Lisää miehiä?

  • 665 272
  • 2 731
Tila
Viestiketju on suljettu.

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
punasydän kirjoitti:
Onpas kova melu yhdestä Vopatista. Itse näen kaverin tällä hetkellä mieluummin Ilmalassa, kuin meillä. Mitään Vopia vastaan ei ole, mutta HIFK ei juuri nyt vaan tarvitse sitä, mitä Vopat tarjoaa. Vopi oli parhaimmillaan hyvä, mutta mitä hän olisi meille tuonut? Kolmos-nelosketjun jätkä, joita meillä on mielestäni parempia: Salonen, Hirso, Turre, Luigi, Tobbari, Porthen, Jouhkimainen ja kun Laakkonen tulee takaisin, Petrell. Kenet hän olisi hintalaatu suhteella syrjäyttänyt? Ei noista ketään, se on varma. Toiseksi: Olisi vienyt ulkomaalaispaikan, jolle on parempaakin käyttöä, jos ylipäätänsä saadaan enää vapaata ulkkaripaikkaa. Vopat vaan on yksinkertaisesti liian kallis taitoihinsa nähden ja HIFK:sta ei ikävä kyllä olisi roolia löytynyt. Ikävä kyllä. Mieluummin Murphy, kuin Vopat.

En tarkoittanut haukkua Vopia taikka muutenkaan hänen tyylisiään pelaajia: He ovat juuri minun mieleeni, mutta Shedden saisi vaikka Nicce Hedbergistä väännettyä fyysisen pelaajan!

Noh noh, eipäs kiroilla ja lausuta Hedbergin nimeä turhaan enää näissä ympyröissä. Sen verran karvat nousee pystyyn kun muistelee kaverin suorituksia.. ja Alpon vastuun anto vielä miehelle.. ei herran jumala..

Jos aletaan miettiä että kyllä se yksi ulkomaalaiskiintiö-paikka.. jos White vaihdetaan ja vielä hankittaisiin uusi kaveri lisää.. mutta enemmän ehkä pakki-osasto huutaisi apua kanssa.. itse tekisin vedon niin että Whiten tilalle uusi tsekki-sentteri..

Mutta kyllä sieltä varmaan on Penalla joku muu kala jo kohta katiskassa luulen minä.. jänskää.. mitäköhän sieltä Pena-Pukki tuo jouluksi..
 
Viimeksi muokattu:

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Rebel kirjoitti:
Niinpä. Liigan 3. viimeinen hankkii paniikissaan uusia pelaajia niin, että kaveri vierellä vaihtuu joka toiseen peliin ja täällä ensimmäiset ovat jo hypänneet ikkunasta. Samaan aikaan oma jengi pelaa viihdyttävää, aktiivista taklauspeliä ja on voittanut nyt yhdeksän peliä putkeen. Ei riitä. Mikään ei ole niin vaativa kuin IFK-fani tai onko se enää vaativuutta vaan ylitseampuva, kuten "brändiin" kuuluukin.
Mistään fanihysteriasta nyt on turha puhua ja eiköhän suurin syy vilkkaalle mielipiteenvaihdolle ole se, että kyseessä on juuri Roman Vopat. Jos Jokerit olisi hankkinut vaikkapa Kyle Rossiterin, kurkunleikkaaja-Knattertonin tai jonkun tuntemattoman kanukin, täällä olisi ne samat noin kaksi "Penalle kenkää"-viestiä kuin aina muulloinkin jonkun liigaseuran hankkiessa kenet tahansa. Ei muuta.

Vopat nyt vaan sattui pelaamaan itsensä punapaitojen sydämiin, hänen jatkosopimuksensa puolesta kuten myös traagisen perhetapahtuman johdosta keräiltiin adresseja ja niin poispäin. On oikeasti ihan yksi lysti, onko Vopista hyötyä naapurille tai olisiko hän vahvistanut meidän rivejämme. Tällaisten hahmojen näkeminen narripaidassa sattuu sieluun. Ihan Juudas Peltosen tasolle ei päästä, mutta hyvin lähellä ollaan.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
OldTimeHockey kirjoitti:
Mistään fanihysteriasta nyt on turha puhua ja eiköhän suurin syy vilkkaalle mielipiteenvaihdolle ole se, että kyseessä on juuri Roman Vopat.

Tottakai Vopat on kova tekijä keskustelunaloituksena, mutta puhe onkin näiden nyrkkisankarien hankkimisesta nyt ja heti. Huomenna pitäisi jo pelata. Että onko se sitten järkevää, mielipiteenvaihto sen suhteen ei ole suoraan Vopatin saapumiseen kompensoiva.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
www.hokej.cz:

"O Vopata byl delší dobu silný zájem ve Finsku. "Jakmilie jsme zavětřili, že Roman nemá takový herní prostor u nových sparťanských trenérů, vstoupili jsme do kontaktu se zájemci. Bylo jich skutečně hodně. O Romanovy služby velmi stálo vedení IFK Helsinky, kde už Vopat hrál. Jenže klub má plný limit pro cizince. Nemělo smysl, aby se v IFK stal pátým krajánkem," říká Jiří Hamal."

Vapaasti käännettynä:

"Vopat herätti suurta kiinostusta Suomessa. "Kun näimme, että Spartan valmentajalla ei ollut pelipaikkaa Romanille, otimme kiinnostuneihin tahoihin yhteyttä. Kiinnostuneita oli paljon. HIFK:johto oli erittäin kiinnostunut. Mutta joukkueella oli ulkomaalaiskiintiö täynnä. Ei ollut järkeä mennä joukkueeseen viidenneksi ulkomaalaiseksi." kertoi Hamal (Vopatin agentti)"

Eli HIFK:n oltiin ensin yhteydessä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Aika mielenkiintoista että nm. Isaksson 'hehkutti' Vopatin tuloa HIFKiin hetki ennen teksti-tv:n julkaisempaa Narri-sopimusta.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Viihdettä

Heh, tänään on ollut aika kiireinen päivä duunissa ja vasta nyt pääsin jatkiksen ääreen. Mukavan keveät päätökset tällekin työpäivälle. Oikein hauskaa. Ihmettelin hetken, että olinko vahingossa tullut vitsiosastoon mutta ei. Yksi hemmetin aivotärähdyksistä kärsivä ex-kovis jäähdyttelijä ja puolet porukasta on aivan sekaisin. Pahinta on, että samalla kaikki jäbämme muuttuivat Mikki-Hiiriksi.

Voihan hele! Jos nyt kovuudesta puhutaan, niin Hesus tai Lennu taklaa avojäällä narrien kovikset lasarettiin koska vain. Nim. näin Hämeenlinnassa sen Tsekki-matsin. (okei se kaveri ihaili uusia luikkareita, mutta hieno töötti kuitenkin) Ei meille mitkään taitojengit rupea ryppyilemään, joka jätkä taklaa koko ajan, perkule. Ykkösen senaki ajelee ihan pipona ja ohessa napsii pinnoja. Sitäpaitsi vahingoittaminen on helppoa, ei siihen tappelijaa tarvita, jos semmoiseen joutuu lähtemään mukaan. Ainoat jengit joita en haluaisi vastaan pleijareiden ekalla rundilla on Ässät ja Tappara. Ässiä vastaan voi tulla kinkkistä, koska sieltä löytyy kontaktikiekkoa koko leveydeltä. Tapparan halinallehokia vastaan on ääreisvaikeaa pelata. Varsinkin kun tuomarilinja höltyy ja Levonen viheltää yhden jäähyn per kolme peliä.

Silti yks bobi taustalle ei tilannetta pahentaisi, vaikka ilmankin tullaan toimeen. Sami on aina tervetullut, ollut sitä Kekäläisen ajoista lähtien. Muuten joukkueemme on mielestäni valmis. Vai oletteko huomanneet että esim. Jokerit tai Blues on jotenkin piristynyt pelaajarumban keskellä?
 

Stigu

Jäsen
Rebel kirjoitti:
Niinpä. Liigan 3. viimeinen hankkii paniikissaan uusia pelaajia niin, että kaveri vierellä vaihtuu joka toiseen peliin ja täällä ensimmäiset ovat jo hypänneet ikkunasta. Samaan aikaan oma jengi pelaa viihdyttävää, aktiivista taklauspeliä ja on voittanut nyt yhdeksän peliä putkeen. Ei riitä. Mikään ei ole niin vaativa kuin IFK-fani tai onko se enää vaativuutta vaan ylitseampuva, kuten "brändiin" kuuluukin.

Just näin!

IFK pelaa tällä hetkellä fyysistä ja voittavaa jääkiekkoa- mitä muuta on "brändin" näköinen peli? Meidän puutteita ei tällä hetkellä korjata Vopatilla tai Helunalla. Pisteitä tekevä ja pelinrakenteluun pystyvä kakkossentteri riittää ainakin mulle. Ja jos sellaista ei löydy, niin sitten ollaan ilman.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
HIFK pelaa nyt hyvin, totta. Samalla Jokerit näyttää enemmän HIFK:lta. Kusisin hunajaa, jos meillä pelaisi vuoden turhakkeiden Whiten ja Murphyn tilalla Norton ja Vopat, tulisi yhtä paljon pisteitä ja olisimme taas se mitä HIFK:n tulee olla, fyysinen ja tarvittaessa pelotteen omaava. Sheddenin valmennuksessa/ peluutuksessa voi vain unelmoida, mitä tuo joukkue tekisi. Askeyn tilalle vaihdettaisiin kädellinen sentteri vielä, uniahan nämä vain on.

Ei tämä hyvältä tunnu ja ei tämän pidä mennä näin, enkä vielä suostu uskomaan, että me pelaamme näillä. Ei SM-liigan taso voi olla niin huono, että Whiten ja Murphyn kaltaiset pelaajat pelaavat siellä koko kauden tai sitten HIFK on huono vitsi.
 

Stigu

Jäsen
ultrar kirjoitti:
HIFK pelaa nyt hyvin, totta. Samalla Jokerit näyttää enemmän HIFK:lta. Kusisin hunajaa, jos meillä pelaisi vuoden turhakkeiden Whiten ja Murphyn tilalla Norton ja Vopat, tulisi yhtä paljon pisteitä ja olisimme taas se mitä HIFK:n tulee olla, fyysinen ja tarvittaessa pelotteen omaava.

Sun pitääkin realistina ajatella, kumman haluat: Kovia hanskaajia VAI kovaa ja voittavaa kiekkoa? Kieltämättä Norton, Vopat JA nykyinen pelityyli yhdistettynä voittoihin olisi jonkinlainen IFK-kannattajan ultimatum, mutta kyllä tääkin kelpaa.

Ja Jokerit tosiaan näyttää pelaajamateriaalinsa puolelta enemmän IFK:lta,kuin nyky-IFK, mutta en muista, milloin IFK olisi pelityylinsä ja valmennuksensa osalta näyttänyt enemmän IFK:lta, kuin tänä vuonna. Hauskaa muuten seurata useiden jokerikannattajien mentaliteettia tällä hetkellä: Ei se mitään kun hävitään, kunhan on leipää, sirkushuveja ja ollaan otsikoissa ja meillä on liigan kovimmat hanskaajat! IFK-osiossahan tätä samaa mantraa on hoettu viimeiset pari vuotta.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Stigu kirjoitti:
Sun pitääkin realistina ajatella, kumman haluat: Kovia hanskaajia VAI kovaa ja voittavaa kiekkoa?


Sulkeeko Helenius penkinpäässä/muutaman vaihdon kentällä kovan voittavan pelin pois??? En itse ole Heleniuksen peliä pahemmin katsellut joten sanokaahan joku joka on, onko mies huonompi pelillisesti kuin Lostedt?
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
BigRedCat kirjoitti:
En itse ole Heleniuksen peliä pahemmin katsellut joten sanokaahan joku joka on, onko mies huonompi pelillisesti kuin Lostedt?

On. Paljon huonompi.

Jokerit ostaa käteisellä Vopatin maksaen hinkkaamatta pyydetyn ja me osamaksulla pykien Helenius. Ei ole helppoa olla köyhä.
 

MoBi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flintstensstigen Idrot Förening Kamrater
Kyllä Vopatin kentällä näkisi mieluummin kuin Whiten. Melkoisen painon antaa Shedden voitetuille aloituksille kun antoi miehen liuskella kentällä joululomaan saakka. Usko elää että joulupukki tuo muutoksen vapaamatkustajien tilanteeseen Hifk:ssa. Sen sijaan Vopatia ja Heleniusta en mielelläni näkisi samassa viestissä yhdistettynä. Roman on jääkiekkoilija sen sijaan Heluna on hengaaja jonka taidot ovat jopa Lostedin alapuolella (ja se toki on jotain se)
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Daespoo kirjoitti:
Aika mielenkiintoista että nm. Isaksson 'hehkutti' Vopatin tuloa HIFKiin hetki ennen teksti-tv:n julkaisempaa Narri-sopimusta.

Mutta miksei Mr Q tullut kertomaan meille mitään englantia kotikielenään puhuvasta taistelijasta.Kysymyshän ei ole tällä kertaa Kaikkosesta ilmeisestikään.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Le Banner kirjoitti:
Mutta miksei Mr Q tullut kertomaan meille mitään englantia kotikielenään puhuvasta taistelijasta.Kysymyshän ei ole tällä kertaa Kaikkosesta ilmeisestikään.


Tämä varmaan johtuu Q:n pelikiellosta...Siitä olen samaa mieltä että mieluummin White kuin Vopat. Whitesta ei ilmeisesti päästä eroon eikä rahat riitä ilman...
 

Betoz

Jäsen
Pyh, sanon minä! Naurettavaa touhua.

Tällä keskustelupalstalla haikaillaan monissa ketjuissa Vopatia, mutta turhaan. Meillä on niin pitkä voittoputki päällä, että heikompia huippaa jo munista. Ei ole mitään järkeä ottaa uutta miestä pakkaa sotkemaan.

Olen ehkä naiivi sanoessani, että sama koskee Murphya ja Whitea; ei ole järkeä ulkoistaa heitä tällä hetkellä. Varsinkaan ensin mainittua, koska tämä on parantanut otteitaan peli peliltä. Tokihan Murphy on tuhlannut muutaman paikan, mutta häneltä löytyy asennetta ja vääntövoimaa. White on kuulemani mukaan tsemppari ja pidetty henkilö kopissa. Odotetaan, että Laakkonen tervehtyy ja katsellaan sitten. Uskon, että White osoittautuu tärkeämmäksi kuin moni uskoo, ja tuolloin Murphykin on jo yksi tärkeimmistä pelaajista.

Yksikin pelaaja muodostaa palasen tässä tärkeässä palapelissä. Ei nyt irroiteta niitä palasia, ettei käy huonosti. Eikä myöskään yritetä tunkea sitä neliskulmaista palasta siihen kohtaan, johon selvästi sopii vain pyöreä palanen - oli se sitten kuinka karismaattinen tahansa.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Hauskaa luettavaa ketjua tämä ketju. Joidenkin nimimerkkien mielestä jokerit on muuttunut ultra-mega-fyysiseksi joukkueeksi joka pystyisi pelottelemaan jokaisen jengin kuoliaaksi. No kaksi peliä tällä viikolla jokereilta nähneenä voin sanoa että sama jokerit se on kuin ennenkin. Vaikka kokoa ja fyysisyyttä löytyisi, ei jokerit pelaa samalla tyylillä kuin esim HIFK tai Ässät.

Kyllä itseänikin vitutti Vopatin siirto jokereihin. Mutta ei tarvitse kuin verrata tällä viikolla pelattuja pelejä ko. joukkueilta niin tulee selväksi kuka tässä se fyysisempi joukkue on.

- tinke-80
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Haluaisin minäkin vielä lisätä sen että vaikka Jokerit Vopatin hankkikin niin siellä perämisessä on sellainen kaveri kun Curt Lindström. Voiko todellakin olla niin että Curre saisi kaiken parhaan irti näistä "ultra fyysisestä" jengistä. Edelleenkin uskon että Vopi EI ollut sitä mitä Jokerit OIKEASTI tarvitsee.
Minusta on turha itkeä Vopin perään. Tottakai on ärsyttävää että hän valitsi juuri narrit. mutta hey, money talks....and bullshit walks.
IFK ei tarvitse Vopin kaltaista pelaajaa juuri nyt.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Betoz kirjoitti:
Olen ehkä naiivi sanoessani, että sama koskee Murphya ja Whitea; ei ole järkeä ulkoistaa heitä tällä hetkellä. Varsinkaan ensin mainittua, koska tämä on parantanut otteitaan peli peliltä. Tokihan Murphy on tuhlannut muutaman paikan, mutta häneltä löytyy asennetta ja vääntövoimaa. White on kuulemani mukaan tsemppari ja pidetty henkilö kopissa.

Itse uskon ja palvon Doug Sheddeniä ja uskon kiekkojumalalan tietävän mitä tekee Whiten ja Murphyn suhteen. Itseasiassa Whiten aloitusvoitot ovat olleet yksi palanen esim. viime aikaisessa voittoputkessa. Whiten jälkeen meillä on aloittajina se normaali kasa paskaa mihin ollaan totuttu. Ylistetty olkoon Mr. Shedden.
 

King Harvest

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Seahawks, Die Mannschaft
Pari huomiota

Jake74 kirjoitti:
Mutta kyllä Masa on kyykyttänyt Penaa oikein huolella tällä kaudella.
Millähän tavalla? Masalta paniikkihankinta paniikkihankinnan perään, ensiksi palkataan äijät, erotetaan ja palkataan toiset äijät tilalle. Jokerit sarjataulukossa sijalla 12., HIFK sijalla 4. Piste-eroa joukkueilla on ne 23. Enough said.

Bismarck kirjoitti:
Itseasiassa Whiten aloitusvoitot ovat olleet yksi palanen esim. viime aikaisessa voittoputkessa. Whiten jälkeen meillä on aloittajina se normaali kasa paskaa mihin ollaan totuttu.
Itseasiassahan viime aikoina White tuntuu taantuneen pahasti aloituksissa, hävisi mm. viime Ässät-matsissa kaikki aloituksensa Rauteelle. Hauhtonen sensijaan voitti / voittaa useimmat aloituksensa, joten se siitä "kasasta paskaa".
 

sneak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hai kirjoitti:
IFK:n pitää menestyä ja pelata IFK:n tyylillä ja tällä kaudella niin on tehtykkin, mistä iso kiitos mutta jos halutaan pelata taklaavalla tyylillä on varauduttava myös siihen että vastustaja jossain vaiheessa kiehahtaa ja silloin on hyvä olla rosterissa joku uskottava pelote joka ainakin vähän pistää jarruja pahempien höyrypäiden touhuihin.

Mulla on ratkaisu tähän. Minä ja mun kaverit pelataan yhdellä erolla HIFK:ssa ja yksi kaveri vaan kerralla, purraan tuppea Paten tilalla. Jos jotain tapahtuu niin käydään hakkaamassa kaveri mailalla ja potkitaan ja kaikki alkaa takaapäin niin kuin tosi hullu tekee. Ei tarvitse ku 3-4 jätkää teloo niin johan muutkin rauhoittuu, kun ne tietää et niitä hulluja on vielä 10 reservissä. Ja me 15 viedään Penan kassasta vain 15 euro, halvempaa pelotetta ei saa mistään. Ja vaikka saadaan ikuinen pelikielto liigaan, niin mitäs sitten. Ei mun kaverit osaa edes pelaa lätkää, hakataan vaan mailalla päähän.

Hai kirjoitti:
Mikkihiirijengilläkin voi pärjätä kuten TPS ja narrit teki Jortikan aikana mutta silloin vastustajan sikailuherkkyyskään ei ole niin matalalla koska itsekkään ei pelaa fyysisesti eikä näin provosoida vastustajaa törkeyksiin. Tosin täytyy muistaa että esim. Metropolitia mäiskittiin aika surutta viime finaaleissa.

Joo pari jätkää reserviin kevääksi myös, niin loppuu ”meidän Metropolitin ” mäiskintä. Vai onko se niin että ”mäiskintä” kuuluu kiekkoon, puolin ja toisin. Ja jos joku uskoo että Ruutu – Sihvonen törmäystä ei olisi sattunut jos Bob Probert, Tie Domi, Dave Semenko, olisi ollut HIFK:n vaihtoaitiossa niin käsi ylös.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Bismarck kirjoitti:
Itseasiassa Whiten aloitusvoitot ovat olleet yksi palanen esim. viime aikaisessa voittoputkessa. Whiten jälkeen meillä on aloittajina se normaali kasa paskaa mihin ollaan totuttu. Ylistetty olkoon Mr. Shedden.

Lopettakaa tuo turha aloitusvoittojen jankkaaminen, White häviää TÄRKEITÄ aloituksia liikaa 100 - 0, niissä esim. Kimi ja hauhtonen ovat ainakin viimeisissä peleissä olleet parempia. Ei pelkkä taulukkoon tuijottaminen aloituksissa merkitse paskan vertaa, on aloituksia omassa päässä, keskialueella ja hyökkäyspäässä. Eivät voitot ole samanvertaisia, mutta nimenomaan puolustuspään aloituksissa häviöt ovat pahoja ja niitä Whitelle on tullut paljon. Keskinkertainen aloittaja, vuoden turhake.
 

Freadrich#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
kovanluokan nyrkinkäyttäjät
Peter White ulos, Colin White sisään.
 

rafalski77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Ac Milan ,
Jälkiviisaus on aina se paras viisaus , mutta mielestäni ainakin tämä Herra Whitelle pitäisi löytää äkkiä uusi koti ja IFK;hon joku toinen tilalle , ei luulisi olevan liian vaikeaaa löytää edes vähän parempi vastaavan duunin tekijä.Tulee mieleen jopa että huonon kauden viimekaudella pelannut Brett Harkinskin olisi täyttänyt ruudun paremmin .Samoin Askey mäelle , ihan turha maksaa miehelle palkkaa kun luukkumiehen roolissa voisi olla vaikka A-junnu veskarikin ..
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Betoz kirjoitti:
Olen ehkä naiivi sanoessani, että sama koskee Murphya ja Whitea; ei ole järkeä ulkoistaa heitä tällä hetkellä. Varsinkaan ensin mainittua, koska tämä on parantanut otteitaan peli peliltä.

Näillä mennään, hei. Ja Murphy - kuinka helvetin huono se on oikein ollut tullessaan? Noilla 'otteen parantamisilla' on nyt menty lokakuun lopusta. Minusta kaveri ei edes ole päässyt sille tasolle mitä oli tullessaan - 1+1 ekassa matsissa ellen erehdy? Kaverilla on tsemppi päällä ja asennetta etc etc - mutta kun mitään ei tapahdu!

Yön yli nukuttuani, ja todettuani ettei ketutukseen sittenkään kuole, olen sitä mieltä että Heleniusta ei tarvita. Odotetaan tammikuuhun ja katsotaan Keski-Euroopan tilanne.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ultrar kirjoitti:
Keskinkertainen aloittaja, vuoden turhake.

Oma täysin subjektiivinen mielipiteeni on sillä kannalla kun katsotaan tietyltä kantilta asiaa, että Peter White on Sm-liigassa huippualoittaja. Ei nyt aloitusstatsit, jotka menevät >50% koko sm-liiga uran ajan ihan keskinkertaiselta aloittajalta luonnistu. In Shedden I trust.

Edittiä: Ja tällä hetkellä White 3.paras aloittaja statistiikan mukaan voittoprosentilla 56,28%. Kyllä tuohon jo todennäköisyyslaskennan kauttakin saa jo suhtkoht monta tärkeää aloitusta mahtumaan ja kun niitä aloituksiakin on kertynyt 251 kpl, niin otosta löytyy. Keskinkertainen aloittaja - pah pyh.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös