Liverpool FC 2015–2016

  • 136 055
  • 933

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Sunnuntaina Liverpool kohtaa Aston Villan vieraskentällä. Benteke voisi iskeä pari maalia, jos pääsee pelaamaan. Tuskin tosin pääsee, kun epäilen, että Firmino aloittaa piikissä ja Sturridge on ensimmäinen hyökkääjä, joka tulee noin 60 minuutin kohdalla mukaan peliin, jos tarvitaan lisävoimaa hyökkäykseen kesken pelin. Nyt pitäisi taas kerran hakea tyylillä millä hyvänsä 3 pistettä Birminghamista. Vastustaja on tietysti sarjapaikastaan taisteleva epätoivoinen porukka, joten eiköhän myös AV-pelistä kehity aikamoinen taistelu pisteistä. Omana toiveena olisi, että 1-2 Cup-pelejä pelanneista junnuista saisi myös sunnuntain pelissä näyttöpaikan avauksessa. Esim. Milner, Moreno ja Ibe hakemaan parempaa pelivirettä otteisiin penkille. Wardin kokeiluun maalissa on vaikea uskoa vieläkään, kun Mignoletin pelaaminen avauksessa jatkuu pelistä toiseen.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Saas nähdä millainen kokoonpano Kloppon kynästä irtoaa Villaa vastaan. Netissä arvuutellaan jo sitä, onko Sturre jopa avauksessa. Muutama jantteri ei ainakaan ole. Lovren ja Smith ovat sivussa, samoin heitä pidmpään sivussa olevat Skrtel ja Allen. Allen on sivussa Kloppon mukaan "jonkin aikaa" ilmeisesti jonkun lkapään lihasvamman takia. Caulkerilla oli jotain häikkää selän kanssa, mutta on jo treenannut. Topparit voi valita siis nelikosta Caulker, Sakho Ilori ja Lucas. Ilorista Kloppo totesi, ettei Pooliin tullessaan tiennyt edes Ilorin olevan Poolin pelaaja. Brannagan on myös palailemassa, muttei ole varmaankaan vielä Villaa vastaan rosterissa. Tolta pohjalta voi rakennella avausta, jos mitään ihmeellistä ei tapahdu.

Hyökkääjien osalta Kloppolla onkin nyt valinnan varaa, kun käytössä on Firmino, Sturre, Benteke ja Origi. Kloppo uskoo vielä Benteken parantavan ja eiköhän toi tule saamaan mahdollisuuksia, varmaankin myös Villaa vastaan. Joku noista jos onnistuisi tekemään niitä maaleja. Mulle olisi sinällään ihan sama kuka. Valjussa Poolilla on pelastettavanaan enää ylpeys, joten sinällään rämpivästä Villasta pitäisi ottaa voitto vieraissakin, mutta parina viimekautena Villa on aiheuttanut Poolille parit ikävät tappiot, joten ei tämäkään mikään ylikävely tule kaiketikaan olemaan.

Villalta puuttuu ainakin junnu Jack Grealish ja toivottavasti myös Rudy Gestede. Gestede lopussa sisään ja tekemään tuhojaan pääpalloissa, ei kiitos. Ayew on pelikiellossa hölmöilynsä takia ja Sanchez on takareiden takia sivussa. Gestedellä on myös ongelmia takareiden kanssa. Jotain tuttua tuossa...
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Tänään sitten vieraissa Villan kimppuun. Kuntopuntarissa Poolin sijoitus on 15.:sta, Villan 7.:s, joten helpolla ei pisteitä saada. Hyökkäys- ja keskikenttäpelaajia ollaan saatu sairaslomalta takaisin, mutta keskustoppareista on pula. Mitä tapahtuu oman pään erikoistilanteissa? Niihin Villa varmasti satsaa.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Alkuun pakollinen veikkaus kokoonpanosta. Ei tää koskaan osu, kuten ei lottokaan. Usein se silti tulee tehtyä, tai siis molemmat.

Ward, Clyne, Ilori, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Lallana, Firmino, Coutinho, Sturridge

Myönnetään. Pari jannua siinä on sellaisia, jotka voivat olla penkillä, mutta tässä olisi ripaus uutta. Riippuu paljon siitä, miten Kloppo näkee nämä kauden lopu pelit. Tuleeko jotain priorisointia? Silloin voi olla, että noista suurin osa ei kenties pelaa tänään ollenkaan.

Wardille voisi hyvin antaa jo sen mahdollisuuden. Ilori pelasi hyvin Hammersia vastaan ja nyt pikku muikkarilla Villaa vastaan. Sakho avannee, mutta voihan se oll aLucaskin, Caulker ehkei selkänsä takia, jos ei ole pakko. Couts ja Sturre vaan ylös Firminon kanssa hääräämään ja vaihtoon, kun jalka ei enää nouse.

Muuten Sturre on vähän vastatuulessa. Kloppo kyllä toisaalta totesi Sturresta, että "He is one of the most talented players I have ever seen, for sure."

Liverpool 'ban Daniel Sturridge from wearing his own branded hats' as it goes against club policy

Kesän siirtospekulaatiot käy Poolin kohdalla jo kuumana. Parin viimeisen päivän aikana on ollut huhua PSG:n Lucas Mourasta. Itse en juurikaan muista, millainen peluri on kyseessä. Aikanaan norskien värejä Poolissa piti yllä Riise ja seuraava norski voi ehkä olla seuran kiikarissa. Monchengladbachin Havard Nordtveit ei sano mulle mitään, mutta ilmeisen monipuolinen ja ilmaisella siirrolla, mikä olisi tietenkin hyvää bisnesstä. Myöskään Malagan keskikenttä Ignacio Camacho ei sano mulle mitään, mutta kaveri olisi näköjään vieraillut Melwoodissa. Alla linkkejä, jos kiinnostaa lukea.

Anfield MegaDeal: Liverpool chase 'extraordinary' €45m Brazilian who wants to play for Klopp

Report: Liverpool want Havard Nordtveit on free transfer amid Everton speculation

Rumour: Ignacio Camacho travels to Melwood ahead of potential Liverpool transfer

E. Lisätään vielä sen verran, että Poolin toimistolla näyttävät miettivän kovasti uutta tapaa suututtaa fanit, kun edellisen yli päästiin parin vuoden lykkäyksellä. Tässä voisi olla potentiaalinen seuraava setti.

Liverpool's new plan for supporters: Lose your seat if you arrive late to Anfield


EE. Pool Villaa vastaan. Veikkaus ei ihan mennyt taaskaan tuubiin.

Migs, Clyne, Kolo, Sakho, Moreno, Can, Milner, Hendo, Couts, Firmino, Sturre.

Penkki: Ward, Benteke, Caulker, Origi, Ibe, Stewart, Flanagan

Eli Lallana ei ole mukana ollenkaan, eikä Ilori päässyt edes penkille. Eikä Ward saanut vieläkään mahdollisuuttaan näyttöihin.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Sturridge on avauksessa ja onneksi niin, kun teki jo maalin. Nyt iski myös Milner kierteisellä vapaapotkulla takanurkkaan, joten hyvältä näyttää. 2-0 ei vielä riitä, joten yksi lisää, kiitos.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pool höntsäili Villan nurin 0-6. Kattelin ekan puolikkaan lähes loppuun ja matsi näytti jo silloin lähes taputellulta. Eikä Pool ryssinyt johtoaan. Poll teki 6 maalia, mutta Benteke ei ainuttakaan näistä. Tosin pelasikin rajallisesti. Jopa Kolo osui ja plussat näyttävyydestä + tuuletuksesta.

Viimeksi, kun Pool teki 6 maalia, eivät sen jälkeiset pelit menneet ihan niin putkeen. Toivottavasti nyt ei käy Augsburgin kanssa näin
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Eipä paljon kuntopuntarit painaneet, kun Pool haki 'helpot' pisteet. Sturridgen paluu avaukseen ja maali on tervetullut juttu, pysyisi nyt ehjänä loppukauden. Oliko lopputulos Poolin hyvyyttä vai Villan huonoutta? Saako Pool pelinsä kulkemaan parhaiten silloin, kun kausi kääntyy viimeiselle kolmannekselleen ja Euroopan liiga jatkuu? Myös Origin paluun ja maalin myötä hyökkäyksessä alkaa olla vaihtoehtoja hyvin tarjolla.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
http://www.liverpoolfc.com/news/first-team/207337-reds-confirm-deal-to-sign-joel-matip
Virallisilla sivuilla on tänään vahvistettu Joel Matipin diili Liverpoolin kanssa tulevana kesänä. Matip ei siis uusinut Schalke-paperia.

AV ei tosiaan mikään mittari ole nykyisellään mutta 0-6 on aina 0-6. Melkein tärkein asia eilisen päivän esityksessä on se että Coutinho ja Sturridge saivat lisää minuutteja loukkien jälkeen vyölle, ja saivat taas totutella yhteispeliä Firminon kanssa.

Siinä mielessä tuli myös hyvä mieli eilen että tilastoon saatiin uusia onnistujia punaisissa Valjun puolella. Kololle pitää antaa erityisesti hatunnosto. Sturridge puolestaan on vielä kaukana huipustaan, mutta silti näytti sellaista liikettä tuolla yläkerrassa, että valitettavasti punaisten hyökkääjistä muut eivät sitä tee.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Augsburg ei ole pärjännyt kovin hyvin Bundesliigassa kaudella 15-16. Kohdataanko torstaina vaisu saksalais-porukka vai nyt Euroopan Liigaan keskittyvä joukkue, samoin kuin Liverpoolin luulisi osittain tekevän, kun meiltä CL-paikka menee nyt jo lähes 100%:n varmuudella sivu suun Liverpoolillta Valioliigan kautta. No, saa nähdä kuinka käy torstaina alkavissa Augsburg-peleissä. Kloppin pelaajavalinnat ovat tietysti myös mielenkiinnon kohteina. Lähdetäänkö peliin 6-0 Aston Villan voittaneella porukalla vai Cup-pelejä pelanneella ryhmällä. Saa nähdä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aloitetaan nyt vaikka tämän päivän pelistä. Tänään taistelu EL:n jatkopaikasta alkaa Poolin osalta Saksassa Augsburgin vieraana. Se tiedetään, että ainakaan Adam Lallana ja Kevin Stewart eivät pelaa. Lallanalla on piimää pohkeissa ja Stewart blokkasi treeneissä vedon sillä seurauksella, että sieltä on ilmeisimmin ligamenttia paskana. Lucas on mukana rosterissa, mutta pelaako, se selviää illalla. Koska Klopp on sanonut, että EL on Poolin paras sauma ensi kauden CL:aan, niin voisi olettaa, että nyt ei mitään junnuavausta illalla nähdä. Ja kun tippui FA Cupista, tässä on kokonainen viikko aikaa palautella seuraavaan matsiin eli ei tarvitse säästellä. Avaus voisi olla jotain tyyliin Villaa vastan. Lisätään tähän heti sen verran, että Lovren ei ole myöskään matkassa Augsburgissa. Pearce twiittaa seuraavaa. "Dejan Lovren hasn't travelled to Augsburg due to a family illness. The defender has returned home to Croatia."

Liverpool FC: Jurgen Klopp going all out for Europa League glory

Leppoisa velikulta toi Kloppo.

Video: Liverpool boss Jurgen Klopp nutmegs Roberto Firmino in training

Kesän siirtoihin seuraavaksi. Kloppon puheiden perusteella ei ole välttämättä odotettavissa mitään jättiryntäystä Poolin suuntaan, vaikka siirtoja onkin tulossa. Seuraava on Guardianista lainattua Kloppon haastattelusta.


"I don’t believe in the number of transfers but we have to make solutions and we will make solutions,” he said. “Seven sounds really a lot. We have enough strikers – five with Roberto [Firmino] – but not too many wingers, just a few young ones with great potential."

Matipin siirto on mielenkiintoinen myös nykyisten topparien osalta. Kolo on Kolo, enkä laske häntä nyt niin tarkasti mukaan, mutta enemmän asia koskee kolmikkoa Skrtel, Lovren, Sakho. Olisiko niin, että yksi tuosta kolmikosta poistuu Poolin muonavahvuudesta kesällä? Taustalla on vielä Joe Gomez toipumassa loukkaantumisestaan. Kilpailua pelipaikoista on. Kaikkien pitäminen tyytyväisinä voi olla hankalaa, vaikka noita loukkaantumisiahan noilla on ollut ihan tarpeeksi, jolloin reserviä(Kolo) kyllä tarvitaankin.


Iltaa odotellessa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Matipin siirto on mielenkiintoinen myös nykyisten topparien osalta. Kolo on Kolo, enkä laske häntä nyt niin tarkasti mukaan, mutta enemmän asia koskee kolmikkoa Skrtel, Lovren, Sakho. Olisiko niin, että yksi tuosta kolmikosta poistuu Poolin muonavahvuudesta kesällä? Taustalla on vielä Joe Gomez toipumassa loukkaantumisestaan. Kilpailua pelipaikoista on. Kaikkien pitäminen tyytyväisinä voi olla hankalaa, vaikka noita loukkaantumisiahan noilla on ollut ihan tarpeeksi, jolloin reserviä(Kolo) kyllä tarvitaankin..
Luulisi että 4-5 topparia halutaan ensi kaudellakin pitää koska loukkaantumiset potkivat tällä kaudella ihan kunnolla takalinjoja. Ei minulla mitään olisi vastaan Skrtel, Lovren, Sakho, Matip -nelikkoa ja vielä jäisi Gomezkin varastoon, mutta veikkaisin myös että tosiaan yksi noista kolmesta mainitsemastasi lähtee, jos joku vaan sorvaa sopivan tarjouksen pöytään. Lisäksi en sulkisi sitäkään pois etteikö Klopp voisi ostaa vielä toistakin pelaajaa toppariosastolle.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Luulisi että 4-5 topparia halutaan ensi kaudellakin pitää koska loukkaantumiset potkivat tällä kaudella ihan kunnolla takalinjoja. Ei minulla mitään olisi vastaan Skrtel, Lovren, Sakho, Matip -nelikkoa ja vielä jäisi Gomezkin varastoon, mutta veikkaisin myös että tosiaan yksi noista kolmesta mainitsemastasi lähtee, jos joku vaan sorvaa sopivan tarjouksen pöytään. Lisäksi en sulkisi sitäkään pois etteikö Klopp voisi ostaa vielä toistakin pelaajaa toppariosastolle.

Poolin halukkuutena varmaankin on pitää tuo 4-5 topparia rosterissa, mutta se onkin jo toinen juttu, että mitä ko. pelaajat itse tuumivat. Laskevatko sen varaan, että tässähän on meillä kaikilla ollut loukkaantumisia, niin tota peliaikaa on väksinkin tarjolla sen verran, kun itse pysyy kasassa. Vai haluaako joku olla väkisinkin se ensisijaisesti avaukseen kuuluva toppari eli top-2, ja jos näin ei lähtökohtaiseksi olekaan, niin mitäs sitten. Aiemmin esim. Skrtel on pyörinyt siirtohuhuissa muistaakseni Pietariin, enkä ole ollenkaan varma, että miten hän näkee oman asemansa Kloppon systeemeissä. Eikä Skrtel ole enää niitä nuorimpia ja liukkaimpia toppareita. Ei sillä, etteikö olisi pelannut riittävän hyvin. Ja eikös viime kesänä ollut sen uuden sopparin pituuden suhteen alkuun vähän vääntämistä? Toisaalta Sakho on vähän lasinilkka ja on jossain kohti tainnut mainita, että haluaa säännöllisesti peliaikaa. Kukapa ei haluaisi. Antaa kesän näyttää, mitä poijjaat tuumivat tulevaisuudestaan.

Illan peliin Augsburgia vastaan Pool lähti samalla kokoonpanolla kuin Villaa vastaan. N. 25 min. ja vielä on kiikarit taulussa. Alan virittelemään hetkeksi striimiä.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Minulla huolestuttaa myös kaikkien muiden huolien lisäksi kapteenin eli Hendon pelaamisen tason lasku. Hendosta ei ole kehittynyt Gerrardin korvaaja keskikentälle.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Minulla huolestuttaa myös kaikkien muiden huolien lisäksi kapteenin eli Hendon pelaamisen tason lasku. Hendosta ei ole kehittynyt Gerrardin korvaaja keskikentälle.

Hankalassa rakosessa on Hendo. Plantaarifaskiitti, tai jotain, vaivaa kait vieläkin jalkaa ja silti pitäisi päästä pelamaan, varsinkin jos haluaa olla Euro 2016 turnauksessa mukana Englannin porukassa. No, joka tapauksessa esitykset eivät ole olleet toivottuja ja tässä voi vaan arvailla, kuinka paljon kapteenin nauha käsivarressa on vaikuttanut esityksiin. Omaan silmään Hendon elekieli kertoo, että paineita on kapteenina ja jengi pitäisi johdattaa parempaan liitoon, kun peli ei ole kuitenkaan kunnolla kulkenut. Jotenkin väkinäistä on Hendon tekeminen ja oleminen kapteenina. Jotkut pohtivat jo, onko Hendon tulevaisuus ollenkaan Poolissa. Kesä kertoo tästä paljon, mutta ei kai toi mihinkään ole ainakaan kesällä lähdössä. Kloppo saattaa kyllä nimetä oman uuden kapteeninsa kesällä, mutta siitä ei tarvitse ylimääräistä paisetta ottaa.

Liverpool fans react on Twitter to Jordan Henderson's performance v Augsburg

Jordan Henderson’s future no foregone conclusion
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Brenkku sai fudut syksyllä, mutta muuten elämä taitaa hymyillä juuri nyt. Onnittelut täältä kaukaa Suomesta. Ja mistäs sitä tietää, vaikka Rodgers olisi valmentamassa ensi kaudella. Aiemmin oli huhuilua, että Rodgers voisi olla vaihtoehto Newcastlelle ja toisaalta Kiinasta yrittävät kuulemma houkutella isolla rahalla. You never know.

Ex-Liverpool boss Brendan Rodgers proposes to Charlotte Searle in Times Square

Huomenna on Poolilla edessä toinen osa Augsburgia vastaan EL:ssa. Päivän selvää on, että Poolin pitää tuo hoitaa. Augsburgilla on pientä poolismia ilmassa eli loukkaantumiset teettävät ylimääräistä vaivaa. Mm. EL:ssa 6 maalia tehnyt Raul Bobadilla ei pysty pelaamaan Poolia vastaan. Hyvinhän noi taistelivat jo ekassa osassa, joten tuskin Pool silti kymppejä tanssii, vaikka pari jantteria kaverilta puuttuukin. Helposta vastuksesta huolimatta Kloppo ei ala säästelemään ketään Capitalin finaalia varten Cityä vastaan, mutta katsellaan huomenna sitten noita valintoja, mitä sieltä lopulta tulee.

Klopp - Liverpool FC players have Capital One Cup final places to play for against Augsburg

Poolin loukkaantumispuolelta on parempaa uutista ilmassa, kun Skrtel on palailemassa duuniin. Tämä on tietyssä mielessä erittäin häiritsevää. Skrtelillä on meinaan hiukset päässään! Luit oikein. Itse en muista hiuksellista Skrteliä, mutta kaippa tohon tottuu, jos ruudussa vielä tällä kaudella näkyy.

Martin Škrtel returns to Liverpool training after two-month absence

Loppuun vielä settiä kesän siirtoja koskien. Sturre loukkaantui häntä koskevista loukkaantumisväitteistä. Tästäkin huolimatta Sturre sanoo ainakin nyt, että hänen tulevaisuus on Poolissa, vaikka huhuissa esim. West Ham olisi valmis tekemään tästä tarjouksen. Pelaamaan pystyvän Sturren kaikki haluaa pitää Poolissa, se lienee täysin selvää. Yksi herra on tässä viikolla tuonut kovan halunsa jatkaa Poolissa. Itse pidän kaverin asenteesta, eikä toi nyt ihan paskasti ole pelannut, vaikkei ykkösvaihtoehto olekaan pelipaikalleen ja ikääkin on enemmän kuin nuoremmilla... Kolon ajatuksia voi lukaista esim. Echon sivuilta. Poolin entinen peluri Alan Hansen antaa oman näkemyksensä kesän hankintojen suhteen. Ainahan nyt yhden £200m viiteen uuteen pelaajaan kesässä käyttää, ja sitten niitä pyttyjä muuten tulee. No, kaikkien sanomisia ei aina voi ottaa ihan vakavasti, vaikka Hansenin sanomisissa tiettyä perää voisikin olla, enemmän ehkä niiden pelaajien määrän suhteen.

Liverpool star Daniel Sturridge 'astonished and disappointed' by injury claims

Alan Hansen: The extraordinary lengths Liverpool must go to this summer to be title rivals


Aiemmin taisin kerran jo luvata, etten enää omalta osaltani palaa tähän aiheeseen, mutta otetaan se nyt sittenkin vielä kerran esille. Aiemminhan Kloppo itse vakuutteli, että hänellä viimeinen sanan hankintojen suhteen. Ainakin osaltaan asia saattoi olla näin myös Brenkun kohdalla. Tästä on jossain aiemmin tässä ketjussa joku linkkaamani juttu, mutta en kaiveli sitä tähän nyt.

Lueskelin tässä viikon sisään yhtä artikkelia ja siinä otettiin esille se seikka, että ehkei se Kloppon viimeinen sana olekaan se oleellisin asia, vaan se, kuka saa sanoa ensimmäisen sanan. Eli eihän se tilanne vaan voi millään olla samankaltainen Rodgersin kanssa, että seuran puolelta lyödään pöytään nimiä, joista Kloppo saa sanoa viimeisen sanan. Ei se näin voi mennä, eihän?! Vittu kun tuli edes luettua se artikkeli.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Toinen jakso oli ensimmäisessä osassa punaisilta kohtuullisen hyvä esitys, joten siitä kun jatketaan, niin uskon että Augsburg kaatuu tänään. Kloppo jutteli että Allen ja Lallana eivät ole käytettävissä ja tuskin Lovrenkaan, koska on sairastunut vaikka treeneissä jo kävikin. Lovren pitäisi mielestäni saada väkisin kehiin tuohon cup-finaaliin. Muutoin voisi veikkailla että tän viikon matseissa ei mitään kokeilukokoonpanoja nähdä.

Edit: Jatkot ei yllättäisi tänään yhtään, mutta ei ainakaan mennä uusintamatsiin enää.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sen mitä peliä näin eli lähes koko toisen puoliajan, niin olipahan taas kolikon heittoo. Pool meni silti 1-0 voitolla jatkoon. Poolilla oli muutamat paikat ratkaista peli, mutta ei kelvannut. Toisaalta Augsburgille tarjoutui muutamat hyvät paikat tasoittaa peli. Aika paljon mentiin box-to-boxia, eikä peli ainakaan siinä mielessä Poolin hallussa ollut. Poolin avaus oli Migs, Clyne, Lucas, Sakho, Moreno, Can, Hendo, Milner, Couts, Sturre, Firmino. MIlner teki pilkulta voittomaalin Poolille 5 min. kohdalla. Tilanteen näin hidastuksena ja osuihan se pallo siinä käteen, mutta ehkä joku toinen olisi jättänyt rankkarin viheltämättä.

Muuten en peliä kommentoi, kun striimiä katsoin vain sen hieman vajaan toisen jakson verran, eikä se HD:ta ollut, niin tarkemmat analyysit voi tehdä joku muu, jos pelin näki paremmin. Jos tuolla hieman vajaalla toisen puolikkaan otannalla mennään ja pohditaan tulevaa, niin pakko on sen perusteella todeta, että toi pelaaminen ja esitys ei riitä sunnuntaina Wembleyllä Cityä vastaan mihinkään CO Cupin finaalissa.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Joo vaikken tätä peliä nähnytkään, niin aika luokatonta on Poolin viimeistely viime aikoina ollut ja se, jos mikä ei riitä kannujen nostamiseen. Pitäisi saada joku viimeistelevä pelimies, joka edes tyydyttävällä tavalla (vrt. Benteke) saa pallot reppuun.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ansaittu voittohan tuo oli vaikka niukasti tulikin. Ensimmäinen jakso oli selvemmin Liverpoolin, ja varsinkin silloin olisi tuon voinut jo paketoida. Toisella tosiaan surffattiin enempi päästä toiseen ja paikkoja oli myös vierailla. Tuosta viimeistelystä on osin oltava samaa mieltä että paremmin pitäisi pystyä rankomaan paikoista, mutta toisaalta en jaksa huolestua kun kuitenkin jo selvästi alkukautta paremmin päästään edes niille tekopaikoille. Hyökkäyspeli näyttää välillä oikeasti siltä että siellä on ideaa ja liikettäkin. Tuohon on oikeastaan kaksi syytä, puolikuntoiset Sturridge ja Coutinho. Jospa nuo kevään pysyisivät nyt terveinä niin Kloppikin oikeasti näkisi pystyykö tuo joukkue tekemään enemmän kuin yhden maalin per matsi.

Citya vastaan on ihan erilainen peli luvassa. Altavastaajina päästään lähtemään vaikka taivaansinisetkään ei missään nimessä ole viime aikoina vakuuttaneet. Jotenkin on sellainen hyvä kutina että kannua nostellaan ja kyllä tää tästä vielä lähtee ajallaan.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ansaittu voittohan tuo oli vaikka niukasti tulikin. Ensimmäinen jakso oli selvemmin Liverpoolin, ja varsinkin silloin olisi tuon voinut jo paketoida...

Citya vastaan on ihan erilainen peli luvassa. Altavastaajina päästään lähtemään vaikka taivaansinisetkään ei missään nimessä ole viime aikoina vakuuttaneet. Jotenkin on sellainen hyvä kutina että kannua nostellaan ja kyllä tää tästä vielä lähtee ajallaan.

OK. Tilastot näyttää kokonaisuutena olevan Poolille, mutta kyllähän toisella jaksolla Poolille tuli aika paljon harhasyöttöjä, kun peli näytti ajoittain enemmän flipperiltä. Ja toisaalta muutaman kerran taas ne viimeiset syötöt oli heikkoja, jolloin se lopullinen tekopaikka jäi syntymättä. Ja Milnerin kulmat...

Migs pelasti Poolin ainakin siinä Wernerin(?) tilanteessa vastaan tulollaan ja torjunnalla/peitolla. Paha oli myöskin sen turkkilaistyylisen sukunimen vapari, joka ensin näytti menneen maaliin. Kerran näin Migs-viivahiiren nyrkkeilevän keskityksen pois selvästi vitosen viivan ulkopuolella!

Kyllähän se cupkannu sunnuntaina kelpaisi Poolin suuntaan, mutta tosiaan tuolla tokan jakson esityksellä ei taida olla asiaa kannuun, sillä Cityn kärjessä on aavistuksen verran vaarallisempaa jannua tarjolla kuin mitä Augsburgilla oli. Joskohan ainakin Lovren ottaisi tontin Sakhon rinnalta.
 

BaronFIN

Jäsen
Milloin viimeksi Liverpool ottanut mittaa ManUsta Euroopan kentillä? Olisi nyt voinut olla mielenkiintoisempi arpaonni, mutta ennakkosuosikkina lähtisin näihin peleihin ManUn vireen arvioiden (vaikka omatkin esittää milloin mitäkin).
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Milloin viimeksi Liverpool ottanut mittaa ManUsta Euroopan kentillä? Olisi nyt voinut olla mielenkiintoisempi arpaonni, mutta ennakkosuosikkina lähtisin näihin peleihin ManUn vireen arvioiden (vaikka omatkin esittää milloin mitäkin).
Tämä on ensimmäinen kohtaaminen eurokentillä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Avaus Wembleylla hetken kuluttua: Mignolet, Clyne, Lucas, Sakho, Moreno, Henderson, Can, Milner, Coutinho, Firmino, Sturridge.
Penkki: Bogdan, Toure, Flanagan, Allen, Lallana, Origi, Benteke.

Ei siis muutoksia edelliseen matsiin verrattuna. Nyt prkl tästä edes se kannu kotiin!
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tulin kirjoittamaan avauskokoonpanon, mutta Andi ehti ensin. Kokoonpano näyttää ihan hyvältä ja penkiltä löytyy pitkästä aikaa hyviä vaihtoehtoja. Kolokin toivottavasti pääsee kehiin 90+, kun Liverpool turvaa 3-1 johtoaan. Nyt pelipaita päälle, kaulaliina kaulaan ja kohti Ugari Pubia. Kannu kotiin, YNWA!!
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Peli on jo alkanut ja kai se täytyy alkaa striimiä virittelemään. Henk.koht on jotenkin sellainen fiilis, että sitä kannua ei tänään Poolille tule. Olisin mielummin nähnyt Kolon avauksessa ja Lucasin Canin tilalla keskikentällä. Hendoa nyt ei nauhan takia voi jättää tällaisessa pelissä penkille, mutta eipä tuo ole ihmeitä esittänyt viime peleissä.

Poolin peli on ollut vähän tukkoista viime aikoina ja nyt City tuntuu liian kovalta palalta. Katotaan tulos 90 min. + jatkojen jälkeen ja ihmetellään tilannetta sitten uudestaan
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös