pool-fani vuodesta 1978. 1990 vuoden jälkeen harmaata niin harmaata. Uskaltaako jo nyt uskoa jopa siihen että meillä on tällä kaudella mahdollisuus siihen kaikista kirkkaimpaan (tärkeimpään) pokaaliin?
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo kyllähän toi Poolin peli pyöri ihan kivasti ja jos pelkkiä mestoja katsotaan, niin niiden perusteella lopputulos olisi voinut olla vieläkin nöyryyttävämpi Watfordin kannalta, mutta nyt näin. Ja olihan tuossa myös Kariuksella parit torjunnat, muutama ihan hyvä venytys. Maalille ei voinut oikein mitään ja kyllä itse pistän tuota Watfordin maalia enemmän puolustuksen/kenttäpelaajien piikkiin. Aika vapaasti Janmaat pääsi sijoittamaan ja Matip teki vielä itsestään pienen kääntämällä selkänsä, kun olisi kenties voinut/pystynyt/kyennyt ojentamaan klabbiaan pallon eteen, kun ei tuo Janmaatin veto mikään kova pommi ollut. Tosin jo edeltävästi mm. Hendo pudotti itsensä mielestäni täysin käsittämättömään paikkaan, mitä lie ajatellut, mutta helposti hänet pystyttiin pelaamaan tilanteesta ulos, kuten samalla pari muutakin.

Kuten jo aiemmin on edellä todettu, niin nyt on Poolin iskun paikka ja näitä "pakkovoittoja" pitäisi kairata pelistä toiseen ennen City-pelliä. Ei sieltä ole kuitenkaan luvassa mitään helppoja ylikävelyitä, kyllä ainakin heti seuraavassa pelissä Soton vieraissa on alustavsti ajateltuna paha, vaikka Sotonilla ei ole kulkenut aivan parhaalla mahdollisella tavalla. Siellä kenties noi europelit vähän painaa. Toisaalta Hammers Anfieldillä voi olla myös haasteellisempi, jos yhtään saavat peliään aprempaan kuosiin. Ja tietenkin Merseysiden derby juuri ennen joulua Goodisonilla on aina oma lukunsa. Muutoin Pool vain täytyy pystyä noi muut hoitamaan voitokkaasti, jotta keväällä taistelu Valjun mestaruudesta on elossa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Vaikeahan tässä on kannattajana olla jalat maassa, sillä sen verran hyvin tuloksellisesti kulkee. Lisäksi tietysti tuo meno on pelillisestikin aika eroottista nähtävää. Sallittaneen siis pieni leijuminen nyt kannattajille tässä vaiheessa.

Kloppo näyttäisi sen sijaan olevan aika tukevasti maan pinnalla kuten pitääkin(onko edes muita vaihtoehtoja tässä), ja kaivoi haastattelussaan edelleen hyvin esille asioita mitkä voivat yksittäisissä otteluissa tulla tuloksellisesti turmaksi. Esim. tuo että ajoittain edelleen mennään esim. prässissä yli, tai ennakoidaan pallollisena liikaa, menetetään pallo, ja joudutaan minuuttitolkulla jahtaamaan palloa takaisin, mikä syö energiaa turhaan. Joskus Rodgersin aikana oli myös tuon tyyppisiä ongelmia, ja silloin vastaiskujoukkueet ajoittain rankaisivat kunnolla. Pitkässä juoksussa varmasti vielä tällä kaudella tämän tyyppisiin asioihin törmätäänkin. Mutta niin törmäävät myös muut joukkueet.

Loppuun vielä sopimusuutisia: Stewart, Alexander-Arnold ja Woodburn ovat laittaneet nimiä paperiin. Stewartin roikkuminen ringissä on jopa yllättänyt allekirjoittaneen, mutta ilmeisesti kyse on puhtaasti siitä että on saatu suht edullisesti ringin leveyttä ylläpitävä pelaaja. A-A ja Woodburn ovat sitten vielä kirjoittamattomia kortteja, vaikka vähän ovat kokemusta myös ykkösjoukkueesta saaneetkin.
http://www.liverpoolfc.com/news/fir...long-term-futures-to-lfc-by-signing-new-deals

Muuten noista nuorista voisi vielä todeta että Ovie Ejarialta hyvä liigadebyytti Watfordia vastaan.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Vaikeahan tässä on kannattajana olla jalat maassa, sillä sen verran hyvin tuloksellisesti kulkee. Lisäksi tietysti tuo meno on pelillisestikin aika eroottista nähtävää. Sallittaneen siis pieni leijuminen nyt kannattajille tässä vaiheessa.

Kyllä, juuri näin. Nyt saa hehkuttaa, hillua tai heittää vaikka vollttia, on niin mahtavaa peliä ollut. Viimevuotiseen Firmino ja Lallana varsinkin ovat parantaneet (juoksuaan) kuin sika juoksuaan. He nimenomaan ovat olleet nähdäkseni avaintekijöitä tuossa prässipelissä. Matip ja Mane ovat aivan loistavia hankintoja. Viime kaudella Coutinho näytti Poolin pelaajista aivan ylivoimaiselta, nyt positiivisella tavalla hänen hyvyys ei korostu, vaikka paras onkin, koska muutkin ovat hyviä. Viime kaudesta on jäänyt minun mieleen myös Clynen nousut, nyt häntä ei ole tarvittu niin paljoa. Morenolle on löytynyt parempi vaihtoehto vasemmaksi pakiksi, Milner hoitaa tuolla tontilla puolustuspään paljon paremmin.
Toivottavasti Sturridge saa seuraavalla kerralla vaihdosta tullessaan maalihanat auki, häntäkin tarvitaan vielä. Nykytilanne on Origin kannalta aika hankala. Kaverissa on potentiaalia, mutta jää pakosta vain jämäminuuteille.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kyllä, juuri näin. Nyt saa hehkuttaa, hillua tai heittää vaikka vollttia, on niin mahtavaa peliä ollut. Viimevuotiseen Firmino ja Lallana varsinkin ovat parantaneet (juoksuaan) kuin sika juoksuaan. He nimenomaan ovat olleet nähdäkseni avaintekijöitä tuossa prässipelissä. Matip ja Mane ovat aivan loistavia hankintoja. Viime kaudella Coutinho näytti Poolin pelaajista aivan ylivoimaiselta, nyt positiivisella tavalla hänen hyvyys ei korostu, vaikka paras onkin, koska muutkin ovat hyviä. Viime kaudesta on jäänyt minun mieleen myös Clynen nousut, nyt häntä ei ole tarvittu niin paljoa. Morenolle on löytynyt parempi vaihtoehto vasemmaksi pakiksi, Milner hoitaa tuolla tontilla puolustuspään paljon paremmin.
Toivottavasti Sturridge saa seuraavalla kerralla vaihdosta tullessaan maalihanat auki, häntäkin tarvitaan vielä. Nykytilanne on Origin kannalta aika hankala. Kaverissa on potentiaalia, mutta jää pakosta vain jämäminuuteille.
Mitä se Klopp sanoikaan reilu vuosi sitten tullessaan.. "from doubters to believers"...

Samaa mieltä noista pelaajista ja Nyt heititkin hyvän aasinsillan siihen että pitää taas maju-tauollakin olla kaikki paikat ristissä toivomassa että vältytään juuri esim. brassikaksikon tai vaikka Lallanan loukkaantumisilta. Suht kapealla materiaalilla kun mennään niin loukkaantumiset olisivat varmaan se pahin peikko tuohon tämän hetken meininkiin.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Perhana, samaa meinasin itekkin mainita, mutta ajattelin ettei pidä maalata piruja seinille. Itse meinasin kirjoittaa, ettei loukkuja tarvita linjalla Matip-Lallana-Firmino, ei tietenkää muillekaan. Lucas paikkasi hyvin Lovrenia (koska Matip vierellä), CP pelissä kuitenkin näkyi, ettei Moreno ole lähelläkään Milneriä. Clynen tontille en keksi heti vastaavaa paikkaajaa, no Milner pystyy pelaamaan tuotakin. Vijnaldum toki paikkaa tarvittaessa sunnuntain avaria ja ottanee jopa paikkansa siellä kun täysin palautuu loukkaantumisestaan, eli hyvää kilpailua keskikentällä. Kädet ja kyynärpäät siis ristiin, ettei loukkantumisia tulisi.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Coutinho iski aika jytkyn taas eilen Romeron maalin ylänurkkaan kun Brasilia kukisti Argentinan 3-0. Ja mikä tärkeintä niin ilmeisesti ainakaan tuossa matsissa ei ole mitään vammoja tullut. Cou pelasi lähes täyden matsin ja Firmino onneksi vain jämäminuutit lopusta.
 

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
Onkos palstan Liverpool kannattajilla antaa hyviä vinkkejä ottelulippujen hankintaan Anfieldille? Eli pienenä pohjustuksena todettakoon että tuli pyöreitä täyteen alkuvuodesta ja avovaimo lupasi lahjana kustantaa liput tällä kaudella yhteen poolin peliin minulle ja hänelle. Ollaan suunniteltu että maalis-huhtikuussa voisi reissun tehdä. Ajatuksena oli tilata liput jonkun nettisivun kautta (en kuulu mihinkään clubiin tms). On tullut netistä niitä jo selailtuakin ja hyvissä hinnoissa tuntuvat liput liikkuvan.

Mutta itse asiaan, olisiko jollain kokemuksia/suosituksia jotain luotettavaa ja toimivaa sivustoa kohtaan mistä lippuja pystyisi itselleni helposti tilaamaan?
Toiset suosivat ilmeisesti puhelimen välityksellä lippujen hankkimista kun ne myyntiin tulevat mutta itse en ajatellut jättää lippujen hankkimista tämän arvan? varaan vaan tilata tosiaan netistä vaikka hinta vähän korkeampi olisikin.
Muutenkin kaikki tipsit otetaan mielellään vastaan asian tiimoilta.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Itse olen lähdössä ystäväpariskunnan kanssa 6.5 Soton-matsiin ja koska halusin varmistaa 3 vierekkäistä paikkaa, niin ostin meille hospitality-paketit: Hospitality - Liverpool FC
Meidän liput ovat paskoilta paikoilta, koska otin halvimman paketin (195€), mutta rahalla saa lippuja hyviltäkin paikoilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös