Liverpool FC 2015–2016

  • 136 469
  • 933

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Hyvä voitto Stokesta, vaikka ennen peliä vähän arvelutti että millainen ilta on tänään tulossa, askel eteen vai taakse... etenkin kun ex-Pool Crouch palaa Anfieldille. Oliko voitto Poolin hyvyyttä, vai vaikuttiko rotaatio Stoken otteisiin enemmän? Viidestä maalista kolme taisi olla erikoistilanteista, joten niitä toivomiani onnistumisia tuli, onneksi Poolille enemmän. Vaikka Sturridge on saanut kritiikkiä tällä kaudella, niin minä silti pitäisin hänet joukkueessa ensi kaudellakin, ja katsoisin miten yhteispeli Origin kanssa kehittyy. Origista voi tulla vielä kunnon syömähammas...
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En ihan koko peliä nähnyt, mutta sanotaanko näin, että näkemäni perusteella Poolin rotaatio/loukit eivät vaikuttaneet niin paljon kuin Stokella. Jotenkin Stoke oli lopulta vaisu, varsinkin toisella puolikkaalla. Tietenkin tilannekin tähän vaikutti ja Poolin oli helppo pelata vapautuneesti. Stoken veskari ei kovin hyvin onnistunut, tosin eihän noista maaleista helpolla mennyt kuin Morenon veto.

Junnuilta positiivista tekemistä, vaikka muutamia heikkoja syöttöjä tulikin ja parit kaksinkamppailut hävisivät/menettivät pallon helpohkosti. Stoke tuossa formissa ei tietenkään ollut se pahin mahdollinen, mutta se ei ole Poolin junnujen vika. Tietysti otteillaan vaikuttivat Stoken pelaamiseen. Junnuille voisi antaa lisää minuutteja lopuissa Valjun peleissä, kun Poolin ohjelma ei ole pahin mahdollinen ja EL:n matsit kuormittavat "tähtiä." Ei junnuja tarvitse olla avaus täynnä, vaan sopivasti helpottamassa kuormaa, avauksessa, tai vaihdon kautta.

Dortmund on torstaina paha, mutta kyllähän Poolilla sauma on mennä tosta jatkoon. Molemmilla on laittaa levänneitä ukkoja kentälle, joten hyvä kapina tuntuisi olevan tulossa. Maalinteko. Siihen se ratkee torstaina. Mestoja tulee molemmille, mutta kumpi rankaisee paikoistaan tehokkaammin, voittaa pelin ja menee ensi kauden CL:aan. Siltä se vaikuttaa. Ei tule triplaa Sevillalle.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sillon case Sterlingin aikaan tuli sanottua, että ei Sterlingin lähtö tunnu Poolissa missään, kun organisaatioon jää Jordon Ibe, joka tulisi paikkaamaan Sterlingin jättämän tontin. En muista, mitä kaikkia perusteluja olin tälle päässäni keksinyt, mutta aika saatanan väärässä olin Iben suhteen. Iben ominaisuuksista pelaajana olen jo aiemmin kirjoitellut ihan tarpeeksi, niin en ala niitä tässä enää toistamaan. Iben tilanne ei ole juuri nyt helppo, kun tuntuu, että tämän kehitys on pysähtynyt ja toisia nuoria jamppoja puskee kummankin olkapään takaa ohi. Viimeisimpänä heikkoutena Iben osalta on noussut esiin pää eli kuuppa ei Ibellä enää kestä tätä em. tilannetta. Ja missäs muualla nykynuori kertoo tunteensa kuin somessa.

Jordon Ibe removes any mention of Liverpool on social media

Myönnän aiemman virhearvioni, ei Ibestä ole Poolille wingeriksi. Eiköhän Ibe löydä itselleen uuden seuran kesällä. Kaikki ne seurat ilmoittautukoot, jotka haluavat nopean pallon päädystä yli kuljettajan itselleen. Se, tai oikeastaan ne, jokin/jotkut tärkeät setit Iben työkalupakista puuttuu, joten pakko on todeta, että ei tule Ibeä ikävä. Poolin tuleva menestys ei ole Ibestä riippuvaista.

Se on aina miehekästä, kun nuori pelaaja pystyy analysoimaan, missä vika on, kun peliaikaa ei tule. Seurassahan se. Itsestä on turha vikaa etsiä.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Et ole ainoa, joka oli väärässä Iben suhteen. Nämä ghettoneekerit ovat hankalia tapauksia seurojen kannalta, kun köyhistä oloista tulleet nuoret miehet saavat liikaa rahaa ja mainetta liian nuorena.
Osasyynsä on myös meillä Liverpoolin faneilla, koska meillä jokainen lupaava nuori heti jumalasta seuraava. Kyllähän siinä pönttö sekoaa tervepäisemmälläkin. Siksi esimerkiksi Sterlingille teki ihan hyvää siirtyä pienempään seuraan (ja vähemmän fanaattisten fanien kohteeksi) ja Ibe tulee myös lähtemään kesällä,
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Iben kohdalla on kyllä itselläkin menneet metsään odotukset. Potentiaalia on mutta jos nuo jutut pitävät paikkansa, niin sen kukkaan puhkeamista odotellaan sitten jatkossa muualla kuin Liverpoolissa. Paska juttu jo senkin takia että ei Liverpoolilla liikaa ole kokoonpanoon potentiaalisia pelaajia oman kasvatin statuksella, mikä on tärkeää nykysäännösten mukaisesti. Noh silti kaikki tuki Ibelle niin kauan kuin Liverpoolin punaista kantaa. Seuran pitäisi olla tunnettu siitä että ihan ensimmäisten huhujen aikaan ei vielä pelaajalle kannattajat selkäänsä käännä. Jää nähtäväksi kesään, että miten tuon käy.

Stoke-matsi oli kyllä rento esitys ja itselle tuli mieleen että noin pelaa paineeton joukkue. Lieneekö siis sarjassa Klopp tehnyt selväksi ettei enää sijoituspaineita ole ja nyt mennään torstailiigassa all-in meiningillä. Näin allekirjoittanut ainakin toivoo vaikka jokaista peliä edelleenkin on lähdettävä voittamaan. Stewartin ja Ojon esitykset olivat ihan positiivisia väläyksiä, mutta paljon jäi heillekin parannettavaa. Enemmän tekivät loppupelissä vääriä ratkaisuja kentällä kuin oikeita. Noista kahdesta pelaajasta veikkaisin että Stewartilla voi olla lopulta tiukkaa mahtua ensi kaudella edes rotaatioon.

Edelleen usko on vahva että Dortmund tippuu torstaina.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ibellä oli kyllä ihan lupaavia otteita reilu vuosi sitten. Mutta tämän kauden alku osoitti heti, että kehitystä ei kesän aikana tapahtunut, päinvastoin. Varmaan kuuppa meni pojalla niin jumiin, että homma meni väkisin puskemiseksi. Tai sitten luulot pelitaidoistaan olivat valovuoden todellisuutta edellä. Oli miten oli, menetetyltä lupaukselta tuo nyt näyttää. Harmi, en ole mielelläni oikeassa tässa tapauksessa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ibellä oli kyllä ihan lupaavia otteita reilu vuosi sitten. Mutta tämän kauden alku osoitti heti, että kehitystä ei kesän aikana tapahtunut, päinvastoin. Varmaan kuuppa meni pojalla niin jumiin, että homma meni väkisin puskemiseksi. Tai sitten luulot pelitaidoistaan olivat valovuoden todellisuutta edellä. Oli miten oli, menetetyltä lupaukselta tuo nyt näyttää. Harmi, en ole mielelläni oikeassa tässa tapauksessa.
Kuuppahan siellä selvästi on pahasti jumissa ja varmaan tekee itselleen aikamoisia paineita samalla. Oman uransa kannalta on nyt tärkeää että oppisi kestämään paineet, kehittämään itseään pelillisesti ja jättämään orastavan itkupotkuraivarikäyttäytymisen heikommille. Tähän asti on ainakin antanut itsestään suht selväjärkisen kuvan.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Jaahas. Tänään on sitten toistaiseksi kauden tärkein yksittäinen matsi edessä. Tai ainakin tappion tullen voitaisiin puhua jo lähes katastrofikaudesta.

Molemmat lepuuttelivat ukkojaan edellisellä liigakierroksella, joten eiköhän alusta asti mennä suht kovaa. Vierailijan on jatkoon mennäkseen tehtävä vähintään yksi, joten heillä on sikäli aloite. Toivottavasti Liverpool pystyy iskemään vaikka sitten kontraamalla tehokkaasti takaisin. Pahin peikko on mielestäni se, että Dortmund onnistuisi tekemään johtomaalin ensimmäisen kympin aikana. Kokoonpanoa en lähde veikkailemaan, mutta jotain hyvin samansuuntaista voi olla luvassa kuin Saksassa nähtiin.

Huomenna perjantaina on muuten toistaiseksi viimeinen Anfieldilla pidettävä Hillsborough´n muistotilaisuus. Sen kunniaksi tänään otetaan se jatkopaikka vaikka väkisin (elikkä ET + pilkut eivät yllättäisi ketään).

Huhuissa näköjään ruokitaan että Bayernista olisi tulossa Kloppille apuja kuntovalmennuksen puolelle.
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
Pakko vielä kerran fiilistellä: YNWA Samanlaista tänään kiitos.

Jotenkin on hyvä fiilis matsista. Kaikki mahdollisuudethan on myös sille että Borussia kairaa tänään taululle 5 häkkiä ja jatkopaikan, mutta jotenkin on semmoinen kutina, että jos maailmassa joku saa heidät kuriin se on Kloppo. Oikeastaan en toivo muuta, kuin että puolustus pelaisi yhtä ihanasti kuin edellisessä osassa. Jos se toimii, kaikki avaimet on omissa käsissä. Nolla - nollan säilyessä taululla pelii tulee avautumaan ja niitä paikkoja tulee meilläkin. Niistä vaan pitää osata rokottaa hyvällä prosentilla. Onko veikkauksia kumpi kärki alottaa? Itse jaksa melkein uskoa Origin avaukseen, sieltä tulee kuitenkin kovempi työmäärä nyt kun itse ei olla maalin tekemisen kanssa pakkoraossa.

Joka tapauksessa, uskon että tulee viihdyttävä matsi. Nyt on kaksi sellaista joukkuetta vastakkain, joille ei kovin luonnollista ole puolustuksen kautta lähteä liikkeelle, ja peli perustuu vauhtiin ja työmäärään. Kaikki ainekset todelliselle klassikko-ottelulla. Siihen päälle täysi, hurmoksessa oleva Anfield sekä varmasti hyvä määrä keltaisia saksalaisia niin johan on urheilujuhlan tuntua ilmassa! Jotenkin vielä kaksi niin jalkapalloromanttista seuraa vastakkain että hieman alkaa jo kuola valua.

Mitenkäs loukki- ja korttitilanne tällä hetkellä? Poissa koko kauden potilaat + Hendo, mutta muuten pitäisi alkaa näyttää melko hyvältä, eikö?
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuskin Poolin avaus paljoakaan muuttuu viikon takaisesta, paitsi Hendo tietenkin, mutta mistäs Klopposta koskaan tietää. Toivottavasti Skrtel ei ainakaan ole avaukseen eksynyt! Ilmeisesti Ojo on ollut myös peliin valmistautuneessa ryhmässä mukana, joten josko siellä kärjessä olisikin Ojo eikä Sturre tai Origi... En lähde avausta arvailemaan, mutta onhan siinä tietenkin se mahdollisuus, että pari muutosta tulee, jos Firmino on avauksessa Lallanan tilalla. Puolustuksen pitävyyttä tuossa testataan, mutta se tässä eniten askarruttaakin, kun se ei ole kokonaisuutena ollut Poolin vahvin alue tällä(kään) kaudella.

Interwebissä tuli vastaan selainen tilasto, jonka mukaan historia puoltaisi hieman Poolia. Pool on nimittäin pelannut europeleissä Anfieldillä saksalaista jengiä vastaan 13 kertaa ja näistä 10 on päätynyt Poolin voittoon ja 3 tasuriin. Maaliero näissä peleissä on Poolille 32-1. Tältä pohjalta rohkaisua hakien se on tietenkin vähintään 2-2 tasuri, tai Dortmundin voitto. Eikös se meinaan niin mene, että tilastotappion todennäköisyys kasvaa peli peliltä?!
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Pitää varmaan illalla taas tsiikailla, ylivoimaisesti mielenkiintoisin ottelupari näissä EL:n puolivälierissä! Jo pelkkä Kloppo vs Dortmund- asetelma on huikea.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Siinä se avaus sitten on: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Milner, Can, Lallana, Coutinho, Firmino, Origi.
Penkillä: Ward, Skrtel, Smith, Lucas, Allen, Ojo, Sturridge.

Ei siis yllätyksiä mukana. Jos tappiolle joudutaan niin onneksi Sturridgen verran on vielä uusia haasteita penkilläkin. Matsin alussa on hiljainen hetki #96 muistolle, sekä ilmeisesti molemmilta faneilta jotain mosaiikintynkää luvassa. Myös vieraiden avaus näyttää jälleen pelottavan kovalta.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
. Myös vieraiden avaus näyttää jälleen pelottavan kovalta.

Jep viikonloppuna Eurosportin lähetyksessä Isä-Furkka laskeskeli että penkillä istui about. 270 milj € arvosta pelaajamateriaalia, kun siinä vierekkäin tapittivat Reus, Aubameyang, Mikhi, Gundogan ja Castro. Pääsevät ainakin tuoreilla jaloilla illan peliin.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Jostain syystä on sen verran luottavainen olo tänään, että laitoin pitkävetoon Poolin voittajaksi ja Dortmundille yksi maali eteen. Tietysti käy niin, että Poolin puolustus koomailee erikoistilanteissa ja Dortmund johtaa puoliajalla 3-0... no, ei manata kaikkea etukäteen, Origin itseluottamus on nousussa viime pelien onnistumisten jälkeen, ja Coutinho & Firmino repii liikkeellään aukkoja vieraiden puolustukseen. Jos näyttää huonolta, niin penkiltä Sturre vaikkapa Lallanan tilalle? Toivotaan parasta.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En ole töllön äärellä, mutta Livetulokset kertoo kaiken oleellisen. Hyvää yötä Pool. Ainakaan Mestarien liigaa ei tarvitse Poolin ensi kaudella pelata
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Onhan se kaunista hävitä matsi kahdeksassa minuutissa. Saatanan puolustuspeli on samaa paskaa kuten aina Hyypiän jälkeen.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hyviä jinxeja tuli tähän ketjuun näköjään ennen matsia... "Ei maalia vieraille ekalla kympillä" ja "3-0 vieraille tauolla".

Ihmeitä pitäisi tapahtua mikäli tästä vielä jatkoon väännetään seuraavan tunnin aikana. Pelaajien yksilövirheet ja Kloppon opportunismi kai on päällimmäisiä syitä tälle alkuhetkien flopille. Kloppo lähti liian hyökkäysvoittoisesti liikkeelle, ja sitten päälle pelaajien amatöörivirheet avaavat tuon tyhjän tilan puolustuksen eteen, minkä nuo vähän tasokkaammat vierailijan pelaajat käyttää armottomasti hyväkseen.
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Hyvä fiilikseni ennen peliä oli näköjään pelkkää toiveajattelua. No, Anfieldilla voi olla muutama kymmenentuhatta ihmistä jotka ajattelevat samalla tavalla. Sen sijaan kauhuskenaario puoliaikatilanteesta meni 'vain' maalilla pieleen. Poolin pitäisi tehdä kolme maalia toisella puoliajalla päästämättä yhtään? Onhan semmoinenkin ihme jossain finaalissa joskus nähty Milania vastaan :) Ei ole enää mitään menetettävää.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Aiemmin taisi olla jotain puhetta siitä että Anfieldilla voi euromatseissa tapahtua mitä vaan? :)

YNWA!
 

Reds72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Tälläisten hetkien takia tätä on jaksanut 35 vuotta. King Kenny katsomossa, Rush tapailee Ynwaa, Dortmundin jätkät kiittävät fanejaan tuesta, Klopp molempien faniryhmien edessä... Kylmät väreet. Ihan turha vetää mitään analyysejä, karmivaa puolustamista molemmilta ja armotonta flipperipalloa. Upea nousu,kiitos.
 

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
Käsittämätöntä!! Ei löydy sanoja, aivan huikea peli. Ei tällaisia tuntemuksia liian usein Poolin kannattajille tarjota. Ja häpeillen voin myöntää että kone meni kiinni 1-3 maalin jälkeen ja avautui 3-3 tilanteessa uudelleen. Todellinen fani vai miten se nyt meni.

YNWA!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool FC
Jumalauta mikä ottelu, vieläkin vapisuttaa ja on lievä epäusko tapahtunutta kohtaan. Saksan toisiksi paras sekä Euroopan mittapuullakin erittäin, erittäin kova joukkue kaadettu yhteismaalein 5-4, noustu kotona ratkaisevassa toisessa osaottelussa 0-2:sta ja 1-3:sta 4-3-voittoon… tunnustan minäkin että välillä kävi tunnelmat aika alamaissa, varsinkin Reusin 1-3-maalin jälkeen, mutta Coutinhon 2-3-kavennuksen kohdalla usko palasi taas, Sakhon tasoituksen kohdalla spontaani Kloppo-henkinen moottorisahatuuletus ja Lovrenin voittomaalia säesti jokunen kirosana Mertaranta-tyyliin venytettynä sekä täysin palkein huudettuna. Uskomatonta ilotulitusta! Tämän jälkeen takki visusti umpeen ylänappia myöten ja askel kerrallaan kohti finaalia sekä sen voittamista.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ootteko koskaan nähneet niitä piirrettyjä, missä hahmon leuka putoaa hämmästyksestä lattiaan? Mulle kävi niin, kun avasin tekstitelkkarin tossa äsken. Oli hiukan väsy silmissä ja tappelin koko tokan puoliajan alun unimasaa vastaan. Reusin 1-3 riitti ja laitoin telkkarin ihan suosiolla kiinni. Tunti pelattu, eikä ollut mitään muuta mielessä kuin "uudet jaot". Peli oli täysin Dortmundin hallussa. Mitä - anteeksi - vittua siellä tapahtui? Oliko topparien maalit edes kulmureista? Just haaveilin, että joku Virgil tonne tarvittaisiin erikoistilanteisiin. Pool on hiukan kuin Barca, kaikki kulmat lyhkäsinä, kun ei niistä kuitenkaan mitään tule.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ootteko koskaan nähneet niitä piirrettyjä, missä hahmon leuka putoaa hämmästyksestä lattiaan? Mulle kävi niin, kun avasin tekstitelkkarin tossa äsken...Reusin 1-3 riitti ja laitoin telkkarin ihan suosiolla kiinni.

Täysin sama kuvio oli täällä, tosin sillä erotuksella, että en edes katsonut koko matsia. Livetulokset.cominkin suljin tuon 1-3:n jälkeen. Muutama tunti sitten heräsin katsomaan Kingsin pudotuspeliavausta ja kun jo ruutiiniksi muodostunut Ylen teksti-tv:n 235 oli vilkuiltu läpi, näpytin vielä sivun 201 ja sieltä se osui silmiin: "Liverpool esitti uskomattoman kirin". Kings otti pudotuspeliavauksessaan neppariin, mutta onneksi Klopp joukkoineen lievittää tuskaani. Niin ja kyllähän tuon juuri Dortmundilta napatun jatkopaikan Kloppolle erittäin mielellään suo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös