Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

Liput ja kausikortit

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana paraspelaaja, 03.06.2016 klo 11.57.

 1. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Nyt ei löydy alarivien alennuslippuja lainkaan. Mihinkään otteluun ja mihinkään katsomoon. Sillä lailla.
   
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Onhan tuolla. A1-B7 näkörajoitteinen katsomonosa eturivi.
   
 3. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Taisi vain jäädä Vesalaiselta pienellä kirjoitettu osio mainitsematta - nimittäin se, koska nuo alennetut liput tulevat myyntiin. "Näkörajoitteiset" alarivien liput ovatkin tarjolla pelkästään seuraavassa eli tässä kohtaa Pelicans -ottelussa. Sen jälkeen ei missään ottelussa koko kaudella. Dynaaminen hinnoittelu on sinänsä ymmärrettävää, että ensin koitetaan myydä paikat "täydellä" hinnalla, mutta uutisen (jukurit.fi) perusteella ainakin minä jäin käsitykseen, että uusi hinnoittelu on käytössä kaikissa otteluissa välittömästi ja sillä mielellä olin näköjään turhaan lippukaupassa joululoman peleihin eturivin hyviin paikkoihin lippuja ostamassa.
   
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Perjantaisaunaan on seisomapaikat sold out ja istumalippuja jäljellä enää nelisen sataa. Melkoista.
   
 5. paraspelaaja Jäsen

  Täyteen vaan äkkiä, jotta päästään käsiksi tuohon seuraavan viikon HPK-otteluun. Siihen +3500, niin hyvä on, ja seuraavalla viikolla lienee molemmat arkipelit melkolailla täynnä. En nyt muista kuulleeni, onko näihin peleihin jotain lippupaketteja järjestetty?
   
 6. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Kookoo -peli 22.11. on Mamk/Xamkin isännöimä peli eli lippuja lienee jaossa jonkin verran opiskelijoille.
   
 7. paraspelaaja Jäsen

  Aina saa nauraa kun käy Nettilipussa, on tuo niin huikea sivusto. Nyt on taas jotkut paikat myynnissä kahteen kertaan, ja esim. seisomapaikoista saa maksaa omatuntonsa mukaan, halutessaan 10 tai 8€, tai sitten voi ostaa ilmaiseksi. Vakuuttavaa toimintaa.

  (toimistolle otettu yhteyttä, toivottavasti kukaan idiootti ei nyt ehdi mennä ostamaan ilmaisia lippuja, seurallahan on oikeus purkaa kauppa/mitätöidä liput kun hinnassa selvä virhe..)

  e. ei saa enää ilmaisia lippuja.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2016 klo 21.38
 8. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Siivoilin hieman asumustani ja huomasin pinkan papereita jotka olin napannut mukaan muistaakseni toissaviikonlopun kiekkomatsista. Pinkallinen siis mainoksia joita paikalleni oli laitettu ja jotka näköjään olin pistänyt povariin. Kausarimainoksessa näkyisi olevan ensi kauden kausareiden hinnat (ainakin ykkässektorin paikka kustantaa näköjään saman verran kuin tälläkin kaudella, eli 590€). Samassa lapussa lukee myytyjen kausareiden määrä ja ainakin itse yllätyin positiivisesti tuossa ilmoitetusta luvusta 1079 "joka oli kolme kertaa enemmän kuin Mestiksessä". Aika hyvin vertautunut myös kokonaisyleisömäärään (ja yleisökeskiarvoon), joka samoin sen kolmisen kertaa kovempi kuin Mestiksessä kestomenestyjänä.
   
 9. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onhan se niin, että kausari jatkuu automaattisesti. Eli ei tarvitse mitään toimenpiteitä ajatellen ensi kautta, tietty taaloja tiskiin. Niin muistaaksen oli puhetta, kun tilasin tän kauden kausarit.
   
 10. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Juu, automaattisesti jatkuu. Ohessa vielä kuva tuosta ilmoituksesta josta lukaisin myös myytyjen kausarien määrän.
   

  Liitetyt tiedostot:

 11. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Automaagisesti jatkui. Lasku tuli ja se on maksettu, nyt voi hyvillä mielin odottaa syksyä. Olisipa lyhyt kesä.
   
 12. paraspelaaja Jäsen

  Mitä luinkaan juuri Jukurien Facebookista?

  Tulevalle kaudelle myyty jo yli 1000 kausikorttia.

  Jos tämä ei ole mikään Vesalaisen myyntimiehen pelleily, niin on kyllä helvetin kova lukema.
   
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Samaa luin. Tosin kausikortin jatkaminen ei helpompaa voisi olla kun itse asiassa jatkamattomuus vaatii toimenpiteitä ja viime kauden 1071 myydystä varmasti suurin osa (lähes kaikki?) jatkuu. Tuolla tulee hyvä pohja jo ensi kautta varten valmiiksi.
   
 14. paraspelaaja Jäsen

  Totta, eipä ajattelu ehtinyt noin pitkälle. Joka tapauksessa lukema kertoo kovaa kuvastusta siitä, että tuote on kunnossa.
   
 15. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Huikea lukema kyllä toukokuun alkuun. Viime kauden "ei oo enää lippuja" pelit varmasti on yksi tekijä tähän. Eihän tässä voi kuin myhäillä kun Myhäilevässä Mikkelissä ollaan. *hymiöitä*
   
 16. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurien lipunmyynti on jatkossa Lippu.fi:llä. Nettilippu jäi siis yhden kauden mittaiseksi tarinaksi. Kausikorttiostaminen käy myös netin kautta ja vapaita paikkoja voi katsella tästä. (linkit Jukurien sivulle ja Lippu.fi)
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Sen lisäksi että Jukurit on tehnyt kausikortin hankkimisen kannattajilleen helpoksi, on se tehnyt hankinnan myös taloudellisessa mielessä mahdollisimman kivuttomaksi:
  Keksimme kausikortin uudestaan - lue lisää! | Jukurit
  Lainaus:
  (linkki luonnollisesti Jukurien kotisivulle)
   
 18. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Lainaus:
  Tälle iso peukku.
   
 19. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kausarimyynti on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. 36% soldout lintumedian mukaan.
   
 20. kvs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kauden alku alkaa lähestymään ja näyttäisi Jukurit kiinnostavan Mikkeliläisiä ja lähiseutuja.
  Lippu.fi sivuston mukaan alkaa halli täyttymään avausviikonlopuksi hyvää tahtia. Avausmatsiin ei siis suoralle ole enää asiaa... Tyydyttävä liene päätyyn näin matti myöhäisenä.
   
  Viimeksi muokattu: 03.08.2017 klo 13.27
 21. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Poikkea JukuriShoppiin ja hae kausikortti, niin varmistat istumapaikkasi pitkin kautta #4200.
   
 22. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Olipa mielenkiintoinen haastattelu eilen, kun KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa oli Radio Rockin Korporaatiossa.
  Itse kiinnitin huomiota erityisesti talousasioihin. Välimaan mukaan ilmaislippuja on vähennetty reippaasti ja esim. "edelliskauden pelaajat" saavat hakea lippunsa luukun kautta, kuten muutkin. Välimaa toki myönsi, että aika vähän niitä puheluja on enää tullut. Lisäksi on havaittu, ettei ilmaislippulaiset useinkaan jätä halliin muuta kuin kengänjäljet.

  Mitenköhän Jukureissa on asia noteerattu. Viime kaudella tuntui ilmaislippuja olleen varsin reippaasti jaossa eri tahoille. Vesalainen taisi lipun keskihinnan kohottamisesta keväällä puhua, mutta miten tämä näkyy käytännössä? Kuinka iso porukka saa ilmaislipun vain soittamalla oikealle henkilölle (Toivakka +muu hallitus, Vesalainen, Muotka)? Toivottavasti keskihintaa saataisi hilattua nyt ylöspäin, sillä ei se hirveästi lämmitä, vaikka halli olisi loppuunmyyty, mutta rahaa ei jää kassaan. Viime kauden tuloksestahan voi myös jotain päätellä, kun ottaa huomioon toteutuneen yleisökeskiarvon. Olihan niitä "ylimääräisiä/yllättäviä" kulujakin toki tuloksen rasitteena.

  Hyvä että pääsylippuihin on kuitenkin tullut uusia variaatioita tälle kaudelle ja mm. heimokortin osamaksu. Itse olisin lisäksi nostanut parilla eurolla myös seisomapaikkojen hintoja. Periaatteessa voidaan aina spekuloida lippujen hinnalla silloin(kin), kun halli on loppuunmyyty. Paras tilannehan on silloin, kun hinnat ovat maksimaalisen korkeat ja yksi lippu jää myymättä. Jos halli on täynnä, niin ei voida varmuudella tietää kuinka moni jäi vielä ulkopuolelle.
  Palveluiden kehittämisestä voisi kirjoitella paljonkin, mutta ei sotketa niitä tähän ketjuun.
   
 23. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Irtoliput näemmä vapautuvat 1.9 ja 5.9 Jukureiden nettisivujen mukaan.

  Onko kenelläkään tarkempaa tietoa, miten kausareiden myynti on tänä vuonna sujunut?