Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Liigan verkkosivut – liiga.fi

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana palle fontän, 25.01.2003 klo 15.20.

 1. Surmanajaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  ja tilastoosion analytiikka ei toimi, on mennyt 1.12.2017 sertifikaatti vanhaks, haha ilmeisesti rahat loppu ku ei tommosta viitsi uusia.
   
 2. Kolmio36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Haha, kyllä itselläni ainakin tuo toimii, hehe. Missäs tuo sertifikaatin loppumispäivä on näkyvillä?
   
 3. Surmanajaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  SM-Liiga Tilastoanalytiikka
  Syystä tai toisesta mun selaimet kertoo tuon olevan turvaton. Tarjolla selaimessani(chrome) lisäasetukset kota klikkaamalla se kertoo tuosta sertifikaatin voimassaoloajasta, toki pääsen tuonne hyväksymällä vanhentuneen sertifikaatin käytön.
   
 4. Kolmio36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Itselläni tuo analyytikka tosiaan toimii ihan suoraan tuossa Liigan sivuilla. Eikös tuo sun linkkis vie johonkin ihan muualle?
   
 5. Surmanajaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Toi mun linkki on sen iframen src siellä liigan sivulla, sieltä se siihen ladataan. Et ei se mun linkki vie mihinkään muualle. Omituisena pidän sitä että selaimet näyttävät tuota sisältöä, toki varsinainen liiga.fi:hän on ilman ssl suojausta, joten hassua on että yhdelle osiolle ovat salauksen laittaneet. Ei taida olla oikein kenenkään vastuulla. Ja edelleen olen sitä mieltä että sertifikaatti on vanha, sinällään tarpeeton koska koko sivustoa ei ole suojattu. ehkäpä kannattaisi.
   
 6. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, SaiPa, Jokerit
  Vieläkin odottelen Liigan sivuille koostetta ottelusta KooKoo - SaiPa. Tämän päivän Sport - Kärpät sinne on jo tullut. Mistä voi nähdä nuo pelien koosteet, kun niitä kaikkia ei Liigan nettisivuille näemmä laiteta?
   
 7. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Vaikkapa täältä :)
   
 8. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Lainaus:
  Taitaa olla kyseessä se, että qlikview, jonka päällä tuo analytiikka pyörii, vaatii SSL-suojatun domainin jossa se pyörii. Ja tuolta domainilta, jossa tuo siis pyörii on nyt tuo SSL-sertifikaatti vanhentunut. Eli tässä tapauksessa tuota qlikview -palvelua liigalle tuottava yhteistyökumppani lienee oikea suunta osoitella sormilla.
   
 9. JustinCase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Liverpool
  Lainaus:
  Ei kyllä Liiga on vastuussa kaikista *.liiga.fi alla toimivista alidomaineista ja niiden suojaamisesta SSL -sertifikaateilla. Toki, jos palvelua ei meinata tuon muotoisena enää jatkaa, niin noi jää helposti roikkumaan. Näyttää se silti typerältä ja amatöörimäiseltä. Veikkaan, että liikennettä tuollekin sivustolle kuitenkin on jonkin verran. Se on sitten eri asia, että onko Liigalla joku eri taho, joka hoitaa heidän webbiympäristöään tässä asiassa. Mutta korjattavahan tuo nyt olisi.